Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Tubulaturi Ventilatie & Cosuri de Fum - Constructii: 72 companii
 • Alpin Partner presteaza servicii in domeniul lucrarilor la inaltime - domeniu cunoscut sub denumirea generica de " Alpinism utilitar". Serviciile oferite de noi sunt tipice domeniului: - vopsitorii - montaje - decorari - toaletari arbori - curatiri fatade, silozuri - publicitate outdoor Activam mai ales in zona de nord vest a tarii dar executam lucrari si in alte zone. Ne preocupa foarte mult sa furnizam clientului solutia cea mai potrivita.

 • Fantech Srl este direct importator de produse profesionale de etansare si izolare. In cei 15 de ani de activitate, Fantech a stat la baza multor proiecte de constructii din Romania. Eficienta si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor a facut ca produsele comercializate de Fantech sa ajunga in majoritatea judetelor din tara. Furnizam produse profesionale pentru etansare si izolare destinate unui numar larg de domenii si activitati, precum: constructii rezidentiale, industriale si navale, ventilatii si climatizari industriale, constructii hale industriale si multe altele. Furnizorii nostri sunt unii dintre cei mai puternici producatori de benzi de etanseizare care activeaza pe piata din Europa. Raspunzand cerintelor pietei, FANTECH si-a extins gama de produse comercializate de la an la an. Contactati-ne chiar astazi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in societatea noastra partenerul ideal de afaceri!

 • Viziunea noastra este de a trai intr-un mediu cat mai curat, confortabil si in suguranta. De aceea dorim sa inteleaga cat mai multi ce inseamna cos de fum, cazan si importanta alegerii corecte a cosului de fum. Prin alegerea produselor si serviciilor de calitate vom putea atinge acest scop.

 • Sanu Service Ro Srl este specializata in sisteme de aspiratie a aerului viciat, fumului, rumegusului, pulberilor, vaporilor toxici si a cosurilor de fum. Comercializeaza variate tipuri de instalatii si accesorii fiabile si eficiente, la preturi avantajoase.

 • SC VSAGROUP SRL, infiintata in anul 2008, cu sediul in com. Tureni, DN1, nr. 33A, se ocupa cu comercializarea produselor destinate termoizolarii, fonoizolarii constructiilor industriale, civile, instalatiilor termice, de ventilatie, vechicolelor de transport rutier si feroviar. Produsele livrate sunt din spume polietilenice (PE) poliuretanice (PUR/PIR), poliesterice, polimerice, care corespund standardelor EU, reglementarilor EU, CE marking, EUROCLASS.

 • Producem, proiectam si implementam sisteme de instalatii ca la carte! Clima Therm Center ofera servicii de consultanta, solutii tehnice, proiectare, productie si montaj pentru tubulatura rectangulara din tabla aferenta sistemelor de ventilatie si climatizare VENT CLIMA, izolatii mecanice IZOM CLIMA respectiv pentru cosurile si canalele de fum din inox THERM CLIMA. Producem, proiectam si implementam sisteme de instalatii ca la carte!

 • Allvent Engineering este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul ventilatiei. Flexibilitatea, seriozitatea, promptitudinea si orientarea spre viitor reprezinta pilonii care stau la baza constituirii firmei. Principala activitate a companiei consta in comercializarea echipamentului pentru sisteme de ventilatie clasica sau cu recuperare de caldura, iar obiectivul de baza este oferirea de solutii complete de ventilatie clientului. Solutiile Allvent pentru sistemele de distributie a aerului includ tubulatura PVC cu accesorii din plastic si tubulatura flexibila antibacteriana HDPE cu elementele corespunzatoare.

 • ACP Air Conditioning Products este cel mai mare producator HVAC din Romania. De peste 15 ani, ACP este furnizorul preferat de solutii pentru ventilatie la nivel international, prin dezvoltarea, fabricarea si comercializarea produselor si accesoriilor HVAC de o inalta calitate. Cu cea mai mare linie de productie pentru produse si accesorii HVAC si Satisfactia clientilor ca pilon central al strategiei de dezvoltare, ACP deserveste cu succes clienti pe 3 continente, in 10 tari (Romania, Franta, Italia, Israel, Maroc, Germania, Portugalia, Irlanda, Olanda, Moldova). ACP ofera o gama diversificata de produse si accesorii HVAC din aluminiu, sigure, eficiente din punct de vedere energetic, ecologice si usor de utilizat. Inca de la infiintare, misiunea companiei a ramas aceeasi: de a deveni principalul furnizor de solutii din domeniul HVAC, bazandu-se pe integritate, satisfactia clientilor si multumirea angajatilor. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati! Consultantii nostri va stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi, solutii sau oferte personalizate. Va invitam sa descoperiti mai multe pe website-ul nostru: www.acp.ro.

 • Stimate client, Sistemele si accesoriile profesionale oferite de PROFLUX , va ofera solutii simple si viabile pentru toate problemele aparute la finisarea muchiilor peretilor, a marginilor de treapta, a pardoselilor acoperite cu diverse materiale, pentru rezolvarea rosturilor de expansiune si seismice, sau stergatoare profesionale, pentru intrarile in locuinte sau spatii comerciale, hoteluri, institutii. PROFLUX, este cel mai important distribuitor national si din Bucuresti al marcilor PROLUX-GENESIS, finisaje pentru pardoseli si pereti, produse din materiale exclusive: aluminiu natural, aluminiu eloxat, alama regala, steel-inox, aluminiu folio, PVC, aluminiu sublicromat electrostatic in nuante de lemn. Gama foarte larga de produse si preocuparea permanenta pentru calitatea produselor oferite, cat si stocul de care dispunem, ne permit sa deservim prompt si eficient orice solicitare primita din partea clientilor in cel mai scurt timp posibil. Profesionalismul serviciilor oferite, grija pentru detaliu, atentia acordata lucrului perfect finisat sunt atributele care au consacrat PROFLUX, ca simbol al calitatii. Suntem mandri sa spunem ca serviciile noastre, inca de la inceputul activitatii , au facut din PROFLUX cel mai renumit showroom de profile pentru amenajari interioare si exterioare, marca PROLUX-GENESIS, la nivel national si din Bucuresti, datorita orientarii permanente catre client, oferind consultanta tehnica de specialitate avand ca scop satisfacerea nevoilor clientului. Toate produsele noastre sunt agrementate cu agremente tehnice vizate de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii. Nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi consultanta de specialitate referitor la toate produsele pe care le comercializam. Va asteptam cu drag!

 • S.c. Montajprestaf S.r.l. executa hidroizolatii - termice cu panouri de poliuretan ( PIR ) si coperturi impermeabile cu membrane bituminoase de inalta calitate. Asiguram necesarul de materiale si asistenta tehnica de specialitate in domeniul impermeabilizari cu membrane bituminoase. Asiguram garantie extinsa beneficiarilor la lucrarile asistate de echipa noastra - Fundatii - Pereti verticali - Garaje - Rampe de acces garaj - Parcari - Terase - Balcoane - Camine Distributie membrane bituminoase si accesorii Lucrari civile & Industriale www.montajprestaf.ro Va multumim pentru interesul acordat si speram intr-o colaborare fructuoasa. Daca aveti intrebari sau sugestii nu ezita sa ne contactezi. Echipa: www.montajprestaf.ro

 • Sc. Imobiliar Steel Construct Srl. este o companie specializata in constructia de hale industriale oferind solutii complete in acest domeniu. Serviciile oferite de compania noastra cuprind proiectarea, furnizarea si montajul structurii metalice, furnizarea si montajul panourlior temoizolante impreuna cu elementele de tinichigerie aferente. Datorita cunostintelor accumulate in acest domeniu S.C. IMOBILIAR STEEL CONSTRUCT S.R.L. si-a dezvoltat o retea larga de furnizori fiind astfel in masura sa comercializeze o gama larga de panouri sandwich cu miez izolator alcatuit din poliuretan, vata minerala sau polistiren. Gama variata de panouri termoizolante comercializate de firma noastra ne confera capacitatea de a ne adapta cerintelor clientilor nostrii atat in ceea ce priveste bugetul alocat cat si in privinta asigurarii calitatii.

 • Comert online sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Consultanta si vanzare Aparate de masura TESTO pt profesionisti Solutii complete profesionale de izolatii elastomerice ARMAFLEX pt. tubulaturi de ventilatie si sisteme anticondens.

 • Kreativ Alpin este o societate specializata in serviciile de lucru in coarda la inaltime. Detinem o echipa tanara, dinamica si creativa de alpinisti utilitari care este atestata pentru lucrari de alpinism utilitar. Avem implementate o serie de tehnici noi construite in urma experientei pe care o detinem.

