Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31654 companii
 • Inca din 1997 suntem pe piata instalatiilor termice pentru a satisface o nevoie esentiala pentru clientii nostri, si anume, confort. Societatea nostra este specializata pe instalatii termice, sanitare, climatizare si gaz asigura: montare, instalare, VTP-AF, service. Ne supunem standardelor de calitate ISO 9001 si ISO 1401. Personalul nostru tehnic beneficiaza de suport logistic de ultima generatie pentru a identifica si remedia rapid defectiunile si participa periodic la cursuri de perfectionare.

Craiova Servicii
 • Societatea Monolit ofera servicii complete de consultanta in activitati de supraveghiere si control in realizarea si implementarea proiectelor in domeniile: ingineria civila,hidrotehnica, de alimentari cu apa , canalizari si drumuri,etc. Obiectul de activitate al SC MONOLIT IMPEX SRL: consultanta tehnico-economica in domeniul constructiilor prin asigurarea asistentei tehnice de specialitate – dirigentie de santier, expertize tehnico-financiare, evaluari, verificari proiecte instalatii etc. Oferim consultanta in proiecte de la faza de ofertare (elaborarea documentatiei de management de proiect - grafic de executie, analiza drumului critic, analiza resurse si costuri), contractare si managementul contractelor (FIDIC),otimizarea costurilor de executie. Aceste servicii sunt facute la standarde profesionale si includ si experienta specialistilor nostri in management de proiect, planificarea si controlul proiectlor, negociere si optimizarea costurilor.

Craiova Servicii
 • TotalSoft este una dintre cele mai importante case de software din România, cu o experienţă şi o reputaţie ireproşabilă pe piaţa IT&C românească şi regională. TotalSoft are headquarter-ul în România, subsidiare în Grecia, Bulgaria, Serbia şi Qatar şi o strategie de extindere a prezenţei internaţionale prin deschiderea unor subsidiare şi în Europa de Vest. Conform Ministerului de Finanţe, în anii 2009 şi 2010, TotalSoft a fost una dintre cele mai profitabile companii de IT din România. Portofoliul de clienţi depăşeşte 1500 de companii, aflate în Europa, USA, Orientul Mijlociu şi Africa, care au contribuit la obţinerea unei expertize de necontestat în furnizarea de solutii B2B. Suita proprie de soluţii software, Charisma Business Suite, este completată de serviciile de întreţinere şi mentenanţă hardware, soluţii de comunicaţii, sisteme de acces pontaj şi acces-control video. La nivel regional, TotalSoft este formatorul şi principalul promotor al profesiei de project manager, pregătind deja peste 5000 de specialişti certificaţi internaţional. TotalSoft are parteneriate stategice cu principalii furnizori de tehnologie, deţinând statut de: Microsoft Gold Certified Partner, Oracle Gold Partner, IBM Business Partner. Soluţiile oferite de TotalSoft se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, compania fiind certificata ISO 9001:2001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001. Mai multe detalii despre suita Charisma se pot gasi pe www.charisma.ro.

Voluntari Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: agentie imobiliara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Autocom S.R.L a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: consultanta, vinzare si service IT&C. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Distributie de piese de schimb IT&C: - pentru imprimante Laser, Matriciale, Plotter (cuptoare, role de preluare si transport, rotite, kit mentenanta, cap imrpimare, etc) - pentru calculatoare portabile (laptop, notebook, PDA, data scanner, etc). Baterii/acumulatori, alimentatoare de camera si alimentatoare de masina, priza 220V in masina, ecrane LCD/TFT pt. laptop/notebook, tastaturi/keyboard pt. laptop/notebook etc Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Din Octombrie 2009 construim case in sistem AMVIC. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Omega Construct S.R.L presteaza urmatoarele servicii: inchirieri utilaje de constructii, reparatii drumuri, platforme, parcari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Briobit S.R.L. este situata in Constanta, b-dul Ferdinand nr.96 Constanta. Cu un efectiv de 8 angajati, Briobit S.R.L. comercializeaza o gama larga de: scule electrice de mana, acumulatori, service. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Constanta. Clientii nostri sunt IMM de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre de la producatori ca Bosch, Varta, Irwin, Stanley ofera o satisfactie garantata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, Vescot S.R.L este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: sablare si vopsitorie navala si industriala. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Firma noastra are ca principali clienti firme ca: Oil Terminal, S.N.C., Rompetrol, G.S.P. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Echipa tanara de specialisti IT. Oferim servicii de comert electronic si dezvoltare de solutii web complete. Acordam atentie sporita detaliilor si suntem perfectionisti. Clientul face parte din echipa.

