Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Sisteme de Ventilatie si Aer Conditionat - Constructii: 573 companii
 • Serviciile noastre profesionale va vor satisface cerintele si va aduc zambetul pe buze. Experienta noastra de peste 10 ani ne ajuta sa rezolvam cele mai dificile probleme. Service-ul nostru mobil este dotat cu cele necesare constatarii si depanarii defectelor reclamate.

 • Executia de instalatii in constructii, in domeniul electric, sanitar, termic, frig. Proiectare, service pentru echipamente de incalzire si climatizare. Autorizatii ISCIR pentru o mare gama de cazane si pentru aer conditionat, frig industrial.

 • Vindem echipamente, instalatii frigorifice, camere, depozite, agregate, compresoare frig, instalatii climatizare, ventilatie, aer conditionat. Executam, montam echipamente ciupercarii Pleurotus sau Agaricus: podele aerate pentru compostare faza I si II, sisteme pasteurizare compost, incubatoare, instalatii climatizare pentru incinte cultura ciuperci (incalzire, racire), pompe de caldura, sisteme ventilatie cu introducere controlata, perdele aer, umidificatoare aer cu higroregulator, mini-statii tratare apa, neutralizare reziduri. www.coldtech.ro

 • Sanu Service Ro Srl este specializata in sisteme de aspiratie a aerului viciat, fumului, rumegusului, pulberilor, vaporilor toxici si a cosurilor de fum. Comercializeaza variate tipuri de instalatii si accesorii fiabile si eficiente, la preturi avantajoase.

 • Inca de la infiintare Sc Clima Design Srl si-a propus sa ofere produse si servicii optime, care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Oferim proiectare, comercializare, instalare, aparate de aer conditionat, perdele de aer, chillere, dezumidificatoare, aeroterme, ventilatoare, baterii de incalzire, seminee, ventilatie si climatizare, freon, tubulatura, tubulatura din inox, generatoare aer cald, incalzitoare, termosuflante, ventiloconvectoare, anemostate, grile ventilatie, voleti desfumare, ventilatoare industriale, ventilatoare anti-ex, ventilatoare de baie, centrale de tratare aer, baterii de incalzire, si o gama foarte larga de sisteme de ventilatie. In alegerea celor mai bune servicii si produse de pe piata nu ezitati sa ne contactati.

 • Hidroizolatii si termohidroizolatii executate cu membrane bituminoase termosudabile sau autoadezive precum si hidroizolatii lichide, impermeabilizari la orice tip de terase, fundatii, bazine, poduri, parcari, etc. Website: https://stadicon.ro Blog: https://stadicon.ro/blog

