Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Piese Imprimante - Imprimante: 101 companii
 • Noi, la Gamma Ink, incarcam cartuse de 10 ani. In fiecare zi. De ce noi acordam garantie la reincarcarea cartuselor de imprimanta?Curtare cu ultrasunete gratuita. Afla secretul reincarcarii cu succes al cartuselor de imprimanta.

Constanta Servicii
 • Firma noastra va ofera o gama larga de servicii pentru o mai buna si eficienta functionare a imprimantei dvs.: • reincarcari cartuse laserjet (toner) negru si color • reincarcari cartuse inkjet (cerneala) negru si color pentru imprimante si plottere • reincarcari / reumpleri cartuse copiatoare • reincarcari / reumpleri cartuse faxuri • resetare chip cartuse imprimante si consumabile copiatoare • resoftare, service si mentenanta periodica orice echipament de listat • inlocuire chip cartuse inkjet si laser • remanufacturare – inlocuirea componentelor care se uzeaza in timp si pot afecta calitatea printarii (schimbare cilindri optici, lamele de stergere, role magnetice, pinioane etc) • reconditionare si/sau inlocuire unitati drum, cilindri, fuser unit, developer, fixing film Asiguram servicii conexe pentru o printare mai eficienta la cele mai mici costuri. Pentru reumplere cartuse asiguram colectare si livrare GRATUITA firmelor din Bucuresti. Cartusele se incarca pe loc la sediul nostru, iar in unele cazuri si la sediul (domiciliu) clientilor.

Bucuresti Servicii
 • Punctul nostru forte nu este doar diversitatea si calitatea produselor ci si departamentul de logistica foarte bine organizat. Ceea ce ne diferentiaza pe piata in domeniu este rapiditatea in livrari si site-ul bine structurat care ofera informatii detailate despre produse si care va faciliteaza gasirea acestora. La solicitarea clientului se poate beneficia si de oferte personalizate.

Bucuresti Altul
 • Biroul De Cartuse este o companie infiintata in anul 2012, formata dintr-un colectiv tanar si perseverent, ce va ofera servicii de reincarcare profesionala cartuse inkjet si laserjet (toner) dar si servicii de mentenanta precum si aprovizionare cu produse compatibile si originale .

Bucuresti Servicii
 • TDI Trading este o societate cu capital privat, persoana juridica romana, infiintata in anul 2012. Domeniul de activitate al firmei TDI Trading, conform certificatului de inregistrare la Camera de Comert si Industrie a Romaniei il reprezinta repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice. Principalele grupe de produse si servicii realizate, destinate clientilor TDI Trading sunt: - comercializare echipamente de birou; - comercializare materiale consumabile de birou; - asigurare suport tehnic si logistic pentru echipamente de birou; - mentenanta calculatoare si periferice; - implementari hardware si software; - consultanta.

Brasov Servicii
 • Printhead ofera o gama larga de produse si servicii de printare. S-a evidentiat prin lansarea sitemelor CISS in Romania pentru imprimante inkjet si plotere. Se bucura de o experienta vasta in domeniu cu succese deosebite si un portofoliu impresionant.

Bucuresti Importator
 • Like it vine cu un concept nou si inedit pentru piata din Romania: un program de parteneriat ce integreaza o solutie de business online cu una offline sub un singur brand de retail, bazat exclusiv pe o retea de parteneri cu prezenta nationala. Like it se adreseaza consumatorului final, atat prin platforma online, cat mai ales prin prezenta la nivel national a magazinelor partenere afiliate intr-un concept unitar de retail offline. Like it iti livreaza produsele din stoc oriunde te-ai afla in tara in maxim 24 h. Parteneriat, seriozitate, operativitate - totul sub acelasi nume Like it. Avem o echipa tanara, ambitioasa, receptiva la nou, dedicata in totalitate clientilor, alatura-te proiectului nostru si vei realiza cat de mult ... YOU Like it.

Bucuresti Importator
 • Serviciile si produsele pe care le oferim clientilor nostri sunt                  - Cartuse originale laser si inkjet, cartuse compatibile laser si inkjet, papetarie si birotica, laptop-uri, componente it, imprimante, copiatoare, sisteme pc - Reincarcari cartuse inkjet HP, Canon, Lexmark, negru si color - Reincarcari cartuse laser HP, Canon, Lexmark, Samsung, Brother, Dell negru si color - Service si depanare imprimante inkjet si laserjet, monocrom (negru) si color - Incarcam cartuse pentru majoritatea modelelor de imprimante si multifunctionale - Oferim garantie pentru orice cartus incarcat de noi. Schimbam la cerere componentele uzate (cilindri, lamele, cipuri). SC DELGEN COM SRL va ofera LIVRARE la sediul sau adresa dumneavoastra, reumplerea numai cu CERNEALA SAU TONER DE CALITATE si CANTARIREA ELECTRONICA a cantitatii utilizate in functie de specificatiile tehnice ale modelului.

