Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Consultanta Juridica - Consultanta: 742 companii
 • Juristi cu experienta asiguram asistenta si consultanta juridica in materie de societati comerciale (operatiuni Registrul Comertului): infiintare firme, suspendare activitate, schimbari denumire firma, cesiuni de parti sociale, numirea/ revocarea unui administrato, autorizatii de functionare (PSI, Protectia Muncii, Mediu, Sanitar si Sanitar-Veterinar) pentru puncte de lucru si sedii sociale cu activitate, schimbari de sediu social, declararea de puncte de lucru, inclusiv cu obtinerea avizelor sau autorizatiilor enuntate mai sus, recodificari CAEN, declarari ale obiectului de activiate principal, declarari sau extinderi ale obiectului de activitate secundar, indreptari de erori materiale, schimbare forma juridica, fuziuni, dizolvari, lichidari, radieri, redactarea de acte constitutive, acte aditionale, contracte de cesiune, contracte de comodat, precum si orice alte modificari ale actelor constitutive ale unei societati comerciale,  pret incepand cu 150 Ron. Tel.: 0744.658.222, 0770.500.283

Pitesti Servicii
 • Nu este companie, este o organizatie non-profit si non guvernamentala care poate presta activitati economice directe si indirecte pentru a-si procura fondurile necesare infaptuirii programelor sociale.

Bucuresti Servicii
 • In urma cu mai bine de 2000 de ani Arhimede spunea: "Daţi-mi un punct de sprijin şi voi urni Pământul din loc". Vorbele sale au ramas peste veacuri purtand cu ele un mare adevar. Azi sunt tot mai multi cei ce si-ar dori sa "mute muntii" cel putin ... Tuturor acestora ne oferim sa le fim aproape, sa le oferim un sfat sau o solutie profesionala, o cale care sa faca drumul catre succes cat mai usor si mai sigur. Suntem o societate de consultanta in urmatoarele domenii: -JURIDIC ( drept comercial, contencios administrativ - OUG.34, drept civil, proprietate industriala - marci); -INVESTITII; -RECUPERARI CREANTE.

Bucuresti Servicii
 • "CHIRU IOAN ALEXANDRU - Cabinet de avocat" cu sediul in Giurgiu, str. Decebal, Bl. 50/3D, ap. 9, acorda asistenta si reprezentare pentru persoane fizice si juridice la Politie, Parchet sau in fata oricarei instante de judecata. Domenii : civil, comercial, familiei, administrativ, penal. Bogata experienta juridica, servicii de calitate, promte si accesibile !

Giurgiu Servicii
 • Prioritatea cabinetului este prestarea unor servicii avocatiale de calitate clientilor sai. Clientii pot fi persoane fizice sau persoane juridice. Serviciile adresate acestora sunt foarte variate. In cazul persoanelor juridice, incepand de la infiintarea societatilor comerciale, cu atestarea de catre avocat a actelor necesare, inscrierea mentiunilor la Registrul Comertului, pana la consultanta in domeniul dreptului comercial si fiscal, dreptul muncii, dreptul proprietatii industriale si, nu in ultimul rand, asistarea si/sau reprezentarea acestora in fata instantelor de judecata de pe intreg teritoriul tarii. Pentru persoanele fizice, serviciile acopera in special gama relatiilor de familie, divort, incredintare minori, partaj, dar si cu privire la relatiile sociale reglementate de Codul Civil - mostenire, revendicare, achizitii si/sau vanzari imobiliare, contracte.

Slatina Servicii
 • Societate cu capital integral privat, cu o vasta experienta in domeniu, o echipa de colaboratori cu un inalt grad de profesionalism, apta sa raspunda cerintelor pietii in domeniul consultantei in afaceri , a consultantei juridice si economice.