 • Inca de la infiintare Climaterm Productie Si Servicii Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Climaterm Productie Si Servicii SRL va pune la dispozitie produse de calitate ca aparate de aer conditionat, centrale termice, sisteme de climatizare. Firma noastra are un personal de 12 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Firma noastra a fost infiintata in anul 2001, este situata in Ploiesti, judetul Prahova si e o prezenta activa pe piata echipamentelor frigorifice. Ca urmare a modului diferit de abordare a lucrarilor frigorifice cat si a observarii atente a lucrarilor frigorifice efectuate de firmele concurente, Mischel Leonardo, in anul 2009, introduce conceptul " Arta Frigului ". Realizand importanta si deschiderile acestui nou mod de abordare, Mischel Leonardo cumpara domeniile de internet : artafrigului.ro si arta-frigului.ro , devenind astfel propietarul acestor domenii cat si initiatorul acestul nou concept pe piata de frig din Romania . " Arta Frigului " reprezinta fidel conceptul nostru de imbinarea a tehnicului cu esteticul. Firma Mischel Leonardo Srl. vizeaza tot ce tine de tehnica frigului, comercializeaza o gama larga de utilaje frigorifice pentru uz comercial si realizeaza echipamente frigorifice pentru scopuri speciale. Asiguram service-ul si intretinerea pentru utilaje frigorifice de uz comercial si industrial. Firma, Mischel Leonardo se adreseaza tuturor agentilor economici care in activitatea lor folosesc echipamente frigorifice. Pentru agentii economici care au deja in exploatare echipamente frigorifice oferim : -service echipamente frigorifice de uz comercial si industrial -Intretinere echipamente frigorifice (contract mentenanta) -Monitorizarea la distanta a parametrilor de functionare a echipamentelor -Modernizarea echipamentelor frigorifice aflate in exploatare -Dotari suplimentare cu echipamente frigorifice Pentru agentii economici care urmeaza sa inceapa o activitate care necesita dotarea cu echipamente frigorifice, dar si pentru cei care doresc deschiderea de noi puncte de lucru oferim : -Dotari complete pentru supermarketuri si magazine alimentare -Constructia de depozite frigorifice, camere frigorifice etc -Climatizari spatii de productie -Dotari unitati de productie alimentara (procesare carne, peste, lactate, inghetata, paste fainoase, legume - fructe, bauturi etc.) Societatea Mischel Leonardo este certificata ISO 9001 : 2001 pentru : -Proiectare montaj si service pentru instalatii frigorifice uz comercial si industrial -Sisteme de automatizare si monitorizare echipamente frigorifice -Livrare echipamente frigorifice -Realizarea de echipamente frigorifice pentru aplicatii speciale (conform cerintelor clientului). -Proiectare si constructii spatii si incinte frigorifice. Noi ajutam clientii prin experienta noastra oferind solutia optima de amenajare a spatiilor, livrarea echipamentelor, montajul si punerea in functiune a acestora cat si prin mentenanta si service. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor de care au nevoie. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Firma noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Oferim autorizarii ISCIR, instalare echipamente termice, aparate aer conditionat, service, intretinere in garantie si post garantie, instalare incalziri in pardoseala, panouri solare in instalatii cu aport la incalzire si apa calda, pompe de caldura, ventilatii, aer conditionat, cazane cu combustibil solid, cazane cu peleti, acumulatoare, sisteme de pompare, statii de epurare, fose septice, etc.

 • Firma Sc Nico & Go Srl se ocupa cu producerea cosurilor de fum din inox, semineuri diverse modele, cosuri pentru seminee si gratare.                                 Va oferim o garantie de minim 2 ani de la data puneri in functiune.

 • Dynamic EcoVata este o firma cu vechime de peste 10 ani in domeniul termo-sistemelor de izolatii cu fibre de celuloza de cea mai buna calitate. Avem un portofoliu de peste 2.000 de lucrari efectuate pana imprezent. Ce trebuie sa stim despre izolatia cu fibre de celuloza ? Montajul este un prim factor foarte important , acest lucru trebuie facut de o firma specializata in domeniu , care cauta diverse solutii si materiale aditionala in functie de necesitatile fiecarei locuinte si care respecta densitatea recomandata pentru o exploatare cat mai indelungata  . Celuloza este al 2-lea factor important in alegerea celui mai eficient termo-sistem , calitatea ei este foarte importanta , intrucat , ea trebuie sa ofere o rezistenta mare la foc , si o clasa de foc care reiese in urma unui raport de clasificare pentru reactia la foc facut de I.G.S.U , ea trebuie sa mai ofere si o rezinstenta biologica impotriva daunatorilor si a fungilor . ( Toate aceste calitati se demontreaza printr-un agrement tehnic valabil in Romania). RECOMANDARI : Alege o firma specializata in acest domeniu care ofera facura si garantie pentru calitatea lucrarii! ( in situatii nedorite , in lipsa acestor documente , montatorul sau vanzatorul nu raspunde in niciun fel pentru eventualele probeleme sau pagube materiale care pot aparea pe parcursul exploatarii  defectuase a acestui sistem de termoizolatii .) Alege siguranta pentru familia ta !

 • Producem, proiectam si implementam sisteme de instalatii ca la carte! Clima Therm Center ofera servicii de consultanta, solutii tehnice, proiectare, productie si montaj pentru tubulatura rectangulara din tabla aferenta sistemelor de ventilatie si climatizare VENT CLIMA, izolatii mecanice IZOM CLIMA respectiv pentru cosurile si canalele de fum din inox THERM CLIMA. Producem, proiectam si implementam sisteme de instalatii ca la carte!

