Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii IT / Software - Servicii: 2125 companii
 • Activitatea societatii este asigurata cu profesionalism de o echipa tanara, care este in permanent contact clientii si cu echipele operative din teren si va sta la dispozitie pentru rezolvarea oricaror neintelegeri. Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama larga de servicii: - reparatii laptopuri, tablete, calculatoare - reparatii terminale mobile,smartwatch-uri, smartphone-uri, GPS-uri, - telefoane si sisteme audio-video pentru autoturisme - reparatii subansamble ale sistemelor de supraveghere, antiefractie si control acces - reparatii echipamente de birou: imprimante, multifunctionale, copiatoare, periferice diverse - reparatii audio-video: dvd-playere; sisteme home-cinema, proiectoare si retroproiectoare, amplificatoare audio, etc. - multe alte echipamente electrice si electronice. Echipa noastra tehnica cuprinde personal dedicat, specializat in efectuarea operatiunilor de reparatie la cel mai inalt nivel de calitate. Indiferent ca veniti dumneavoastra la noi sau trebuie sa ne deplasam noi la sediul sau adresa dumneavoastra, va garantam ca vom solutiona problema dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

 • Firma specializata in conceperea solutiilor privind proiectarea si punerea in functiune a sistemelor de automatizare de tip PLC / SCADA (supervisory control and data acquisition) / HMI (human machine interface) / Cloud, de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Sisteme de telegestiune si monitorizarea energiei (consum energie electrica, apa, gaz etc.) ; Sisteme pentru management energetic; Sisteme pentru inregistrarea si gestiunea consumului de energie electrica; Automatizari sisteme SCADA in industria apei potabile; Automatizari sisteme SCADA in industria apei uzate; Automatizari sisteme SCADA in industria apei poluate (rezervoare motorina si alte substante de pe nave); Automatizari sisteme SCADA in domeniul metalurgic; Automatizari sisteme SCADA in fabricarea uleiului alimentar (rafinarii, depozite seminte); Sisteme software cu rapoarte specifice sistemelor SCADA (rapoarte diverse pentru tehnologi, sefi sectie etc.); Automatizari sisteme SCADA particularizate dezvoltate cu OPC (OLE for Process Control). Automatizari SCADA in Cloud pentru orice domeniu industrial cu acces de la distanta cu orice device conectat le Internet, de oriunde, in orice moment si in mod sigur. Proiectam, dezvoltam si implementam orice solutie din sfera automatizarilor industriale de tip SCADA si nu numai. Detalii la: www.aegcom.eu www.scadacloud.ro

 • Furnizor de servicii informatice complete la sediul clientilor, Laurent Computers Srl vine in ajutorul companiilor cu: - implementarea unui sistem informatic integrat in cloud personalizat pe structura activitatii: NIR-uri, facturare, gestiune stocuri, productie, urmarire furnizori / clienti, contabilitate, mijloace fixe, salarii, receptie hotel, gestiune cereale; - servicii informatice complete la sediul clientilor: service calculatoare si retele de calculatoare, interventii si mentenanta.

 • Blue Print ofera solutii IT la cheie, dezvoltate conform nevoilor specifice ale fiecarui client, asistandu-l din faza de analiza si definire a cerintelor pina in faza de suport si mentenanta. Dezvoltam neincetat parteneriate cu companii de prestigiu din Romania, pentru ca experienta acumulata, corectitudinea, profesionalismul dovedit, calitatea produselor si a serviciilor, precum si baza materiala moderna ne permit sa garantam partenerilor solutiile oferite. Asiguram transport gratuit in judetele Tulcea si Constanta.

 • Roty Design Srl Piatra Neamt ofera o gama larga de servicii publicitare firmelor mari, mijlocii si mici, stampile marca Colop si Trodat, gravura laser, carti de vizita, tipografie digitala si centru de copiere, transpuneri casete VHS/ SVHS/ VHSC/ Video8/ Hi8/ Digital8/ MiniDV pe dvd, incarcari cartuse inkjet si tonere la cele mai bune preturi, scanari, listari de pe orice suport, indosarieri, plastifieri documente, inscriptionari/personalizari cd-uri si dvd-uri, fotografii diferite dimensiuni, etc.

