Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Etichete - Ambalaje si Hartie: 112 companii
 • Suntem multumiti in special de atentia acordata clientilor!

 • Labelmark Solution este un furnizor de solutii de imprimare si aplicare pentru etichete autocolante, solutii de identificare bazate pe coduri de bare si RFID si solutii de imprimare pentru ambalaje flexibile. Suntem o companie dinamica si orientata spre nevoile clientilor nostrii. Alegem si promovam cele mai bune solutii pentru eficienta afacerii dumneavoastra. Experienta acumulata si parteneriatele solide cu unii dintre cei mai importanti producatori in domeniu, ne asigura eficienta si calitatea solutiilor furnizate.

 • Societatea noastra Label Print SRL este pe piata de mai bine 15 ani si comercializeaza o gama larga de ambalaje si produse din hartie. Suntem in topul celor mai mari tipografii flexografice din Romania si oferim solutia completa in conceperea etichetelor autoadezive in rola si in coala ca urmare a tehnicii moderne flexografice utilizate si a experientei bogate in domeniul executarii lucrarilor tipografice. Oferim serviciile de prepress ce presupun machetarea si pregatirea de tipar prin incadrarea designului in forma si dimensiunea finala a tiparului, prelucrarea si adaptarea fotografiilor, efectuarea ajustarilor si a corectiilor impuse de tehnologia de tipar, derularea testelor de calibrare pentru obtinerea unui tipar de calitate si confectionarea placilor (matritelor, cliseelor) de tipar. De asemenea, in oferta noastra personalizata sunt incluse consultanta, serviciile de livrare pe care le putem asigura prin propriul parc auto precum si consultanta tehnica cu privire la montaj, intretinere si reparatii echipamente dedicate. Va asteptam cu drag sa ne contactati!

 • Stantform, firma cu capital privat, a luat nastere in 2005 avand ca obiect de activitate executia si proiectarea stantelor, matritelor pentru carton ondulat si duplex, autocolant, mucava, PVC, MUS. Impunandu-se repede pe piata romaneasca prin profesionalism si prin respectul acordat clientului, prin deschiderea catre inovatie si prin atentia la nevoile speciale ale fiecaruia, Stantform colaboreaza in prezent cu tipografii si firme producatoare de ambalaje de carton cu prestigiu in Romania.

 • Firma specializata in confectionarea stantelor plane uzuale in tipografii. Precizie, calitate si rapiditate! Din dorinta de a fi cei mai buni, va oferim cele mai bune produse si servicii pentru care raportul calitate/ pret are valoarea optima ! Stante tipografice-stante - profilstante - matrite - microondul - etichete - flayer - wobbler - sticker - tipografii - ambalaje - carton ondulat - duplex - pliante - brosuri - mape profil stante Firma specializata in producerea stantelor plane-matrite stantare pentru stantarea formelor din hartie si carton a ambalajelor si simbolurilor publicitare. - stante plane-matrite, stante carton, stante tipografice, stantare, ambalaje din carton, cutii din carton duplex si carton ondulatforme de stantare pentru ambalaje, etichete, simboluri publicitare din hartie si carton. - confectionam stante pentru: mape, plicuri, cutii, etichete, flyere, display, pizza, puzzle, door hanger, ambalaje, stante tipografice-Stante - ProfilStante - Matrite - Microondul - Etichete - Flayer - Wobbler - Sticker - Tipografii - Ambalaje - Carton ondulat - Duplex - Pliante - Brosuri - Mape PROFIL STANTE-Firma specializata in producerea stantelor plane-matrite stantare pentru stantarea formelor din hartie si carton a ambalajelor si simbolurilor publicitare. - stante plane-matrite, stante carton, stante tipografice, stantare, ambalaje din carton, cutii din carton duplex si carton ondulatFORME DE STANTARE PENTRU AMBALAJE, ETICHETE, SIMBOLURI PUBLICITARE DIN HARTIE SI CARTON. - Confectionam STANTE pentru: mape, plicuri, cutii, etichete, flyere, display, pizza, puzzle, door hanger, ambalaje, ... Prin profesionalismul de care am dat dovada, am reusit in scurt timp sa indeplinim cele mai exigente cerinte ale unor importante tipografii.

 • Suntem o afacere de familie si am inceput in anul 1996 ca si producator de adezivi cu diverse utilizari, de la industria industria de marochinarie si pielarie, industria mobilei si tapiteriei, industria incaltamintei, constructii /amenajari interioare, industria automobilelor cat si pentru proiecte DIY. In timp, am dezvoltat o serie de produse ce includ: tratamente pentru metal (convertor de rugina), solutie revitalizare suprafete, decapant vopsea, degresant pentru motor, hidrofobizant beton etc.    Odata cu dezvoltarea portofoliului de produse proprii am inceput si comercializarea unor produse conexe de la diversi producatori (antifon, ceara, vopsele, degripanti si lubrifianti). Oferim clientilor nostri, persoane fizice, micilor intreprinzatori cat si utilizatorilor profesionisti produse de calitate la preturi corecte,consultanta tehnica si livrare rapida.

