Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31991 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service imprimante, faxuri copiatoare (birotica). Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Mizil, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Marius S.R.L. comercializeaza o gama larga de produse petroliere, benzina, motorina. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Mizil Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza software & hardware, pentru clienti alesi. Construim case de lemn, eficiente energetic, ecolgice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, sintem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service copiatoare, imprimante, consumabile, calculatoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Nadoni S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: intermediere, agentie imobiliara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bacau Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 10 angajati, Inter Communications Group S.R.L comercializeaza o gama larga de: componente PC, imprimante, periferice, copiatoare, consumabile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor
 • S.C. ELECTROSID S.R.L. importa si distribuie o gama larga de produse IT si de birotica, hobby toys, hovercraft si echipamente pentru climatizare. Marci comercializate si produse: IT - HP (server-e, PC-uri, notebook, monitoare, imprimante si consumabile); ACER (monitoare, notebook); TOSHIBA (notebook si copiatoare); DELL (server-e, PC-uri, notebook, monitoare); CANON (imprimante si consumabile); LEXMARK (imprimante si consumabile); PANASONIC (televizoare); FUJITSU (server-e, PC-uri, notebook, monitoare) si altele precum SONY, APC, INTEL, AMD HOBBY TOYS - ROCO si PIKO (trenulete analogice si digitale, locomotive, vagoane, seturi de start); NOCH (diorame, elemente de peisagistica, iarba, pomi, terra form, poduri si viaducte, etc); KIBRI (casute si accesorii); FALLER (casute si accesorii, elemente pentru diorame tematice - zone industriale, parcuri de distractii, ferme, gradini zoologice). AER CONDITIONAT - AIRKOOL, FUJITSU, LG - pentru orice tip de cladire sau locuita.

Bucuresti Distribuitor
 • Data Computer a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Data Computer SRL Importator direct si distribuitor autorizat Componente PC, calculator, computere INTEL AMD, notebook, laptop, navigatie GPS PDA si accesorii IT Bluetooth Cititoare carduri Express Card Rack HDD Extern Hub USB Module industriale Adaptoare IRDA Cabluri Convertoare Multimedia PCI Express PCMCIA Accesorii Memorii Flash Receptor GPS TFT Antene PDA. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii Data Computer sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. www.e-datacomputer.ro - Magazin online de cinci stele !

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 2000, Betasoft Impex Srl este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service th. de calcul, rep.imprimante, refil cartuse laser si cerneala capete de imprimanta matriceala si bancomate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 2005, Davex Services S.R.L. este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service pentru tehnica de calcul, reparatii PC, imprimante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Croma Impex Srl este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 15 angajati, Croma Impex S.R.L. ofera servicii specializate in domeniul veterinar (cabinet veterinar - consultatii, vaccinari, operatii, toaletaj) si comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice de uz veterinar, produse fitosanitare, hrana pentru animale mari si mici, petshop. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt persoane fizice si firme. Angajatii nostri au urmat facultati si cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Cu un efectiv de 5 angajati, Finest Com S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montaj aparate de aer conditonat, sisteme de ventilatie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. http://www.finestcom.ro

Bacau Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: rechizite, consumabile IT, produse birotica, agende. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor
 • Departamentul IT: echipamente de calcul si birotica, proiectari si dezvoltari aplicatiisoftware la cerere, asistenta si consultanta de specialitate. Departamentul programe si finantari EU: asigura servicii complete in scrierea proiectelor cu finantare comunitara, indentifica si faciliteaza accesul IMM-urilor la liciile finantare comunitara pentru investitii si dezvoltare economica. Departamentul Constructii: proiecteaza si implementeaza instalatii pentru producerea energiei alternative. asigura instalatii, echipamente si utilaje pentru constructii civile si industriale. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele si serviciile firmei noastre.

Galati Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Secret Turism este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: sejururi, bilete de avion, vacante, bilete de autocar, asigurari medicale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Cardinal 2003 Ag. Tur. Cardinal Vacance Sediu a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Cardinal 2003 Ag. Tur. Cardinal Vacance Sediu presteaza urmatoarele servicii: sejururi, bilete de avion, excursii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Firma noastra    este specializata in distributia si intretinerea aparaturii de birou si a sistemelor de interfonie, videointerfonie, supraveghere video, retele de calculatoare, cablari structurate, sisteme automate de actionare porti. Aparatura distribuita de noi e insotita de un pachet de servicii: garantie, service, aprovizionare cu piese de schimb si consumabile. In prezent lucram cu peste 100 de firme la care asiguram intretinerea copiatoarelor, faxurilor, imprimantelor si PC-urilor si dorim sa extindem aceasta retea.                                  Pentru toate aparatele se asigura consumabile, accesorii si servicii de intretinere la sediul clientului. Pentru detalii si prezentare a produselor nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Metro Service S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: verificari metrologice, reparatii apratura de masura si control. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Sc Partner Corporation SRL comercializeaza o gama larga de: case de marcat, cantare electronice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Civic S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Angajatii sai au participat la realizarea primelor case de marcat fiscale din Romania. Experienta indelungata din domeniu, a facut din societatea noastra un bun partener. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Bucuresti Distribuitor