Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Sisteme de Ventilatie si Aer Conditionat - Constructii: 573 companii
 • Firma Vollmax Distribution Srl se ocupa cu importul, vanzarea, livrarea si instalarea mai multor tipuri de echipamente de aer conditionat, instalatiilor de ventilatie, sistemelor de purificare a aerului, sistemelor de control al umiditatii precum si a multor tipuri de sisteme de incalzire.

 • Sc Teknika Srl din Romania, prin parteneriat cu Aertecnica S.p.A. Italia este unic distribuitor in Romania, al produselor Tuba fabricate de catre producatorul italian Aertecnica. Produsele Tuba de la Aertecnica Italia se adreseaza atat sectorului rezidential cat si sectorului industrial. Unitatile centrale de aspirare al producatorului Aertecnica din Italia se regasesc intr-un echilibru perfect intre tehnologie, design si fiabilitate, respectand in acelasi timp si mediul inconjurator. Pentru a realiza un sistem centralizat de aspirare, firma noastra investeste foarte mult timp, pasiune si pricepere in ceea ce face. Aceste investitii si experienta de peste 30 de ani a producatorului Aertecnica din Italia, constituie garantia, ca toti clientii nostri vor benficia de un sistem centralizat de aspirare conform cerintelor si necesitatilor actuale. Nu in ultimul rand, aspiratoarele centralizate, joaca un rol important in prevenirea inbolnavirilor pulmonare. Astfel Teknika, prin Tuba, reuseste sa creeze un mediu in care putem respira un aer curat, demostrand astfel si astfel propria filosfie: Think Clean.

 • Suntem importator-partener: Duo-Therm, Hybrid si Etherma-Lava, Calypso, Veito. Reprezentant autorizat: Dragus, Panosol, Altius Fotovoltaic, Osram. Distributie in parteneriat Constanta sisteme de incalzire profesionale rezidentiale si industriale; izolatii termice pluta- izodel, vopsea speciala, iluminat LED, publicitate, print, web-design, electrocasnice ieftine. Energie regenerabila: panouri solare presurizate, fotovoltaice, sisteme hibride, turbina eoliana pana la 5kW, controlere, invertoare, acumulatori solarii si accesorii solare. Magazine si parteneri: Arad, Baia-Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Mangalia, Galati, Tg.Ocna, Braila. Info web: www.epanouri.ro si comenzi online: www.e-panouri.eu

 • Ventadix Serv Ploiesti asigura consultanta pentru: - dimensionarea sistemelor de ventilare (ventilator + tubulatura + alte dispozitive) pentru baruri si restaurante, cluburi, sali de sport, sali de fitness, piscine, magazine si alte spatii cu destinatie sociala sau comerciala, - dimensionarea sistemelor de ventilare industriale - consultanta pentru constructia cabinelor de vopsit - dimensioanare sisteme de ventilare cu recuperare de caldura - dimensionare sisteme de filtrare - diverse aplicatii - comercializare ventilatoare comerciale si idustriale, centrale de ventilare cu recuperare de caldura si incalzire, recuperatoare de caldura, aeroterme, grile de ventilare si alte echipamente - comercializare instalatii solare - comercializare sobe si centrale pe peleti, etc.

 • Unicool Instalatii Frig SRL ofera servicii de refabricare, reparatii, revizie compresoare frigorifice semi-ermetice, cu surub sau cu pistoane. Comercializam piesele de schimb pentru compresoarele frigorifice semi-ermetice, cu surub sau cu pistoane, realizate de catre diversi producatori Bitzer, Sabroe, Mycom, Frascold, Bock, Dorin. Vizitati www.unicool.ro!

 • Sc Ramyplast Srl s-a infiintat in 2010 si se ocupa cu comercializarea si montarea de tamplarie PVC, aer conditionat, rulouri de aluminiu. Ne dedicam intru-totul energia pentru a rezolva problemele clientilor. Ne pasa de ele si le rezolvam! Ne informam temeinic clientii inainte sa comande, astfel incat clientii nostri nu vor avea surprize neplacute dupa efectuarea comenzilor.

 • Prezenta la nivelul intregii tari, compania noastra si-a propus sa fie la dispozitia clientilor sai, pentru a identifica problemele acestora legate de calitatea aerului si a gasi modalitati de solutionare a lor. Reprezentam pe piata romaneasca producatori europeni ale caror produse le comercializam direct sau inglobate in solutii de ventilatie, desprafuire, desfumare, transport pneumatic de pulberi. Suntem membri fondatori ai asociatiei europene "E.a.c.a.d.e.s." (european association for clean air and dust extraction systems) cu sediul in Germania ne propunem sa oferim sisteme complete pentru desprafuirea aerului. In aplicatii industriale si civile. Ca membru al E.a.c.a.d.e.s., contribuim la imbunatatirea sigurantei exploatarii sistemelor de filtrare si ne implicam activ in imbunatatirea sistemului legislativ european pe acest specific.

