Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Robineti/Baterii - Dispozitive pentru Unitati Sanitare: 49 companii
 • Lim Impex S.R.L. din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Lim Impex S.R.L. are o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de instalatii sanitare, termice, cazi, robineti, baterii, centrale. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Lim Impex S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Buzau Distribuitor
 • Infiintata in anul 2004, Rominstal S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Urziceni, judetul Ialomita. Compania Rominstal S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca articole de fierarie, instalatii sanitare, baterii, cazi, wc-uri, chiuvete, tevi. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania ROMINSTAL S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Urziceni Distribuitor
 • General Instal COM S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Babadag, judetul Tulcea. Compania GENERAL INSTAL COM S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca instalati sanitare, dusuri, wc-uri, accesori de baie. Firma noastra are un personal de 11 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania GENERAL INSTAL COM S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania GENERAL INSTAL COM S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Babadag Distribuitor
 • Axa Trading Grup S.R.L. din Eforie Nord, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Axa Trading Grup S.R.L. comercializeaza o gama larga de import si comercializare produse sanitare, accesori de baie, calorifere, bateri. Firma noastra are o echipa de 12 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Axa Trading Grup S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Axa Trading Grup S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Eforie Nord Distribuitor
 • Societatea comercializeaza o gama larga de armaturi industriale (robineti, vane industriale din otel, fonta, inox, alama, fitinguri, flanse, garnituri, coliere tevi, etc.), organe de asamblare (orice categorie si dimensiune), detergenti industriali.

Slatina Importator
 • Suntem o societate care cauta pe piata mondiala cele mai noi sisteme pt. economisire de rezerve naturale si reducerea facturilor fiecarei familii. Fiind principalul nostru obiectiv satisfacerea clientilor nostrii, avand in acelasi timp grija de mediul inconjurator.

Azuga Importator
 • Societate comerciala infiintata in 2005 se ocupa cu comercializarea materialelor din domeniul constructii precum: lacuri, vopsele, var lavabil, scule si unelte, fitinguri din Bz, Fn, Zn, PVC, PP, PP-r,PE, Pex-Al+teava, furtunul, conducta si tubulatura respectiva, robineti, baterii sanitare, cazi si cabine de dus, corpuri de iluminat, aparataje electrice, parchet si pardoseli, usi interior si exterior, gleturi, adezivi, membrane, folii pentru acoperis si acoperisuri din tabla + accesoriile aferente, rigips, profile, etc.

Murfatlar Altul
 • SC Laur Construct SRL are ca obiect principal inchirierea utilajelor de constructii cu operator. Utilajele oferite spre inchiriere sunt: incarcator frontal WOLA L34, Buldoexcavatoare, Automacarale. De asemenea comercializam materiale pentru instalatii termice industriale de la DN 15 la DN 1000: robineti sertar pana (RSP), robineti inchidere ventil (RIV), clapeti, robinet tip fluture, robineti din inox, robineti cu bila, flanse, garnituri de etansare, teava trasa, teava sudata, teava pentru protectie.

Bucuresti Importator
 • SC Smart Construct COM SRL activeaza ca distribuitor de materiale pentru instalatii sanitare, produse pentru termosistem, racorduri de apa si de gaz, baterii sanitare, etc. Avand o experienta de 5 ani pe acest segment de piata, realizam distributia atat in judetul Brasov cat si in judetele apropiate. Organizarea, logistica precum si baza de clienti existenta sunt principalele atuuri ale firmei la momentul actual.

Brasov Distribuitor
 • O echipa profesionista, dinamica, deschisa si foarte pregatita in domeniul instalatiilor care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare.

Bucuresti Servicii
 • Companie noastra distribuie produse la o calitatea certificate la preturi accesibile pentru fiecare. De accea am dorit sa vindem produse fabricate in UE pentru a oferii clientilor nostrii calitate.

Popesti-Leordeni Importator
 • Vindem oale de condens, supape de siguranta, robineti cap sudura, RSP, RIV, RRC, RRV, flanse, coturi sudura, teuri sudura, garnituri, suruburi tevi robineti actionati electric si pneumatic componente robineti, etc.

Craiova Distribuitor
 • Ne face plăcere să vă prezentăm compania noastră care este bazat pe distribuția produselor de A�ncălzire, apa și gaz. Aceste produse se poate viziona și comanda pe pagina de internet (sau pe fax nr: 0366-815.613) Site: www.forevin.ro Baterii Titania - Iris 2. Robineți sferici și filtre ARCO 3. Fitinguri din alamă 4. Produse GIACOMINI (supapa de siguranță, aerisitoare, rob pentru radiatoare) 5. Vase de expansiune, apă menajera, butelii hidrofor 6. Elemente de A�mbinare rapidă (PE) 7. Fitinguri și țeava PPR (SUPRATHERM) 8. Radiatoare din tablă FIXTREND 9. Fitinguri din cupru 10. Tuburi flexibile INOX (10 ani garanție).

Odorheiu Secuiesc Importator
 • Dodan Construct executa: -hidroizolatii, instalatii termice, distributie materiale constructii si materiale sanitare -lucrari de amenajari, reparatii si intretinere centrale termice -comert cu materiale termice, materiale electrice si sanitare.

Galati Servicii
 • Socieatatea noastra isi desfasoara activitatea in domeniul comercializarii articolelor sanitare: baterii monocomanda pentru baie si bucatarie, capace pentru WC, accesorii pentru baie. Produse care acum sunt prezentate la targurile de profil din Europa,sunt oferite in piata din Romania de societatea noastra, la preturi accesibile pietei romanesti. Prin simpla lor prezenta produsele noastre ofera incantare si relaxare prin formele moderne pe care le abordeaza dar si siguranta si incredere prin grija si calitatea deosebite cu care au fost realizate.

Bucuresti Importator
 • SC Green Construct & Services SRL, este infiintata in anul 2003 si are ca obiect de activitate comercializarea de produse pentru constructii: teava trasa si sudata, produse laminata din metal, robineti industriali (orice diametru si presiune), aparataj electric joasa si medie tensiune.

Sector 3 Importator
 • Firma este importator unic Palazzani - baterii sanitare de colectie import Italia Palazzani design Antonio Bullo, lavoare si mobilier de baie, cazi din lemn de teck si cedru, colectie 2009, cabine dus personalizate, lavoare din travertin, placari pereti si cabine dus din travertin, mobilier de baie din cristal, radiatoare cu modele exclusiviste pentru case si birouri.

Bucuresti Importator
 • Suntem  o societate infiintata in 1991 cu un domeniul de activitate in distributia en detail a materialelor de constructi si tot ce tine de contructia si amenajarea unei case. Suntem o societate care se va dezvolta in acest an cu deschiderea si a unui depozit.

Timisoara Distribuitor
 • Distribuitor de obiecte sanitare pentru baie si bucatarie, accesorii pentru baie si bucatarie: cazi drepte, cazi cu hidromasaj, cabine de du, cabine de dus cu hidromasaj, chiuvete din granit, baterii din granit, hote, plite si cuptoare incorporabile. Diferite tipuri de cazi de baie: cazi drepte, cazi asimetrice, cazi de colt, cazi cu hidromasaj. Cazi si cabine de dus cu o garantie de 15 ani!

Cluj Napoca Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa cu vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale si echipamente pentru instalatii sanitare, termice, canalizari, electrice; (tevi si fitinguri pvc, cupru, ppr, polietilena, pexal), centrale, radiatoare, baterii, robineti, jgheaburi si burlane pvc, izolatii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor