Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 32270 companii
 • Suntem o companie localizata in Arad, judetul Arad, si infiintata in anul 2002. Compania Marem Impex S.R.L. va pune la dispozitie servicii hoteliere - cazare in camere de 3 stele. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Marem Impex S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Arad Servicii
 • Suntem disponibili pentru contracte de  servicii de curatenie pentru birouri si locuinte, prelum personal externalizat de intretinere al firmei dumneavoastra. Efectuam menaj usor, zilnic, bisaptamanal, saptamanal, lunar, curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie inainte si dupa diverse evenimente.

Bucharest Servicii
 • Suntem o companie localizata in Iasi, judetul Iasi, si infiintata in anul 1996. Compania Sarmiza S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca examinari psihologice in transporturi si psihologia muncii. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sarmiza S.R.L. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Sarmiza S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Iasi Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1991. Firma Suport Textil S.A are o echipa de 9 angajati cu vasta experienta in efectuarea de inchiriere si subinchiriere birouri, hale industriale. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Suport Textil S.A. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1996, S.C. Socum S.A. este situata in Bucuresti, str. Mizil nr. 2C, sector 3 (reper statie Metrou 1 Decembrie). Compania S.C. Socum S.A. va pune la dispozitie servicii de comisionare vamala, transport intern de marfa. Firma noastra are un personal de 20 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania S.C. Socum S.A. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Compania Mayla Universal S.R.L efectueaza servicii de birotica, copii xerox, tehnoredactare, inscriptionare textile, carti de vizita, pliante, meniuri, invitatii. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.  Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Mayla Universal S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1931. Avand 200 angajati, firma noastra efectueaza inchirieri de limuzine. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Star Limo Services S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Calliopia Com S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Calliopia Com S.R.L. va pune la dispozitie servicii de amanet. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Calliopia Com S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sibiu Servicii
 • Perspective Group offers HR Consulting services, providing to our clients global solutions for the human capital. We address to both Romanian and International companies and our approach is to build strategic partnerships. As a result, over 70 percent of our assignments of today represent repeat business. A substantial part of our new business is generated from Client references. We are a young and dynamic team, experienced professionals able to understand and fulfill the needs of the customers. We have a change-management approach. Our Values are: Ethics, Innovation, Proficiency and Enthusiasm. We understand the urgency of our clients' needs as well as the challenges they face. We believe that without talented and professional teams, successful organizations cannot survive. Our services are: • EXECUTIVE SEARCH AND RECRUITMENT • EVALUATION: - Thomas International - Assessment Center - Evaluation 360 degrees - Management audit • HR CONSULTANCY - Professional Development - Motivational Schemes - Change Management - Executive Assessment - Succession Planning - Satisfaction Surveys - Organizational Consulting - Client/Employee Relationship • OUTPLACEMENT • CAREER COUNSELING - Career development - Changing careers - Starting a job - Career tips • CREATIVE TEAM-BUILDING • HR OUTSOURCING Our work and business relationships are based, at all times, on an internationally accepted Code of Ethics. Confidentiality is fully guaranteed to both our Clients and our Candidates. Our recruitment projects cover a wide area of domains: Marketing & Advertising, Marketing Research, Engineering, Sales, Finance, Accounting, Secretarial & Administration, IT & C, Transportation/ Logistics, Tourism, Pharmaceutical, HR, Law, Manufacturing, Production, Construction & Architecture e.g.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Avand 10 angajati, firma noastra efectueaza evaluare si recrutare personal pentru middle si top management. Bucuresti este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Intercercetare S.R.L este situata in Bucuresti. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza servicii psihologice, activitati de selectie, evaluare resurse umane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Intercercetare S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Arad, judetul Arad. Compania Liad Impex S.R.L efectueaza servicii medicale - medicina interna, medicina muncii, medicina de familie, laborator de analize medicale, stomatologie. Firma noastra are o echipa de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania In cadrul companiei Liad Impex S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Liad Impex S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Betan Computers Serv S.R.L., a fost fondata in 1993 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa tanara cu vasta experienta in efectuarea de servicii IT si distributie tehnica de calcul, computere si periferice, instalari sisteme de securitate, anti-efractie si anti-incendiu, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Betan Computers Serv S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Laborator Analize Srl din Arad, judetul Arad pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii medicale de laborator - analize de sange, urina, exudat faringian, flora microbiana, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Laborator Analize S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Sc Kruger Srl este situata in Navodari, judetul Constanta. Compania S.C. Kruger S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale promotionale, terase, prelate, litere independente, litere luminoase, sigle volumetrice, inscriptionari cu autocolant, bannere. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor S.C. Kruger S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Navodari Producator
 • Infiintata in anul 1997, Spot Trade International isi propune sa ofere clientilor sai produse si lucrari de calitate la cele mai bune preturi prin prisma experientei acumulate in derularea contractelor pentru Apa Nova, Radet, Metrorex, precum si mari companii private ca: ABB Energoreparatii, Hidrosib, Renault, John Deere, Fox, Heineken, Metro, Tricotextil, Libra Internet Bank, BRD, IPSO, Bergerat Monnoyeur, Intrarom, Zimcarn, Petrom, Eneria, Chemtraders, Nera Auto, Bank of Cyprus, Unicredit Tiriac Bank, Realitatea TV si altele.     Lucrand atat ca subantreprenor de specialitate al companiilor de constructii care executa obiective importante, cat si in calitate de contractor direct, Spot Trade International va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniile: sanitare, termice, incalzire, apa-canal, stingerea incendiilor, hidranti, ventilatii, climatizare, aer comprimat. Numerosi fosti beneficiari ai lucrarilor de investitii ne-au solicitat sa continuam colaborarea prin incheierea contractelor de intretinere a instalatiilor in obiectivele nou construite sau existente. Personalul este angrenat intr-o continua competitie de satisfacere a beneficiarilor folosind bogata experienta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Spot Trade International si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre ofertele noastre.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Cu un efectiv de 5 angajati, Ofiice Insurance S.R.L efectueaza servicii de brokeraj asigurari de viata si imobiliare. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Inca de la infiintare Profiles Recruitment si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Profiles Recruitment efectueaza recrutare si plasare personal pentru ocuparea fortei de munca in tara. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt        controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Profiles Recruitment desfasuram activitati de recrutare si plasare de personal. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Profiles Recruitment si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Harder Inn S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Arad, judetul Arad. Compania noastra va pune la dispozitie servicii hoteliere de 2 stele si alimentatie publica. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Harder Inn S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Harder Inn S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Sc Euro Busines din Brasov, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de reparatii hidraulice. Firma noastra are un personal de 25 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sc Euro Busines. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Sc Euro Busines este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brasov Servicii