 • Firma ofera sisteme de tubulaturi si accesorii pentru ventilatie, variate tipuri de difuzoare si grile pentru distributia aerului, atenuatoare de zgomot, produse de protectie la foc si fum,    grinzi de racire si panouri de incalzire pentru realizarea unui climat interior controlat.

 • Best Instal Grup va ofera solutii complete de inginerie in domeniul instalatiilor industriale si comerciale. Echipamentele pe care le distribuim ofera cel mai bun raport pret - calitate si respecta toate normele Uniunii Europene privind astfel de produse: - ventilatoare industriale/ comerciale; - aeroterme si incalzitoare industriale; - aspiratoare industriale; - aparate de aer conditionat, instalatii de climatizare, perdele de aer; - tubulatura, grile, clapete, anemostate, accesorii montaj; - furtunuri industriale. Pentru a va familiariza cu aceste echipamente, va rugam sa vizitati pagina noastra web: www.ventilatoare-industriale.ro Contactati-ne pentru orice probleme legate de domeniile in care operam, iar inginerii nostri va vor oferi consultanta si cele mai bune solutii tehnico-economice !

 • Ce ne poate bucura mai mult decat soarele ? Sa putem sa ii suportam caldura. Va oferim instalatii de climatizare de exterior, sisteme de racire a aerului si climatizare pentru terase, outdoor cooling, sisteme de umidificare-misting systems pentru spatii exterioare, terase, locuri de odihna, piscine, hoteluri, restaurante, plaje, beach bar, cluburi, camping-uri, gradini, parcuri, verande, umidificare sere, pepiniere, pivnite, crame, ciupercarii, reducerea prafului in hale, santiere, mine, confort termic pentru animale. Cu o pulbere fina de apa aerul se raceste semnificativ ca si cand folositi aer conditionat. Cu sistemele de racire cu apa veti avea clienti si ziua pe terasa Dumneavoastra. Sistemele de racire a aerului exterior, outdoor cooling sau misting systems, produc picaturi de apa micronice incat acestea se evapora instantaneu in contact cu aerul fierbinte. Astfel se creeaza aer rece care pastreaza suprafata climatizata rece si fresh toata vara fara sa ude sau sa mareasca umiditatea. Particule fine de apa se imprastie in aer evaporandu-se scazand astfel temperatura cu 10 pana la 15 grade celsius. Acest fenomen si numeste destindere adiabatica. Cu cat este mai cald aerul cu atat mai repede se evapora apa si se raceste spatiul respectiv. Sistemul s-a dovedit factor decisiv pentru marirea clientelei multor terase, restaurante, hoteluri. Procentul de racire dorit de catre utilizator este obtinut evitand excesul de umiditate si datorita unui sistem antipicatura ce echipeaza duzele. La sfarsitul operatiunii niciun strop de apa nu scapa din orificiile de difuzare. Inainte in timpul zilei majoritatatea teraselor erau goale dar acum incep sa aiba clienteala la orice ora. Acum clientii incep sa fegventeze doar terasele cu climatizare de exterior. Curtile exterioare erau insoportabile in timpul verii dar acum s-au transformat in locuri de odihna confortabile datorita sistemelor de racire exterioara. Cei din hotel sunt acum atrasi din camerele lor afara spre spatiile cu climatizare de exterior. Inainte prizonierii caldurii, inchisi in casele lor, acum se bucura gradinile si spatiile exterioare fara a simti moleseala provocata de gradele ridicate.

 • Instalatiile cu POMPE de CÄ LDURÄ sunt sisteme complete, performante, 100% ecologice, care realizeaza eficient incalzire, racire activa/pasiva si producere apa calda menajera. Aceste sisteme valorifica energia geotermala a pamantului, a apei sau a aerului, transformand-o in kW termici necesari pentru realizarea confortului termic al unei cladiri, avand un randament mediu de 400-500%. Alegand o pompa de caldura premium din gama noastra, ai grija de cei dragi ai tai si ai grija de mediul inconjurator. Echipa nostra a inceput afacerea si specializarea personalului in domeniul energiilor regenerabile in anul 2004. In anul 2007, s-a decis deschiderea companiei Rocval Construct SRL, care are ca si obiectiv importul, comercializarea si montajul sistemelor ecologice de incalzire, racire activa/pasiva si producere apa calda menajera cu POMPE DE CALDURA - calitatea premium - gama completa: Aer-Apa; Sol-Apa; Apa-Apa. In baza experientei acumulate in cei 15 ani de activitate, venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciile noastre, pentru a va oferi cele mai performante sisteme cu pompe de caldura - la cele mai avantajoase preturi. Pretuim clientii nostri si ne dorim sa fie multumiti. De aceea va punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

