Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Piese de Schimb - Utilaje Constructii: 104 companii
 • Mecanexim Engineering Srl are ca aplicatii in Romania o serie intreaga de utilaje fabricate la noi in tara cu motoare Diesel Kubota, cum ar fi: utilaje de constructii, utilaje de ridicat, macarale, compactoare cu role tandem, motopompe de irigatii si de stins incendii, grupuri electrogene ecologice industriale si navale (marine), instalatii de foraj, reciclatoare de astfalt, masini de curatare sub presiune tubulaturi, vidanje auto, compactoare cu role, incarcatoare frontale, masini si echipamente pentru agricultura, motoare Diesel navale inboard de propulsie Beta Marine, platforme plutitoare de irigat si stins incendii, in general, toata gama de masini si utilaje industriale, navale si agricole, adica la orice fel de utilaj ce necesita un motor Diesel. Cu o experienta de 16 ani in domeniul motoarelor Diesel Kubota, ne-am creat un renume pe piata romaneasca, facandu-ne cunoscuti in intreaga industrie constructoare de masini din Romania. Am dezvoltat si inclus motoarele noastre Diesel Kubota in foarte multe aplicatii industriale in Romania.

1 Decembrie Importator
 • Activitatea noastra consta in furnizarea de subansamble, piese de schimb si componente conform specificatiilor clientelei pentru majoritatea utilajelor si seriilor cunoscute JCB, Komatsu, Caterpillar, Volvo, Terex, Atlas, New Holland, Case, etc.

Craiova Importator
 • Firma noastra comercializeaza piese de schimb pentru utilaje de constructii: statii beton, autobetoniere, pompe de beton. Comercializam o gama diversa de piese: conducte si coturi pentru pompele de beton, pistoane pompare, piese de uzura pentru unitatile de pompare, sape si blindaje pentru malaxoare, componente hidraulice: filtre, supape, distribuitoare, cilindii hidraulici, pompe hidraulice, reductoare, componente electrice si pneumatice: relee, bobine, electrovalve, componente telecomenzi, butoane si selectoare. Asiguram reparatii cu ajutorul unei echipe specializate la cele mai inalte niveluri.

Otopeni Importator
 • Sc Caromet Sa Scr Grup produce material rulant de cale ferata pentru locomotive; echipament hidro pentru amenajari energetice; constructii metalice; acoperiri metalice (zincare <aluminizare); detensionari termice si mecanice.

Caransebes Producator
 • Suntem o companie specializata in comercializarea de piese de schimb pentru utilaje de constructii utilizate in domeniul producerii, transportului si punerii in opera a betonului: statii beton, autobetoniere, pompe de beton. Gama de piese comercializata este diversa cuprinzand consumabile (conducte si coturi pentru pompele de beton, pistoane pompare, piese de uzura pentru unitatile de pompare, jgheaburi pentru autobetoniere, palete si blindaje pentru malaxoare), componente hidraulice (filtre, supape, distribuitoare, cilindii hidraulici, pompe hidraulice, reductoare), componente electrice si pneumatice (relee, bobine, electrovalve, componente telecomenzi, butoane si selectoare). Oferim servicii de reparatii pompe beton si service telecomenzi.

Otopeni Distribuitor
 • Din anul 2007 firma SC JNO Group SRL a inceput, USOR dar SIGUR, sa isi faca simtita prezenta pe piata romaneasca in domeniul service-ului de utilaje de constructii. Obiectul de activitate al companiei JNO Group il constituie atat service-ul utilajelor grele cat si automatizarea statiilor de asfalt si beton si distributia echipamentelor diverse. Va putem oferi o gama larga de produse menite sa va satisfaca in proportie de 100% cerintele cele mai diversificate din domeniul industrial. Firma noastra dispune de o echipa tehnica compusa 7 mecanici dotati cu 4 autoateliere complet echipate, 1 hala de reparatii utilaje in Jilava, cu o vasta experienta in domeniu, oricand la dispozitia Dumneavoastra, pregatita in orice moment sa raspunda cu profesionalism si in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor. Interventia pentru clientii cu contract de service este prioritara. JNO GROUP efectueaza intretinere, revizii si reparatii (mecanice, hidraulice si electrice) comercializeaza piese de schimb (originale sau after market), anvelope si piese de uzura la toata gama de utilaje. Pentru lucrarile efectuate se acorda garantie. Putem asigura mentenanta si contracte service. Efectuam de asemenea service intretinere si reparatii complete la: utilaje agricole, utilaje hidraulice terasiere (excavatoare, buldozere, incarcatoare, etc.). Efectuam reparatii motoare utilaje: Perkins, Deutz, Hanomag, Volvo, Caterpilar, Terex, Liebherr, New Holland, JCB, Komatsu, Wogele, Wirtgen, etc.

