Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Etichete - Ambalaje si Hartie: 112 companii
 • Eltronis este o companie infiintata in anul 2003, specializata in tipar de securitate si etichete pentru aplicatii speciale. Principalele industrii in care activam sunt industria automotive, electronica si industria pharma.

 • Sc Rogri Impex Srl comercializeaza ambalaje antisoc (plicuri cu bule) pentru expedierea diverselor obiecte prin posta sau curierat si plicuri port document. Plicuri antisoc cu bule de aer pentru protectia tuturor tipurilor de obiecte impotriva socurilor. Sunt perfecte pentru expedierea obiectelor care necesita atentie. Plicurile antisocsunt produse si importate din Polonia - Plic cu protectie antisoc; - Confectionat din hartie kraft de 90 g/mp.

 • Suntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta si infiintata in anul 2004. Electro Industrial este o firmă specializata in gravură asistata de calculator care, prin personalul său, beneficiaza de experiență în domeniu. Fiind direct producatori, controlul asupra calității produselor este unul exigent, astfel că impactul pe care il au lucrarile finale nu poate sa fie decat pozitiv. Firma noastră se bucură de aprecierea unanimă a clienților nostri actuali și suntem siguri că și dumneavostră veți fi multumit de serviciile noastre. Forma, dimensiunile, culorile, grafica, toate pot fi personalizate intr-un mod unic pentru fiecare situație. Calitatea gravurii laser este de neegalat. Produce o imagine permanentă, extrem de detaliată și fină, cu o rezoluție de până la 1200 dpi (puncte pe tol). www.gravura-constanta.ro

 • Printa Consumables vinde consumabile etichete textile, resina, poliamida, naylon, satin, poliester, etichete textile imprimate, ribone, imprimante, etichete textile la preturi avantajoase, calitate maxima de textile.

 • Printa Consumables comercializeaza consumabile etichete textile, resina, poliamida, naylon, satin, poliester, etichete textile imprimate, ribone, imprimante, etichete textile, preturi avantajoase in functie de cantitate, calitatea maxima la textile, oferim seriozitate.

 • Graphotek Expres este o organizatie complexa ce furnizeaza servicii de comunicare si de branding, creatie si productie publicitara, tipar si design pentru tipar dedicate afacerilor TALE.     Inca din anul 1995, misiunea noastra este sa ajutam organizatia TA sa-si atinga intreg potentialul prin conturarea imaginii si crearea de identitate corporativa. De asemenea, realizam sub marca proprie o serie de produse de papetarie si rechizite, de o calitate deosebita si la un pret competitiv distribuite prin librariile proprii, o marca de renume in domeniu. Prin editura proprie, GraphoPress sau prin editurile partenere, acreditate CNCSIS, editam si tiparim in conditii grafice deosebite orice tip de carte. Politica organizatiei are la baza respectul pentru client. Ne straduim permanent sa realizam proiecte frumoase si eficiente impreuna cu partenerii nostri, oferindu-le ceea ce au nevoie, când au nevoie si cum au nevoie. La GRAPHOTEK suntem o mica familie pasionata de comunicarea de marketing, pregatiti sa punem in practica ideile si cunostintele noastre pentru a da nastere unor branduri de succes. Suntem dinamici, creativi, dedicati, titrati si flexibili. Un partener ce ofera solutii creative in timp util, privind imaginea vizuala a clientilor nostri si a produselor sau serviciilor pe care acestia le promoveaza.

 • Daca aveti nevoie de un furnizor de incredere pentru produse tipografice va asteptam sa profitati de experienta, profesionalismul si atentia noastra. Pentru detalii si informatii suplimentare, va rugam, nu ezitati a ne contacta.

 • Producem si comercializam o gama larga de etichete: autoadezive (alimentare, textile, incaltaminte, marochinarie, cosmetice, farmaceutice), din carton, PVC, plastifiate (pt.preturi). Ne adresam in mod deosebit clientilor cu tiraje medii, mici si foarte mici (inclusiv afacerilor de familie). Ne dorim sa fim o solutie de mijloc, o solutie pentru consumatorii cu tiraje prea mici pentru productie tipografica, cu certitudinea ca isi pot achizitiona produsele necesare in cantitatea dorita, la un pret mic. http://www.etichete-brasov.ro

 • Obiectul principal de activitate al societatii il constituie producerea si comercializarea etichetelor autocolante, in role, albe sau colorate, a etichetelor wrap arround, a tag-urilor destinate unei game foarte variate de aplicatii si a ambalajelor flexibile. De asemenea, societatea pune la dispozitia clientilor sai solutii complete de imprimare, tiparire si identificare automata a informatiilor inscrise pe etichete si ambalaje. Atuu-l nostru il constituie posibilitatea de a oferii clientilor un pachet complet de solutii, echipamente, consumabile si servicii care sa corespunda exigentelor acestora.

