Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Consultanta: 1383 companii
 • Evaluator ANEVAR in Brasov pentru proprietati imobiliare (apartament, casa cu teren, teren liber, spatiu comercial, spatiu industrial) si bunuri mobile (autoturism, utilaje). Rapoarte de evaluare pentru diferite scopuri: vanzare-cumparare, informare, partaj, succesiune, impozitare, raportare financiara, garantarea imprumutului, intabulare cladire, aport capital social, esalonare ANAF. Rapoartele de evaluare au o complexitate ridicata si respecta conformitatea cu Standardele de Evaluare ANEVAR. Consultanta personalizata pe intreaga durata a procesului de evaluare si dupa incheierea acestuia. Real estate appraiser and consultant in Brasov, authorized by ANEVAR.

Brasov Servicii
 • Azura Advanced Consulting este membru corporativ ANEVAR. Echipa de specialisti va poate ajuta in vederea realizarii de rapoarte de evaluare certificate ANEVAR pentru proprietati imobiliare (EPI) si bunuri mobile (EBM). Suntem in plin proces de extindere, astfel ca in curand vom putea servisa clienti din toate zonele tarii. Asteptam solicitarile dumneavoastra cu real interes!

Pitesti Servicii
 • Polygraph Test Solutions -Laborator de Expertize Poligraf. Accesand realizarea unei Expertize Poligraf obtineti urmatoarele beneficii: -Identificarea persoanelor sincere si nesincere -Creati un Puternic Factor Preventiv in cadrul companiei dvs -Identifica Persoanele care au creat Prejudicii Morale sau Materiale -Repun in drepturi persoanele ce au fost prejudiciate -Restabilesc Adevarul, Rezolva Starile de Suspiciune si cele Conflictuale -Creaza premisele formarii unui climat de incredere -Factor Educational al angajatilor in spritul Corectitudinii si Loialitatii -Se realizeaza o Protectie a Bunurilor si Valorilor Investitorului -Se realizeaza si o Protectie a Salariatului impotriva banuielilor neintemeiate -Se realizeaza o Politica de Cadre Corecta in folosul societatii -Se promoveaza criteriile Valorii, Cinstei, Corectitudinii si a Moralitatii TESTUL POLIGRAF prezinta 3 caracteristici principale de actiune, respectiv: -implementarea PREVENTIVA -implementarea PERIODICA -implementarea PUNCTUALA Expertul Poligraf Respecta si Aplica in activitatea sa, urmatoarele 10 principii: 1.Principiul INTEGRITATII 2.Principiul DEMNITATII PERSOANEI 3.Principiul OFICIALITATII 4.Principiul RESPONSABILITATII 5.Principiul LOIALITATII PROFESIONALE 6.Principiul LEGALITATII 7.Principiul DREPTURILOR OMULUI 8.Principiul ADEVARULUI 9.Principiul CONFIDENTIALITATII 10.Principiul INCORUPTIBILITATII Expertul Poligraf isi desfasoara activitatea profesionala conform: -Cod COR 244513 -Standard Ocupational -Codului Etic si Deontologic -Metodologia Poligraf Facebook: https://www.facebook.com/ExpertizaPoligraf/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/pulse/expertiza-expert-poligraf-sorin-prie Website: www.poligraf-romania.ro

