Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii Comerciale - Servicii: 1205 companii
 • Produsele pe care le promovam sub marca MARIA CANDLES sunt rezultatul a multi ani de cercetare in domeniul productiei de lumanari, a unui colectiv experimentat si plin de pasiune.                                 Beneficiem de sprijinul celui mai mare producator de lumanari din Romania, ANCOMIF PRINT, cu o activitate de peste 15 ani si o capacitate de productie de peste 2000 tone pe an, din care ne-am desprins in cursul anului 2009. ANCOMIF PRINT a ramas si ramane devotata productiei de lumanari de cult si echipamente pentru productia de lumanari de cult, asa incat preluarea de catre Maria Candles a experientei si tehnologiilor dezvoltate pentru producerea de lumanari decorative si festive a fost un pas cat se poate de firesc si necesar.                                  Am pus si punem multa pasiune in produsele care se nasc in fabrica noastra. Speram ca atunci cand le veţi aprinde, lumina sa va patrunda pentru todeauna in suflet si sa va calauzeasca paşii spre o viata fericita si plina de impliniri.

 • Gilbarco- ACIS vinde: pompe de benzina, sisteme automate de gestiune carburanti separatoare hidrocarburi/ grasimi, statii de carburanti mobile, calibrare rezervoare carburant, service/ mentenata benzinarii, automate de umflat pneuri, colonete aer apa, statii distributie ad blue, case de marcat pt.benzinarii, terminale de plata pentru benzinarii automate de umflat pneuri, distribuitoare carburanti auto, echipamente pentru depozite de carburanti pentru aeronave, sisteme identificare auto pentru statii de incinta, conducte tehnologice si fitinguri speciale pentru benzinarii SC GILBARCO ACIS SRL - profil de activitate principal: - construcţii, antreprenoriat general, service, mentenata, instalari echipamente, montaj tehnologie, furnizare distribuitoare si sisteme manageriale pentru statii de benzina, - calibrare rezervoare de depozitare carburanţi cu laborator propriu autorizat de Biroul RomA�n de Metrologie Legală. In acest sens oferim urmatoarele produse si servicii prin intermediul departamentelor de comercializare, service, calibrari, antreprenoriat din cadrul firmei: - pompe de distribuţie carburanţi Gilbarco, tancautomate, sisteme AVR (automatic vehicle recognition), debitmetre calibrabile, nivelmetre, multisistem Veeder Root, sisteme complete de gestiune (POS, BOS, HOS) Gilbarco pentru staţii de distribuţie carburanţi/adblue, sisteme de inventariere carburanti din rezervoare produse de Veeder Root , monitorizare spatiu interstitial rezervoare; - rezervoare din oţel sau polietilenă - pompe de transvazare, pompe de ulei; - servicii de calibrare, curatire si defectoscopie rezervoare, vidanjare si neutralizare deseuri periculoase; - staţii mobile de distribuţie carburanţi şi adblue din oţel şi polietilenă - furnizare si montaj copertine si semnalistica statii de benzina - operaţii de curăţenie generală staţii de distribuţie carburanţi incluzA�nd semnalistica, clădire, stA�lpi de iluminat, copertină, rigole de scurgere. - sisteme de conducte tehnologice cu pereti simpli sau dubli din polietilenă si din otel inoxidabil cu proiectarea aferenta a tehnologiei; - separatoare de hidrocarburi de grăsimi şi de amidon din polietilenă sau din oţel. respecta normativul legat de poluare np002. - staţii de epurare biologică (fose septice) din polietilenă Techneau Franţa. Pentru deservirea clientilor din intreaga tara, detinem puncte de lucru pentru activitatea de service in principalele orase din Romania: Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Bucuresti, Bacau, Vlahita, Baia Mare, Sibiu, Sfantu Gheorghe si oferim service garantat 24 de ore/ zi cu suport call center la sediul firmei. Simona Francisc Str. Daniel Danielopolu Nr. 4-6, Sector 1 Tel./Fax : 0747029399, 0212331773 E-mail: contact@gilbarco.ro Web: www.gilbarco.ro

 • Inscriem persoane serioase, dinamice, inteligente, care isi doresc obtinerea unui venit intr-un mod usor si placut ca REPREZENTANT -LIDER- MANAGER AVON.                 Vanzare produse cosmetice pe baza de catalog. Colaborarea cu Avon va va aduce doar avantaje, intr-un mod placut si fara sa va ceara mult timp sau efort. Alege modul cel mai simplu de a obtine CASTIGURI SUPLIMENTARE ! CASTIGATI BANI BUNI IN MOD PLACUT ! Afla mai multe pe www.avonmagia.cabanova.ro

 • Va oferim servicii funerare complete Galati, Braila: sicrie, cruci, transport national si international, repatriere decedati, monumente funerare, lenjerii funerare. Import masini mortuare, coroane artificiale, flori artificiale.

