Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Ambalaje Transport - Ambalaje si Hartie: 240 companii
 • Consultanta specializata este de mare folos, deoarece riscam sa cumparam paleti care nu corespund standardelor internationale, la preturi mari.\r\n\r\nCalitatea este buna.\r\n\r\nOfera si distributie  rapida .

 • la sfatul producatorului,pentru ce imi trebuia mie am schimbat produsul

 • Societatea noastra ofera o gama larga de produse din material plastic: lazi si navete pentru agricultura, brutarii, patiserii, carmangerii si fabrici de lactate, pungi BOPP pentru paine in diverse marimi, bidoane si butoaie intr-un numar de peste 20 volume si modele, canistre, saci de rafie, saci de folie, folie solarii si pentru constructii, folie stretch manuala si automata, europaleti din material plastic, europubele si containere de gunoi, saci menajeri, pungi alimentare, etc.

 • Societatea are activitate de productie si comert, a avut o crestere constanta. In momentul de fata distribuim porumb popcorn ulei aromatizat, sare aromatizata, ambalaje pentru popcorn, popcorn pentru micounde, popcorn caramel, popcorn cu ciocolata si popcorn cu sare in tot jud. Bihor si in toata tara cu fan courier.

 • Leader pe plan national, in vanzarea de silicagel si absorbanti umiditate pentru containere! Solutii complete pentru protectia marfurilor pe durata transportului si depozitarii indiferent de conditii. Silicagel, Alumina activa. Site moleculare pentru absortia apei din instalatii industriale! Absorbanti biodegradabili pentru scurgeri accidentale de hidrocarburi si subtante chimice! Produse chimice pentru industrie:Sulfat feros si feric Intermediem importuri din China pe baza de comision!

 • Suntem un partener local cu o experienta de peste 16 ani in furnizarea de solutii globale in domeniul : :: - Proceselor de ambalare primara - :: :: - Proceselor de ambalare secundara - :: :: - Proceselor de ambalare pentru transport - :: :: - Automatizarii proceselor  - :: https://www.valuepack.ro - Echipamente pentru Ambalare, Etichetare, Reciclare, etc. https://www.ihopereal.com - Solutii si Optimizari pentru Ambalarea Industriala.

 • Ca urmare a tendintei pietei din Romania de a oferi o imagine de calitate produselor comercializate, venim in sprijinul firmelor in a oferi cele mai bune solutii pentru ambalarea produselor comercializate. Produsele noastre sunt destinate in special cofetariilor si patiseriilor, dar si altor firmelor din alte sectoare de activitate (bauturi, imbracaminte, produse alimentare si non-alimentare). Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu si o politica a calitatii bine implementata, oferim cele mai bune solutii pentru partenerii nostri. Pe langa productia efectiva de ambalaje, oferin solutii de design si proiectare a ambalajelor.

 • iPack Online ofera o gama de produse de ambalat. Cutii de carton, banda adeziva, folie cu bule. Realizam cutii la dimensiuni specifice cu posibilitate de personalizare. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de e-mail.

 • Producem si comercializam butoaie din lemn de o inalta calitate, de generatii, prin mnetode traditionale, executate de mesteri dogari. Executam butoaie cu o capacitate cuprinsa intre 3litrii-600litrii, din diferite esente de lemn, la alegerea facuta de dvs, lucram cu material uscat si atent selectionat din: -dud -salcam -stejar -cires -dud+prun -brad De asemenea, producem mobilier din butoaie pt amenajari crame, vinarii, berarii, etc. masa tip butoi scaune tip butoi rafturi vineoteca fotolii butoi tejghele butoi capace butoi bag in box.

 • Europlast Romania face parte din grupul de firme "Jcoplastic", cu centre de productie in Italia, Austria si Grecia. S.C Europlast Romania S.R.L, ca reprezentant in Romania a producatorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH, este prezenta pe piata interna din 2003 si ofera partenerilor sai recipienti din material plastic (HDPE) si metal de diferite dimensiuni, de cea mai buna calitate, obtinuti prin tehnologii moderne de ultima ora cu utilajele cele mai performante, utilizabili in colectarea deseurilor. Europlast Romania, si-a propus prin activitatea sa, in calitate de distribuitor de infrastructura pentru firmele de salubritate, autoritatile publice si alti clienti privati, sa promoveze ideea "Romania forever clean". Prin atitudine si profesionalism fata de clienti, compania a ajuns azi una dintre cele mai mari si mai respectate companii, pe piata de profil.

 • ATG Contact ofera o inalta calitate serviciilor prin excelenta si profesioanlismul personalului nostru. Astfel producem: - paleti atipici; - rame pliabile pentru paleti; - cutii lemn / PFL / OSB; - rastele lemn; - platforme transport agabaritic; - traverse impregnate CF uzinale; - cherestea / elemente. ATG Contact asigura si garanteaza toate serviciile pe care le pune la dispozitia clientilor sai.

 • Wepadi Timisoara (West Packaging Distribution Timisoara) este o companie relativ noua, dar cu o vasta experienta pe piata ambalajelor din carton ondulat si a ambalajelor din carton duplex, atat in plan local, national dar si international.

 • Sutem producatori de butoaie din lemn de stejar, salcam, dud, pentru depozitarea acoolului, decoratiuni din butoaie, mobiler pentru crame din butoaie, jacuzzi din lemn de brad, cazi si putini pentru stuguri.

