Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Dispozitive pentru Detergent Lichid - Dispozitive pentru Unitati Sanitare: 19 companii
 • Suntem importator/ distribuitor pentru consumabile de igiena profesionala, detergenti profesionali, ustensile si utilaje pentru curatenie. Marci: Lucart: Role medicale tratate antibacterian, 59 cm x 80 ml sau 50 cm x 50 ml Prosoape z si role cu extragere controlata albastre, ideale pentru industria alimentara. Kimberly-Clark, Prosoape de maini. Sapun lichid, Hartie igienica, dispensere si dozatoare Tenzi, Tana, Kiehl, Buzil - Detergenti Profesionali Vermop - Ustensile si accesorii pentru curatenie: mopuri, racleti, carucioare, Tennant: Utilaje pentru curatenie Tork: servetele, Hartie igienica, sapun, prosoape de hartie.

Floresti Importator
 • O companie tanara cu un staf capabil, DSB Hygiene Consulting va ofera solutia perfecta pentru o igiena corespunzatoare in mediul dumneavoastra. Oferind un raspuns imediat si optim, pentru nevoile fiecarui client, cu ajutorul produselor noastre de inalta calitate, ce fac parte din branduri cunoscute precum Tork, Rubbermaid, Hygiene Vision, putem realiza impreuna un standard superior de sanatate si igiena. Nu ezitati sa ne contactati!

Bucuresti Importator
 • Ideal Safe Logistic este o companie specializata in distributia de produse si echipamente pentru igiena si curatenie profesionala. Oferta noastra cuprinde consumabile igienico-sanitare: produse din hartie (hartie igienica, prosoape hartie), detergenti lichizi, solutii de curatare, sapun lichid, alte produse curatenie, echipamente. Distribuim in total peste 200 de produse care reprezinta solutii complete de igiena a colectivitatilor din toate domeniile de activitate: hotelier, bancar, alimentatie publica, industrial, sanatate. La cererea clientului punem la dispozitie si alte produse din aceeasi gama - ne definim prin “flexibilitate”.

Popesti-Leordeni Distribuitor
 • Furnizor de solutii complete pentru igiena profesionala, suntem aproape de exigentele tale printr-o gama variata de produse: uscatoare de maini, dozatoare de sapun, dispensere hartie, o gama complexa de consumabile de hartie (prosoape hartie, rulouri prosop, hartie igienica, servetele), sapun lichid, detergenti lichizi si dezinfectanti profesionali; un sortiment complet de perii, raclete, mopuri, lavete si bureti, carucioare pentru curatenie; o gama de aspiratoare si masini de maturat, frecat si lustruit pardoseli si, nu in ultimul rand, odorizante electronice.

Iasi Importator
 • Distribuitor de echipamente si consumabile pentru igiena si pentru generarea si intretinerea curateniei. Oferta noastra include o gama larga de dispensere Jofel - dozatoare pentru sapun lichid, uscatoare pentru maini, dispensere prosoape hartie, dispensere rola igienica Jumbo si normala, dispensere rola hartie industriala, cosuri cu scrumiera etc. Pentru odorizarea incaperilor va propunem produsele Spring Air - odorizant electronic si o gama larga de rezerve odorizant.

Iasi Importator
 • Firma comercializeaza uscatoare de maini, dispensere hartie, dozatoare sapun lichid, prosoape si role hartie, role hartie industriala, produse unica folosinta, odorizante profesionale. Produsele pe care societatea noastra le importa/ distribuie/ comercializeaza ofera clientilor nostri solutii personalizate de curatenie si igiena. Cu aceste produse ne adresam firmelor de curatenie, cabinetelor medicale si de infrumusetare, spatiilor comerciale si de birouri, industriei alimentare, industriei auto, hotelurilor si restaurantelor. Principala piata de desfacere a firmei este zona de sud-est a Romaniei.

Constanta Importator
 • Importam si distribuim echipamente si consumabile pentru igiena, servicii si consultanta privind solutiile cele mai practice si economice pentru igiena industriala, profesionala si casnica. Service si consultanta post-vanzare.

Sag Importator
 • Importator si distribuitor national de produse destinate igienei colectivitatilor si curateniei profesionale. Am intrat in al 13-lea an de existenta pe piata romaneasca. Marcile noastre: LePapier (produse din hartie si dispensere) si Squill (solutii profesionale si sapunuri), Fluxo (uscatoare de maini si alte dotari pentru grupurile sanitare) De produsele si serviciile Higiene Lacroix beneficiaza in prezent peste 3.000 de companii ce activeaza in domeniul hotelier, medical, office, retail, cleaning, firme de constructii si producatori industriali din intreaga tara. Filosofia organizatiei noastre se bazeaza pe construirea unei relatii durabile de parteneriat cu clientii nostri.