Jilava Servicii
 • In prezent, domeniul principal de activitate al acestei companii are in vedere reparatia si intretinerea utilajelor de constructii, cat si furnizarea pieselor originale si aftermarket pentru o multitudine de marci de utilaje, precum Case, New Holland, Caterpillar, JCB, Komatsu, Volvo, Terex, MST, Bobcat, Hidromek, etc.

Bucuresti Servicii
 • Top Activ Reparatii SRL a in inceput activitatea in domeniul reparatiilor de utilaje de constructii avand in spate o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu. In prezent compania noastra pune la dispozitia tuturor clientilor sai servicii de reparatii pentru echipamente de constructii, marca Caterpillar, JCB, Terex, Komatsu, Volvo, Case, New Holland, Fiat Kobelco, Fiat Hitachi, Bobcat, Atlas, Fiat Allis, Gehl, Fermec, Poclain, incepand de la gama de buldoexcavatore si continuand cu mini-incarcatoare multifunctionale, excavatoare pe senile, excavatoare pe pneuri, excavatoare industriale, excavatoare pentru demolari, incarcatoare frontale, incarcatoare telescopice, buldozore, dumpere si doreste sa ajunga una dintre principalele companii romanesti din domeniul reparatiilor de cutii de viteze, axe si motoare diesel pentru utilaje de constructii. Avem un nivel inalt de performanta si de calitate pentru ca ne bazam pe experienta noastra cumulata in timp iar obiectivul nostru este de a pune in functiune in cel mai scurt timp posibil utilajul dumneavoastra la costuri corecte. Inaltul profesionalism al specialistilor nostri precum si utilizarea de piese de schimb originale, ne permit realizarea unei performante deosebite: acordare a unei garantii in functionare de 12 luni.

Berceni Servicii
 • Distribuim piese de schimb pentru utilaje de constructii: Atlas Weycor - (din Germania), Case, Caterpillar, Komatsu (din Anglia), Jcb, Bobcat, Ford, etc. 0744223612 Elisabeta. Vindem bonuri de combustibil OMV/Petrom.(la sediul Miercurea Ciuc) 0746954346 Robert

Remetea Distribuitor
 • Pentru aceste branduri, suntem capabili sa raspundem clientului  intr-un timp scurt, deoarece in calitate de importator direct avem acces la un stoc mare de piese si la informatii sigure despre disponibilitatea pieselor si timpul estimat de livrare. Noi credem ca primul lucru pe care trebuie sa-l facem pentru a obtine un feedback bun de la clientii nostri este de a le oferi raspunsuri rapide si precise la intrebarile lor. De aceea o comunicare  rapida poate fi inceputul unei  colaborari indelungate.                                     Cu o echipa dinamica, beneficiara a unei experiente de peste 30 de ani in domeniul autovehiculelor, oferim clientilor nostri produse a caror calitate si garantie sunt asigurate de producatori. Activitatea firmei noastre este practica si oferim clientilor consultanta plina de intelegere, pragmatism si eficienta. Contactati-ne cand veti avea nevoie de noi si va vom raspunde in cele mai scurt timp cu o oferta calificata.                                                                Echipa de vanzari a firmei FALBOR INDUSTRIAL SRL va asteapta. Cu respect, Ing. Florian Borza Manager vanzari

Rm. Valcea Importator
 • D&D Utilaje de Constructii este direct producator si distribuitor de discuri diamantate, carote profesionale si utilaje de mica mecanizare pentru constructii marca EuroShatal. Va punem la dispozitie o gama larga si diversificata de echipamente si utilaje de constructii noi si second-hand, atat de vanzare cat si pentru inchiriat.

Timisoara Producator
 • Suntem Service si Distribuitori autorizati pentru mai multe branduri : Bosch, Skil, Dremel, CST Berger, Black&Decker, Dewalt, Makita, Maktec, Hitachi, Fein, Metabo si Milwaukee. Service Shop a devenit cunoscut prin repararea si intretinerea sculelor electrice atat la nivel local cat si national prin service-ul propriu cat si prin magazinele Evostore online, fiind in zilele noastre primul magazin online exclusiv dedicat pieselor pentru sculele electrice din Romania.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate infiintata in 2010 cu sediu in Bucuresti. Activitatea societatii noastre consta in a cumpara si a vinde  scule, piese pentru strunguri si poduri rulante. Pentru mai multe detalii contactati-ne.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra comercializeaza piese de schimb si presteaza servicii de reparatii la urmatoarele tipuri de utilaje:Kubota, Furukawa, Caterpillar, Komatsu, Poclain, Fiat, JCB, Zettelmeyer, Liebherr, Volvo, O+K, precum si pentru motoarele de tip Cummins, Perkins, Deutz, Isuzu, Fiat, etc. In paleta noastra de produse regasiti si piese de schimb pentru schimb trenul de rulare,senile, senile de cauciuc, role pentru senile, roti steluta si roti intinzatoare. Piese de uzura ridicata: dinti de cupa, lame frontale si de colt.

