Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Boilere - Dispozitive pentru Unitati Sanitare: 40 companii
 • Firma Krontherm este activa in domeniul instalatiilor termice. Prin produsele si serviciile noastre oferim solutii de sistem complete pentru toate aplicatiile posibile la incalzire: casnice, hoteliere, industriale, sere, baze sportive, etc., atat la obiecte noi, fie la reabilitare. Suntem distribuitori si importatori directi al unor firme cu traditie indelungata in acest domeniu, din Germania, Austria. In primul rand punem accentul pe calitate si eficienta inalta cu tehnica la nivelul cel mai avansat. Astfel avem in paleta de produse: centrale pe gaz conventional si in condensare, cazane pe lemn sau biomasa (peleti, tocatura, bricheti), panouri solare termice si fotovoltaice, pompe de caldura, boilere (inclusiv din inox), Pompe, puffere, antigel, sisteme de ventilatii (inclusiv cu recuperare caldura), recuperatoare de caldura, sisteme de cosuri de fum, butelii egalizare presiuni, sisteme complete de evacuare gaze, ventilatoare cazane lemne cu gazeificare si cosuri de fum.

Brasov Importator
 • Firma cu capital integral privat ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor termice. Compania promoveaza si implementeaza pe piata produse de calitate, moderne, cautand oferirea celor mai bune solutii la preturi competitive. SC Thermo Holding Srl se preocupa in permanenta de marirea gamei de produse si servicii oferite clientilor, dar si de mentinerea calitatii la standarde ridicate reusind sa satisfaca cerintele pietei actuale.

Cluj Napoca Servicii
 • Suntem o echipa entuziasta care crede ca o afacere este reusita atunci cand toti au de castigat. De aceea ne-am ales sa promovam in tara noastra instalatiile si panourile solare contribuind astfel atat la protejarea mediului inconjurator cat si la realizarea unor economii reale de catre clientii nostri. Tot de aceea am ales sa aducem pe piata romaneasca produsele cele mai eficiente, fiabile, care folosesc cele mai bune materiale si care si-au dovedit calitatea in alte zone ale Europei aflate in arii geografice similare. Cautarile noastre s-au concretizat prin descoperirea gamelor de produse: Thermomax - panouri cu tuburi vidate, cele mai eficiente din lume, concepute special pentru zonele reci si umede specifice Nordului Europei si a panourilor plane cu strat selectiv de titan. Noi vi le recomandam cu cea mai mare incredere si bunacredinta deoarece stim cu certitudine ca ele va vor ajuta sa va protejati bugetul dar si sa protejati natura. Cu totii meritam o viata mai buna si noi dorim sa contribuim prin promovarea in Romania a celor mai eficiente instalatii ecologice la construirea ei.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 1997, Sagrada Construct Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra isi desfasoara activitatile de vanzare si service in cadrul a doua departamente: 1. Departamentul de instalatii, care ofera servicii de calitate la montarea instalatiilor termice, sanitare, servicii RSVTI 2. Departamentul vanzare si service pentru aplicatii de tipul" Solutii de vanzare si gestiune in magazine si restaurante; case de marcat fiscale, cantare electronice." Verificari metrologice pentru cantare comerciale cu limita de cintarire pana la 1000kg. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Sagrada Construct S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • De peste 10 ani in domeniul executiei de instalatii incalzire/racire si sanitare. Oferim solutii personalizate si adaptate cerintelor fiecarui beneficiar. Ne mandrim cu un portofoliu impresionant de parteneri, carora le-am oferit experienta unei colaborari bazata pe respect, promptitudine si transparenta, oferind calitate si un plus de valoare prin lucrarile noastre. Stim ca alegerea sistemelor si al echipamentelor potrivite pentru circuitele de instalatii nu este intotdeauna usoara, dar suntem siguri ca iti putem recomanda o solutie care sa iti depaseasca asteptarile!

