Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contoare Apa Calda&Rece - Dispozitive pentru Unitati Sanitare: 19 companii
 • Societate formata din tineri cu experienta, oferim deplasare gratuita la domiciliu. - verificare, reparatii, inlocuire contoare de apartament; - lucrari de instalatii sanitare si termice; - oferim garantie la orice lucrare.

Constanta Servicii
 • Companie tanara, dimanica axata pe distributia de echipamente tehnice cum ar fi: - Izolatii tehnice: vata minerala, vata bazaltica, izolatii din cauciuc, polietilena pentru conducte, izolatii fonice, etc.; - Echipamente de automatizare pentru instalatiile de incalzire/ racire, robinete cu bila, vane de termoficare, contoare de apa, regulatoare de presiune, etc.; - Distributia si montarea de pompe si grupuri de pompare Wilo.

Bucuresti Importator
 • Electric Design SRL ofera solutii complete de contorizare apa rece, calda, energie termica, contoare gaz, motorina, debitmetre electromagnetice/ ultrasonice, detectoare si electrovane de gaz metan si G.P.L. Va oferim electropompe Grundfos, sterilizatoare cu ultraviolete, debitmetre si traductoare de proces ptr. statii de tratare si de epurare apa.

Iasi Distribuitor
 • Suntem o firma cu experienta in domeniul instalatiilor si activam cu succes in Bucuresti si judetul Ilfov. Personalul firmei este format din instalatori sanitari cu experienta in domeniu, fapt ce garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor noastre in ceea ce priveste calitatea si termenele de executie a lucrarilor.

Bucuresti Servicii
 • Intreprindere individuala pentru executare servicii de verificare metrologica si executie reparatii, instalatii sanitare si termice in scopul rotunjirii veniturilor foarte mici ca salariat de stat, am experienta 31 de ani in domeniul instalatiilor termice si sanitare + reglor mintator autorizat de inspectoratul metrologiei de stat autorizatie fochist grupa a 2 a cazane 10 t abur/h la 100t/h.

Botosani Servicii
 • De peste 12 ani oferim servicii de calitate la preturile cele mai mici. Lucrarile noastre sunt executate doar de personal calificat si autorizat. Suntem printre putinele societati autorizate ANRSC din tara care ofera servicii complete de instalatii. Executam lucrari de instalatii sanitare si termice, montare, verificare metrologica si sigilare apometre apa calda/ rece. Elaborare certificate energetice si intocmire audit energetic. Relatii la 0757021811 auditor energetic Alecsa Lupu Catalin. Comercializam si montam tamplarie pvc cu geam termopan. Cu ajutorul specialistilor nostri reusim sa fim mereu la inaltime, sa oferim cele mai bune solutii clientilor nostri la cele mai rezonabile costuri si in cel mai scurt timp.

Botosani Servicii
 • Producem si distribuim contoare apa rece/ calda apartament, contoare apa rece bransament, contoare industriale, contoare de energie termica, contoare volumetrice, contoare cu citire la distanta, accesorii contoare, service contoare, etc.

Brasov Producator
 • Sc Galaterm Srl executa instalatii temice, sanitare, gaze si aer conditionat.executa amnajari interioare: placari gips-carton, gresie, faianata, montaj obiecte sanitare, etc. Este distribuitor autorizat Ariston.