 • Infiintata in anul 1997, Tomprix S.R.L. este o companie recunoscuta ptr seriozitatea,respectiv promptitudinea livrarilor in judetele Satu Mare, Maramures, Salaj. Avand 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: etichete autoadezive in rola, etichete termice, banda adeziva, folie stretch, benzi pp pentru ambalare, hartii si cartoane, marcatoare de pret si cod Prix, Blitz, Jazz, Jolly.                                                                                                                                                                                                                                                                  Oferim solutii personalizate profesioniste ptr clientii nostri in domeniile de impachetare, etichetare respectiv industria confectiilor. Imprimante termice TOSHIBA, ZEBRA, CAB. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia sa se convinga de seriozitatea resp. calitatea buna a produselor noastre.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Noi urmarim satisfacerea doleantelor din domeniu ale clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Tomprix S.R.L., relatiile bune cu companiile furnizoare din Romania, Elvetia, Austria, Italia, Olanda, reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2002, General Tex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Iasi, judetul Iasi. Compania General Tex S.R.L. produce o gama larga de etichete tesute pentru industria textila si etichete tesute adezive pt. industria incaltamintei. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. General Tex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Suntem o companie mica, specializata in realizarea cutiilor din carton, personalizate in functie de cerintele clientului (model, dimensiune, design cutie, etc). Cutiile noastre sunt potrivite pentru o prezentare cat mai profesionista a produsului dvs, pentru marturiile de nunta si botez, cat si pentru cutii de cadouri.

 • BrandPaper Company cu acoperire nationala, este o societate cu capital 100% romanesc cu sediul central in Rm. Valcea si cu puncte de lucru si depozite in diferite locatii din tara. Prestam servicii de productie tipografica, etichete autoadezive, ambalaje din hartie si detinem in portofoliu o gama larga de produse aflate in distributia proprie pe mai multe segmente (produse ambalare, birotica si papetarie, ambalaje hartie, carton, polietilena si BOPP). Pana in prezent am reusit sa adunam o experienta vasta in diferite domenii cu care ne mandrim inclusiv prin numarul mare de clienti contractati si prin gradul inalt de satisfactie al acestora. Intentionam sa ne diversificam si sa ne extindem mereu, indeplinind toate standardele de exigenta si calitate. Echipa noastra de vanzari este formata din personal abilitat care oricand poate da dovada de profesionalism si experienta in relatiile cu clienti nostri si cerintele lor.

 • Oferim solutii profesioniste pentru industria ambalajelor si etichetarii, cu operatiuni comerciale in zona Balcanilor: Romania, Serbia, Bulgaria si Grecia. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele comercializate va rugam sa ne contactati !

 • Personalul nostru are o vasta experienta in intretinerea echipamentelor de marcare pe flux de fabricatie Markem, design instalare, mentenanta si depanare a solutiilor print&apply, a imprimantelor termice produse de Intermec, Datamax, Avery Dennison precum si a terminalelor portabile produse de Casio si Intermec. Societatea noastra abordeaza proiecte complexe "la cheie", asumandu-si contracte globale, constand in: consultanta, proiectare, furnizare, realizare retele de calculatoare, punere in functine si asistenta pe perioada garantiei, service postgarantie si upgrade la cerere.

 • Prezentare Sc. Transilvania Pack and Print Microflute Sa. In cadrul companiei noastre se produc ambalaje si cutii carton ondulat: cutii incaltaminte, cutii cereale copii, cutii ciocolata, cutii produse IT, cutii medicamente, etc.

 • Firma va ofera o larga gama de utilaje pentru etichete, utilaje flexo pentru etichete, utilaje pentru stantat etichete, utilaje pentru etichete textile, stante-matrite rotative, slittere, cilindrii de imprimare, pinioane pentru utilaje flexo 1/8", utilaje pentru producerea etichetelor de pret,                                                                                                                                  Cu o experienta de peste 10 ani ın productia utilajelor pentru etichete şi a etichetelor autocolante ın rola, va stam la dispozitie şi online cu detalii despre ofertele noastre.

 • Sistemele de identificare sunt intre cele mai dinamice domenii ale automatizării, dintre care dorim sa va oferim ajutorul in 4 domenii distincte: 1. Sisteme cu coduri de bare - servicii de imprimare coduri de bare (pe etichete, etc) - imprimante, cititoare si terminale mobile de prelucrare coduri de bare - sisteme complexe pe baza de coduri: gestionare depozit, control acces, facturare mobila, etc 2. Sisteme bazate pe Cardura - productie carduri PVC si servicii conexe - cititoare de card, imprimante de carduri Matica, Zebra, Evolis si CIM, riboane si consumabile aferente - carduri de fidelitate, carduri cadou - sisteme complexe pe baza de carduri: control acces stadioane, stranduri,(cu porti batante, poarta rotativa, turnicheti etc), sisteme de abonamente cu carduri, sisteme de pontaj, etc. 3. Thin client - echipamente client subtire - terminale thin client si zero client WYSE - software de virtualizare desktop - proiectare retele thin client 4. Sisteme de parcare - automatizari parcare stradala, automate de parcare - sisteme de monitorizare grad de ocupatie - control acces parcari Suntem aici sa te ajutam! http://www.idsystem.ro