Ploiesti Distribuitor
 • Firma Art Design Service Srl a fost infiintata la inceputul anului 2008 si are ca obiect principal de activitate productia si comercializarea de jaluzele verticale din material textil, precum si de jaluzele orizontale din aluminiu, de rolete textile de interior, de rulouri exterioare din aluminiu pentru ferestre si usi, realizate intr-o gama foarte variata de modele si culori. Art Design Service Srl. asigura protectia solara si controlul luminii pentru casa sau birou. Lucram cu materiale de cea mai buna calitate de la furnizori de prestigiu, furnizam clientilor nostri o multitudine de modele si culori, de sisteme adaptate fiecarei ferestre. Oferim sfaturi in alegerea produsului optim, masuratori, productie, transport, montaj, garantie si service. Produse: - jaluzele verticale - jaluzele orizontale din aluminiu - rolete textile - rulouri exterioare din aluminiu - plase insecte. Un alt obiect de activitate este distributia de consumabile originale si compatibile pentru imprimante, echipamente multifunctionale, copiatoare, precum si reumplerea de cartuse laserjet.

Bucuresti Producator
 • O companie tanara, serioasa care oferta o gama extinsa de servicii: - proiectare si executie retele - reparatii calculatoare - reparatii imprimante, copiatoare - reparatii laptopuri la nivel de cipset. - vanzare de echipamente IT noi si second hand.

Galati Servicii
 • Oferim consultanta IT, service calculatoare, laptop, imprimante. Vindem calculatoare, laptop, tablete, imprimante laser alb-negru si color. Oferim minim 1 an garantie. Produsele noastre sunt Dell, HP. Sunati, nu ezitati.

Bucuresti Distribuitor
 • O companie in plina dezvoltare menita sa ofere servicii de cea mai buna calitate in domeniul reincarcarii cartuselor cerneala si toner, service imprimantelor laser si cerneala. De asemenea ne dezvoltam pe piata personalizarii obiectelor, prin gravare laser si mecanica pe majoritatea materialelor.

Suceava Servicii
 • Societatea Com Grifil Serv Import Export Srl va sta la dispozitie cu o gama diversa de produse necesare desfasurarii activitatii societatii dumneavoastra. Ne-am angajat sa A�mbunatatim sistemul nostru de service si distributie de copiatoare, imprimante,faxuri, consumabile si articole de papetarie. Suntem gata sa acceptam noi provocari si sa dezvoltam noi oportunitati de afaceri, astfel A�ncA�t sa consolidam pozitia pe care o detinem pe piata distributiei IT&C. Obiectivul nostru principal este sa depasim asteptarile partenerilor nostri. Produsele comercializate de firma noastra au fost astfel alese incat sa corespunda cerintelor de calitate ridicata a clientilor nostri dar si din punct de vedere al pretului. Prin personal calificat si prin profesionalism, asiguram servicii rapide si de calitate menite sa multumeasca in totalitate atat actualii precum si viitorii clientii. Credinta noastra este ca fiecare client trebuie sa se bucure de produsele pe care le oferim si de cea mai buna calitate a serviciilor.

Bucuresti Servicii
 • Firma Rodatek Business Srl, infiintata in anul 2011 se ocupa cu vanzarea-montajul-service-ul de: calculatoare noi si second, imprimante, case de marcat, consumabile, birotica-papetarie, sisteme de supraveghere video si gps, statii cb, reparatii electronice, inchideri centralizate si alarme auto, diagnoza auto.

Barlad Servicii
 • Ulm Cart este o organizatie infiintata de catre industrie si actioneaza ca o interfata pentru o misiune in interesul public: protejarea mediului inconjurator prin respectarea angajamentelor privind atingerea obiectivelor de valorificare si reciclare a deseurilor de consumabile informatice.

Ulmeni Servicii
 • Sc. Quantum Technology Srl. Iasi, infiintata in anul 2012 in cadrul Centrului de Afaceri IDEO Iasi, ofera servicii de reincarcare tonere imprimante laserjet la sediul clientului pe loc la preturi fara concurenta.

Iasi Servicii
 • Va oferim: * incarcari cartuse laser negru si color * incarcari cartuse inkjet negru si color * incarcari/ reincarcari cartuse copiatoare * resetare chip cartuse inkjet si laser * inlocuire chip cartuse inkjet si laser * remanufacturare. Va mai oferim consultanta in achizitionarea calculatoarelor si imprimantelor iar apoi ne ocupam de intretinerea lor pe baza de contract sau la solicitarea dvs. Va rugam sa ne contactati pentru orice intrebare aveti.

Brasov Servicii
 • Redline Multimedia ofera spre vanzare o gama larga de medii de stocare (cd-uri, dvd-uri, bluray-uri), carcase, produse de retelistica, componente pc, accesorii foto video, imprimante si consumabile, la cele mai avantajoase preturi.

Bucuresti Distribuitor
 • Magazin online de cartuse pentru imprimante,copiatoare, multifunctionale, infiintat in anul 2001, va ofera cele mai bune preturi la cartuse originale, cartuse compatibile, reumpleri cartuse. Avemaproximativ 7000 de repere, acoperind astfel toate modelele de echipamente de printare-copiere. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Oltenita Distribuitor
 • Service calculatoare si imprimante, vanzari echipamente IT, reparatii calculatoare si imprimante, vanzari consumabile pentru imprimante deskjet si laser, vanzari si instalari soft de baza Microsoft , devirusari , instalari retele structurate.

Bucuresti Servicii