Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Juridica - Consultanta: 733 companii
 • Suntem un birou de avocatura internationala cu concentratie la dreptul de societati internationale. Cooperatie cu avocati specialisti in Hamburg, Frankfurt, Koln, Munchen, Barcelona, Bucuresti. Dreptul de aderare la Uniunea Europeana. Dreptul de inregistrare, lichidare, insolventa, taxe si impozite.

Berlin Servicii
 • Be International Recruting este o reputabila firma de recrutari si plasare forta de munca, cu sediul principal in Toronto, Canada. Anul 2006 a adus si deschiderea unui birou in Bucuresti, Romania. Be International este membra IAPA (International Au-Pair Association ), recunoscuta drept lider in domeniul agentiilor si companiilor de programe au-pair. Firma noastra va poate oferi consultanta juridica pe probleme legate de emigrare, precum si programe au-pair sau similare acestora.

Bucuresti Servicii
 • Companie cu o experienta indelungata in domeniul financiar - contabil, fiabila si flexibila cu orice tip de client oferim servicii atat in domeniul financiar - contabil, cat si in domeniul juridic si fiscal.

Bucuresti Servicii
 • Ascent Group este un grup de consultanta care s-a nascut pentru a raspunde unei necesitati de servicii de consultanta de inalta calitate in Europa de Est, pentru investitorii straini. Ascent Group, prin intermediul firmelor din grup, ofera servicii de consultanta financiara, juridica, dezvoltare afaceri, resurse umane, training, contabilitate, audit, managementul calitatii. Ascent Group are filiale  Bucuresti, Arad, Sofia, Chisinau si Limassol.

Bucuresti Servicii
 • Finit Grup Romania este format din companii specializate in consultanta pentru afaceri si management, care au ca directie de dezvoltare domeniul investitiilor financiare in sectoarele economice cu rata mare de dezvoltare si cu perspective de crestere economica semnificativa. Domeniile in care Finit Grup Romania activeaza si pe care doreste sa le dezvolte in continuare sunt dezvoltare proiecte imobiliare, finantari proiecte de investitii (rambursabile si nerambursabile), consultanta financiar?contabila si consultanta juridica in domeniul economic. Companii din cadrul grupului: Finit Consult & Management ? www.finit.ro Finit Building & Management Finit Contabilitate ? www.finitcontabilitate.com Finit Real Estate

Bucuresti Servicii
 • S.C. LEGE CONSULT  S.R.L. DOROHOI,este o puternica societate de consultanta, asistenta si reprezentare juridica din nordul Moldovei si poate oferi societatii Dvs. si clientilor pe care ii reprezentati servicii juridice de calitate  societatea noastra va poate oferi acoperire juridica pe raza judetelor Botosani , Suceava si Iasi ( orasele Botosani, Dorohoi, Darabani , Suceava, Falticeni , Gura Humorului,etc) cat si orunde in tara prin intermediul colaboratorilor nostri.- recuperari creante; - infiintare firme/consultatii in vederea infiintarii unei firme; - modificari in activitatea societatilor  comerciale- acte Registrul Comertului; - redactare orice tip de contracte precum si consultanta/ asistenta in perfectarea contractelor  comerciale; - reprezentari in procese civile,penale si lichidari judiciare; - plangeri contraventionale impotriva proceselor verbale de contraventie ; - cereri executare/contestatii executare; - consultanta /asistenta dreptul muncii; - litigii de munca; - redactare contracte colective de munca; - activitate de personal- redactare contracte de munca conform L.53/2003; - intocmirea dosarului personal al angajatului; - efectueaza cercetarea prealabila in cazul savarsirii de abateri disciplinare de catre salariati; - intocmeste deciziile de desfacere a contractelor de munca; - reprezentare in fata tuturor autoritatilor precum si in fata altor organe cu atributii jurisdictionale; - asistenta si consultanta in afaceri; - aduce la cunostinta angajatorului noile reglementari legale ce apar din punct de vedere economic, financiar, al dreptului muncii, etc. serviciile noastre sunt cu 40-50 % mai mici decat pretul pietei. Beneficiati de servicii promte consilierii nostri deplasandu-se la sediul Dvs.   Suntem interesati in colaborarea cu societatea Dvs.precum si cu alte socitati de consultanta fapt pentru care va invitam sa ne contactati pentru a ne comunica si stabili impreuna conditiile unei eventuale colaborari. Pentru mai multe detalii si prezentarea detaliata a ofertei noastre va puteti adresa prin telefon 0744-532548- consilier juridic definitiv Podoreanu Liviu Gabriel.

