Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii in Constructii - Constructii: 1984 companii
 • Suntem la inceput de drum, dar avem experienta in domeniul instalatiilor sanitare si incalzirii in pardoseala, montaj rigips, gresie, faianta, instalatii electrice, acoperisuri. Suntem seriosi, dinamici, afacerea noastra este succesul dumneavoastra. Cu noi proiectele dumneavoastra devin realitate. Va multumim!

 • Executam hidroizolatii cu cauciuc lichid. E cea mai sigura si eficienta hidroizolatie de pe piata. Peste 10 ani garantie. Prezinta si rol termoizolant. Material ecologic. Nu necesita decopertare. Se introduc aeratoare pentru scoaterea umezelii existente. 0756.934.895 Executam zugraveli scari de bloc si apartamente in Tulcea. Aplicam lavabil prin tehnologia airless (sistem hidraulic). Se aplica rapid;, Intra in toti porii; Acopera uniform; Consum redus de vopsea; Se usuca repede; Randament mare; Pret competitiv. 0756934895 Comercializam si montam cutii postale, aviziere, cutii administratie si cutii pliante, pentru scari de bloc si birouri. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la nr. de tel. 0748190789.

 • Alpin Partner presteaza servicii in domeniul lucrarilor la inaltime - domeniu cunoscut sub denumirea generica de " Alpinism utilitar". Serviciile oferite de noi sunt tipice domeniului: - vopsitorii - montaje - decorari - toaletari arbori - curatiri fatade, silozuri - publicitate outdoor Activam mai ales in zona de nord vest a tarii dar executam lucrari si in alte zone. Ne preocupa foarte mult sa furnizam clientului solutia cea mai potrivita.

 • Isoterm are ca obiect de activitate executarea lucrarilor de termoizolatie, fonoizolatie si hidroizolatie folosind cele mai avansate materiale din domeniu, si anume spuma poliuretanica si poliuree. Aplicarea se face cu aparate de ultima generatie si aplicatori profesionisti acreditati. Lucram cu materiale de ultima generatie, produse in Spania, cu cele mai eficiente valori termice. Colaboram direct cu fabrica astfel incat nu veti plati costuri suplimentare rezultate din comisioanele intermediarilor. Oferim consultanta inainte de fiecare lucrare, folosind aparate de ultima generatie pentru a masura suprafata, pierderile termice si umiditatea suportului. Avantajele spumei poliuretanica: - Izolatie termica excelenta - cel mai bun coeficient de conductivitate termica - Actioneaza ca o bariera impotriva condensului si mucegaiului - Protejeaza lemnul impotriva daunatorilor(e.g. carii, soareci) - Durata de viata de 80 ani cu mentinerea performantelor termice - Fonoizolatie foarte eficienta - Rigidizeaza structura peste care este aplicata Toate informatiile sunt disponibile pe site: https://isoterm.ro

 • Execuam lucrari de constructii, reparatii pentru Asociatii De Locatari, sau imobile cu risc seismic, sau fatade deteriorate. Renovari fatade: - Tencuieli, termoizolatii, zugraveli blocuri de locuinte, hoteluri - Curatarea fatadelor, consolidari - Etansarea rosturilor dintre placile de beton, - Demolarea cosurilor de fum, - Decopertare fatada, - Invelitori din tabla, - Inlocuirea protectiilor metalice la rosturile de dilatatie dintre blocuri, - Izolatii, etansari, - Hidroizolatii, - Reparatii locale, - Tencuieli fatade, - Vopsea lavabila, - Vopsea tocarie, - Zugravire fatade. Intretinere: - Inlaturare turturi si deszapezire acoperisuri - Curatare suprafete vitrate si structuri de sticla, - Spalare geamuri sau fatade, - Siliconare geamuri, - Curatare, grunduire, vopsire suprafete metalice sau alte operatii de ingrijire a constructiei Constructii Montaj: - Intretinere la pereti cortina, - Jgheaburi si burlane, - Montari geamuri, - Pozari cabluri, - Montari plase de protectie Publicitate: - Montari mesh-uri, - Montari reclame luminoase si casete publicitare, - Montari ghirlande luminoase si decorative, - Montare litere spatiale volumetrice, - Impodobiri, - Montari panouri si bannere publicitare, - Afisari panouri cu hartie sau autocolant. Efectuam masuratori, filmari, verificari in zone greu accesibile. Interventii: In cazul in care ramaneti blocati pe dinafara, nu aveti cu ce deschide usa unei locuinte sau al unui spatiu, suntati la orice ora si un alpinist va rezolva problema. - Interventii in caz de urgenta, - Coborari si liftari obiecte, - Ocazii speciale, livrari pe fereastra, - Deblocari usi apartamente, - Salvari animale.