Sighisoara Servicii
 • Societatea Comercială Maria Securitate S.R.L. s-a constituit pentru a funcționa, in primul rand, ca serviciu extern de prevenire și protecție in domeniul securității și sănătății in muncă, avand ca obiect principal de activitate cod CAEN 7490 - alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a. De asemenea, ca domenii și activități auxiliare, societatea mai are inscrise in "Actul Constitutiv" codurile 8425 - activități de luptă impotriva incendiilor și de prevenire a acestora și 8559 - alte forme de invățămant n.c.a. Societatea are asociat unic, un singur administrator, acesta fiind și conducătorul serviciului de prevenire și protecție. Gabriel Silviu Țuțuianu, conducătorul serviciului extern de prevenire și protecție in domeniul securității și sănătății in muncă, este absolvent al Academiei Tehnice Militare și licențiat in inginerie profilul "geniu" al Universității Naționale de Apărare "Carol I" cu diplomă de master in domeniul "stiințe militare și informații", programul de studii "securitate și apărarea", al cursului postuniversitar organizat de "Centrul de perfecționare in asigurarea calității și certificarea auditorilor" din "Universitatea Politehnică București" - "Auditul securității, sănătății in muncă și evaluarea riscurilor", absolvent al cursurilor de formare profesionala a adulților pentru ocupațiile de "specialist in domeniul securității și sănătății in munca, cadru tehnic cu atribuții in domeniul prevenirii și stingerii incendiilor și formator. Experiența dobandită atat in mediul militar cat și in cel civil in domeniul tehnico-ingineresc, in cele ale protecției muncii, apărării impotriva incendiilor, ISCIR și metrologiei legale, precum și ca formator pentru cursurile de securitate și sănatate in muncă organizate in cadrul proiectului cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale", relevă competența profesională a acestuia. Principalele activități prestate sunt cele descrise de art. 15(1) alin. 1-33, Cap. III, din H.G. 1425/2006, actualizată, privind normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii securității și sănătății in muncă nr. 319/2006, precum și de art. 27(1) alin. a-f, Cap. II, din Legea nr.307/2006, actualizată, privind apărarea impotriva incendiilor.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta legislativa si prestari servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca, conform prevederilor Art. 15 (1) din Normele Metodologice de aplicare a Legii Securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006, aprobate prin HG 1425/2006, in calitate de Serviciu Extern de prevenire si protectie. -identificarea pericolelor si intocmirea evaluarii de riscuri pentru fiecare loc de munca/ post de lucru; -intocmire a planului de prevenire si protectie in urma evaluarii factorilor de risc; -intocmire a instructiunilor proprii; -intocmire tematici de instruire, pentru toate fazele de instructaj (introductiv general,la locul de munca si periodic); -supravegherea starii de sanatate a lucratorilor; -consultanta de specialitate pentru cercetarea accidentelor de munca; -consultanta in relatia cu ITM; -actualizare permanenta a legislatiei. CONSULTANTA LEGISLATIVA SI PRESTARI SERVICII IN DOMENIUL SITUATIILOR DE URGENTA, conform prevederilor Ordinului 163/2007 pentru aprobarea Normelor Generale de aparare impotriva incendiilor. -intocmire plan de evacuare; -intocmire plan de interventie; -intocmire instructiuni specifice; -intocmire tematici de instruire; -efectuarea instructajului( introductiv general, la locul de munca si periodic); -consultanta de specialitate pentru apararea impotriva incendiilor; -consultanta de specialitate in relatia cu ISU ( Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta); -exercitii si demonstratii practice; -intocmirea actelor de autoritate PSI; -actualizare permanenta a legislatiei. EVALUAREA NIVELULUI DE RISC/SECURITATE la locurile de munca conform prevederilor Legii Securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 si a standardelor OHSAS 18001 si OHSAS 18002 in vederea implementarii sistemului de management integrat calitate, mediu, securitate.

Bucuresti Servicii
 • Firma Savedoc oferă servicii complete de arhivare, adresându-se atât agenţilor economici privaţi cât şi companiilor şi instituţiilor de stat. Firma Sc. Savedoc Srl. este certificată ISO 9001 încă de la înfinţarea sa, în 2005. Firma Savedoc Srl este unitate protejata. FACILITĂŢi: - reducerea cheltuielilor legate de aranjare şi depozitare - depozitare în spaţiu securizat - acces rapid la documente - consultanţă în privinţa serviciilor oferite - confidenţialitate - personal specializat pentru administrarea şi asigurarea serviciilor de arhivare - clasificarea şi păstrarea documentelor în vigoare precum şi distrugerea celr expirate - organizare eficientă SERVICII OFERITE: - pregătire şi preluare fond arhivistic - legătorie - ordonare fonduri arhivistice - pregătire documente pentru arhivare - amenajare spaţiu - selecţionare dosare - depozitare arhivă - servicii de arhivare electronică - servicii de consiliere tehnica - servicii de distrugere documente.

Targoviste Servicii
 • Sc. Iasiro Prest Srl. Iasi vine in sprijinul intreprinzatorilor oferind un pachet de servicii complete, realizate de personal calificat, care sa inlesneasca derularea activitatilor si afacerii dumneavoastra. Multe societati au descoperit deja ca abordarea acestor domenii, intr-un mod specific locului lor de munca, permite angajatorilor si angajatilor sa obtina rezultate mai bune pentru ei insisi, pentru afacere si pentru clientii lor. De aceea va stam la dispozitie cu personal calificat si servicii de calitate la preturi accesibile. - Consultanta in Domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii). - Consultanta in Domeniul Situatiilor de Urgenta (P.S.I.). - Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala. - Panouri de semnalizare conform H.G. 971/2006. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Ce va oferim? Intrucat tot ceea ce tine de intocmirea unei declaratii Intrastat reprezinta o activitate extrem de delicata, noi venim in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu complet, bazat pe profesionalism si eficienta maxima. Acesta presupune selectarea corecta a datelor ce trebuie incluse in declaratia Intrastat, prelucrarea atenta a lor, completarea si transmiterea declaratiei in forma sa finala catre Institutul National de Statistica. Ce avantaje veti avea? Lasand pe seama noastra intocmirea declaratiei Intrastat, va veti bucura in scurt timp de o serie de avantaje generate de externalizarea acestei activitati: - costurile dumneavoastra legate de aceasta activitate vor fi mai mici; - veti avea garantia ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate de un personal specializat; - veti avea siguranta transmiterii corecte si la timp a datelor. NOU!!!! Pentru contractele incheiate pana in data de 30.04.2020, se vor acorda 1 luna pe an gratuit intocmirea si depunerea declaratiilor intrastat!!!

Timisoara Servicii
 • Firma specializata in: - certificare energetica - elaborarea certificatului energetic necesar pentru credite bancare, programul - prima casa, vanzarea-cumpararea si inchirierea imobilelor, conform Legii 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor; - audit energetic pentru cladiri; - scanare termica (termografie) a cladirilor pentru verificarea izolatiilor termice si depistarea zonelor cu pierderi de caldura, infiltratii, defecte etc.; - evaluari imobiliare- stabilirea valorii de piata a proprietatii in vederea garantarii creditelor, vanzarii sau cumpararii.

Iasi Servicii
 • Pentru a atinge obiectivul dezvoltare durabilă, autorităţile competente pentru protecţia mediului utilizează instrumente de planificare cum ar fi evaluarea impactului asupra mediului. Luarea în considerare a efectelor asupra mediului ale unui proiect/investiţie încă din primele etape ale planificării acestuia, conduce la identificarea şi evaluarea din timp a posibilului impact asupra mediului. Astfel se pot stabili măsuri de minimizare a efectelor negative înainte de a deveni ireversibile. Studiile pentru protectia mediului Raport de Mediu si/sau Raport de Impact asupra Mediului se realizeaza pentru toate domeniile de activitate in faza PUG, PUZ, PUD, cu precadere pentru: Industria Energetica; Cariere si exploatari miniere; Energii regenerabile; Producerea si prelucrarea metalelor; Industria chimica petrochimica si a cauciucului; Industria Alimentara; Gestiunea deseurilor; Proiecte de infrastructura; Industria extractiva a petrolului si a gazelor naturale; Turism si recreere Reabilitare infrastructura drumuri, apa si canalizare, etc.

