Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Investitii - Consultanta: 588 companii
  • Transilvania Imobiliare S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Transilvania Imobiliare S.R.L. efectueaza servicii de intermedieri, vanzari, cumparari, inchirieri apartamente, terenuri, oportunitati investitii pe piata de profit, evaluare, consiliere, credite imobiliare si ipotecare, asistenta juridica. Firma noastra are o echipa de 20 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Transilvania Imobiliare S.R.L.. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
  • Avem aprobate un numar de 28 de proiecte de finantare din care 16 sunt implementate si finalizate. Valoarea totala a proiectelor implementate este de 3.500.000 Euro. Proiectele au fost implementate in regiunea Nord-Est, judetele Neamt, Iasi si Bacau. Beneficiarii nostri sunt IMM - uri cu sediul in aceste judete.

Piatra Neamt Servicii
  • Happy Face Impex S.R.L., a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in domeniul vamal, servicii vamale, tratamente bioenergie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Happy Face Impex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Happy Face Impex S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
  • Suntem cei mai buni in domeniul proiectarii din judetul Ialomita. Lucrari: sediul BCR Slobozia Fetesti Tandarei, sediul Tribunal judetean, sediul Farmadep, locuinte particulare, amenajari de spatii comerciale, documentatii de urbanism PUG PUZ si PUD, reclama si vanzare de produse prin intermediul lucrarilor proiectate si realizate, etc.

Slobozia Servicii
  • Inca de la infiintare Plesu Consult S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Plesu Consult S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de evidenta contabila, audit financiar de specialitate, expertiza contabila, consultanta fiscala, studii de fezabilitate, planuri de afaceri conforme cu legislatia in vigoare. Compania noastra are un personal de 2 angajati. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea serviciilor noastre. Plesu Consult S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a serviciuluiS care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Servicii
  • Collect Control & InHouse Consulting S.R.L a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Bucuresti. Firma Collect Control & Inhouse Consulting S.R.L are o echipa de 2 angajati specializati pe domeniul CREDIT MANAGEMENT: colectare debite si recuperare debite comerciale investigatii comerciale, rapoarte de credit, sisteme de vinzari consultanta in afaceri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Reusita in activitatea noastra ne recomanda. Ne propunem sa fim echipa extinsa a afacerii dumneavoastra, punand la dispozitie timpul, expertiza si informatiile noastre pentru protejarea intereselor financiare ale partenerilor nostri. Suntem la un telefon sau e-mail distanta.

Bucuresti Servicii
  • Societatea Monolit ofera servicii complete de consultanta in activitati de supraveghiere si control in realizarea si implementarea proiectelor in domeniile: ingineria civila,hidrotehnica, de alimentari cu apa , canalizari si drumuri,etc. Obiectul de activitate al SC MONOLIT IMPEX SRL: consultanta tehnico-economica in domeniul constructiilor prin asigurarea asistentei tehnice de specialitate – dirigentie de santier, expertize tehnico-financiare, evaluari, verificari proiecte instalatii etc. Oferim consultanta in proiecte de la faza de ofertare (elaborarea documentatiei de management de proiect - grafic de executie, analiza drumului critic, analiza resurse si costuri), contractare si managementul contractelor (FIDIC),otimizarea costurilor de executie. Aceste servicii sunt facute la standarde profesionale si includ si experienta specialistilor nostri in management de proiect, planificarea si controlul proiectlor, negociere si optimizarea costurilor.

Craiova Servicii
  • ALFA IMOBILIARE este axata pe doua directii principale - consultanta si advisory, respectiv componenta de intermediere tranzactii imobiliare. ALFA IMOBILIARE este structurata pe mai multe departamente specializate: - Departamentul de proiecte si investitii, - Departamentul offices si retail, - Departamentul rezidential, - Departamentul terenuri.

Bucuresti Servicii