 • Sc Isocold & Term Efect Srl executa lucrari de izolatii tehnice industriale la cel mai inalt nivel. Izolatii termice la conducte, tubulaturi si rezervoare prin aplicare de vata minerala bazaltica sau cochilii din vata minerala bazaltica. Izolatii frigorifice la conducte si rezervoare prin injectie de spuma poliuretanica sau cu cauciuc elastomeric. Toate lucrarile de izolatii pot fi protejate cu tabla zincata, aluminiu, inox sau cupru, dupa cerintele beneficiarului.

 • Stiloterm SRL este o companie ce activeaza de peste 20 ani in domeniul instalatiilor termice, climatizare si gaz. Compania se afla in continua dezvoltare si doreste sa va puna la dispozitie o gama variata de sisteme de incalzire si ventilatie, suport tehnic si montaj.

 • Suntem cel mai mare producator din Romania de clapete antifoc, asigurand astfel cel mai scurt timp de livrare a comenzilor. Clapetele antifoc asigura protectie timp de 280 de min impotriva propagarii unui eventual incendiu prin tubulatura de ventilatie-climatizare. Clapetele pentru controlul fumului asigura protectie impotriva propagarii unui eventual incendiu prin tubulatura de ventilatie - climatizare timp de 120 de min

 • Silca Export BM este producator cosuri de fum din inox termoizolate, sisteme de ventilatii si exhaustari. Telul nostru este crearea unei afaceri sanatoase prin oferirea unor produse si servicii cu adevarat de calitate si certificate, insotite intotdeauna de garantie, la pretul corect.

 • Firma noastra confectioneaza si monteaza echipamente pentru exhaustare si ventilatie, tubulatura si piese speciale din tabla zincata; transportoare melcate, redlere, ecluza rotativa, decantoare; exhaustoare mobile de capacitate mica; confectii metalice.

 • Secovent este o firma ce fabrica si monteaza tubulaturi de ventilatie si hote profesionale de bucatarie. Sunt specializati in sisteme de ventilatie si instalatii de climatizare, precum si in izolarea conductelor impotriva inghetului.

 • Domeniul HVAC este vast, tehnic, dinamic si din ce in ce mai complex, cu aplicatii in toate sectoarele constructiilor: - casnice (case, vile, anexe, garaje, ansambluri rezidentiale etc); - comerciale (mall-uri, magazine, boutique-uri, statii de carburant etc); - industriale (fabrici, depozite, hale de productie, ateliere artizanale etc); - publice (centre de cultura, sportive si de divertisment, unitati de invatamant, clinici si spitale, hoteluri, pensiuni, restaurante etc). Cu o experienta continua, de peste 2 decenii, in domeniul HVAC, specialistii echipei ALL4VENTILATION sunt apreciati pentru serviciile de consiliere tehnica acordate in proiectele si aplicatiile specifice. Datorita dinamicii domeniului, cea mai corecta maniera de vanzare-cumparare a solutiilor HVAC, porneste la All4Ventilation cu diagnoza spatiului si necesitatilor. Pana la selectia sistemelor de ventilatie - incalzire - climatizare, orice amenajare presupune ca proiectarea initiala a spatiului sa fie corect calibrata cu destinatia finala si configurata pe termen lung de exploatare, astfel incat beneficiarilor sa li se ofere un mediu sanatos, confortabil pentru lucru si viata. Explicarea detaliata a functiilor multiple ale echipamentelor ajuta la identificarea solutiei finale potrivite spatiului. De cele mai multe ori, preferintele clientilor sunt raportate incorect la geometria si/sau functionalitatea cladirii. Procesul de consiliere, pe care il dedicam in mod personalizat fiecarui client, reprezinta succesul unei achizitii inteligente, eficiente, pe termen lung, in noile tendinte eco-friendly. All4Ventilation cultiva relatii stabile, de referinta, in bransa de profil. Iar ca relatiile sa devina confortabile, creem si mentinem cu perserverenta: o atmosfera continua de siguranta si eficienta, nu doar la nivelul de calitate al produsului, ci si in comunicare, organizare procese de lucru si time-management. Dezvoltam, astfel, un serviciu de consiliere puternic specializat, pentru a oferi clientilor: calitate, siguranta, incredere si satisfactie. Magazin on-line: www.all4ventilation.ro