Bucuresti Servicii
 • Companie specializata in servicii de consultanta si implementare solutii IT, Mycroft System este orientata catre servicii de implementare solutii CRM dezvoltate de catre compania SugarCRM, fiind “bronze partner” pentru Europa de Est si Centrala din anul 2007. De asemena compania furnizeaza consultanta in domeniul infrastructurii IT, auditului sistemelor informatice precum si a managementului operational si decizional. O componenta importanta in domeniul managerial, sistemele de asistenta in luarea deciziei, este o latura de baza in strategia companiei, astfel ca Mycroft System dezvolta si implementeaza solutii de Business Intelligence capabile in analiza si generarea de rapoarte privind activitatea organizatiei.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o institutie de invatamant prescolar particulara oferind un program educational bilingv, cele doua limbi oficiale ale gradinitei fiind limba engleza/germana si limba romana. Personalul didactic foloseste in mod selectiv limba engleza/germana, respectiv limba romana, astfel incat atat predarea elementelor parte a curiculei prescolare, cat si interactiunea dintre copii si educatori in afara orelor de clasa au loc in ambele limbi, intr-o pondere egala. Gradinita Giminni are o baza legala solida, dobandita in mod organic in urma celor aproape 10 ani de existenta. Functionam in temeiul autorizatiei de incredere C.N.E.A.I.P., aprobata de Ministerul Eductiei si Invatamantului, prin decizia ISJ Timis, nr.97 din 02/03/2005 si al acreditarii nr. 4348 din data de 12.06.2009, incepand cu anul scolar 2009-2010. Inscrieri Gradinita particulara Giminni Timisoara Se fac inscrieri pentru copii incepand cu varsta de 2 ani, activitatile desfasurandu-se intr-un spatiu modern care satisface toate exigentele. Programul de functionare al Gradinitei particulare Giminni Timisoara Institutia functioneaza in regim de program normal intre orele 08.00 - 14.00 si program prelungit intre orele 08.00 - 18.00. La programul normal se ofera micul dejun la ora 09.00, o gustare la ora 11.00 si pranzul la ora 12.00 iar la program prelungit se adauga o gustare la ora 16.00. Amenajarile Gradinitei particulare Giminni Timisoara Spatiul in care functionam este o cladire pe 3 nivele cu o suprafata totala de 480 m2 prevazuta cu instalatie proprie pe gaz. Peretii sunt zugraviti in diferite culori iar pe jos este parchet laminat acoperit cu covoare viu colorate si gresie marmorata. Spatiul nostru - o scurta descriere: Parter Parterul casei il constituie intrarea in institutie, biroul Directorului, spatiu destinat primirii copiilor si spatiul pentru calculatoare. In stanga spatiului de primire se afla o sala de clasa , alaturat este sala de luat masa si bucataria proprie. In imediata apropiere exista un grup sanitar destinat copiilor si unul destinat personalului. Etajul I Accesul la etajul I se face pe o scara interioara prevazuta cu balustrada si usa de protectie. Aici exista un numar de 3 sali care sunt mobilate cu masute si scaune din pal melaminat, iar pe pereti se afla rafturile cu jucarii si material didactic. Tot la etajul I mai exista o sala de baie dotata cu 3 wc-uri si 2 chiuvete pentru copii, plus o scara de incendiu cu acces din holul institutiei. Etajul II La etajul II se afla birourile institutiei. Curte Curtea interioara are o suprafata de 150 m2, aici fiind amenajat un adevarat parc de distractii (gazon, casute de plastic, tobogane). Intreg spatiul casei este imprejmuit de un gard, iar in fata casei exista parcare pentru masini.

Timisoara Servicii
 • East West S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand peste 20 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: copiatoare, calculatoare si componete de calculatoare, echipamente de climatizare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1990 si este situata in Sighisoara, judetul Mures. Avand 5 angajati, firma noastra prestari servicii foto, descarcari pe Cd, poze digitale, comercializare baterii, accesorii foto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sighisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Alarm Service S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Alarm Service S.R.L presteaza urmatoarele servicii: proiectare, instalare, intretinere instalatii de alarma antiefractie, instalatii de detectie si semnalizare incendiu. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la tel: 0264-453128 mobil: 0723-397055

Cluj Napoca Servicii
 • Alliance Francaise a fost infiintata in anul 1990 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 5 angajati, Alliance Francaise presteaza urmatoarele servicii: cursuri in limba franceza, activitati culturale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Media Imagination Srl a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de materiale publicitare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Ireb S.R.L este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 5 angajati, Ireb S.R.L comercializeaza o gama larga de copiatoare, faxuri, consumabile, service. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Sorconti Data S.r.l. - solutii si aplicatii contabile Sorconti Data S.r.l. produce o gama larga de: solutii software pentru contabilitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national.

Bucuresti Producator
 • A. Consultanta pentru documentarea si implementarea in vederea certificarii: - sistemelor de managementul calitatii conform ISO 9001:2000; - sistemelor de management de mediu confom ISO 14001; - sistemelor de managementul securitatii si sanatatii ocupationale conform BS OHSAS 18001:2007; - sistemelor de management de siguranta alimentului conform ISO 22000; - sistemelor de management integrat calitate - mediu. B. Consultanta pentru documentarea si implementarea in vederea acreditarii: - sistemelor de management in laboratoarele de incercari/analize (din industrie, mediu, sanatate, ape etc), organisme de certificare produse si de certificare sisteme de management; - sistemelor de management pentru securitatea alimentului; - sistemelor de managementul calitatii mediului, securitatii si sanatatii ocupationale. C. Formarea si perfectionarea pentru: experti, manageri si auditori in domeniul sistemelor de managementul calitatii, mediului, securitatii si sanatatii ocupationale, sigurantei alimentului si in domeniul laboratoarelor de incercari. D. Instruire in domenii specifice privind: - metodele de incercare in laboratoare, calculul incertitudinii de masurare, managementul proceselor, managementul resurselor umane. E. Audit intern, audit de secunda si terta parte pentru: - dignosticul fata de cerintele unor referentiale; - implementarea sistemelor de management integrat (calitate, mediu, securitate si sanatate ocupationala, siguranta alimentului) si in laboratoare; - evaluarea furnizorilor; - pregatirea certificarii societatii sau acreditarii laboratorului; - identificarea oportunitatilor de imbunatatire a sistemelor de managementul calitatii; - audit de proces sau produs. - audit de certificare F. Instruire – consultanta pentru: Prezentare sub forma de instruire a structurii si continutului documentarii sistemului (manual, proceduri) ca aplicatii la specificul societatilor din care fac parte cursantii, pentru: - extinderea documentarii sistemelor integrate de management al calitatii prin contopirea cu sistemul de management de mediu, securitate si sanatate ocupationala, siguranta alimentului - elaborarea documentelor sistemelor de managementul calitatii (ISO 9001), de management de mediu (ISO 14001), de managementul securitatii si sanatatii ocupationale (OHSAS 18001), de managementul sigurantei alimentului (ISO 22000) pentru implementare si certificare - initiere in securitatea informatiei (ISO 27001) si documentarea sistemelor de management al sigurantei informatiilor.

Ploiesti Servicii