Timisoara Servicii
 • Biroul de avocat Ghidiu Doina-Monica va ofera servicii juridice profesionale in mai multe domenii ale dreptului: 1.Drept Comercial: litigii intre comercianti, recuperare debite, infiintari societati comerciale, modificari acte constitutive, inregistrare de reprezentante comerciale, cesiuni si alte operatiuni societare, consultanta in domeniul dobandirii si instrainarii de imobile, verificari ale titlurilor de proprietate, negocieri si redactari contracte comerciale, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata si a organelor de arbitraj; 2.Drept Civil: revendicari, iesiri din indiviziune, uzucapiune, executari silite, mosteniri; 3.Dreptul Familiei: divort, partaj bunuri comune, incredintare minor, program de vizitare, pensii de intretinere; 4.Dreptul muncii: consultanta contracte de munca, litigii angajati/angajatori; 5.Drept penal:asistenta si reprezentare in fata organelor de urmarire penala; 6.Dreptul proprietatii intelectuale: inscriere marci, desene industriale, asistenta si reprezentare in fata OSIM.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra este o firma de proiectare si consultanta care reuneste specialisti din toate domeniile serviciilor si vine in intampinarea oamenilor de afaceri din Romania & strainatate si a firmelor de toate marimile, ce doresc atat infiintarea de societati comerciale, filiale, reprezentante si firme noi, dar si servicii de consultanta legislativa si consultanta in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile. Va putem enumera cateva firme cu care am colaborat: International Plating, Silvermec, Ferox, Robeltex, Leofex, Imprimsal.

Oradea Altul
 • Asistenta administratii publice: Cereri de finantare pentru programe de finantare nerambursabila, Analize financiare, Analize socio-economice sau cost-beneficiu, Managemet proiect in faza de implementare, Dosare achizitii. Consultanta IMM: Planuri de afaceri, Studii fezabilitate, Documentatii finantari nerambursabile, Management de proiect in faza de implementare, Dosare achizitii, Rapotari narative si financiare.

Suceava Servicii
 • Societate de consultanta juridica care prin specialistii sai acopera intreaga ramura de drept, oferind clientilor sai si potentialilor clienti servicii de asistenta si consultanta juridica. Reprezentarea este asigurata in orice instanta de orice grad. Asiguram consultatii persoanelor juridice si fizice, apararea intereselor patrimoniale si nepatrimoniale, analiza si eleborarea contractelor de orice natura, acte aditionale, acte constitutive, statute, etc. Asistenta legala si consultanta juridica de specialitate cu privire la Legea nr.31/1990 republicata si modificata precum si clasificarea CAEN 2008. Examinarea contractelor si asistenta la negocierea si semnarea acestora. Infiintam societati comerciale de orice natura/tip, preschimabari certificate si obiecte de activitate, infiintam sucursale, filiale, sedii secundare, cesiuni de parti sociale. Infiintam asociatii, fundatii, asociatii de proprietari. Asiguram rapid si eficient recuperarea debitelor de orice natura si indiferent de debitor. Asiguram persoanelor fizice straine consultatie si asistenta juridica de specialitate pentru obtinerea vizei de afaceri, studii, permise de munca, permise de rezidenta temporara si permanenta, obtinerea cetateniei romane. Contact: Tel:0768.404.087

Bucuresti Servicii
 • Societatea functioneaza in P. Neamt, Jud. Neamt, Romania, efectuaza servicii profesionale    in domeniile, management firma, organizare si conducerea contabilitatii, audit financiar, audit intern, evaluari de proprietati si firme, administrare societati, administrare judiciara, lichidator.

Piatra Neamt Servicii
 • AVSC Casa de Avocatura STAICULESCU CALIN - Lupta pentru cauza Dumneavoastra ! AVSC ofera consultanta, asistare si reprezentare juridica in majoritatea domeniilor dreptului public si privat. Asistenta juridica legala in domeniul drepturilor individuale si ale afacerilor. Asistenta legala in rezolvarea litigiilor personale, cat si pentru infiintarea, cesionarea, fuziunea si dizolvarea societatilor comerciale. Lasati experienta, dedicatia si priceperea noastra sa preia cazul Dumneavoastra! Preluam cazuri si din afara tarii.! www.avsc.ro