 • Suntem o companie localizata in Targoviste, judetul Dambovita, si infiintata in anul 1991. Cu o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de tipizate uzuale pentru contabilitate, imprimate tipizate, etichete, cataloage, prospecte, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Comincom S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra importa si comercializeaza o gama larga de: etichete autocolante, etichete produas, etichete textile, etichete compozitie, etichete haine, etichete autocolante cod de bare, etichete direct termice, etichete transfer termic, etichete pret, etichete sigiliu, etichete speciale polietilena, etichete speciale polipropilena, etichete PVC, riboane transfer termic, imprimanta coduri de bare si imprimante transfer termic, imprimante ZEBRA, imprimanta etichete, cititoare coduri de bare, aplicator etichete, marcatoare de pret, role casa de marcat, role hartie, role taxi, role POS, role ATM/ bancomat, role termice hartie, diagrame pentru tahograf analogic, role hartie termica pentru tahograf digital, hartie ekg, hartie ecg, hartie ctg, hartie videoprinter. Asiguram service si piese de schimb pentru imprimante ZEBRA, AVERY, INTERMEC, SATO, CITIZEN, etc. Compania are un efectiv de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre va sunt oferite cu profesionalism si promptitudine. Principala preocupare a companiei Zanis Art este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor potrivite. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • O echipa tanara si dinamica gata sa va ajute cu idei in rezolvarea uneia din marile noastre griji-cadourile. Fie ca este vorba despre o companie care este in cautarea de materiale publicitare sau de diverse cadouri pentru salariati sau parteneri, fie ca este vorba despre o persoana pe care vrei sa o surprinzi cu un cadou placut, noi te putem ajuta. Venim cu ideea, facem designul, iti oferim produsul, tu doar sa te bucuri de rezultate.

 • China Bavora Packaging Manufacturer Co., Ltd (https://www.bavora-printing.com/) manufactures printed paper packaging including Custom Full-Color Printing, Custom Paper Packaging, Custom Shopping Bags, Custom Printed Bubble Mailers, Custom Stickers & Labels, etc. Bavora Company has been a leading packaging manufacturer in China for more than 16 years. Our main focus is to provide full-color printing and printed paper packaging solutions for domestic and overseas customers. Our services include graphic design, full-color printing, packaging solutions, manufacturing and delivery. We specialize in custom printing and manufacturing brochures, catalogs, tabletop calendars, note pads, hangtags, labels, stickers, paper and non-woven shopping bags, bubble padded mailers, and all kinds of packaging and display boxes. In addition, we are dedicated to offering customized packaging with a reasonable price. Besides, Our company is committed to bringing real solutions and solving the real cultivation problems. The strength of Bavora is to guarantee customer satisfaction, quality assurance, quick delivery and the most competitive prices, which are mandatory requirements for every transaction. As the preferred business partner, we look forward to meeting you and serving you. We are making continual improvement. And we hope to establish a long-term good relationship with you. Bavora Products Range: Size: 21x28.5, 18x26.5, 20x20, 21x21, 18x18, 15x15 cm, Or any customized sizes. Printing sides: Single-Sided Printing, Double-Sided Printing, etc. Printing Technology: Offset Printing, Flexo Printing, Ultrasonic Welding, Sewing Pattern Printing, Silk Screen Printing, PVC Window, Aqueous Coating, Die Cutting, Glitter Printing, Spot UV, Hot Stamping, Black Stamping, Debossing Printing, Gloss Lamination, Matt PP Lamination, Gold Stamping, Embossing Printing, Silver Stamping, Single-Color Silk Screen Printing, Hologram Hot-Stamping, etc. Paper Thickness: 1000 GSM Cardboard, 120 GSM Art Paper, 1400 GSM Cardboard, 1300 GSM Cardboard, 260 GSM Kraft Paper, 255 GSM Silver Cardboard, 200 GSM Black Cardboard, 200 GSM White Kraft Paper, 190 GSM White Cardboard, 260 GSM White Kraft Paper, 400 GSM Art Paper, 350 GSM Art Paper, 300 GSM Art Paper, 250 GSM Art Paper, 230 GSM Art Paper, 210 GSM Art Paper, 200  GSM Art Paper, 128 GSM Art Paper, 105  GSM Art Paper, 80 GSM Art Paper, 157 GSM Art Paper, etc.     Paper Types: G-flute Corrugated Cardboard, Grey Cardboard, E-flute Corrugated Cardboard, Metallic Bubble, Composite Pearl Film Paper, Co-extrusion Film Paper, Kraft Paper, Silver Cardboard, Black Cardboard, White Cardboard, Brown Kraft Paper, White Kraft Paper, Art Paper, etc. Paper Colors: Full Colors Printing, 4-Color Printing, 1-Color Printing, etc.   Bag Applications: Non-Woven Polypropylene, Christmas Printed Paper Bags, Chocolate Shopping Bag, Food Paper Shopping Bag, Shoes Paper Shopping Bag, Cigarette Paper Shopping Bag, Apparel Paper Shopping Bag, etc.