Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Utilaje Constructii: 78 companii
 • Compania ofera managerilor si intreprinzatorilor consultanta pentru dezvoltarea afacerii, obtinerea de finantari, promovare, precum si servicii specializate de consultanta pentru cei care vor sa-si dezvolta afacerea.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa de schelari profesionisti cu lunga experienta dobandita atat in santiere de constructii civile cat si in santiere navale si industriale. Oferim toata gama de produse si servicii din domeniul schelei si anume: - Inchiriere schela de fatada - incepand cu 1 Euro/mp/luna - Vanzare accesorii schela; - Montaj/ Demontaj schela Beneficiile utilizarii unor profesionisti in acest domeniu ajung pana la - 35% din costul alocat pentru aceste lucrari se pot vedea prin: - Scaderea timpului de montaj/ demontaj – montajul se realizeaza cu echipamente specializate, ca urmare se scurteaza timpul de asteptare pana la inceperea lucrarilor la cladire/ structura; - Furnizarea celor mai bune produse din piata/ Siguranta in exploatare – ancorajul se realizeaza respectand normele de ancorare stabilite de producator pentru fiecare tip de schela; - Respectarea specificatiilor schelei - montajul schelei de face respectand specificatiile producatorului; - Personal certificat – angajatii nostrii sunt calificati in aceasta meserie; - Echipament de lucru/ protectie – personalul nostru poseda echipamentul de lucru/ protectie pentru a evita orice eveniment

Bucuresti Servicii
 • As an experienced loader manufacturer in China, we can manufacture articulated wheel loaders of different capacity from 0.6T mini loader to 5.0T compact wheel loaders, including 0.6T mini loader ZL06F, 0.8T mini front loader ZL08F and ZL08G, 1.0T small loader ZL10A and ZL10F, 1.2T small front loader ZL12A and ZL12F, 1.5T mini front end loader ZL15F and ZL15G, 1.6T small front end loader ZL16F, 1.8T mini wheel loader ZL18F, 2.0T small wheel loader ZL20F, 3.0T mini front wheel loader ZL30FS and ZL30F, 5.0T compact wheel loader ZL50F. All our wheel loaders are articulated loaders and 4 wheel drive. After optionally equipped with various loader attachments or loader implements made by our company, such as log grapple, timber grab, grass grapple, hay grab, bale grapple, snow blade, snow blower, street sweeper, drum grapple, barrel grab, snow bucket, sanding bucket, 4-in-1 bucket, pallet fork and dustpan, etc. each wheel loader can also be used as log loader, timber loader, grass loader, grass grab, hay loader, hay grab, sugar cane loader, sugar cane grab, bale loader, bale grab, snow grader, snow blower, street sweeper, drum loader, barrel grab, snow sweeper, snow plough, snow scraper and forklift, which really realizes one machine can be used for multiple purposes.

China Producator
 • Los Antonios - este o companie spaniola producatoare de masini si utilaje agricole folosite pentru nivelarea terenului si mutarea pamantului. Datorita unei experiente de peste 45 de ani in domeniu, a reusit adaptarea utilajelor in functie de necesitatile agricultorului si a constructorului. Los Antonios este prima companie spaniola producatoare de utilaje agricole pentru nivelarea terenului care foloseste tehnologia laser de mai bine de 20 de ani. Masinile Los Antonios inlocuiesc cu succes utilajele grele si costisitoare precum buldozerul, grederele sau screperele autopropulsate, aducand ca si varianta inlocuitoare toate aceste utilaje care sunt actionate de catre tractor, fiind mai usor de manevrat si mult mai accesibile din punct de vedere al pretului de achizitie si intretinere. Aceste utilaje sunt ideale pentru nivelarea terenurilor agricole sau pentru lucrarile publice precum constructia de drumuri si poduri, parcuri si poligoane industriale, etc. Mai multe detalii despre aceste utilaje gasiti pe www.losantonios.ro

Tauste, Zaragoza Producator
 • Este o companie specializata in domeniul masinilor pentru marcaje rutiere. In cadrul companiei avem personal cu bogata experienta acumulata din 1993 pana in perezent. Asiguram service, puneri in functiune si piese de schimb.

Bucuresti Importator
 • Companie infiintata in 2011, specializata lucrari amenajare si pregatire a terenurilor, Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, etc., cauta mecanic pentru utilaje (buldoexcavator, autogreder, tractor, incarcator frontal, cu permis auto de 3 ani.

Miroslava Servicii
 • Societatea comerciala TDE – Territorial Data Elaboration Srl. este o persoana juridica cu capital 100% roman, a luat fiinta in anul 2000 si este furnizoare de produse pentru constructii, topografie si cartografie.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma Pondstar Srl se ocupa cu comercializarea de utilaje de constructii la preturi foarte avantajoase. Preturile sunt negociabile in functie de modalitatea de plata. In oferta avem: autobetoniere, finisor asfalt, auto-macara. Sunt localizati la 4Km de Slatina, Olt.

Slatina Servicii
 • ArtPavement are ca obiect principal de activitate productia elementelor din beton, bordura, garduri decorative si in special pavemente (pavaje), din care va putem oferi o larga gama, de diferite dimensiuni, grosimi si culori.