Timisoara Servicii
 • CABINETUL DE CONSILIERE în PROPRIETATE INDUSTRIALĂ GLADCOV - PROINVENT, autorizat legal cu liberă practică, în vederea protejării solicitanţilor impotriva concurenţei neloiale şi asigurării succesului demersurilor lor la Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci în vederea protejării proprietăţii industriale, acordă asistenţă de specialitate în domeniul proprietăţii intelectual - industriale şi reprezentarea clienţilor săi în faţa OSIM precum şi faţă de terţi, în procedurile reglementate legal, la scară naţională şi internaţională, având în vedere că proprietatea intelectual - industrială, oricât ar fi de modestă, ca de exemplu o etichetă originală, un tip nou de ambalaj sau de şurubel, poate fi declarată ca patrimoniu al solicitantului şi poate contribui la succesul lui în afaceri în lumea actuală a concurenţei globalizate, în care orice produs, material sau intelectual este tentant spre a fi furat de cei ce vă fac o concurenţă neloială. Proprietatea industrială (referitor la care stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu tarifele cele mai mici, sprijinindu-i competent şi autorizat) poate face parte din următoarele categorii utilizate frecvent: desene/modele (design), mărci sau invenţii Titularul CABINETULUI DE CONSILIERE în PROPRIETATE INDUSTRIALĂ GLADCOV - PROINVENT, prof. univ. dr. ing. Petre Gladcov este autorizat de Oficiul European de Armonizare in Comertul Intern al Uniunii Europene, in calitate de Reprezentant al acestuia, cu nr. 39973.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate serioasa care isi respecta clientii si se mandreste cu rezultate notabile in activitatile prestate. Avem legaturi cu unii dintre cei mai de seama avocati din Ramnicu Valcea, cu executori judecatoresti, cu diversi prestatori de servicii din Romania. Colaborand cu noi veti beneficia de informatii de calitate, de consultanta de elita, de rezultate pe masura asteptarilor!

Ramnicu Valcea Servicii
 • Infiintata in mai 2003, Sc Deus L& G Administrare 2003 si-a stabilit, inca de la inceputul activitatii sale, ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activitatii de administrare a proprietatii. SC DEUS L&G ADMINISTRARE 2003 SRL are ca obiect principal de activitate administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract - cod CAEN 6532. SC DEUS L&G ADMINISTRARE 2003 SRL, prin conducerea sa, poarta intreaga raspundere fata de derularea in cele mai bune conditii a contractului de administrare a imobilului si fata de functionalitatea si integritatea elementelor proprietatii comune, fata de mijloacele materiale ale asociatiei de proprietari si de utilizarea in bune conditii a acestora. Administrarea se face cu personal specializat, angajat al SC DEUS L&G ADMINISTRARE 2003 SRL. Experienta intregului colectiv al firmei (economisti, contabili, operatori calculator, administratori imobile atestati, electricieni, curieri, casieri) in domeniul administrarii imobilelor, profesionalismul si responsabilitatea acestuia in rezolvarea problemelor cu care se confrunta proprietarii de imobile in fiecare zi, ne permit si oferim servicii de inalta calitate in activitatea pe care o desfasuram. Conducerea firmei este asigurata de personal cu studii superioare economice si tehnice, specializati in administrarea imobilelor prin cursuri organizate de Ministerul Muncii,fiind atestati de catre autoritatile administratiei publice locale. Deviza SC DEUS L&G ADMINISTRARE 2003 SRL este: PROFESIONALISM, TRANSPARENTA, PROMPTITUDINE, CALITATE SI SERIOZITATE.

Bucuresti Servicii
 • Our goals are to accomplish profit and more important a safe and friendly environment in Romania for investors. Due to the fact that Family Trust is a company adapted on the market through know-how Technologies, we are able to satisfy any side of your business. We have developed in several fields: -strategies in sales. -strategies in marketing. -strategies in management. -strategies in negotiation. -strategies in promoting/advertising. -strategies in branding. Legal assistance. Weekly reports. Headhunting. Financial consultancy. ISO consultancy.