 • Oferim servicii de cea mai buna calitate asiguram personal muncitor de cea mai buna calitate pe piata constructiilor din Romania oferim servicii consultanta. Seriozitate munca si rafinament. Va asteptam sa ne contactati.

 • Ne ocupam cu inchirieri de schele fixe pentru lucrari exterioare si schele mobile pe roti pentru executia de lucrari interioare si exterioare. Pentru schele fixe avem disponibili pana la 7000 mp de schela, iar la schelele mobile avem disponibil pentru a se putea efectual lucrari de pana la 14,5 m inaltime. Schelele fiind omologate si conforme cu standardele UE.

 • Betflor A.G. Srl este o companie cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor, care s-a specializat in turnarea sapelor semi-umede si autonivelante. Iti propunem solutii ingenioase in materie de constructii si avem intotdeauna solutii eficiente si adaptate bugetului tau.

 • Level Up Structure este o firma de proiectare de constructii civile, industriale si agrigole. Suntem o echipa de 2 ingineri structuristi cu experienta in Romania si SUA, unde ne-am aprofundat studile. Proiectam structuri din beton armat, beton pretensionat, beton prefabricat, structuri metalice, lemn si constructii mixte.

 • 3Steps Support Company (3SS) este o companie tanara si dinamica ce ofera o gama larga de servicii profesionale de consultanta tehnica in constructii si amenajari rezidentiale, industriale si retail precum si project management pentru aceste domenii. Punem un deosebit accent pe calitatea serviciilor, iar satisfactia clientului este parte integranta a valorilor companiei. Avem o echipa flexibila, adaptabila, tanara, ne dorim sa aducem experienta acumulata pentru dezvoltarea unei strategii comune de dezvoltare, bazata pe profesionalism, seriozitate si promptitudine, in acelasi timp creand un parteneriat profitabil pentru ambele parti. Considerand ca asigurarea unor servicii prompte si mentinerea unor relatii comerciale bazate pe incredere, profesionalism si rapiditate reprezinta conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de clienti multumiti.

 • Obiectivul principal al colectivului firmei este obtinerea performantei si a fiabilitatii la produsele ce poarta emblema Egea Invest. Pentru aceasta S.C. Egea Invest S.R.L. are implementat un sistem de Management al Calitatii Mediului, Sanatatii si Securitatii Ocupationale care sa faca posibile: Pe linie de calitate: - cresterea reputatiei organizatiei si construirea unei imagini de excelenta a acesteia pe piata; - angajarea personalului in implementarea politicii organizatiei in domeniul calitatii pentru satisfacerea cerintelor legale, a asteptarilor clientilor si pentru imbunatatirea continua. Pe linie de mediu: - utilizarea rationala a resurselor naturale, actionand pentru reducerea deseurilor, a consumurilor de materii prime, a apei, a carburantilor si energiei intr-un mod care sa protejeze mediul, precum si pentru recuperarea si refolosirea materialelor; - prevenirea poluarii si evitarea poluarilor accidentale. Pe linie de sanatate si securitate ocupationala: - realizarea si demonstrarea performantelor in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale prin controlul riscurilor legate de SSO asociate activitatilor societatii; - performantele SSO sa raspunda cerintelor Legii 319/2006 privind eliminarea sau minimizarea riscurilor pentru angajati.