Brasov Importator
 • Totul a inceput in anul 2007, an in care activam in domeniul pardoselilor profesionale. Dupa 10 ani, la solicitarile colaboratorilor si din pasiune pentru domeniul curateniei profesionale si industriale am pus bazele firmei. Din pasiune pentru ceea ce facem suntem la curent cu toate metodele, echipamentele si produsele de pe piata. Succesul nostru se datoreaza corectitudinii si calitatii serviciilor pe care le oferim. Gama completa de produse asigura satisfacerea fiecarei nevoi in parte: echipamente de curatenie (aspiratoare, masini industriale, etc..), cosmetica hoteliera, dispensere hartie si sapun, uscatoare de maini, detergenti profesioanli, hartie igienica, role industriale, prosoape pliate, mopuri, maturi, saci menajeri, bureti vase si lavete. Indiferent de dimensiunea afacerii dumnevoastra, INDUSTRY SUPPLIER va ofera solutii eficiente pentru curatarea, intretinerea sau reconditionarea pardoselilor. Suntem pregatiti oricand sa va oferim suport de specialitate, asistenta tehnica, lucrari de intretinere si reparatii, posibilitati de inchiriere, consultanta si sprijin valoros.

Popricani Importator
 • Firma noastra se ocupa cu productie polistiren expandat si hartie igienica. Infiintata in anul 1993. Produce si comercializeaza: -polistiren expandat -Hartie igienica -prosop Bucatarie din Hartie celuloza

Simnicul De Dus Producator
 • Suntem o companie cu capital integral Romanesc infiintata in anul 2012. Principalul domeniu de activitate il constituie distributia de articole de curatenie, detergenti profesionali, echipamente si consumabile igiena, sapun lichid, lavete bumbac, odorizante, s.a.

Bucuresti Importator
 • Rusin Grup Srl este un producator de hirtie igienica sub marca Molly. La momentul actual se lucreaza asupra deschiderii unei linii a rolelor de bucatarie si a servetelelor. Compania se axeaza si pe confectionarea produselor personalizate.

Riscani Producator
 • Companie specializata in importul si distributia produselor igienico-sanitare si materialelor pentru curatenie. Distribuim prin logistica proprie in zona Moldovei cat si in restul tarii prin firme de curierat.

Iasi Importator
 • Dadis EcoClean S.R.L. a fost infiintat doar pentru a veni in ajutorul unitatii Dumneavoastra cu produsele Brilliance. Detergenti profesionali si industriali pentru curatenie si igiena. De ce Brilliance? 1. Costuri reduse de utilizare! 2. Cu siguranta va rezolva si cele mai exigente probleme de curatenie! Ce ne oferă produsele Brilliance: 1. IMPORTANT: Curăţenie şi igienă; 2. MAI IMPORTANT: economie de TIMP şi BANI! 3. CU MULT MAI IMPORTANT: Suprafeţe cu adevărat curate şi strălucitoare în bucătării, băi, săli de mese, etc. 4. ŞI CEL MAI IMPORTANT: Produse ECO, care nu degradează mediul înconjurător. 5. Plăcerea de a face curăţenie! Suntem mereu aproape de Dumneavoastră, pregătiţi să vă prezentăm ceea mai bună tehnică de întreţinere a igienei, cu un efort minim şi rezultate maxime!

Bistrita Importator
 • Comapania noastra comercializeaza o gama variata de detergenti profesionali, sapun lichid, consumabile din hartie, hartie reciclata, dozatoare pentru sapun lichid si hartie din inox sau ABS. Distribuim produse fabricate in UE dar si in Romania ale renumitelor marci Celtex, Lucart, Zaffa, Konga dar si renumita marca Sano.

Iasi Distribuitor
 • Firma Pin & Pas Services este prezenta în România din 2008 din dorinta de a oferi confort si igiena utilizatorilor profesionali din diverse domenii, devenind un important furnizor în vânzarea de echipamente, accesorii si consumabile pentru igiena si curatenia profesionala. Structurarea ofertei are la baza domenii distincte de activitate: HoReCa, industria alimentara, alte Industrii, comercial, medical, office, auto.

Bacau Distribuitor
 • Suntem producator de hartie igenica si hartie prosop. Producem la cele mai mici preturi calitatea ireprosabila. Cautam distribuitori pentru produsele noastre in toata tara. Preturi sub preturile concurentei. Relatii la tel.: 0731738665

Ploiesti Producator
 • Distribuitor de echipamente si consumabile profesionale pentru igiena si curatenie conform standardelor europene. Dotari pentru toalete: dozator de sapun lichid , uscator de maini cu senzor, uscator de par, dispenser de prosoape de hartie pliate in ZZ, dispensere hartie igienica jumbo,colac WC cu senzor, dispenser acoperitoare colac WC, odorizant electronic programabil. Consumabile: sapunuri lichide, dezinfectanti, detergenti, prosoape de hartie, rola de hartie medicala tip cearceaf, hartie igienica rola jumbo, rola hartie industriala. Echipamente unica folosinta: bonete bufante, cotiere, halate protectie, manusi latex, manusi polietilena etc. Asiguram consultanta si transport gratuit la sediul clientilor nostri.

Bacau Distribuitor
 • Importator sisteme curatenie, uscatoare maini, dozatoare sapun, uscatoare par, uscatoare corp, dulapuri profesionale, dispensere hartie prosop, dispensere hartie igienica, odorizante digitale, odorizante electronice, odorizante cu telecomanda, rezerve odorizant. www.mertecom.ro

Tg-jiu Distribuitor