Cluj-Napoca Importator
 • Suntem o echipă tA�nără, dinamică, devotată, ambițioasă, proactivă, deschisă, motivată de noi provocări profesionale, dornică să atingă excelența. Ne place ceea ce facem și suntem preocupați să ne dezvoltăm continuu.         A�mpreună cultivăm simțul responsabilității, spiritul de echipă și respectul față de valorile organizaționale. Investim A�n pregătirea noastră profesională, participA�nd regulat la cursuri de pregătire și seminarii de profil. Echipa noastră reunește profesioniști cu specializări diverse și competențe complementare, capabili să generează sinergie și coeziune printr-un efort susținut și coordonat.

Floresti Importator
 • Firma noastra se ocupa cu furnizarea pieselor de motoare pentru utilaje de constructii de un nivel ridicat, importate din Germania la clienti existenti si la cei noi. Oferim piese si alte servicii pentru o gama mare de utilaje de constructii: piese motoare ( Deutz, Hanomag, Lombardini, Hatz, Kubota, Yanmar, Cummins, Liebherr, Isuzu, Mitsubishi, Perkins, Volvo, Iveco, Caterpillar, etc. ), cutie de viteze - reductoare, sisteme de antrenare ( transmisii finale utilaje, piese sisteme de franare, axe si piese de axe ), echipamente hidraulice ( pompe hidraulice cu roti dintate, motoare hidraulice, pompe hidraulice cu pistoane, cilindri hidraulici, piese si seturi de garnituri cilindri hidraulici, distribuitoare hidraulice ), echipamente electrice ( alternatoare si electromotoare: Komatsu, Liebherr, Deutz, Caterpillar ), echipamente de lucru ( dinti si adaptori cupa excavare, lame cupe utilaje, spituri si dalti picoane, cupe buldoexcavatoare si excavatoare ), filtre, echipamente de caroserie, piese stivuitoare, masini comunale.

Targu Mures Importator
 • WHT Equipments este o companie de dimeniuni medii, cu capital integral privat romanesc, care s-a dezvoltat pe piata din Romania ca un producator de accesorii pentru excavatoare, incarcatoare frontale, buldozere si echipamente de deszapezire. WHT Equipments este angajat la succesul celor care construiesc, celor care transforma si imbunatatesc tara, a celor ce cultiva si recolta pamantul.

Sibiu Producator
 • WHT Equipments este o companie de dimensiuni medii, cu capital integral privat romanesc, care s-a dezvoltat pe piata din Romania ca un producator de accesorii pentru excavatoare, incarcatoare frontale, buldozere si echipamente de deszapezire.

Sibiu Producator
 • Suntem o societate cu angajati tineri si bine pregatiti, cu o vasta experienta in domeniul vanzarilor de utilaje pentru constructii si serviciile ce deservesc acest domeniu. Misiunea noastra este aceea de a servi clientul la cele mai ridicate standarde de calitate. Va putem consilia in alegerea produsului in functie de necesitatile societatii dumneavoastra pentru a eficientiza munca angajatilor. Toate produsele pe care le comercializam beneficiaza de garantie si sunt insotite de certificat de calitate si conformitate. www.baumaschinentomi.ro

Bucuresti Importator
 • Cu o bună experiență în domeniu, reușim să vă punem la dispoziție o gamă variată de componente și piese de schimb pentru instalațiile hidraulice ale utilajelor de construcții, utilajelor agricole și sistemelor hidraulice industriale. Și pentru fiecare client asigurăm suport, service și consultanță. Oferim idei, concepte noi și moderne, soluții flexibile pentru componentele și produsele livrate, care se folosesc in diverse domenii de activitate. Comercializăm ansamble și componente hidraulice ale celor mai importanți producători mondiali: Denison Hydraulics, Sauer Danfoss, Rexroth Bosch Group, Vickers, Linde, Volvo, Kawasaki, Parker Voac, Casappa, Wirtgen, MpFiltri, Eaton, Poclain Hydraulics.

Focsani Importator