Bucuresti Altul
 • Oferim servicii in psihologia clinica: 1. diagnostic si evaluare clinica; Servicii in psihoterapie- psihodrama clasica: 1. sesiuni de psihoterapie individuala 2. sesiuni de psihoterapie de grup Servicii in psihologia muncii si organizationala: (1) analiza psihologica a muncii; (2) evaluare, selectie si expertiza psihologica in vederea angajarii, autorizarii / mentinerii in functie sau la solicitarea institutiilor abilitate; (3) evaluarea in scopul avizarii psihologice pentru protectia muncii si siguranta circulatiei si a navigatiei; (6) analiza şi prevenirea fenomenelor de inadaptare profesională; (7) studiul şi prevenirea stresului ocupaţional; (8) studierea şi evaluarea modalităţilor de îmbunătăţire a adaptării operatorului uman în activitatea de muncă; (9) diagnoză şi intervenţie organizaţională; (10) consiliere pentru orientarea în carieră şi dezvoltare personală; (11) informare şi consiliere în vederea reconversiei şi integrării socio-profesionale; (14) consultanţă psihologică pentru managementul resurselor umane; (15) realizarea de studii şi cercetări ergonomice în vederea îmbunătăţirii performanţelor umane în activitatea de muncă. Servicii de Psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale: a) evaluare şi selecţie profesională: - cunoaşterea profilului psihologic al candidaţilor la ocuparea unor funcţii/ posturi; - raportarea profilului psihologic al candidaţilor la cerinţele psihologice ale postului; - avizarea psihologică a candidaţilor; b) analiza psihologică a activităţii; c) analiza şi prevenirea accidentelor de muncă; d) identificarea şi gestionarea factorilor de risc şi a vulnerabilităţilor psihologice individuale şi de grup, în scopul prevenirii fenomenelor de inadaptare profesională; e) cunoaşterea şi asistenţa psihologică a personalului; f) asistenţa psihologică a persoanelor care execută pedepse privative de libertate şi a altor categorii de persoane, conform legislaţiei în vigoare şi competenţelor profesionale; g) diagnoză şi intervenţie organizaţională; h) managementul stresului; i) managementul situaţiilor de criză şi negocierea; j) asigurarea psihologică a situaţiilor operative; k) asigurarea suportului psihologic al misiunilor şi activităţilor specifice; l) cercetarea metodologică; n) formarea profesională a psihologilor în domeniul de specialitate. Examinari si avizari psihologice conform legii 333/ 2003 ; legii 295/ 2004 si legii 17/ 1996 in vederea obtinerii autorizatiei: - agenti de paza si ordine neinarmati ; - agenti de paza si interventie inarmati cu arme letale, - agenti garda de corp, cu sau fara arma letala ; - permis port-arma de vinatoare ; - permis port-arma letala ; - permis pentru tir sportiv. Expertiza psihologica judiciara

Bucuresti Servicii
 • Pana in prezent am acordat consultanta in marketing si dezvoltare, iar in ultima perioada ne-am axat pe servicii de instalare, reparatii si intretinere aer, apa, gaz, caldura si pe montaj diverse elemente de amenajari interioare, unde asiguram servicii complete de la consultanta si pana la transport. Ne straduim sa fim catmai aproape de exigentele dvs.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma din Tg-Mures, formata din oameni cu experienta in acest domeniu de activitate, si va oferim serviciile noastre pentru firmele care doresc sa obtina finantari, pentru investitii, pentru dezvoltarea si extinderea afacerii personale. Va stam la dispozitia dvs. si deasemeni daca este cazul ne deplasam si la firme, in vederea unei colaborari reciproc avantajoase. Cu toate ca exista concurenta, ca in orice domeniu de activitate, ne dorim sa ne mentinem cat mai mult pe piata romaneasca, si in momentul in care clientii se intorc la noi, stim ca am facut o treaba buna. Asteptam sa ne contactati sa va convingeti de serviciile noastre, in speranta unei colaborari cat mai avantajoase pentru ambele parti.

Tg-mures Servicii
 • Societatea noastra este o societate serioasa, iar profesionalismul de care dam dovada ne recomanda. Facem toate demersurile legale posibile si mediem orice litigiu. Suntem licentiati in drept, consilieri juridici, gata sa raspundem solicitarilor dvs. la orice ora, 7 zile din 7. Infiintam firme, preschimbari certificate, cesiuni, modificari ale actului constitutiv, redactari contracte de orice fel, hotarari AGA, etc. Avizarea si contrasemnarea actelor cu caracter juridic si administrativ. Punem la dispozitie orice model de contract, cerere-actiune in justitie. Redactarea proiectelor de contracte, contractelor civile si comerciale necesare derularii activitatii curente a clientului; redactarea oricaror acte juridice, la cerere - informarea permanenta a clientului cu privire la modificarile legislative intervenite, cu incidenta in planul activitatii curente a clientului; aceasta informare va fi insotita si de comentariile consultantului cu privire la aceste modificari. Mentinerea relatiei cu Registrul Comertului si cu alte institutii de stat sau private, consultatii si cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului (civil, penal, fiscal-financiar, procedural civil, procedural penal, comercial, afacerilor, turism, comercial international, proprietati intelectuale, etc), asistenta, consultanta si reprezentare juridica a persoanelor fizice/persoanelor juridice si altor entitati interesate.

Bucuresti Servicii