 • Sian Image Media este o agentie de publicitate specializata in realizarea de materiale promotionale si produse publicitare. Avand o experienta de peste 15 ani pe piata din Romania, ne consideram suficienti de pregatiti astfel incat sa oferim opinii obiective si consultanta de cea mai buna calitate, astfel incat proiectele clientilor nostri sa devina un real success, conform exigentelor. Echipa Sian Image este una dinamica, energica si orientata spre perfectionare, profesionalismul si satisfacerea clientilor fiind obiectivul nostru principal. Ne diferentiaza pasiunea si responabilitatea cu care intampinam provocarile aparute pe parcsursul dezvoltarii noastre.

 • Mood Media este o companie internationala specializata in crearea de ambiante muzicale personalizate si in-store radio. Printre clientii nostri se numara marile retele de supermarketuri si hipermarketuri, companii din horeca: hoteluri, restaurante, cafenele, companii din fashion retail, mall-uri si centre comerciale. Pe langa muzica, tehnologia Mood Media permite programarea si difuzarea de spoturi audio publicitare si promotionale. Mood Media asigura unitatea continutului muzical pentru locatii multiple. Aveti un control deplin asupra continutului, indiferent de localizarea geografica a locatiilor.

 • Organizam cursuri recunoscute la nivel national si international: * Operator calculator * Contabilitate primara (cu utilizarea calculatorului) * Contabilitate financiara computerizata * Limba engleza (6 niveluri, de la incepatori la avansati) * Inspector resurse umane * Inspector protectia muncii * Manager resurse umane - trei module: a. Tehnici de recrutare si selectie de personal b. Legislatie si politici manageriale c. Evaluarea performantelor angajatilor * Inspector salarii * Securitate si sanatate in munca (SSM- protectia muncii * web design * Php-MySQL * Limba Germana

 • Cand lucrati cu noi, cei de la M7 Electronics, este firesc sa primiti un raport calitate/pret excelent si produse ingloband tehnologie de ultima generatie. La fel de firesc este ca totul sa fie dublat de servicii de un inalt grad de profesionalism. A apela la noi inseamna incredere. Chiar daca de multe ori suntem mai buni decat ceilalti, in relatia cu partenerii preferam sa ramanem modesti. Intretinem relatiile noastre prin multa, foarte multa munca si suntem pregatiti sa facem intotdeauna mai mult decat ceilalti. La timp. Experienta de peste 17 ani in domeniul echipamentelor de numarare si verificare a numerarului, in domeniul solutiilor fiscale si de cantarire pentru magazine si HoReCa, sau a solutiilor de pontaj-acces personal, ne recomanda ca fiind un partener de incredere. Aceeasi bogata experienta in solutiile office document management, ca dealer autorizat Konica-Minolta si Brother, ne recomanda.

 • Consultanta software SDZONESOFT este specializata in oferirea de solutii software dupa necesitatile clientilor: dezoltarea aplicatiilor noi, adaugarea de noi facilitati la aplicatii deja existente, suport tehnic, consiliere, servicii de administrare si configurare. De asemenea SDZONESOFT ofera la cheie solutii pentru retele si hardware.

 • Infiintata in anul 1999, Artserv Computers S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Artserv Computers S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate: calculatoare, periferice, case de marcat, cantare. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Artserv Computers S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. PRINCIPALII NOSTRI PARTENERI: MASTER COMPUTERS SRL FURNIZOR DE SOLUTII IT PENTRU STATII DE COMBUSTIBILI SI MAGAZINE BULL ROMANIA SRL SERVICE CALCULATOARE SI SERVERE DANUBIUS EXIM SRL FURNIZOR DE CASE DE MARCAT DATECS VALMED FREEMEX SRL FURNIZOR DE CASE DE MARCAT ELKA, TREMOL, TOTAL MILO TRADING SRL FURNIZOR DE CASE DE MARCAT OPTIMA, EURO, INCOTEX BPC COM SRL FURNIZOR DE CANTARE DIBAL ROMANIAN BUSINESS CONSULT FURNIZOR SI INTEGRATOR DE SOLUTII IT PENTRU RETAIL SI INDUSTRIA ALIMENTARA ACTIVITATEA NOASTRA SE DESFASOARA IN JUD MARAMURES, SATU MARE SI SALAJ. PRINCIPALII NOSTRI CLIENTI: AUCHAN, KAUFLAND, LIDL, PENY - in colaborare cu RBC MOL ROMANIA si peste 30 STATII de combustibil din jud MM, SM si SJ, in colaborare cu MASTER COMPUTERS CASE DE SCHIMB VALUTAR - peste 60 din jud MM, SM, SJ, CJ si BH ALTE MAGAZINE, COFETERII, RESTAURANTE, ETC Firma va asigura prin intermediul specialistilor sai intreaga gama de servicii necesare achizitionarii, programarii si fiscalizarii caselor de marcat: - consultanta gratuita in alegerea solutiei fiscale; - intocmirea dosarului pentru fiscalizare si depunerea-ridicarea acestuaia la D.G.F.P., obtinerea numarului de ordine din Registrul de evidenta AMEF, de la D.G.F.P.; - fiscalizare; - conectarea la calculator, asigurarea softului necesar si asistenta tehnica la punerea in functiune si pe tot parcursul desfasurarii activitatii; - intretinerea anuala a casei de marcat, la solicitarea clientului (contract de service obligatoriu prin lege); - asigurarea cu consumabile; Preluam in service conform OUG 28/1999 si HG 479/2003 urmatoarele tipuri de case de marcat: - DATECS - ELKA - INCOPOS - OPTIMA - PECOPOS - ROMPOS - TOTAL Aducem in parametri conform noii legislatii casele de marcat: -DATECS DP 05 si DP25 -INCOPOS SUCCES M si imprimantele fiscale: -ROMPOS, PECOPOS PENTRU FIRMELE CU CONTRACT DE SERVICE OFERIM: - preturi speciale pentru srvicii si consumabile; - transportul consumabilelor la sediul clientilor; - timp de rezolvare a defectelor negociabil, incepand de la 4 ore; - inlocuirea echipamentelor pe perioada defectarii- acolo unde este posibil. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Evolve Networks is a software provider based in Bucharest, Romania. We develop custom solutions for our clients. Our field of expertise includes - but is not limited to - web technologies (html, php, perl, asp, xml, applets - java), wap, microsoft (visual studio c++, mfc, com, atl), linux (c/c++, administration) and mobile (java).

 • Infiintata in anul 2001, Matrix Computers Srl este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de 10 angajati, Matrix Computers S.R.L comercializeaza o gama larga de: componente IT, alarme, supraveghere video, service IT, retelistica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Z Spot Media Srl. comercializeaza o gama larga de: echipamente periferice format mare - copiatoare, scanere, imprimante, laminatoare precum si echipamente pentru productie publicitara: cutter-plottere, laminatoare, printere solvent. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • SC Pos&Hard Distribution SRL are ca obiect de activitate principal distributia si serviceul pentru case de marcat SAM4S, sistemPOS touchscreen POSIFLEX, imprimante termice BIXOLON, cititoare coduri de bara ZEBEX, cantare CAS, role si etichete termice.

 • Sertis Service SRL are ca obiect principal de activitate instalarea si intretinerea utilajelor din domeniul confectiilor. Firma ofera si servicii de depanare calculatoare, obiecte de uz caznic, instalare antene satelit si instalare servere, wireless. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre ne gasiti pe site-ul: www.sertis.ro

 • Cele 3 domenii de activitate al firmei sunt: produsele IT, gazduire web sau hosting si webdesign-ul. Produsele IT sunt comercializate cu 36 luni garantie, astfel incat dumneavoastra sa fiti mai linistit atunci cand faceti o achizitie al unui produs IT. Departamentul Webdesign asigura si printing. Deci daca aveti nevoie de niste carti de vizita, flayere, brosuri, cataloare, etc., pe langa faptul ca va creem design-ul unic, vi le si printam, evident cu costurile aditionale aferente. Cat despre partea de Gazduire Web, departamentul ofera gazduire site-ului dumneavoastra, la preturi mici, oferind de asemenea si suport in cazul unor buguri, precum si training pentru administrarea acestuia.

 • Oferim servicii de intermedieri in comertul cu produse diverse - comisioane practicate intre 2-5 %. Vanzare de produse de unica folosiinta cu aplicare larga ca: pahare, tacamuri, farfurii, casolete, capace, folii, ambalaje, tehnica de calcul si consumabile - cartuse originale si compatibile, cerneluri, riboane, refiluri, tonere.

 • Supporting designers and developers in building fully responsive and outstandingly executed websites and apps. Thousands of developers and businesses of all sizes use our front-end solutions to quickly design and build responsive mobile-first websites and apps.

 • Electropc Web Service Srl - servicii mentenanta echipamente IT. Asiguram servicii intretinere calculatoare, laptopuri, imprimante, copiatoare. Crearea de pagini web, magazine online, intretinere si promovare.