Galati Servicii
 • Parc Corp Installer este o companie nou infiintata pe piata instalatiilor tehnico-sanitare din Romania si are ca principal obiectiv de activitate:instalatii apa, canalizare, racordare, bransament, vidanja, fose, septice, fosa, septica, spalare, retele, lucrari, vidanjari, curatire. Adresa: Str. T. Vladimirescu, Pitesti, Arges Telefon: 0749 090 980 Numele firmei: SC PARC CORP INSTALLER S.R.L. Statut juridic: S.R.L. Cod fiscal: R26262102 Nr. de Inregistrare in Registrul Comertului:        J03/1291/2009 DOMENII DE ACTIVITATE Canalizare Conducte - Lucrari de proiectare retele, bransamente si racorduri de apa si canalizare - Lucrari de executie sisteme de alimentare cu apa: * instalatii de aductiune * retele de distributie * bransamente * instalatii interioare - Lucrari de executie sisteme de canalizare * retele de colectare ape uzate * racorduri * instalatii interioare - Lucrari de mentenanta sisteme de canalizare * servicii de vidanjare * servicii de decolmatare si curatire instalatii de canalizare, apa, canal, instalatii, instalatori, canalizare, vidanje, Pitesti, Arges, Romania, Europa, acasa, apa menajera, masini vidanje, lucrari, constructii, proiect, bransamente, vidanje, racorduri, intretinere, fose, septice, camine, vidanja, vidanjari, decolmatare, curatire, alimentare, aductiune, retele, bransamente, interior, mentenanta, sanitare, conducte, buldo, escavator, escavatoare, basculant, muncitori, instalator.

Pitesti Servicii
 • Aqva Termo Sanit S.R.L. este o societate cu capital privat integral romanesc avand o vasta experienta in import-exportul de aparate de masura si control, echipamente sanitare si incalzire centrala precum si in activitatea de comercializare si montajul acestora. Din 2007, societatea noastra este si Reprezentanta Romstal.

Curtea De Arges Importator
 • Infiintata in anul 1996, Tagus Contor Romania Srl are sediul social in Iasi. Societatea noastra este importator direct si reprezentant unic in Romania al firmelor Zenner (Germania) si Elster (Italia). Calitatea contoarelor pe care le comercializam este unul dintre atu-urile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Producator
 • Aflata in plina dezvoltare firma noastra spera in continuarea prestarii activitatii in domeniul instalatiilor si al constructiilor bazata pe relatia clientul multumit aduce client si posibilitatea ulterioara de a dovedi, prin prezentarea lucrarilor efectuate, calitatea acestora impreuna cu beneficiarii, celor interesati. Suntem o firma infiintata in anul 1992, cu sediul social, birouri si portofoliu de lucrari majoritar in Bucuresti si imprejurimi, fiind alaturi de asociatiile de proprietari incepand cu anul 2000 cand am trecut in sfera noastra de activitati si montajul contoarelor de apa si repartitoarelor de costuri pentru caldura in apartamente.

Bucuresti Servicii
 • Firma produce si comercializeaza intreaga gama de contoare si oferim solutii complete de contorizare si monitorizare destinate sectorului rezidential, comercial, industrial sau pentru agricultura. Suntem un partener de incredere pentru toti furnizorii de utilitai, pentru companiile de servicii energetice sau pentru agentii industriali de profil de pe piata europeana.

Timisoara Producator
 • Infiintata in anul 1999, Alex Gama S.R.L este situata in Bucuresti. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza montaj chiuvete, cazi de baie, cabine dus, centrale termice, contoare, repartitoare, amenajari interioare (tencuieli, zugraveli). Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Alex Gama S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2018, Sc Aqua Contor Srl este situata in Onesti, judetul Bacau. Societatea noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: contoare apa calda si apa rece si montajul acestora. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Onesti Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Galati, judetul Galati, si infiintata in anul 1994. Compania Lpi Ger Impex S.R.L comercializeaza o gama larga de usi, ferestre pvc si al, montare, verificare si sigilare apometre, rulouri al si pvc; jaluzele vert. si orizontale, rolete textile. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Acrilo Serv S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: contoare de apa calda, apa rece  si energei termica si repartitoare de costuri . Firma noastra are un personal de 17 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Acrilo Serv S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Firma Instalcam S.R.L are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj repartitoare si apometre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Un segment nou in activitatea noastra il reprezinta distributia de piscine moderne din lemn si a locurilor de joaca pentru copii precum si montarea acestora. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Instalcam S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Afa Trans Srl a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj Napoca, b-dul 21 decembrie 1989, nr. 118, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Afa Trans S.R.L presteaza urmatoarele servicii: verificare contoare de apa. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme si asociatii de proprietari de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii