Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Juridica - Consultanta: 742 companii
 • O companie cu o experienta vasta in domeniu (peste 13 ani), gata sa ofere promt servicii de calitate la preturi competitive. Compania este fondata de unul dintre primii experti contabili din tara, asociatul unic este membru activ al CECCAR.

Constanta Servicii
 • Grupul de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton este o societate mixta romano-germana infiintata in anul 1995, care beneficiaza de experienta de peste 20 de ani pe piata germana de carte de afaceri si de consultanta a parterului german, Verlag f�r die Deutsche Wirtschaft, de know-how-ul acestuia si de o viziune moderna asupra marketingului. Inainte de Grupul de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton, domnul George Straton, presedinte-director general, cunoscuse succesul cu Casa de Editura CAPITAL, un proiect care si astazi continua sa fie lider pe segmentul sau.

Bucuresti Servicii
 • Firma a fost infiintata cu scopul de a-i ajuta si pe altii in dezvoltarea firmei lor si de a oferii sprijin si idei noi in afacerile pe care vor sa le dezvolte. Oferim consultanta juridica, consultanta in afaceri si in resurse umane.

Oradea Servicii
 • Suntem o echipa dedicata muncii noastre, care asiguram confidentialitatea datelor ce ne parvin. Procentul de castigare a cauzelor este de cca 90%. Noi garantam seriozitate si onorarii acceptabile pentru clienti, deoarece sistemul de facturare este lunar.

Resita Servicii
 • Specializata in insolventa, reorganizari judiciare, lichidari judiciare si voluntare, diagnostic economico-financiar, recuperari creante, cesiuni creante, analiza portofoliu debitori, executari silite.

Sector 3 Altul
 • Exaudit S.R.L a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de contabilitate si expertiza contabila (audit, bilant, balante). Compania are un efectiv de 6 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. In cadrul companiei Exaudit S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Exaudit S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bistrita Servicii
 • Agentia imobiliara Centro Casa, a luat fiinta in anul 2004, cu scopul de a patrunde pe piata imobiliara locala prin asigurarea unor servicii de calitate si de maxima eficienta. Echipa noastra tanara si dinamica se axeaza pe cerintele si exigentele clientilor, plasandu-le acestea pe plan primordial, pentru ca Dvs. sa aveti parte doar de sfaturi utile, respectiv de tranzactii transparente, sigure si avantajoase. Venim in intampinarea Dvs. cu solutii si oferte profesioniste si cu un pachet complet si diversificat de servicii. Aceste servicii includ: - intermedieri imobiliare; - vanzari/cumparari/inchirieri de proprietati imobiliare; - publicitate si promovare imobiliara (on-line, banner, ziar); - consultanta pentru investitii imobiliare; - evaluari imobiliare. Cu speranta ca aceasta scurta prezentare v-a convins de seriozitatea si corectitudinea noastra, Va asteptam! Si nu uitati:       Timpul nostru este alocat doar pentru Dumneavoastra!

Oradea Servicii
 • Apeland la serviciile societatii noastre, veti castiga din concentrarea asupra obtinerii de rezultate concrete si din abordarea corporatista, din analiza detaliata a tuturor posibilitatilor de actiune si din abordarea tuturor alternativelor disponibile, beneficiind de servicii de consultanta bine fundamentate juridic, practice si orientate spre maximizarea profitului. De ce sa apelati la serviciile unui jurist salariat pentru care sunteti obligat sa platiti diverse taxe si impozite catre stat, si care nu poate fi in doua locuri in acelasi timp? De ce sa apelati la serviciile unui avocat, in conditiile in care serviciile prestate de acesta pentru dvs. sunt intotdeauna corelate cu existenta unui prejudiciu? In mediul contemporan de reglementare juridica, identificarea unui consultant potrivit telurilor dvs., este esentiala pentru succesul si finalizarea obiectivelor propuse. Ritmul schimbarilor legislative este covarsitor, fixandu-ne drept scop oferirea de servicii complete, continue si la zi, indiferent de localizarea si domeniul dvs. de activitate. Deasemenea ne implicam activ in domeniul conceperii si consilierii in executarea contractelor comerciale cat si in probleme legate de administrarea curenta a afacerilor, minimizarea si administrarea riscurilor. Dorim astfel sa devenim un partener de incredere avand ca obiectiv preluarea in gestiune a tuturor activitatilor birocratice (operatiuni registru comertului, autoritati, contracte, negocieri, etc.) cu care va confruntati, asigurand nu numai consultanta ci si implicarea activa in respectarea termenelor. Daca doriti sa beneficiati de serviciile unui consultant care sa se implice proactiv, gestionand in numele dvs. partea birocratica a activitatii companiei, lasandu-va astfel timp pentru concentrarea directa numai asupra dezvoltarii afacerii dvs., puteti apela nr. de tel. 0727.1234.10.