Sector 1 Servicii
 • Firma Solarfocus SRL este reprezentantul pentru Romania al firmei austriece Solarfocus GMBH de mai bine de 15 ani. Alaturi de produsele Solarfocus Austria, firma noastra importa si alte produse specifice, fabricate de firme de renume din Austria, Germania si Italia. Acestea se pot vedea pe site-ul partener www.solarfocusromania.ro. Incepand cu anul 2005, pe langa importul de pompe de caldura, am inaugurat o linie de productie proprie pentru pompele de caldura sol-apa si apa-apa. Alaturi de ofertarea si distribuirea produselor, firma noastra va sta la dispozitie pentru proiectare, montaj, service in garantie si postgarantie.

Oradea Importator
 • Infiintata in anul 2003, Aleroma SRL. este situata in Bucuresti. Compania SC Aleroma SRL va ofera o gama larga de centrale termice, cazane combustibil solid cu gazeificare, centrale termice electrice, centrale pe lemne, calorifere, boilere, hidrofoare, pompe de circulatie, statii de dedurizare, accesorii si materiale de instalatii. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Aleroma SRL este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Aleroma SRL este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Cluj Napoca Importator
 • Domeniul principal de activitate: lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si aer conditionat. Montaj: centrale termice, cazane pe lemne, reparatii/ inlocuiri instalatii (CU, PPR, PEX), termostate ambient, calorifere, panouri radiante, boilere, instanturi apa calda, chiuvete, cabine dus, cazi, baterii si obiecte sanitare, robineti, apometre, vase/ rezervoare WC, hidrofoare, pompe, filtre, regulatoare presiune gaz,aparate de aer conditionat.

Iasi Servicii
 • Firma ofera instalatii sanitare si termice, montari aer conditionat, centrale termice, boilere panouri solare, canalizari, hidrofoare, instalatii case, vile, apartamente, incalzire in pardoseala, calorifere, obiecte sanitare, cazi, chiuvete, cabine de dus.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o compania care activeaza din 2006 pe piata vanzarilor de instalatii termice si sanitare, precum si in domeniul serviciilor de montaj si service pentru centrale termice si instalatii sanitare. Experienta acumulata in toti acesti ani, precum si experienta anterioara acumulata de unii dintre angajati, ne recomanda ca un jucator important pe piata buzoiana si nu numai, avand un portofoliu de clienti destul de important si in afara judetului nostru.

Buzau Distribuitor
 • O echipa de instalatori tineri si profesionisti, va oferim servicii complete in instalatii. Cu ce anume va venim in ajutor? Executam lucrari de instalatii termice si sanitare, montaj cazane pe lemn, gaz, peleti, montaj panouri solare, pompe de caldura, termostate de ambianta, instalatii sanitare, montaj calorifere, instalatii complete la bloc si la casa, solutii ieftine, rapide si eficiente. Pe langa asta, am venit cu ceva nou, lucram cu specialisti in domeiu pentru a va oferi solutii complete pentru irigatii atat rezidentiale cat si agricole si comerciale. De asemenea asiguram montaj panouri solare si vanzare pachete solare prin programul Casa Verde 2012. Cereti-ne sfatul ! Nu va costa nimic! www.instalatiitimisoara.wordpress.com Oferim: -lucrari de instalatii temrice si sanitare -incalzire cu panouri solare -incalzire in pardoseala -instalatii de climatizare si ventilatie -lucrari de instalatii sanitare compelte -montaj si reparatii cazane lemn -montaj centrale gaz -montaj calorifere si boilere etc.