 • Stiati ca atunci cand intalnim o persoana necunoscuta, ne formam o impresie in primele 30 de secunde, si ca aceasta prima impresie se schimba extrem de greu? La fel e si cu evenimentul dvs. Prima impresie a invitatilor despre eveniment se formeaza in momentul in care vad invitatia. Noi suntem aici, va oferim tot sprijinul si experienta noastra din 2004 si impreuna vom oferi cea mai placuta prima impresie prin invitatiile cu care veti anunta minunatul eveniment ce va urma. Pe parcursul evenimentului dorim sa mentinem buna dispozitie si sa impresionam si mai mult invitatii prin pregatirile facute: masina mirilor si a nasilor va fi impodobita cu decoratiuni si placute a de inmatricularea speciale, intampinam invitatii cu placute a Bine ati venit!, oferim lista de asezare, astfel incat la intrarea in sala fiecare invitat va sti la ce masa va fi asezat, programul evenimentului, ajuta mult si ii tine pe invitati activi, sa stie ce va urma, cum sa se pregateasca pt urmatoarea etapa, ce program avem pregatit pt ei etc. La masa invitatii vor gasi meniul cu mancare si bautura, carduri de asezare cu numele lor, numarul mesei, servetele personalizate in culori metalizate auriu, argintiu, rosu sau alte culori care se potrivesc cu decorul salii, plicuri pentru bani, si alte accesorii. Nu va lasam la greu nici la final si venim in ajutorul dvs. cu marturii, sticle de tuica sau vin, borcane, etichete personalizate, caiete de amintiri, cutii de prajituri, pungi pt marturii care pot fi si ele personalizate cu etichete. Cand vine vorba de costuri, suntem a prima manaa, oferim cele mai bune preturi de pe piata, colaboram direct cu cei mai mari producatori. Momentan avem deschise puncte de lucru: in Oradea la Crisul Center. Pentru comenzile online, livram oriunde in tara sau strainatate. Va asteptam cu tot dragul sa surprindem invitatii dvs. in cel mai placut mod posibil!

 • Firma a luat fiinta ca urmare a necesitatii dezvoltarii relatiilor comerciale dintre Romania si tarile membre Comunitatii Statelor Independente din fosta URSS (CSI). Pe langa clasicele domenii de activitate de import-export, “NOBLE EVENTS GROUP” efectueaza studii de piata atat pentru agentii economici din Romania privind oportunitatile de afaceri pe piata tarilor membre CSI, cat si reciproc, pentru investitorii acestor tari in Romania sau pentru agentii economici din spatiul CSI interesati de fenomenul economic romanesc. Compania noastra are incheiate contracte de colaborare cu cei mai mari organizatori de targuri si expozitii din Federatia Rusa si din celelalte tari membre CSI, contracte care ne permit sa oferim cele mai bune conditii de participare la forumuri, conferinte si seminarii specializate la cele mai mici tarife, aducand noi oportunitati de dezvoltare a relatiilor bilaterale dintre Romania si tarile CSI. Experienta noastra in colaborarea cu marele companii din spatiul CSI ne indreptateste sa credem ca putem aduce pe piata romaneasca propuneri și produse atractive și dezvoltare relatiilor reciproc avantajoase, deschizind noi perspective de afaceri.

 • Pentru ca iubim animalele si le consideram parte integranta a familiei, nu uitam niciodata ca si animalul dumneavoastra de companie trebuie sa beneficieze de cele mai bune tratamente cu orice ocazie. De aceea, am creat special pentru animalul dumneavoastra de companie serviciul veterinar mobil Vet Express. Serviciul veterinar asigura la domiciliu: - Asistenta medical-veterinara in cazuri de urgenta 24/7 - Consultatii - Tratamente - Deparazitari - Vaccinari - Microcipare si eliberare pasaport - Investigatii paraclinice ( ecografii, analize de sange si urina, analize microbiologice si micologice ) - Interventii chirurgicale in cadrul clinicilor veterinare partenere - Cosmetica si frizerie pentru caini si pisici - Comenzi on-line pet shop - Transport animale in regim Vet TAXI.