 • Limex Total Group ofera clientilor si partenerilor sai romani si internationali urmatoarele servicii profesionale: debitare laser, debitare plasma, prelucrari mecanice, diverse prelucrari table, sablare, sudura, dar si diferite procedee de acoperiri metalice (vopsire electrostatica, vopsire industriala, zincare electrolitica). Garantam clientilor nostri ca vor beneficia de un raport calitate / pret optim pentru servicii profesionale de prelucrare a metalelor, datorita utilajelor moderne, performante, care ne eficientizeaza munca, aflate in patrimoniul societatii noastre: Debitare Laser: - Masina debitare laser automata Bystronic Bystar 3015, avand o putere de 4 kW, precizie de taiere de aprox. 0,2 mm si avand capacitatea de a taia tabla de dimensiune maxima format: 1500 x 3000 mm. - Masina de debitat cu laser Bystronic Bystar 3015, de putere 2,8 kW, avand o precizie de taiere de aprox. 0,2 mm si avand capacitatea de a taia tabla de dimensiuni maxime 3000 x 1500 mm. Operatii de Indoire: - Masina CNC ERMAKSAN ECO-BEND EXPERT din anul 2016, avand o putere hidraulica de 120 tone forta si admitand materiale avand lungimea de masa de maxim 3000 mm. Masina opereaza cu masa de bombaj CNC pentru compensare de la mijlocul matritei. Cu ajutorul diverselor matrite de indoit, precum si al diferitelor cutite de indoit disponibile, putem realiza operatii complexe de indoire tabla. Inalta performanta a echipamentului asigura o viteza ridicata de procesare a materialelor indoite, garantand astfel servicii de calitate intr-un timp scurt. Sudura Profesionala: - Oferim servicii de sudura tabla si profile de inalta calitate, utilizand echipamente profesionale cu curent continuu si polaritate inversa, pentru a putea realiza lucrari de precizie si la viteza sporita. Dam dovada de profesionalism si seriozitate in fiecare proiect de sudura, oferind calitate clientilor nostri indiferent de complexitatea cerintelor acestora, la preturi avantajoase. Utilizam o masina de sudat CNC ABB IRB 1410, sursa Fronius Trans Synergic 7200, productie din 2016. Dimensiunile maxime admise pentru tabla sudata sunt: 300 x 485 x 1600 mm. - Gradul ridicat de seriozitate si experienta ne recomanda pentru serviciile de sudura profesionala oferite, precum si pentru furnizarea de structuri metalice, subansamble sudate, balustrade, mobilier inox, dar si diverse confectii metalice. Vopsire: Oferim servicii de vopsire electrostatica si vopsire clasica prin pulverizare. In momentul de fata, operatiile de vopsire se efectueaza la anumiti colaboratori atent alesi, iar calitatea executiei si a vopselelor folosite satisfac cele mai exigente cerinte. Se pot realiza lucrari de vopsire pentru repere si subansamble cu o greutate maxima 180 kg. In cazul vopsirii in camp electrostatic, dimensiunile maxime admise ale subansamblelor destinate vopsirii sunt: 1500 x 1800 x 6000 mm. Experienta noastra si a partenerilor nostri in domeniul vopsirii electrostatice si clasice prin pulverizare ne recomanda pentru lucrari de mare finete, durabile si realizate cu profesionalism. Proiectare CAD: Dispunem de un departament specializat de proiectare CAD, ceea ce ne ofera posibilitatea de a transpune ideile clientilor nostri in planse de executie si, ulterior, de a crea produsul finit conform cerintelor si exigentelor acestora. Avand la dispozitie proiectele realizate de departamentul nostru intern de proiectare, nu doar ca obtinem o reducere substantiala de costuri care se reflecta si in preturile de vanzare, dar ne ajuta si sa efectuam lucrari de mare precizie, respectand cu exactitate cerintele clientilor nostri. Societatea noastra dispune de sistemul de management al calitatii si este certificata ISO 9001:2008.

 • Infiinata in anul 2000, firma noastra ofera servicii de foraje alimentare cu apa, foraje geotehnice, foraje speciale pentru constructii, foraje de cercetare, reabilitari foraje alimentare cu apa, reabilitari sisteme pompare apa.

 • Compania noastra va ofera toate serviciile de specialitate necesare realizari de șape mecanizate elicopterizate. Prin turnarea sapei mecanizate economisiti timp si bani, amestecul este omogen si calitatea turnarii este garantata.

 • Executam categorii de lucrari diverse, parte sau conexe domeniului constructiei de drumuri si poduri. Dispunem de echipamente proprii si personal tehnic profesionist. Dacia Faber este infiintata din 1994 si isi desfasoara in principal activitatea in judetul Cluj sau in judetele vecine acestuia: Salaj, Mamramures, Bistrita Nasaud, Mures, Alba si Bihor. Firma noastra are o bogata experienta in realizarea de lucrari cum sunt: - drumuri - poduri - podete - parcari - trotuare - platforme - terasamente - marcaj rutier Materiale ce sunt puse in opera: - Beton - Asfalt - Piatra sparta - Pavaje De asemenea, excutam coloane forate, pentru lucrari de drumuri, cladiri civile sau industriale: - Piloti forati cu diametrul de pana la 1500 de mm si o adancime de 40 de metri

 • Cu o experienta de peste 20 de ani, firma noasta are ca domeniu de activitate proiectarea si executia instalatiilor de gaz metan, sanitare, termice, canalizare si aductiuni apa. Suntem autorizati in proiectarea si executia instalatiilor de inalta presiune. De asemenea oferim consultanta de specialitate, ofertare si comercializare echipamente de incalzire si sanitare. Montare/instalare instalatii termice, punere in functiune centrale termice, service reparatii si intretinere instalatii si centrale termice, autorizarea functionarii centralelor termice si verificari tehnice periodice, cazane de aburi, montare cazane de abur fierbinte, cazane de mare putere si industriale. Sediile noastre sunt in Suceava, Campulung Moldovenesc, Radauti, dar cu activitati pe tot teritoriul Romaniei. Persoana de contact: Director general ing. & ec. Ungurasu Costel

