Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Boilere - Dispozitive pentru Unitati Sanitare: 40 companii
 • Infiintata in anul 1999, Alex Gama S.R.L este situata in Bucuresti. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza montaj chiuvete, cazi de baie, cabine dus, centrale termice, contoare, repartitoare, amenajari interioare (tencuieli, zugraveli). Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Alex Gama S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Ruck - Zuck Hauspartner S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de radiatoare, instalatii tehnico-sanitare - cazane, boilere, cabine dus, cazi baie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Timisoara Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Satu Mare, judetul Satu Mare. Compania Poszet S.R.L. efectueaza montaj si comercializare chiuvete, boilere, centrale termice. Firma noastra are o echipa de 100 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Poszet S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Botosani, judetul Botosani. Firma Sebiana S.R.L are o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de centrale termice, cazane pe lemne, chiuvete, boilere, service montaj. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Botosani Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Botosani, judetul Botosani. Compania Waland S.R.L. efectueaza montaj instalatii termice si sanitare. Firma noastra are o echipa de 14 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Waland S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Botosani Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Grup Grind S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Focsani, judetul Vrancea. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca instalatii sanitare, intrerupatoare, cabluri electrice, prize, teava PEHD, teava PP, fitinguri, pompe, hidrofoare . Firma noastra are un personal de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Grup Grind S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Focsani Distribuitor
 • Sc Val-Nic Com este o firma cu personal calificat, gata oricand sa va ofere orice fel de ajutor. Produsele sunt de calitate pentru a oferi o satisfactie maxima clientilor. Programul este de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 iar sambata de la ora 08:00 pana la ora 13:00.

Targoviste Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Salonta, judetul Bihor, si infiintata in anul 1992. Compania Murany va pune la dispozitie produse de calitate ca vopseluri, adevizi, gresie, faianta, cazi de baie, boilere. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Murany se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Murany si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Salonta Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Silvia & Cop S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de produse piese de schimb pentru frigidere, aragazuri, masini de spalat si boilere electrice. Compania are un efectiv de 8 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Silvia & Cop S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Silvia & Cop S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Mangalia Distribuitor
 • Nicom Prodimpex S.R.L. din Orastie, judetul Hunedoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Nicom Prodimpex S.R.L. comercializeaza o gama larga de centrale termice, cazi de baie, boilere, cabine dus. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Nicom Prodimpex S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Nicom Prodimpex S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Orastie Distribuitor
 • Inca de la infiintare Instalatii Gevis Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Instalatii Gevis S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de montaj, executie, proiectare instalatii electrice, sanitare, boilere, sisteme de ventilatie si aer conditionat, climatizare. Compania noastra are un personal de 60 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Instalatii Gevis S.A se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Instalatii Gevis S.A si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Deva Servicii
 • Termoconstruct S.R.L a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Hunedoara, judetul Hunedoara. Compania Termoconstruct S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca montaj instalatii termice, boilere, cabine de dus, cazane. Firma noastra are un personal de 38 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Termoconstruct S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Hunedoara Servicii
 • Prometeu I.M. S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Avand 30 angajati, firma noastra produce o gama larga de centrale termice, boilere, regulatoare. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Prometeu I.M. S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Iasi Producator
 • IVP Instalatii S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 7 angajati, IVP Instalatii S.R.L. comercializeaza o gama larga de centrale termice, boilere, incalzitoare de apa instant, robineti, armaturi. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. IVP Instalatii S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca IVP Instalatii S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Instal Service Grup Srl din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma este autorizata I.S.C.I.R., A.N.R.S.C., B.R.M.L. BUCURESTI. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Instal Service Grup S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Androstal S.R.L a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Bucuresti. Firma Androstal S.R.L are o echipa de 50 angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj si distributie cazi de baie, boilere, cabine de dus, instalatii tehnico-sanitare. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Androstal S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Androstal S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Corola Instalatii Srl este o societate cu capital privat integral romanesc avand o experienta de 10 ani in executarea lucrarilor de instalatii. Domeniul activitatilor societatii este extrem de larg: •Montajul aparatelor de aer conditionat •Comercializarea de centrale termice •Executia lucrarilor de incalzire centrala •Lucrari de instalatii sanitare •Montajul de contoare de apa calda si rece •Lucrari de instalatii sanitare •Lucrari de executie si modernizare a retelelor de alimentare cu apa si gaze . Eforturile noastre se indreapta spre executarea unor lucrari de buna calitate. Activitatea firmei a inceput in anul 1993 cu un numar mic de angajati. Munca sustinuta, investitiile si preocuparea continua pentru dezvoltare ne-au permis ca in prezent sa functionam cu 12 angajati, un parc auto cu opt autoturisme si cinci echipe de lucru.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Movi Construct S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Movi Construct S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca instalatii termice, climatizare, instalatii sanitare, ventilatie, aparate de aer conditionat, ventilatoare, centrale termice, robineti. Firma noastra are un personal de 23 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • A & G Roterm Srl din Constanta, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma A & G Roterm S.R.L are o echipa de 21 angajati cu vasta experienta in vanzari centrale termice si instalatii termice. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania A & G Roterm S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca A & G Roterm S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 2004, T & A Construct S.R.L. este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 10 angajati, T & A Construct S.R.L. produce o gama larga de: instalatii termice si sanitare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Producator