Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Etichete - Ambalaje si Hartie: 112 companii
 • Activitatiile companiei noastre sunt urmatoarele in prezent: -Activitati de design specializat, -Printare Etichete personalizate, -Marketing, -Realizare logo si design, -Creare obiecte decorative handmade.

 • Distribuitor tipizate financiar contabile si comerciale, personalizare formulare contabile, tipizate pentru transport intern si international, role casa de marcat, etichete cantar si etichete pret, produse papetarie birotica, produse arhivare, ambalaje .

 • Imprimam in tiraje mici, medii si mari etichete autoadezive in rola cu descrierea produselor, traduceri, compozitie, coduri de bare, marca produsului etc... pe hartie, material sintetic si/sau textil. Etichete autoadezive, etichete autocolante, preimprimare etichete, etichete termice, etichete textile. Realizam etichete pentru orice produs.

 • Antigua Star produce pungi pentru ambalare diferite produse alimentare si chimice; pungi stand up cu zip, pungi pliu, role de ambalare; etichete autoadezive; echipamente de dozare si lipire pungi; servici de consultanta in domeniul ambalajelor.

 • Firma Dumigraf Srl produce: carti de vizita, carti de vizita cu colturi rotunjite, carti de vizita cartoane speciale, carti de vizita laminate, flyere - fluturase, brosuri biguite, mape, etichete, etichete adezive hartie, etichete adezive pvc alb, etichete adezive pvc galben, etichete adezive pvc gri, etichete adezive pvc transparent, etichete haine, etiheta carne.

 • IT Depot lanseaza o divizie de echipamente & hardware. Principalul canal de vanzari al acestei divizii este reprezentat de site-ul www.ITdepot.ro Printre produsele comercializate prin intermediul acestui magazin online se numara: imprimante de etichete desktop, industriale, mobile, RFID, imprimante de bonuri termice, tip kiosk, imprimante de carduri, de documente, de bratari, aparate de etichetat sau de embosat, cititoare de coduri de bare, terminale info kiosk, terminale mobile sau robuste, sisteme POS si cantare pentru segmentul de retail, produse de infrastructura IT&C, etc. Pentru a oferi aceste produse am dezvoltat parteneriate cu cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente din piata: Zebra, Honeywell, Datalogic, etc.

 • Pack Expo este o expozitie Internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice - gazduita la Centrul Expozitional ROMEXPO. Eveniment semnificativ in zona Balcanilor care reuneste tehnologii, materii prime si consumabile pentru productia de ambalaje, solutii de ambalare, etichetare si codificare, manipulare si depozitare pentru industria alimentara si de bauturi, industria farmaceutica si cosmetic, cat si pentru alte industrii.

 • Firma Adver Grup, infiintata in anul 2005, produce si comercializeaza etichete, pliante, flyere, brosuri, bannere, casete luminoase, panouri, imprimari textile cu vopsea si materiale termice si serigrafie pe materiale PVC - pixuri, agende.

 • LoveArts  este o afacere noua si captivanta, care permite  clientilor  sa-si personalizeze petrecerile si evenimentele cu elemente grafice originale si de inalta calitate.   Noutatea pe care o propune firma este aceea a unei teme grafice care sa satisfaca nevoile clientilor, folosind artisti grafici, programe de graphic design si aparate de printing profesioniste pentru o calitate superioara a produselor oferite.

 • Suntem reprezentanta oficiala si exclusiva a companiei germane EBS (Elektronische Beschriftungs-Systeme), recunoscuta pe piata internationala pentru sistemele de inscriptionare industriala și consumabile de inaltă calitate. Prin exclusiva intelegem ca Eurojet distribuie numai echipamentele de inscriptionare fabricate de producătorul german EBS. Echipamentele noastre pot fi folosite pentru diferite tipuri și dimensiuni de produse și pentru diverse materiale pe care se doreste imprimarea (lemn, plastic, metal, etc.).