 • Oferta de servicii se adreseaza tuturor clientilor, persoane fizice sau juridice, care doresc sa beneficieze de serviciile oferite in vederea efectuarii verificarii, reviziei, instalatiilor de gaze naturale precum si de executie a instalatiilor de incalzire termica si proiectare a acestora. - proiectarea si avizarea instalatiilor de gaze naturale si a aparatelor consumatoare de combustibili gazosi conform normelor NTPEE 2008 - executarea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale - verificarea tehnica periodica a instalatiilor de gaze la fiecare 2 ani - revizia tehnica a instalatiilor de gaze la fiecare 10 ani - separarea contorizarii pentru o evidenta exacta a consumului de combustibil gazos - modernizarea, reabilitarea, modificarea si reparatiile capitale ale sistemelor de alimentare cu gaze naturale existente cu aducerea acestora la conditiile impuse de normativul in vigoare - executarea lucrarilor de marire a instalatiilor existente - consultanta de specialitate in domeniul gazelor naturale si a energiei termice - comercializarea echipamentelor de incalzire, a fitting-urilor si a echipamentelor de siguranta - instalarea si punerea in functiune a centralelor termice, sistemelor de siguranta, resourilor, arzatoarelor, sobelor,instantelor, tuburilor radiante, cazanelor, etc. - punerea in functiune si receptionarea instalatiilor de gaze - garantie si post-garantie a instalatiilor de gaze Proiectare si executie Obligatoriu pentru orice modificare adusa instalatiilor de gaze si pentru demararea lucrarilor de racordare la reteaua de distributie a gazelor naturale, proiectul este procedura cea mai complexa a dosarului, care cuprinde traseul intregii instalatii de gaze naturale, consumatorii de combustibili gazosi existenti sau nou montati in imobile si memoriul tehnic al lucrarii. Odata proiectat de catre un inginer specializat, proiectul trece printro serie de verificari efectuate de personal autorizat in domeniul gazelor si de catre specialisti Operatorului de gaze. - obtinerea aprobarii de racordare la reteaua de gaze - expertiza IG (verificarea proiectelor) cu respectarea legii nr.10/1995 - plata avizarii dosarului impusa de furnizorul de gaze - expertiza MLPTL. Pretul poate varia in functie de complexitatea lucrarii si de preferintele clientului de trasare a instalatiei.

 • Sc. Next Technology Srl va ofera urmatoarele servicii: constructii civile , industriale, reparatii si intretinere instalatii sanitare conducte, inlocuire si montaj coloane subsol si verticale blocuri, inlocuiri vane si robineti de trecere subsoluri, coloane de apa, racordari la coloane robineti de trecere, robineti coltari de legatura, baterii, chiuvete si lavoare bideuri, rezervoare si vase WC, contoare de apa, contoare bransament, cazi si cabine dus sifoane pardoseala. Preturile afisate au caracter informativ, pentu o oferta personalizata apelati numarul te telefon afisat. Montaj si verificari apometre la cele mai mici preturi Montaj sisteme iluminat scari la cele mai mici preturi Servicii profesionale de desfundare canalizare pentru bai, bucatarii Apelati cu incredere numerele de telefon afisate pentru a beneficia de rapiditatea, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de instalatorii nostrii autorizati.

 • Suntem o echipa formata din oameni harnici si muncitori, cum numai la noi in Maramures se gasesc. Fiecare este specializat intr-un anumit segment din construirea unei case si zi dupa zi ne perfectionam si crestem profesional. Executam izolatii cu fibre de celuloza la poduri si mansarde, avem peste 3000 de case izolate. Comercializam si montam sisteme de incalzire in pardoseala pe baza de teava (agent termic) si pe baza de curent. Dorim sa intrati in casa construita de noi si sa va simtiti ca acasa, dorim sa va construim locul acela unde sa va incarcati de energie, dorim un loc unde sa va vedeti copii crescand, un loc in care visele, dorintele se indeplinesc. Dumnezeu ne-a dat in dar harnicia si intelepciunea de a construi aceste case iar noi avem datoria sa le punem in practica, folosindu-ne de cele mai noi tehnologii si materiale. Asa cum Dumnezeu a binecuvantat ceea ce iese din mainile noastre, credem ca prin munca noastra transmitem mai departe clientilor nostri atat o casa frumoasa si calduroasa cat si binecuvantarile Lui.

 • S.C. Alpexpert S.R.L. are scopul de a va oferi sevicii de inalta calitate in alpinism utilitar. Inca de la inceput am cautat cei mai buni specialisti in diverse domenii pentru a va oferi o gama larga de servicii ce presupun lucrul la inaltime si nu numai. Pentru lucrarile de alpinism utilitar firma noastra va ofera consultanta gratuita si va pune la dispozitie solutii moderne de abordare a lucrarilor.