 • Etichetele autocolante produse de noi pot fi utilizate pentru: coduri de bare, etichetare mijloace fixe si obiecte de inventar, etichetare produse, etichete autocolante pentru confectii si tricotaje, utilaje, etichete termice, etichete in rola, etichete autocolante speciale pentru industria electronica si auto, etc. la cele mai bune preturi din Romania.

 • Prin structura sa multidisciplinara, Hybrid dispune de o gama de servicii din domeniul fotografiei, creatiei publicitare, (re) branding si design. Hybrid reprezinta imbinarea a doua sau a mai multor discipline diferite puse in slujba organizatiilor de toate nivelurile cu scopul gasirii unor solutii care vin sa le imbunatateasca performantele si imaginea.

 • Firma noastra Euro Top Grafix Srl va ofera o gama larga de echipamente tipar, echipamente finisare, consumabile si de asemenea va oferim mentenanta si interventii in perioada de garantie si post garantie. Pentru mai multe informatii ne puteti gasi de asemenea si pe site-ul www.tipografice.ro

 • Innovator Solutions Consulting va ofera arhivare electronica, arhivare documente, legatorie arhiva, numerotare dosare, numerotare file, cutii arhivare, coperti arhivare, mape arhivare, pregatire arhiva pentru depozitare, consutanta arhivare, administrare arhiva, sistematizare arhiva, organizare arhiva, grupare documente, indosariere documente, comprimare dosare, casare documente, inventariere arhiva, selectionare arhiva, inchiriere spatii depozitare arhiva, inchiriere hale depozitare arhiva, arhivare electronica.

 • Etichete tiparite full color/ policromie cu cerneala rezislatenta la apa si cu rezistenta la UV. Pretul de tiparire al etichetelor este negociabil. Comanda minima 1000 bucati. In speranta unei bune colaborari. S.C. Nicola Cris S.R.L. Dobrin Nicolae Cristian Tel.: 0725.45.22.45 - vodafone 0764.71.78.88 - cosmote 0755.26.99.22 - orange - TIMISOARA

 • Holograma - solutii pentru securizare, autentificare sau personalizare a unui produs sau document dar si folosirii impotriva falsificarii ori contrafacerii acestora. Intrucat pretul unei holograme este mic acesta, este foarte usor absorbit de costul produsului protejat. Site: www.holograma.ro

 • Experienta de 8 ani a firmei    si de 15 ani a managerului in domeniul productiei si comercializarii de etichete autoadezive pe rola si a produselor conexe acestora ne impun ca pe una dintre cele mai serioase companii pe piata din vestul tarii si nu numai. Suntem pregatiti tot timpul sa propunem clientilor nostri cea mai convenabila varianta pentru ca produsele lor sa aiba cel mai aspectuos si economic ambalaj.

 • Sc Karl Heinz Dietrich International Exped Srl este o companie Internationala de Logistica ofera o intreaga gama de servicii: vamuire, depozitare in regim de antrepozit, transport intern si international, depozitare, manipulare.

 • Comercializam la nivel national echipamente si consumabile tipografice destinate finisarii tipariturilor si ambalajelor purtand marca unor producatori europeni de prestigiu. Echipamente de perforat si legat cu spirale metalice dublu inelate. Spirale metalice dublu inelate in bobina.

 • “Bun de tipar!” din 1993. De peste 22 ani construim o companie axată pe nevoile și dorințele clienților, bazată pe know-how și tehnologie permanent actualizate, pe o echipă dinamică, experimentată și orientată spre creșterea continuă a calității. Începând cu anul 2010 am trecut printr-un amplu proces de retehnologizare materializat prin instalarea unei mașini noi de tipar Heidelberg în 4 grupuri, a unei linii automate de finisare reviste, broșuri și cataloage, precum și a altor utilaje necesare execuției înalt calitative a lucrărilor. Prin accesarea și implementarea unui proiect european, în 2014 am achiziționat noi echipamente și am adăugat spațiului existent o nouă hală de producție. Gama materialelor tipărite de noi este vastă, începând de la cărți de vizită, coli cu antet, flyere, afișe, volante, etichete, cutii, etc., până la reviste, cataloage, broșuri, mape sau la lucrări cu un grad de complexitate ridicat și finisări deosebite - folie mată sau lucioasă, lac UV total sau selectiv, etc. Și încă ceva - relația cu Vobiscum se măsoară doar în zâmbete de satisfacție !

 • Compania a fost infintata in anul 1994. Activitatile de baza fiind Designul si Productia de Etichete ptr Bauturi Alcoolice si Nonalcolice de Lux cat si pentru alte produse. Detine o tipografie complet utilata si dotata cu masini si utilaje ptr tipar de inalta calitate, avand posibilitatea producerii de etichete si ambalaje de diferite tiraje.