Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Ambalaje & Materiale - Ambalaje si Hartie: 474 companii
 • Va multumim pentru serviciile  dumneavoastră ! vom reveni .

 • Firma prducatoare de folii si ambalaje din folie LDPE/HDPE, cu o gama variata extinsa de tipuri si dimensiuni de ambalaje, ce se adreseaza domeniului industrial dar si alimentar. Experienta in domeniu, utilaje performante ce permit un nivel calitativ optim, urmarirea si planificarea productiei pentru asigurarea unei rapiditati excelente in livrari, precum si un raport optim pret-calitate au facut posibila dezvoltarea firmei noastre pe un trend ascendent rapid. Conceptul nostreu este acela ca nu exista clienti mari sau clienti mici, ci exista "clientul", ale carui nevoi incercam sa le adaptam la conditiile economice actuale pentru a gasi solutia optima a unei colaborari bazate pe respect si incredere. Nu ne laudam ca suntem cei mai buni, ci te lasam pe tine, potential client, sa te convingi de acest lucru.

 • Societatea are activitate de productie si comert, a avut o crestere constanta. In momentul de fata distribuim porumb popcorn ulei aromatizat, sare aromatizata, ambalaje pentru popcorn, popcorn pentru micounde, popcorn caramel, popcorn cu ciocolata si popcorn cu sare in tot jud. Bihor si in toata tara cu fan courier.

 • Silgrand M 85 Srl ofera spre vanzare flacoane goale, recipiente, capace flip top, triggere, pulverizatoare, flacoane cu pulverizator, flacoane cu dopuri flip top, flacoane HDPE albe cu trigger la preturi negociabile.

 • Electric Srl si-a inceput activitatea in anul 1990 cu un singur angajat si o singura linie de productie iar in prezent avem o echipa formata din peste 140 de membri si peste 50 de linii de productie. Am ajuns aici oferindu-le clientilor nostri de-a lungul timpului profesionalism, stabilitate, continuitate, flexibilitate, diversitate si preturi competitive. In prezent avem posibilitatea si capacitatea de a realiza: Design ambalaj Prototipare rapida Matrite pentru flacoane PET, HDPE sau PP Flacoane din PET - HDPE - PP Capace si manere Ambalaje flexibile - saci, sacose, folii, huse

 • Firma noastra activeaza in domeniul productiei de folii din polietilena si ambalaje din folie de polietilena de diferite tipuri si dimensiuni in functie de solicitari. Acordam o mare atentie calitatii produselor realizate si dispunem de echipamente moderne cu care putem asigura produse calitative in mod constant.

 • iPack Online ofera o gama de produse de ambalat. Cutii de carton, banda adeziva, folie cu bule. Realizam cutii la dimensiuni specifice cu posibilitate de personalizare. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de e-mail.

 • Compania Evo Point Trade este distribuitor la nivel national ce vine in intampinarea necesitatilor clientilor sai cu o gama diversificata de produse in domeniul agriculturii, constructiilor si amenajari peisagistice.

 • SC Pefol Plast SRL vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama diversa de ambalaje utilizate in industria alimentara cat si nealimentara, constructii, saci, folii pentru ambalat, acoperit diverse obiecte, turnari fundatii sape, imachetari industriale unitare si grupate, paleti, etc.

 • Cu peste 28 de ani de experienta, va oferim solutii complete de ambalare (benzi de legare, folii, benzi adezive, hartie microperforata, plicuri portdocument, etichete) si confectii metalice. Livrarea rapida, preturile competitive si seriozitatea ne recomanda pentru relatii comerciale de lunga durata.

 • Aplan Distribution va propune o gama completa de produse de ambalare, papetarie si birotica necesare desfasurarii activitatii intr-o firma. Produsele sunt importate, extrem de calitative si convenabile ca pret.

 • Suntem producator de ambalaje de unica folosinta din materiale plastice pentru industria alimentara. Oferim o gama variata de pahare, caserole, sticle din material plastic pentru lactate, inghetata, margarina, bere, ciocolata.

 • DepoBox şi-a obţinut reputaţia de furnizor de incredere in ceea ce priveşte cutiile de plastic pentru manipularea, depozitarea şi transportul materialelor cu aplicaţii diverse in diferite industrii. Gama noastră largă de cutii cu multiplă utilizare in domeniul casnic, hotelier, industrial, medical şi farmaceutic, alimentar, comercial este disponibilă intr-o varietate de culori, dimeniuni, forme şi capacităţi de stocare. Produsele noastre cum ar fi cutii, lăzi, sertare, coşuri, carucioare, pardoseli trec prin multiple filtre de verificare astfel incat acestea să indeplinească cerinţele specifice in ceea ce priveşte aspectul, utilitatea, capacitatea, temperature şi durabilitatea. Acestea se caracterizează prin robusteţe, manipulare uşoară şi capacitate mare de stocare. Aceste cutii de plastic se potrivesc perfect pentru utilizare in zonele de montaj şi asamblare, depozite industriale, fabrici de paine, lapte, carne, transportul şi depozitarea fructelor şi legumelor, magazine pentru vanzarea cu amănuntul, hoteluri, restaurante, spitale, clinici medicale, farmacii.