Bucuresti Servicii
 • De ce sa apelati la serviciile unui jurist salariat pentru care sunteti obligat sa platiti diverse taxe si impozite catre stat, si care nu poate fi in doua locuri in acelasi timp? De ce sa apelati la serviciile unui avocat, in conditiile in care serviciile prestate de acesta pentru dvs. sunt intotdeauna corelate cu existenta unui prejudiciu? In mediul contemporan de reglementare juridica, identificarea unui consultant potrivit telurilor dvs., este esentiala pentru succesul si finalizarea obiectivelor propuse. Ritmul schimbarilor legislative este covarsitor, fixandu-ne drept scop oferirea de servicii complete, continue si la zi, indiferent de localizarea si domeniul dvs. de activitate. Deasemenea ne implicam activ in domeniul conceperii si consilierii in executarea contractelor comerciale cat si in probleme legate de administrarea curenta a afacerilor, minimizarea si administrarea riscurilor. Apeland la serviciile societatii noastre, veti castiga din concentrarea asupra obtinerii de rezultate concrete si din abordarea corporatista, din analiza detaliata a tuturor posibilitatilor de actiune si din abordarea tuturor alternativelor disponibile, beneficiind de servicii de consultanta bine fundamentate juridic, practice si orientate spre maximizarea profitului. Dorim astfel sa devenim un partener de incredere avand ca obiectiv preluarea in gestiune a tuturor activitatilor birocratice (operatiuni registru comertului, autoritati, contracte, negocieri, etc.) cu care va confruntati, asigurand nu numai consultanta ci si implicarea activa in respectarea termenelor. Daca doriti sa beneficiati de serviciile unui consultant care sa se implice proactiv, gestionand in numele dvs. partea birocratica a activitatii companiei, lasandu-va astfel timp pentru concentrarea directa numai asupra dezvoltarii afacerii dvs., puteti apela nr. de tel.0727.1234.10.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un birou de avocatura internationala cu concentratie la dreptul de societati internationale. Cooperatie cu avocati specialisti in Hamburg, Frankfurt, Koln, Munchen, Barcelona, Bucuresti. Dreptul de aderare la Uniunea Europeana. Dreptul de inregistrare, lichidare, insolventa, taxe si impozite.

Berlin Servicii
 • Be International Recruting este o reputabila firma de recrutari si plasare forta de munca, cu sediul principal in Toronto, Canada. Anul 2006 a adus si deschiderea unui birou in Bucuresti, Romania. Be International este membra IAPA (International Au-Pair Association ), recunoscuta drept lider in domeniul agentiilor si companiilor de programe au-pair. Firma noastra va poate oferi consultanta juridica pe probleme legate de emigrare, precum si programe au-pair sau similare acestora.

Bucuresti Servicii
 • Companie cu o experienta indelungata in domeniul financiar - contabil, fiabila si flexibila cu orice tip de client oferim servicii atat in domeniul financiar - contabil, cat si in domeniul juridic si fiscal.

Bucuresti Servicii
 • Ascent Group este un grup de consultanta care s-a nascut pentru a raspunde unei necesitati de servicii de consultanta de inalta calitate in Europa de Est, pentru investitorii straini. Ascent Group, prin intermediul firmelor din grup, ofera servicii de consultanta financiara, juridica, dezvoltare afaceri, resurse umane, training, contabilitate, audit, managementul calitatii. Ascent Group are filiale  Bucuresti, Arad, Sofia, Chisinau si Limassol.

Bucuresti Servicii
 • Finit Grup Romania este format din companii specializate in consultanta pentru afaceri si management, care au ca directie de dezvoltare domeniul investitiilor financiare in sectoarele economice cu rata mare de dezvoltare si cu perspective de crestere economica semnificativa. Domeniile in care Finit Grup Romania activeaza si pe care doreste sa le dezvolte in continuare sunt dezvoltare proiecte imobiliare, finantari proiecte de investitii (rambursabile si nerambursabile), consultanta financiar?contabila si consultanta juridica in domeniul economic. Companii din cadrul grupului: Finit Consult & Management ? www.finit.ro Finit Building & Management Finit Contabilitate ? www.finitcontabilitate.com Finit Real Estate