 • Compania Merl Plastic Srl are ca obiect principal de activitate productia si distributia unei game variate de produse din material plastic, dupa cum urmeaza: - Lazi / Navete panificatie; - Lazi / Navete legume-fructe; - Lazi / Navete carne, mezeluri, industria alimentara; - Lazi Navete lactate si branzeturi; - Custi transport pasari vii; - Recipiente, canistre, bidoane; - Mese si scaune gradina; - Sezlong plastic pentru plaja si piscina; - Bidon pentru miere. Suntem o companie cu potential maxim fapt datorat implicarii totale in buna desfasurare a activitatilor comerciale intreprinse. Preocuparea permanenta de a asigura partenerilor sai cele mai inovative produse, la un raport optim de calitate-pret, a dus la construirea unei game sortimentale variate, in pas cu cerintele mereu in schimbare ale partenerilor de afaceri. De la infiintarea companiei am incercat sa oferim servicii de calitate si diversitate clientilor nostri si astfel s-a ajuns ca in acest moment sa avem o echipa formata din profesionisti, care au un singur scop si anume satisfacerea necesitatilor clientilor nostri. Produsele noastre sunt destinate ambalarii produselor alimentare, sunt realizate din materiale de calitate ridicata, sunt rezistente la manipulare, la razele UV si traficului intens. Pentru cereri de oferta nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 0722339974

 • Societatea noastră are ca domeniu principal de activitate producerea și reciclarea paleților din lemn, paletilor din plastic cat și a boxpaleților metalici. Datorită experienței și calificării in domeniu firma noastră exportă 80% din producție; calitatea și promptitudinea fiind cuvintele care ne reprezintă cel mai bine. Procesul de reciclare a paleților constă in ridicarea deșeurilor de lemn, a paleților rupți și deteriorați sau colectarea lor prin punctele de colectare deținute; recondiționarea și reintroducerea acestora in circuitul economic.

 • SC BREK ROM SRL este infiintata in anul 1996, avand un capital integral strain. Are sediul si fabrica in loc. 447345 Valea Vinului nr. 418, judetul Satu Mare si 5 puncte de lucru in tara respectiv: Satu Mare, Oradea-Les, Timisoare-Remetea Mare, Cluj-Floresti, Dej. Firma noastra este Autorizata EPAL si la cererea clientului prelucram paleti tratati termic conform standard ISPM 15 -IPPC. Societatea are o capacitate de productie pe luna de 40.000 buc paleti noi si 45.000 buc paleti reconditionati. Obiectul nostru de activitate este producerea, reconditionarea si comercializarea paletilor din lemn 1200x800 mm EUR -EPAL, 800x600mm-Dusseldorfer si toate dimensiunile atipice de paleti din lemn precum si reconditionarea Containerelor metalice EPAL (boxe metalice). Deasemenea firma noastra se mai ocupa cu: - Achizitionarea si reconditionarea paletilor din lemn si europaletilor uzati. - Comercializam europaleti reconditionati clasa I-a si II-a, inchisi sau deschisi la culaore. Firma nostra pune mare accent pe calitate, seriozitate si promtitudine in in relatiile cu clientii.

 • Firma noastra a fost infiintata in 2004, la inceput a fost putin mai greu, dar cu rabdare profitul s-a reinvestit in utilaje si acum treaba merge mai bine. Am ajuns la licitatiile pe internet cu multe companii multinationale.

 • Sc Mob Vip Srl este o companie cu traditie in prelucrarea ambalajelor din lemn, fiind prima societate autorizata fitosanitar ISPM15 din Romania. In anul 2004 gandindu-ne la defrisarile masive de paduri care se fac in Romania si in intreaga lume am luat hotararea de a da o mana de ajutor mediului inconjurator, recicland ambalaje si in special reconditionarea europaletilor si repunerea acestora in circuitul economic, sarind in ajutor atat mediului inconjurator cat si transportatorilor cu un cost redus pentru ambalaje si europaleti. Cu un efectiv de 60 de angajati, S.C. Mob Vip S.R.L. isi desfasoara activitatea in 4 domenii principale: 1. Comercializeaza ambalaje si coletarie industriala de mare capacitate si tonaj pentru export tratata ISPM15. Servicii de tratament ISPM15 pentru ambalaje si paleti din lemn. 2. Achizitionarea si reconditionarea de paleti si europaleti uzati 3. Mobilier din PAL la comanda pentru dormitoare, sufragerii, bucatarii, birouri, scoli, gradinite, baruri, magazine. 4. Amararea marfurilor ce sunt transportate feroviar, maritim si rutier.

 • Firma noastra va ofera cea mai buna calitate la cel mai bun pret asigurand transport oriunde in tara. Sacii din plasa sunt cei mai folositi tip de saci in agricultura romanesca permitand o foarte buna ambalare, depozitare si transportare a legumelor si a fructelor. In permanenta avem in stoc toate dimensiunile si culorile de saci.

 • Familie, calitate, experienta - povestea a 20 de ani de existenta si valorile ce sufla viata in eforturile noastre de zi cu zi. Suntem o companie ce se ocupa cu reparatia si reciclarea de paleti de lemn (orice tip de paleti, inclusiv cei personalizati). Totodata, avem o linie de productie dedicata producerii de paleti noi de tipul noneuro si personalizati (ORICE specificatii!)