Balotesti Producator
 • MiTek Industries Group- Romania, companie multinationala, membra a Berskshire Hathaway USA Warren Buffett, (Coca Cola, Gilette, American Express, IBM, Nike, Procter & Gamble, Kraft Foods, Nestle, Nike, General Electric, Heinz, Wal-Mart Stores, The Washington Post) este nr. 1 mondial in domeniul tehnologiei pentru industria fabricarii structurilor din lemn profesionale. Produse si servicii MiTek: Nr. 1 in domeniul dezvoltarii software-ului dedicat industriei structurilor din lemn, programelor de proiectare profesionale dedicate exclusiv desenului si calculului structural pentru sarpante si structuri din lemn, conform Eurocode 5 Nr. 1 in domeniul productiei organelor de asamblare profesionale certificate CE, specifice industriei stucturilor din lemn Nr. 1 in domeniul furnizarii de tehnologie de ultima generatie pentru industria fabricarii structurilor din lemn profesionale: utilaje si linii complete de productie pentru fabricarea sarpantelor, caselor din lemn si structurilor speciale din lemn in sistem industrializat. Nr. 1 in domeniul serviciilor de consultanta si suport tehnic, atat pentru proiectantii care utilizeaza software-urile MiTek, cat si pentru producatorii (fabricantii) de structuri din lemn.

Bucuresti Producator
 • Compania Dan Line Company comercializeaza urmatoarele materiale de constructie: bca, ciment, boltari, caramizi. Mereu clientii primesc o atentie speciala beneficiind de produse de inalta calitate la un pret redus si primirea marfii in cel mai scurt timp posibil. Cu transport asigurat. Pentru informati suplimentare va rugam contactati-ne la numar de telefon 0740345849.

Bals Altul
 • Firma noastra se ocupa cu vanzari de utilaje de constructii second-hand in conditii foarte bune si dezmembrari utilaje de constructii, utilaje de vanzare manitou, incarcator frontal, buldoexcavatoare, excavatoare pe senile si pe roti. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Viisoara Altul
 • Prin aceasta firma, oferim ajutor tuturor celor ce au nevoie de utilaje in domeniul constructiilor la preturi bune. Suntem o firma serioasa si, de asemenea, asteptam seriozitate din partea clientilor.

Colceag Producator
 • Firmă de încredere care activează în Ungaria de aproape 20 de ani. Am executat lucrări de amploare în domeniul mineritului, exploatării de cariere de piatră, prelucrarea pietrei, demolări industriale, precum şi lucrări de reabilitare a mediului.

Pecs Import - Export
 • Hd & N Roto Moulding produce roabe de inalta calitate cu garantie de 6 luni. Roaba profesionala pentru constructii 80l cu cuva din polietilena de joasa densitate, model Roto Moulding, anul fabricatiei 2008, roaba a fost conceputa pt constructori. PENTRU MAI MULTE INFORMATII VIZITATI http://www.roabe-profesionale.ro/.

Urseni Producator
 • Compania detine utilaje in stare perfecta de functionare, efectueaza lucrari cu seriozitate, punctualitate, bazandu-se pe calitate la preturi acceptabile negociate in conditii civilizate cu beneficiarii.

Cluj-napoca Altul
 • Firma Blastrac S.r.l. Romania este reprezentanta unica in Romania a Grupului BLASTRAC Bv Olanda, lider mondial in producerea si comercializarea echipamentelor de pregatire a suprafetelor orizontale si verticale din beton, metal, piatra, mozaic, marmura, etc. Societatea Blastrac srl, a fost creata in scopul si cu dorinta de raspunde cat mai bine nevoilor companiei Dvs, oferind servicii de complexe, cum ar fi : •    consultanta pentru achizitia de echipamente necesare pregatirii suprafetelor •    vanzarea de echipamente pentru pregatirea suprafetelor •    piese de schimb originale •    consumabile •    service in perioada de garantie •    service in perioada de post-garantie Deasemenea firma noastra se ocupa si de intretinerea si reparatia echipamentelor. Mai multa informatie http://2444.ro.all-biz.info/ Acest serviciu pus la dispozitia Dvs, Va ofera posibilitatea de a apela la specialistii nostri, instruiti si certificati, pentru intretinerea periodica cat si pentru reparatiile capitale, necesare a se efectua echipamentelor Dvs pentru pregatirea de pardoseli. In masura in care serviciile noastre prezinta interes, Va rugam sa nu ezitati in a ne contacta, folosind datele din pagina Contat a acestui site. Va multumim anticipat !

Bucuresti Producator
 • Yilkamak, firma producatoare de utilaje si unelte in sectorul agriculturii si constructiilor usoare, dispune clientilor tehnologia si calitatea in usurarea muncii care le desfasoara. Va asteptam sa ne contactati !

Constanta Producator
 • Oferim utilaje industriale diverse, utilaje de constructii, prelucrari mecanice grele, instalatii de ridicat si transportat, reparatii de masini si utilaje diverse, autorizate ISCIR pana la sarcina de 200 tf.

Braila Producator
 • Firma ofera servicii de vanzare inchiriere masini de sapat santuri. Masinile de sapat santuri faciliteaza asezarea cablurilor in gradini, scoli si parcuri fara a disloca prea mult pamant. Santul poate fi pana la 60 cm de adanc, avand un profil drept si nevariat dat de latimea lantului de taiere. Aceaste masini sunt utilizata la saparea de santuri in soluri compacte cu pietre cu diametrul de pana la 50 mm. Viteza de sapare este de aproximativ 60 de metri pe ora. Latimea santului poate sa varieze intre 10 -15 cm.

Ciorogarla Importator