Bucuresti Servicii
 • S.C. LEGE CONSULT  S.R.L. DOROHOI,este o puternica societate de consultanta, asistenta si reprezentare juridica din nordul Moldovei si poate oferi societatii Dvs. si clientilor pe care ii reprezentati servicii juridice de calitate  societatea noastra va poate oferi acoperire juridica pe raza judetelor Botosani , Suceava si Iasi ( orasele Botosani, Dorohoi, Darabani , Suceava, Falticeni , Gura Humorului,etc) cat si orunde in tara prin intermediul colaboratorilor nostri.- recuperari creante; - infiintare firme/consultatii in vederea infiintarii unei firme; - modificari in activitatea societatilor  comerciale- acte Registrul Comertului; - redactare orice tip de contracte precum si consultanta/ asistenta in perfectarea contractelor  comerciale; - reprezentari in procese civile,penale si lichidari judiciare; - plangeri contraventionale impotriva proceselor verbale de contraventie ; - cereri executare/contestatii executare; - consultanta /asistenta dreptul muncii; - litigii de munca; - redactare contracte colective de munca; - activitate de personal- redactare contracte de munca conform L.53/2003; - intocmirea dosarului personal al angajatului; - efectueaza cercetarea prealabila in cazul savarsirii de abateri disciplinare de catre salariati; - intocmeste deciziile de desfacere a contractelor de munca; - reprezentare in fata tuturor autoritatilor precum si in fata altor organe cu atributii jurisdictionale; - asistenta si consultanta in afaceri; - aduce la cunostinta angajatorului noile reglementari legale ce apar din punct de vedere economic, financiar, al dreptului muncii, etc. serviciile noastre sunt cu 40-50 % mai mici decat pretul pietei. Beneficiati de servicii promte consilierii nostri deplasandu-se la sediul Dvs.   Suntem interesati in colaborarea cu societatea Dvs.precum si cu alte socitati de consultanta fapt pentru care va invitam sa ne contactati pentru a ne comunica si stabili impreuna conditiile unei eventuale colaborari. Pentru mai multe detalii si prezentarea detaliata a ofertei noastre va puteti adresa prin telefon 0744-532548- consilier juridic definitiv Podoreanu Liviu Gabriel.

Dorohoi Servicii
 • Agentia de Proprietate Industriala Brandynamics este acreditata la nivel national si international. Prin consilierii nostri specializati oferim servicii juridice competente de consultanta si reprezentare in domeniul proprietatii industriale si intelectuale: inregistrare si monitorizare marci, desene si modele industriale, inventii, etc. REALITATE SI RISCURI: "DENUMIREA REZERVATA NU ESTE CONSTITUTIVA DE DREPTURI IN SENSUL LEGII NR. 84/1998; IN CAZ DE CONFLICT INTRE DENUMIREA FIRMEI SI O MARCA INREGISTRATA, DREPTURILE CONFERITE DE MARCA VOR PREVALA" (extras din documentul emis de ONRC la verificarea de disponibilitate inregistrare nume firma). Singurul mod legal de protectie este inregistrarea marcii (numele firmei , numele produselor / serviciilor dvs, nume de proiecte, etc.), in conformitate cu prevederile Legii 84 / 1998 (legea marcilor si indicatiilor geografice) si monitorizarea acesteia prin metode specifice consilierilor juridici specializati.

Punct De Lucru I.m.klein, Nr. 8, Cluj Napoca Servicii
 • Societatea a fost infiintata in anul 1992 avand ca principal obiect de activitate consultanta juridica. Cadrul legal nou aparut prin Legea nr. 514/2003 a dat posibilitatea dezvoltarii firmei prin imbunatatirea serviciilor de consultanta si reprezentare juridica.

Botosani Servicii
 • Rolul profesiei de consilier juridic, ca parte component a sistemului judiciar romn, n lumina textului Legii 514/2003, este definitoriu pentru activitatea desfasurata de orice persoana juridica care-si desfasoara activitatea in Romania. Profesie juridic distinct, consilierul juridic, pune in lumina legii actele si faptele de comert pe care le desfasurati, acordand indrumarea legala de care aveti nevoie, consultanta si asistenta juridica in cadrul desfasurarii activitatii comerciale.    Consilierul juridic asigur aprarea drepturilor si intereselor persoanelor juridice de drept privat, n slujba crora se afl, n conformitate cu Constitutia si legile trii. Astfel ca, prin activitatea noastra: - asigurm consultanta si reprezentarea persoanei juridice; - aprm drepturile si interesele legitime ale acesteia n raporturile sale cu autoritatile publice, institutiile de orice natur, precum si cu orice persoan juridic sau fizic, romn sau strin, n conditiile legii si ale regulamentelor specifice unittii; - avizm si contrasemnam actele cu caracter juridic. -   intocmim acte si inscrisuri cu caracter juridic, contracte de orice natura,    utile in activitatea desfasurata de persoana juridica. -   redactam acte juridice, atestam identitatea prtilor, a consimtmntului, certificam continutul si data actelor ncheiate. -  reprezentam in fata instantelor de orice grad interesele d-voastra in raporturile cu tertii.

Galati Servicii
 • Inca de la infiintare Darf-cons S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica, infiintari societati comerciale, consultanta in afaceri. Compania are un efectiv de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Darf-cons S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Lugoj Servicii
 • �nfiinţată �n anul 2001, societate de expertiză financiar-contabilă şi de consultanţă �n domeniul fiscal, formată dintr-un grup de specialişti ce au competenţa profesională sifuncţionează operativ.

Bucuresti Servicii