Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Robineti/Baterii - Dispozitive pentru Unitati Sanitare: 49 companii
  • Firma nostra si-a inceput activitatea in China cu un capital pretios avand ca principala activitate productia de accesorii sanitare, produse electrice si o gama foarte variata si completa de unelte. Fiecare item produs de noi este marcat si reflecta munca grea pe care o depunem in vederea realizarii perfectiunii si reputatiei care se afla in continua crestere pe masura ce ne dezvoltam. Putem afirma cu mandrie ca am reusit sa razbatem prin dura competitie si sa ne construim un nume pe pietele din Europa, Europa de Est, America de Sud si Africa de Nord.   In momentul de fata mentinem relatii foarte apropiate si prietenoase cu mai mult de 200 de manufacturieri din China si cu zeci de cumparatori din intreaga lume. Intreaga echipa a firmei nostre se carecterizeaza prin seriozitate si corectitudine in vederea respectarii termenilor limita impusi. Ne-am inceput afacerea cu reputatia noastra si intentionam sa ne-o mentinem!

Bucuresti Producator
  • Inca de la infiintare Termosanitaria Srl. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale pentru incalzire centrale - cazane, robineti industriali, tevi, fitinguri, baterii, capace WC, rezervoare WC. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Termosanitaria S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Termosanitaria S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Dumbravita Distribuitor
  • Inca de la infiintare Regent S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: armatura industriala - robineti, fluturi. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Regent S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Distribuitor
  • Infiintata in anul 2003, Grup Grind S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Focsani, judetul Vrancea. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca instalatii sanitare, intrerupatoare, cabluri electrice, prize, teava PEHD, teava PP, fitinguri, pompe, hidrofoare . Firma noastra are un personal de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Grup Grind S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Focsani Distribuitor
  • Infiintata in anul 1994, Val - Nic Com Srl este situata in Targoviste, Str.Radu de la Afumati, bloc18D, parter, judetul Dambovita. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Val - Nic Com S.r.l. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Suntem o firma care a reusit sa se impuna pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targoviste Distribuitor
  • IVP Instalatii S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 7 angajati, IVP Instalatii S.R.L. comercializeaza o gama larga de centrale termice, boilere, incalzitoare de apa instant, robineti, armaturi. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. IVP Instalatii S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca IVP Instalatii S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
  • Sanita GF international din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand 20 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de cazi de baie, baterii, cabine de dus. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Sanita GF international desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. www.sanita.ro

Pantelimon Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Compania Tehnic Group Sab Tgs S.R.L. comercializeaza o gama larga de tevi si fitinguri pentru instalatii sanitare si constructii, robineti, baterii, obiecte sanitare. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Tehnic Group Sab Tgs S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
  • Inca de la infiintare Eltechim S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale pentru instalatii de gaz, apa, sanitare, tevi, racorduri, fitinguri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Brasov Distribuitor