 • Allvent Engineering este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul ventilatiei. Flexibilitatea, seriozitatea, promptitudinea si orientarea spre viitor reprezinta pilonii care stau la baza constituirii firmei. Principala activitate a companiei consta in comercializarea echipamentului pentru sisteme de ventilatie clasica sau cu recuperare de caldura, iar obiectivul de baza este oferirea de solutii complete de ventilatie clientului. Solutiile Allvent pentru sistemele de distributie a aerului includ tubulatura PVC cu accesorii din plastic si tubulatura flexibila antibacteriana HDPE cu elementele corespunzatoare.

 • Suntem importator echipamente de ventilatie si climatizare (ventilatoare casnice, ventilatoare industriale, recuperatoare de caldura, centrale tratare aer, grile ventilatie, clapete de reglare debit aer, etc).

 • ACP Air Conditioning Products este cel mai mare producator HVAC din Romania. De peste 15 ani, ACP este furnizorul preferat de solutii pentru ventilatie la nivel international, prin dezvoltarea, fabricarea si comercializarea produselor si accesoriilor HVAC de o inalta calitate. Cu cea mai mare linie de productie pentru produse si accesorii HVAC si Satisfactia clientilor ca pilon central al strategiei de dezvoltare, ACP deserveste cu succes clienti pe 3 continente, in 10 tari (Romania, Franta, Italia, Israel, Maroc, Germania, Portugalia, Irlanda, Olanda, Moldova). ACP ofera o gama diversificata de produse si accesorii HVAC din aluminiu, sigure, eficiente din punct de vedere energetic, ecologice si usor de utilizat. Inca de la infiintare, misiunea companiei a ramas aceeasi: de a deveni principalul furnizor de solutii din domeniul HVAC, bazandu-se pe integritate, satisfactia clientilor si multumirea angajatilor. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati! Consultantii nostri va stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi, solutii sau oferte personalizate. Va invitam sa descoperiti mai multe pe website-ul nostru: www.acp.ro.

 • Suntem o companie care face parte dintr-un grup international ce ne ocupam de comercializarea si construirea camerelor si a depozitelor frigorifice. Producem usi de orice tip si dimensiune pentru industria frigotehnica. Ne recomanda pretul, calitatea si in primul rand seriozitatea.

 • Astazi traim o perioada in care se pune accentul pe protejarea mediului si economia resurselor naturale Clima Center vine cu solutii durabile si economice, iti ofera produse care o sa-ti satisfacta toate cerintele. Noi aducem energia verde in casa ta prin solutii tehnologice de varf pentru incalzire si racire folosind energia regenerabila de origine solara si geotermica prin intermediul pompelor de caldura si panourilor solare.

 • HW Ventilation Srl companie de inginerie focalizata pe sectorul ventilatiei industriale. Proiecteaza si produce ventilatoare axiale HasconWing 100% made in Italy pentru uz industrial si privat in diverse aplicatii. Suntem recunoscuti pentru calitatea si design-ul produsele noastre, eficienta serviciilor si livrarea in timp. Gama HasconWing (diametre de ventilator de la 200 la 1275mm, configurații de lame în diferite profiluri și înclinații), permite soluții personalizate pentru fiecare tip de mișcare a aerului. Certificat ISO:9001.

 • Emtec Electromecanic comercializeaza echipamente HVAC si tehnologii ce folosesc Energii Regenerabile: Pompe de Caldura, Dezumidificatoare, Chillere, Turnuri de Racire, Ventiloconvectoare, Luminatoare. Emtec Electromecanic este reptrezentanta in romania a unor marci precum: ClimateMaster, Munters, FORM, Sunvia, Ezinc.

 • Comercializam o gama larga de produse climatizare si frigorifice, oferim profesionalism si calitate pentru toate serviciile furnizate: montaj, service si mentenanta. Produse: - aparate aer conditionat rezidentiale si comerciale; - pompe de caldura si chiller; - echipamente frigorifice si camere frigorifice.