Tulcea Servicii
 • Principalele servicii cuprind consultanta fiscala si contabila, intocmire a documentatiei privind dosarul preturilor de transfer, redactare de contestatii la decizii de impunere si asistenta pe parcursul litigiilor fiscale. Oferim potentialilor clienti oportunitatea de a testa cunostintele si modul de lucru prin acordarea de consultanta gratuita in domeniul contabil si fiscal, conform termenilor si conditiilor publicate pe site. In plus, potentialii clienti pot accesa pe blogul nostru arhiva de peste de raspunsuri si solutii oferite de consultantii Viboal Consulting.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta in protectia muncii si psi-situatii de urgenta Societatea noastra este abilitata de inspectoratul teritorial de munca Bucuresti. Societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele servicii: - Servicii de securitate-sanatate in munca - SSM(Protectia muncii). - Servicii de situatii de urgenta - PSI. Pentru serviciile de Securitate-Sanatate in Munca, oferim: a�� Identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor in conformitate cu cerintele Legii nr.319/2006-art.7 (4) lit. a; art.12(1) lit.A si H.G.1425/2006 art 15 pct.1; a�� Intocmire documentatie SSM in conformitate cu prevederile H.G.1425/2006 art.15; a�� Efectuarea Instruirii Introductiv Generale la toate categoriile de personal; a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii la locul de munca in conformitate cu cerintele legale; a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii periodice si testarii lucratorilor in conformitate cu cerintele legale a�� Audit periodic in conformitate cu cerintele legale; a�� Asistenta tehnica pentru organizarea, dupa caz, a Comitetului de Securitate si Sanatate in Munca si Serviciului Intern de Prevenire si Protectie. (Pentru un numar de peste 50 de angajati); a�� Participarea la cercetarea evenimentelor conform competentelor prevazute de HG 1425; Pentru serviciile de Situatii de Urgenta - PSI, oferim: a�� Identificarea si evaluarea riscului de incendiu conform legii 307/2006 art.19; a�� Intocmirea documentatiei de organizare in caz de incendiu si protectie civila; a�� Realizarea planului de evacuare; a�� Realizarea tematicii anuale de instructaj; a�� Plan de interventie; a�� Efectuarea Instruirii Introductiv Generale la toate categoriile de personal (conform OMAI 786/2005); a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii la locul de munca in conformitate cu cerintele legale (conform OMAI 786/2005); a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii periodice si testarii lucratorilor (conform OMAI 786/2005); a�� Audit periodic conform OMAI 163/2007; a�� Exercitii de evacuare; a�� Reprezentare la inspectii ale autoritatilor.

Bucuresti Servicii
 • SC Lero Advanced Consulting SRL infiintata in 2000 avand ca principal obiect de activitate prestarea de servicii, in special intreprinderilor, si anume: evaluari de bunuri mobile si imobile, consultanta financiar-contabila, planuri de afaceri si proiecte. Activitatile de baza ale firmei sunt evaluarea intreprinderilor, bunurilor mobile si imobile, societatea este membru asociat al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) cat si membra a Camerei de Comert si Industrie Oltenia.

Bucuresti Servicii
 • Execut urmatoarele: - identificarea pericolelor şi evaluarea riscurilor pentru fiecare componenta a sistemului de munca, respectiv executant, sarcina de munca, mijloace de munca/ echipamente de munca şi mediul de munca pe locuri de munca/posturi de lucru; - elaborarea şi actualizarea planului de prevenire şi protecţie; - elaborarea de instrucţiuni proprii pentru completarea şi/sau aplicarea reglementărilor de securitate şi sănătate in munca, ţinand seama de particularităţile activităţilor şi ale unităţii/intreprinderii, precum şi ale locurilor de munca/posturilor de lucru.