 • Energy Clean este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie pentru firme, case, vile, birouri, locuinte, magazine, etc. Servicii oferite: spalare geamuri, vitrine, oglinzi, fatade curatenie generala, de intretinere, post-constructor Serviciile pot fi oferite pe raza mun.Bucuresti si Constanta. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la: Tel.: 0749995217 Site: www.energy-clean.ro

 • Compania Labirint Media ofera filmari profesionale, fotografii profesionale la nunti si botezuri, filmari si productie videoclipuri, filme documentare, transferuri digitale din casete video pe dvd, albume foto personalizate. Realizam filme de prezentare pentru companii si institutii, filme de prezentare si promovare, filme turistice, filme industriale, filme de marketing si training, filme educationale, filme documentare, reportaje, interviuri, videoclipuri muzicale, reclame si infomercial-uri. Realizam filmari cu 2, 3 sau 4 camere pentru spectacole si concerte, DVD-uri demo pentru actori, muzicieni, interpreti, trupe de teatru, filmari pentru evenimente culturale, lansari, vernisaje, prezentari de moda, evenimente sportive, prezentari video pentru conferinte, seminarii si simpozioane.

 • Societatea a fost infiintata in 2006 avand ca obiect principal de activitate Alte forme de invatamant , organizeaza cursuri de formare pentru ocupatiile: Stivuitorist, Macaragiu, Masinist Pod Rulant si Liftierincheiate cu eliberarea de certificate de absolvire si autorizatii ISCIR. Societate este autorizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si ISCIR pentru intretinere revizie, montare, reparare la instalatii de ridicat (macarale, poduri rulante, macarale turn, stivuitoare, nacele si platforme autoridicatoare). Deasemenea societatea inchirieaza si vinde o gama larga de macarale turn, automacarale, platforme autoridicatoare si stivitoare.

 • Multi Clima este o companie care activeaza in domeniul instalatiilor frigorifice, companie cu o experienta bogata in domeniul proiectarii si montajului instalatiilor frigorifice pentru stocarea si vinzarea produsealor alimentare proaspete sau congelate precum si in domeniul reparatiilor si modernizarii instalatiilor frigorifice. Compania are experienta in amenajarea liniilor de vitrine frigorifice in supermarketuri, in organizarea de carmangerii de diverse capacitati si in realizarea instalatiilor frigorifice pentru abatoare si fabrici de mezeluri. Desfasuram o activitate de service si reparatii ale instalatiilor frigorifice, indiferent de complexitatea acestora sau de domeniul de aplicatie. Pe baza de comanda putem aduce orice fel de utlaj sau echipament pentru instalatii frigorifice,si de asemeni orice model de mobilier frigorific (vitrine frigorifice verticale sau orizontale, insule frigorifice, lazi frigorifice, etc.).

 • Propunem tipuri de servicii noi pe aceasta piata de tip: Home-Delivery sau Home - Business Departamentul de service este destinat exclusiv reparatiilor si intretinerii tamplariei pvc/aluminiu/lemn stratificat. Stabilim angajamente atat pe termen lung (monitorizare, intretinere, proactiva) cat si pe termen scurt (interventii de urgenta, reglaje). Stabilim parteneriate atat cu societati comerciale, producatori tamplarie cat si beneficiari directi.

 • Companie lidera pe piata distributiilor din regiunea Neamtului si a Moldovei. Ne ocupam de distributia de hartie igienica, materiale curatenie, detergenti, cosmetice, chibrituri personalizate, cearceafuri medicale in judetul Neamt.

 • Infiintata in anul 1998, societatea dispune de o bogata experienta in instalarea si comercializarea de automate de cafea si produse aferente (cafea, precum si derivatele acesteia, cappucino, ceai, ciocolata) importate din Italia. Societatea importa produse Gimoka, Lavazza, Ristora, Prolait, etc, precum si automate de cafea marca Zanussi, Saeco, Alice Club, Rhea Vendors, Bianchi si piesele de schimb necesare. Portofoliul societatii contine un numar mare de clienti atat din Bucuresti, cat si din tara (Zalau, Bistrita, Constanta, Brasov, Craiova, Timisoara, Calarasi, Prahova, etc).

 • Firma ofera urmatoarele servicii: - intretinerea si repararea echipamentelor de birou si IT. - cartuse imprimante laser - originale, reumplere, compatibile. - servicii printare / copiere / scanare. Livrare personala in Bucuresti. Societatea noastra mai pune la dispozitia clientilor - servicii specializate de curatenie (spatii destinate pentru birouri si spatii comerciale, apartamente etc); Executam lucrari atat la persoane juridice cat si la persoane fizice. APELATI CU INCREDERE LA SERVICIILE OFERITE DE SOCIETATEA NOASTRA !

