Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii de Brokeraj si Intermediere - Servicii: 626 companii
  • Suntem o companie infiintata in anul 2003 la Constanta. Firma SOL Maritime Services are 11 angajati. Formam o echipa cu o vasta experienta in efectuarea de servicii de agenturare nave, transport maritim, fluvial si terestru. Experienta personala, relatiile excelente cu partenerii de afaceri reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

  • Inadria Trans S.R.L., a fost fondata in 1997 in Braila, judetul Braila si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie servicii conexe transportului maritim si fluvial - agenturare maritima. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Inadria Trans S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Inadria Trans S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

  • Companie infiintata in anul 2003 cu experienta in domeniul intermedierii in asigurari de 8 ani, avand un portofoliu bine structurat atat ca persoane fizice cat si juridice pe diverse forme de asigurare.

  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Cu un efectiv de 5 angajati, Ofiice Insurance S.R.L efectueaza servicii de brokeraj asigurari de viata si imobiliare. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Infiintata in anul 1999, Capricorn Insurance Broker S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Ceea ce isi propune firma Capricorn Insurance Broker S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de brokeraj in asigurari. Compania noastra are un personal de 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Capricorn Insurance Broker S.R.L.. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Capricorn Insurance Broker S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Sc Hook Srl actioneaza in numele exportatorilor/ importatorilor, sau a altor companii sau persoane, organizand transportul eficient, sigur si avantajos al marfurilor. Oferim cele mai bune solutii de transport pentru toate nevoile dumneavoastra de transport la preturi foarte competitive. Cunostintele, expertiza personalului nostru si reteaua noastra vasta de parteneri va garanteaza livrarea sigura si rapida a marfii dumneavoastra.