 • Firma 2D Barcode Solutions ofera    solutii in industria electronica, electrocasnica, aeronautica, automotive, telefonie mobila, retail, cablaje. Suntem specializati in domeniul implementarii sistemelor de coduri de bara si oferim intreaga solutie de identificare si marcare a produselor: -Imprimante termice Zebra,Sato,Toshiba. -gama foarte larga de riboane din ceara(wax),combinate(wax - resin) si rasina(resin) -Etichete de la cele mai simple(hartie)pana la etichete speciale: -materiale rezistente la temperaturi inalte si solventi foarte agresivi(kapton/polyimide). -etichete sigilii(void si distructibile). -etichete de securitate ce pot contine elemente ascunse(invisible) sau elemente care isi schimba culoarea la contactul cu raze ultraviolete(firefly). -materiale lead free(green poliymide) -etichete polyester(alb,metalizat,transparent,durable). - etichete pentru marcarea cablurilor

 • MMK Print (Media & Marketing) - tipografie offset Heidelberg, Standard ISO 12647, prima tipografie din Romania, membra a Institutului German de cercetare si standardizare poligrafica FOGRA (Forschungsgesellschaft Druck). Asiguram servicii de grafica - machetare, mailing, baza de date, etichetare, depozitare - gestionare materiale promotionale pentru client, trimitere catre locatii sau puncte de vanzare in tara.

 • Sc Trusttex Supply Srl este o firma de comert cu sediul in Sighisoara, jud. Mures. Importam produse pentru industria textila, portofoliul nostru de produse cuprinzand ata de cusut, ata de broderie, insertie, hartie de matase, gulere PVC, fluturasi PVC, ace gamalie, cleme, nasturi, etc. Obiectivul nostru este sa oferim produse de calitate inalta la cele mai bune preturi.

 • Suntem o companie mica,cu personal specializat si oferim clientilor nostri etichete autocolante si clisee de magneziu pentru aplicare de folio. Aplicam folio,timbru sec si embos pe agende, cartoane si alte materiale.

 • Suntem o firma din Bulgaria care face etichete la comanda, din hartie pt. bauturi, alimente, etc. Daca va intereseza va rugam sa ne dati pe mail sa va facem de proba pt. un produs 100 de ex.s a vedeti calitatea.

 • Shop online de etichete termice, etichete polipropilena, etichete vellum, riboane, imprimante, imprimare etichete de orice fel, role de hartie, si orice alt tip de echipament necesar pentru etichetare.

 • Suntem o firma privata cu capital 100% romanesc, producatoare de etichete autocolante albe si color din hartie, polietilena sau polipropilena precum si tag-uri din carton de orice grosime, ambalaje imprimate destinate produselor alimentare si aparatura imprimare si consumabile destinate imprimarii.

 • Suntem o companie romaneasca moderna, cu capital integral privat, orientata in principal spre oferirea de solutii, servicii si echipamente de etichetare. La noi puteti gasi: etichete pret autoadezive (albe, fluorescente), etichete de raft, marcatoare, etichete autoadezive in rola pentru coduri de bare, etichetatoare, imprimante termice, riboane, etc. Orientarea permanenta spre client si necesitatile acestuia, prin varietatea solutiilor oferite si calitatea produselor noastre, ne recomanda ca un partener de incredere pe termen lung. Valorile noastre care ne ghideaza si in care credem sunt: Profesionalism, Onestitate, Respect.

 • Stimpex Technology va ofera solutii complete pentru scrierea si citirea codurilor de bare. Echipamente de control acces si pontaj. Imprimante matriciale, imprimante termice, imprimante portabile. Terminale mobile (PDA Smartphone).

 • E-Seen.com este furnizor online de etichete autoadezive, role casa de marcat, consumabile si echipamente specifice. Orientat spre client si calitate, oferim solutii complete specializate, inclusiv servicii de consultantă gratuită si service.