 • Prestari specializate in servicii de pirotehnie, focuri de artificii; artificii de scena, artificii de gradina, efecte speciale; Transport produse pirotehnice cu autospecaile ADR; Import produse pirotehnice de la concernele chinezesti Skyline si Skysong Fireworks.

 • S.C. BEST EXPRESS S.R.L. este autorizata pentru supravegherea si verificarea echipamentelor / instalatiilor ISCIR din dotarea sau folosinta detinatorilor / utilizatorilor de instalatii ISCIR, in conformitate cu prevederile prescriptiilor tehnice - colectia ISCIR prin Operator - responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor (RSVTI).

 • SC MediNet Hygiene Consulting SRL Arad este o firma a carei dorinta este sa va ajute sa va incadrati in cerintele Sistemului HACCP cu respectarea normelor si a standardului SR EN ISO 22000: 2005 (Sisteme de Management al Sigurantei Alimentelor-Cerinte pentru oricare organizatie din lantul alimentar). Oferta noastra nu se limiteaza numai la consultanta de specialitate, ea cuprinde si o gama variata de produse si servicii. - intocmirea unor programe preoperationale: - monitorizare a echipamentului de protectie si a starii de sanatate a personalului; - educatie pentru sanatate a personalului; - stabilire a procedurilor pentru vizitatori; - monitorizare a calitatii apei (program de recoltare); - program de dezinfectie, dezinsectie si deratizare; - program de igienizare si mentenanta; - realizarea si implementarea unui sistem de control al riscurilor bazat pe principiile HACCP; - intocmirea unor documente precum: schita unitatii, diagrama de flux tehnologic pentru produse, manualul de bune practici. - echipamente de protectie pentru personal si echipamente de unica folosinta pentru vizitatori; - o gama larga de produse: dezinfectante, insecticide si raticide avizate de Ministerul Sanatatii; - materiale si ustensile de curatenie; - servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare; - statii de intoxicare si capcane pentru rozatoare.

 • Euritmic Grup SRL, ca furnizor specializat de aparatura de laborator si aparatura de process si on-line isi propune sa atraga atentia clientilor sai din cele mai diverse domenii, prin activitatea desfasurata avand ca deviza: "FIRST THE BEST, THEN BE THE FIRST" Succesul companiei noastre este bazat pe : * calitatea produselor * experienta personalului * calitatea si promptitudinea serviciilor * facilitati comerciale Colaboram cu mai multi pruducatori externi de echipamente de laborator, fiind permanent pregatiti sa satisfacem cerintele clientilor nostri pentru urmatoarele tipuri de echipamente: Aparatura generala de laborator si on-line pentru determinari fizico-chimice si microbiologice; Aparate automate pentru analiza si control la materii prime si produse finite in domeniul agro-alimentar (lapte, carne, cereale, morarit-panificatie, miere, vin, produse alcoolice); Mobilier profesional de laborator; Nise chimice si sisteme de ventilatie si exhaustare; Numaratoare de particule portabile si on-line in industria farmaceutica ; Aparatura specifica pentru testarea materialelor plastice, hartie, produse petroliere; Service specializat in garantie si post-garantie. Site-ul nostru este: http://www.euritmicgrup.ro

 • Pyro Events Team ofera Jocuri de artificii, Efecte speciale si pyrotehnice. Din anul 2006, Pyro Events Team organizeaza cu succes evenimente pirotehnice de amploare! De la concept pana la implementare, ne implicam in cele mai mici detalii, echipa noastra de profesionisti fiind capabila sa satisfaca si cele mai exigente solicitari. TemexSon, firma infiintata in 2002, prezenta pe piata din Romania in mai multe domenii executa jocuri de artificii si spectacole pirotehnice de inalta clasa pentru uz comercial, spectacol si film. Pirotehnia, mai mult decat actiune, cu efectele speciale si pirotehnice, pentru evenimente, teatru, uz comercial, filme, productii, care inconjoara un concept complet, la fel de mult ca si implementarea profesionala si sustinerea continua pentru un proiect. Sunt acele mici detalii cu care jongleaza echipa noastra. Incepand din primul moment al unui joc puteti fi propriul regizor, dati frau imaginatiei si noi o vom pune �n practica �n cel mai profesionist mod. Jocul de artificiii- Spectacolul acum incepe PYRO EVENTS- Merge pana la capat PYRO EVENTS nu incheie un spectacol ci il creaza. Cu noi spectacolul nu se incheie, el va ramane in mintea participantilor multa vreme.