 • Principalele activitati desfasurate in cadrul societatii sunt: -Service centrale termice -Reparatii centrale termice -Service aer conditionat -Piese de schimb -Testari si analize tehnice; -Productia de automatizari pentru instalatii temice si hidraulice; -puneri in functiune -garantii -Consultanta tehnica -Autorizari de functionare ISCIR -Personal autorizat RADTI, RADTA, RADTP -ISO 9001/2008 -Dispecerat non-stop. Service centrale termice, spalari chimice si ale instalatiei, incarcarea instalatiei cu antigel , montaj termostate de ambient, montaj instalatii termice si radiatoare, montaj automatizari pentru eficientizarea sistemului de incalzire si racire, reparatii centrale termice de la cele mai vechi pana la cele mai noi, centrale termice pe gaz, electrice sau pe lemne.

 • Companie specializata in importul si furnizarea de materiale si accesorii specifice instalatiilor termice, climatizare si ventilatie, constructii, industria frigorifica, domeniul solar inclusiv izolatie acustica pentru un mediu mai linistit. Ne-am propus sa ne individualizam prin profesionalism si printr-un nivel calitativ inalt al produselor pe care le comercializam. In acest sens facem tot posibilul de a avea in depozitul nostru stocuri disponibile, cel mai scurt timp de onorare a comenzilor si desigur conditii cat mai avantajoase pentru clientii nostrii. Materiale complementare cu cele furnizate de noi gasiti pe www.isoline.ro Oferim servicii de consultanta tehnica si traininguri de specialitate pentru clienti si reselleri.

 • Firma de instalatii infiintata in anul 2001 executa instalatii gaze naturale, termice, sanitare, comercializeaza centrale termice, calorifere, aer conditionat si materiale instalatii. Autorizati Anre si Iscir.

 • Airguru - Magazin online de produse din domeniul HVAC - Incalzire, Ventilare, Aer Conditionat, climatizare, pompe de caldura, panouri solare, aeroterme, purificatoare, ventilatii, racitoare de apa, chillere, dezumidificatoare, generatoare electrice.

 • Firma tanara, in plina dezvoltare, datorita seriozitatii si transparentei in raport cu furnizorii si clientii interni si externi. Comercializam produse de calitate, oferim consultanta si suport tehnic pentru aparatele de climatizare, sisteme de ventilatie si panouri solare.

 • Firma Frigado a fost infiintata in anul 1998, datorita solicitarilor din partea firmelor care doreau colaboratori calificati si profesionisti in domeniul instalatiilor frigorifice. Dispunem de personal calificat in domeniul instalatiilor frigorifice comerciale si industriale, incepand de la proiectare, administrare lucrari, montaj si puneri in functiune.

 • Societatea se ocupa cu proiectarea instalatiilor de toate tipurile (termice, ventilare, climatizare sanitare si electrice), avizari documentatii RADTI pentru scheme termomecanice de centrale termice echipate cu cazane cu puteri mai mari de 70 kW, certificate energetice pentru cladiri de locuit gen apartamente de bloc, case si vile.

 • Societatea Good Affairs va ofera sisteme de incalzire inteligenta cu panouri radiante cu infrarosu, plasme termice, sisteme solare de incalzire a apei menajere si aport de caldura, case la rosu si la cheie cu sisteme de cofraje polistiren styrostone.

 • Va oferim consultanta, proiectare, comercializare, montaj, punere in functiune, intretinere in garantie si service post-garantie, pentru : - Instalatii/campuri de panouri solare fotovoltaice ; - Instalatii/campuri de sisteme energetice eoliene ; - Statii de sortare-recuperare si/sau de incinerare a deseurilor ; - Instalatii de incalzire clasice si/sau pe pompe de caldura si/sau cu panouri termo-solare ; - Instalatii de incalzire anti-ex pentru medii inflamabile ; - Instalatii de ventilatie, filtrare, purificare, umidificare/dezumidificare aer ; - Instalatii de filtrare pentru bucatarii profesionale - grasimi, ulei, electrostatic, carb. activ ; - Instalatii de filtrare speciala pentru laboratoare, spitale, sali de operatii, ind. nucleara ; - Instalatii de filtro-ventilatie industriala - cicloane, vacuum tehnologic ; - Instalatii de climatizare clasice si/sau geo-hidrotermale ; - Instalatii de climatizare spatii vaste/deschise/terase - outdoorcooling ; - Instalatii de climatizare/tratare de inalta precizie si eficienta - "Close-Control "; - Instalatii de climatizare specializate pentru laboratoare, spitale, sali de operatii, industria nucleara, industria chimica, telecomunicatii ; - Incinte si instalatii pentru climat tehnologic (8-10 C) ; - Incinte si instalatii pentru refrigerare ; - Incinte si instalatii pentru congelare.