Timisoara Servicii
 • Etermice.ro este un site dedicat sa va ofere echipamente termice de la cei mai importanti producatori din domeniu, cu un raport pret/ calitate exceptional. Pe langa gama diversa de solutii si produse oferite, ne recomanda experienta indelungata in domeniu, in acest sens oferindu-va consultanta profesionala in tot ceea ce priveste alegerea solutiilor integrate personalizate. Toate produsele pe care le comercializam sunt in conformitate cu standardele internationale din domeniu: ISO 9001 si ISO 9002, DIN, ISCIR, etc. Avantaje oferite de Etermice.ro: - Promptitudine in preluarea comenzilor - Date complete despre produse (carcateristici, fise si schite tehnice, etc.). - Consultanta tehnica de specialitate (alegerea solutiilor personalizate, recomandari de montaj si punere in functiune etc.). - Livrare rapida a produselor - Notificare eMail: Clientii primesc mail-uri cu informatii exacte despre starea comenzii. - Mesagerie online: Suntem online pentru si in slujba clientului. Cumparand de la noi, aveti deci garantia achizitionarii unor produse bune, fiabile, testate in timp, care va vor oferi cu siguranta confortul de care aveti nevoie.

Bucuresti Importator
 • Warmesol 67 km Athinon – Lamias 322009 Schimatari – Greece Tel. +30 22620 59405 Fax.+30 22620 58592 Email. warmesol@yahoo.gr Web side. www.warmesol.gr Dear Mr. We are writing on behalf of an industry of water solar heater in Greece and we would like to inform you that we would like to collaborate, and precisely to do exportations with you. If you are interested in our proposal, please send us an email, and we will send the details about our products Yours Sincerely Warmesol Panagiotis Voulkidis P.S. We prefer to communicate in French language if is possible

Schimatari Producator
 • S.c. Tiseco Construct S.r.l. are sediul in municipiul Motru, este pe primul loc in Top Afaceri Motru, judetul Gorj, are un numar de 30 angajati; administrator: economic Bran Valeriu-Daniel; societatea executa lucrari de constructii, inclusiv instalatii aferente.

Motru Altul
 • Echipele noastre vin in sprijinul dvs pentu a va ajuta sa va rezolvati toate problemele legate de instalatii sanitare, termice, gaze, tot pentru o colaborare mult mai buna venim si cu echipe profesioniste de renovat, construit-apartamente, vile, sedii sociale, Reparatii subsoluri. Montam si reparam Calorifere, Apometre, Centrale termice, Chiuvete, Baterii, Cazi baie, Cabine dus hidromasaj, Hidrofoare. Interventii rapide robineti defecti, tevi sparte, montaje panouri solare.

Bucuresti Servicii
 • Intreprindere Individuala Cotet Costel va ofera servicii in domeniul instalatiilor pentru constructii civile, lucrari de instalatii sanitare, de incalzire, sisteme de irigatii, canalizari si fose septice.

Iasi Servicii
 • Suntem o firma importatoare de radiatoare din otel    Purmo si Dunaffer cazane de fonta Viadruspe lemne si carbuni. Facem distributie cu produsele de fitinguri cupru si alama, tv. cupru pentru instalatii frigorifice si incalzire.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem un depozit de materiale de constructii, obiecte sanitare, mobila, produse electrocasnice, electronice, materiale feroase si neferoase, cabluri electrice, biciclete, motopompe, cherestea de rasinoase.

Calarasi Distribuitor
 • Comert cu produse tehnico sanitare, centrale termice pe lemn orlan, vigaz, sime, viadrus, tevi, fitinguri, pexal, ppr, pex.cu, phd, zn, ventilatoare, aer conditionat. Executii instalatii termice pe lemn si tehnico sanitare.

Aiud Distribuitor
 • SC PROMTEH SRL a fost infiintata in anul 1990 fiind in momentul de fata una dintre cele mai apreciate firme de gen din Romania datorita profesionalimului de care dam dovada, experientei de peste 10 de ani, calitatii lucrarilor si echipamentelor precum si promtitudinii cu care raspundem oricarui client.                     Orientarea activitatii firmei vine sa intampine dorinta de confort si calitate a clientilor nostri, creand un microclimat interior propriu desfasurarii oricarei activitati dorite. Acest lucru il realizam cu ingineri cu inalta experienta dobandita atat in tara cat si in strainatate si cu tehnicieni, maistri, muncitori care s-au specializat si    si-au perfectionat pregatirea profesionala alaturi de specialistii firmelor straine pentru care au lucrat.

Bucuresti Distribuitor