Satu Mare Servicii
 • Oferim servicii asistenta medicala preventiva si curativa: epidemiologie, vaccinari internationale, prevenirea bolilor asociate calatoriilor, certificat international de vaccinare, medicina muncii, dermatologie, psihiatrie, examen psihologic, neurologie, alergologie (testare si tratament), ORL, endocrinologie, pneumologie, electrocardiograma, spirometrie aeriana si osoasa, audiometrie. Efectuam ecografie doppler color, cardiaca, glanda tiroida, mamara, parti moi si musculoscheletala, cu aparat nou, ultraperformant. Participare in proiecte europene de sanatate: SUNFLOWER, AURORA Experienta in management de proiecte si statistica Realizare de studii clinice Programe de instruire in sanatate (formatori acreditati) Dosare medicale angajare Control medical periodic Consultanta epidemiologie si avizare sanitara.

Timisoara Servicii
 • Hseq Consulting S.R.L. leader in servicii de consultanta in domeniul securitatii, sanatatii si protectiei muncii, precum si in activitatea de calificare si formare profesionala, va ofera cursuri de perfectionare, postuniversitare si cursuri online. Hseq Consulting S.R.L. este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2005, cu sediul in Ploiesti, ce are ca obiect principal de activitate formarea profesionala a adultilor prin organizarea de servicii de consultanta in domeniul securitatii, sanatatii si protectiei muncii si cursuri de calificare si formare profesionala, de perfectionare, cursuri postuniversitare si cursuri online.

Ploiesti Servicii
 • General Financial Consulting SRL activeaza din anul 2005 ca societate de consultanta financiar-contabila si bancara. Lucrarile executate de societatea noastra sunt de inalta tinuta profesionala, scopul acestora fiind in primul rand de a va ajuta la dezvoltarea afacerii si reducerea impozitelor si a taxelor de plata catre stat. Prin departamentul de consultanta financiara, asiguram clientilor nostri posibilitatea de a contracta credite bancare, de a accesa fonduri europene sau alte categorii de fonduri nerambursabile. Misiunea noastra este de a asigura clientilor nostrii servicii profesionale si de calitate adecvate afacerii dvs.

Bucuresti Servicii
 • Firma va ofera servicii de cea mai buna calitate, bazandu-se pe anii de experienta ai celor care se pun in serviciul dumneavoastra. Oferim consiliere si sprijin in gasirea unui loc de munca in UK in domeniul ingrijire copii sau menaj, dar si ajutam persoanele recrutate sa beneficieze de toate actele necesare muncii legale in UK. Pentru persoanele serioase, care dovedesc angajament pe termen lung si incredere, avem colaboratori dispusi sa va ofere cursuri gratuite de calificare in domeniul ingrijire copii, ceea ce va ajuta pe viitor sa accesati locuri de munca mai bune. Apelati la noi si nu veti regreta, comisioanele noastre, in vederea consilierii obtinerii actelor de munca in UK, sunt dintre cele mai mici. Comisionul firmei se retine din primul salar, daca optati ca noi sa fim cei care va ajuta cu dobandirea actelor de munca . Va asteptam cu drag, vrem sa fim o familie mare si unita a romanilor de pretutindeni. Cum munca departe de casa este un sacrificiu urias, vrem sa fiti cat mai linistiti si sa simtiti ajutorul nostru, sa stiti ca nu sunteti singuri !

Londra Servicii
 • Infiintat in anul 1992, biroul expert contabil Viorica Aniculesei, ofera o gama variata de servicii specializate financiar-contabile precum: Servicii specializate de contabilitate, consultanta fiscala, audit, expertiza contabila judiciara si nejudiciara; certificarea declaratiei fiscale nr. 101 , rambursare TVA; precum si auditul fondurilor europene nerambursabile.

Bucuresti Financiar
 • Companie internationala de servicii, comunicare si marketing prin intermediul telefonului mobil. Cu mai mult de 100 agentii in Europa si Statele Unite ale Americii, Leader Mobile este primul network de agentii specializate in vehicularea mesajelor publicitare pe mobil. Dezvoltam PRIMA RETEA INTERNATIONALA DE FIDELIZARE CLIENTI !

Bucuresti Servicii