Dorohoi Servicii
 • Agentia de Proprietate Industriala Brandynamics este acreditata la nivel national si international. Prin consilierii nostri specializati oferim servicii juridice competente de consultanta si reprezentare in domeniul proprietatii industriale si intelectuale: inregistrare si monitorizare marci, desene si modele industriale, inventii, etc. REALITATE SI RISCURI: "DENUMIREA REZERVATA NU ESTE CONSTITUTIVA DE DREPTURI IN SENSUL LEGII NR. 84/1998; IN CAZ DE CONFLICT INTRE DENUMIREA FIRMEI SI O MARCA INREGISTRATA, DREPTURILE CONFERITE DE MARCA VOR PREVALA" (extras din documentul emis de ONRC la verificarea de disponibilitate inregistrare nume firma). Singurul mod legal de protectie este inregistrarea marcii (numele firmei , numele produselor / serviciilor dvs, nume de proiecte, etc.), in conformitate cu prevederile Legii 84 / 1998 (legea marcilor si indicatiilor geografice) si monitorizarea acesteia prin metode specifice consilierilor juridici specializati.

Punct De Lucru I.m.klein, Nr. 8, Cluj Napoca Servicii
 • Societatea a fost infiintata in anul 1992 avand ca principal obiect de activitate consultanta juridica. Cadrul legal nou aparut prin Legea nr. 514/2003 a dat posibilitatea dezvoltarii firmei prin imbunatatirea serviciilor de consultanta si reprezentare juridica.

Botosani Servicii
 • Rolul profesiei de consilier juridic, ca parte component a sistemului judiciar romn, n lumina textului Legii 514/2003, este definitoriu pentru activitatea desfasurata de orice persoana juridica care-si desfasoara activitatea in Romania. Profesie juridic distinct, consilierul juridic, pune in lumina legii actele si faptele de comert pe care le desfasurati, acordand indrumarea legala de care aveti nevoie, consultanta si asistenta juridica in cadrul desfasurarii activitatii comerciale.    Consilierul juridic asigur aprarea drepturilor si intereselor persoanelor juridice de drept privat, n slujba crora se afl, n conformitate cu Constitutia si legile trii. Astfel ca, prin activitatea noastra: - asigurm consultanta si reprezentarea persoanei juridice; - aprm drepturile si interesele legitime ale acesteia n raporturile sale cu autoritatile publice, institutiile de orice natur, precum si cu orice persoan juridic sau fizic, romn sau strin, n conditiile legii si ale regulamentelor specifice unittii; - avizm si contrasemnam actele cu caracter juridic. -   intocmim acte si inscrisuri cu caracter juridic, contracte de orice natura,    utile in activitatea desfasurata de persoana juridica. -   redactam acte juridice, atestam identitatea prtilor, a consimtmntului, certificam continutul si data actelor ncheiate. -  reprezentam in fata instantelor de orice grad interesele d-voastra in raporturile cu tertii.

Galati Servicii
 • Inca de la infiintare Darf-cons S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica, infiintari societati comerciale, consultanta in afaceri. Compania are un efectiv de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Darf-cons S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Lugoj Servicii
 • �nfiinţată �n anul 2001, societate de expertiză financiar-contabilă şi de consultanţă �n domeniul fiscal, formată dintr-un grup de specialişti ce au competenţa profesională sifuncţionează operativ.

Bucuresti Servicii
 • Iramo S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Pitesti, judetul Arges. Avand 7 angajati, firma noastra efectueaza servicii de cadastru si consultanta juridica. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Iramo S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Iramo S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Pitesti Servicii
 • Huge Group SRL din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Huge Group SRL are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in recuperari de debite, consultanta juridica si comerciala. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Huge Consulting Agency SRL. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Huge Consulting Agency SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii