Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Sobe / Seminee - Constructii: 126 companii
 • super calitate si promtitudine din parte aministratorului de firma!

 • Soberom produce si comercializeaza sobe de teracota premontate intr-o gama de peste 40 de modele vandute atat de piata interna cat si la export. Sobele comercializate de SOBEROM beneficiaza de certificat de calitate ISO 9001-2008, certificat de garantie si protectie OSIM (Drepturi autor) pe modelele create.

 • Societate autorizata Asfoch, pentru servicii de curatare/inspectie tehnica, montaj, consultanta, vanzari cosuri de fum, seminee, centrale combustibil solid, hote restaurant, cuptoare pizza, sobe teracota, sisteme ventilatii, tubulaturi, usi acces. Serviciile sunt executate cu personal calificat, scule si dispozitive profesionale. La receptia lucrarilor se elibereaza adeverinta/raport verificare, proces verbal executie, certificate de conformitate.

 • Seminee Murees aduce un plus de valoare caminului Dumneavoastra creeand atmosfera si confort. Construim si comercializam seminee, sobe, termoseminee de diferite tipuri si modele in functie de dorinta clientului. Doar clienti multumiti!

 • Dufel Dufel Con Srl din Botosani, judetul Botosani pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de18 angajati, DUFEL CON S.R.L. efectueaza: constructii civile si industriale. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca DUFEL CON S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati. TEL.: 0745491757, www.dufel.ro

 • Seminee Princz construieste sisteme de foc de aproape 70 de ani. Suntem o generatie veche de sobari si montatori de seminee, mostenind aceasta meserie din tata in fiu. Istoria noastra incepe de fapt in anii '50 cu bunicul meu. De la el am preluat stafeta in anul 1995 si am infiintat un P.F.A, iar in anul 2017 am trecut de la P.F.A la S.R.L, deschizand apoi un magazin de seminee, accesorii de seminee si sobe de teracota, in Satu Mare. Calitatea ne diferentiaza de concurenta. Lucram doar cu materiale speciale rezistente la temperaturi inalte cum ar fii placile izolatoare speciale pentru seminee, placile ceramice, placile de samota si alte materiale certificate de normele europene. Ca sa raspundem tuturor cerintelor clientilor executam lucrari: -Cu depozitarea caldurii in masa -Traditionale cu canale de fum -Cu incalzire prin conducerea aerului cald (hipocaustice) -Termoseminee cu tehnica de apa prin calorifere.

 • Marca Eltim, cu o traditie de 40 de ani pe piaţă, preluată fiind de Sc. Ambasador Plus Srl. de la firma Sc. Electrometal Sa. Timişoara, stă ca şi garanţie a calităţii, fiabilităţii şi seriozităţii fabricării. Comercializăm o gama variata de produse, de la cazane de incălzire centrală de diferite puteri pe combustibil solid, cazane de baie pe combustibil solid, schimbătoare de căldură, boilere electrice, hidrofoare la echipamente de măcinat mase plastice, utilaje PSI - motopompe si tunuri de stins incendii, utilaj alimentar-roboţi de bucătărie-patiserie, masini de spălat şi curăţat cartofi şi zarzavat, parataj de medie şi joasă tensiune-rezistenţe de pornire, controlere, separatori, etc.

 • Suntem singurul importator si distribuitor al centrarelor pe peleti Mareli in Romania. Distribuim din anul 2003 si incercam sa tinem clientii aproape cu servicii de calitate. Din anul 2017 avem certificat de calitate ISO9001 si TUV.

 • KaminHorn este cel mai important producator din Romania specializat pe accesorii pentru cosul de fum. Oferim clientilor nostri siguranta, confort, calitate superioara si rezistenta la toate produsele nostre, care sunt individual verificate pentru a corespunde standardelor aferente cosurilor de fum. Punem pasiune si dorim sa excelam in beneficiul clientilor nostri pentru a face diferenta pe piata din Romania si in ce priveste produsul si in ceea ce priveste calitatea serviciilor si respectul fata de clienti. Colaboram cu parteneri cu experienta in domeniu din Germania, Italia, Slovenia, etc. pentru a oferi produse certificate si inovative pentru clientii nostri. Testam produsele noastre la laboratoare specializate "URBAN-INCERCA" - Agrement Tehnic: Nr. 001SC-04/646-2016

 • Va oferim o gama diversificata de produse metalurgice pentru constructii(teava rectangulara, cornier, tabla neagra, platbanda). Produse pentru gospodarie (tabla zincata, teava rectamgulara, panouri bordurate, sipca metalica de gard zincata / prevopsita,sarma ghimpata, plase sudate, impletite si rabitz). Producem sobe teracota premontate. Distribuitor sobe teracota cahle Romceram, caramida samota, caramida decorativa. Elemente fier forjat si teava amprentata diferite dimensiuni si grosimi.

 • Firma Thermo Eco Design pune la dispozitia clientului, o gama variata de centrale termice cu masini de gatit incorporate si seminee, ce functioneaza atat pe baza de lemn cat si pe baza de biomasa (pellete). Toate produsele sunt prevazute cu cele mai moderne sisteme de siguranta. De precizat este faptul ca la centralele pe baza de peleti, functionarea poate fi programata si prin aplicatie de pe telefonul mobil. Programarea constand in stabilirea temperaturii si timpului cand se doreste a fi pornita sau oprita centrala. Fiind in perioada promotionala, firma Thermo Eco Design pune la dispozitia clientului, intreaga gama de produse cu un discount de 30%.

 • Italro Alx Srl-D are ca domeniu de activitate comertul intermediu cu produse diverse, in prealabil se ocupa cu comertul de sobe si seminee, pelet, lemnul si derivatele lui, tuburi multistrat instalatii sanitare, racorduri, etc.

 • Infiintata in 1991, Dolinex SRL are puncte de lucru in Piatra Neamt (3 magazine si un depozit), in Roman si Targu Neamt. De 27 de ani aproape de tine cu o gama bogata de produse: cazane cu lemn si peleti, centrale gaz si electrice, radiatoare otel, aluminiu si fonta, pompe de circulatie, submersibile, hidrofoare si boilere, tevi de cupru, ppr verde si alb, teava multistrat, teava neagra si zincata, tevi alimentare apa! Rezervoare acumulare si rezervoare de apa. Ventilatie si climatizare. Solutii la cheie! www.dolinex.ro - magazinul online. Dolinex - partenerul tau in instalatii!

 • PFA construiesc cuptoare traditionale pentru pizza (model pompei sau napolitan), paine (pana la 3mp suprafata utila) pe vatra, din caramida; seminee cu focar deschis; gratare de gradina; plite taranesti; zidarii (bolti, garduri); beciuri din caramida, piatra. Ma deplasez in tara sau strainatate.

 • Rogher Seminee este reprezentantul unic si oficial al producatorului ceh de seminee Kretz. Pe langa vanzarea focarelor va punem la dispozitie si consultanta de specialitate in ce priveste constructia unui semineu, sau va putem ajuta noi in ce priveste constructia semineului respectand toate normele de siguranta.

 • Firma noastra este producatoare de sobe de teracota de peste 9 ani. Oferim sobe de teracota atat in varianta cahle/elemente de teracota cat si in varianta sobe premontate pe suport metalic la un pret foarte convenabil. Acestea sobe premontate sunt de diverse tipuri cum ar fi: soba dreapta, soba pe colt, soba cu plita cu 3 ochiuri.

 • Suntem o echipa de profesionisti cu peste 10 ani de experienta in domeniu, timp in care am avut ocazia de a realiza numeroase lucrari, o parte dintre ele putand fi vazute si pe site-ul nostru. Ceea ce mai trebuie sa stiti este ca reusim de fiecare data sa gasim cea mai buna solutie pentru a multumi clientii prin realizarea de lucrari de cea mai buna calitate.