Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Turnate / Forjate - Produse Feroase & Neferoase: 195 companii
 • Suntem CNC Industry, divizia de Industrie Mecanica a societatii S.C. Simplu Serv Srl. Avem ca obiect de activitate principal executarea de matrite si repere metalice, cu posibilitatea de proiectare CAD/CAM, folosind software de ultima generatie. Alte tipuri de lucrari: - Prelucrari prin aschiere a pieselor de dimensiuni mari si mici. - Repere pt domeniul aeronautic - Repere pt domeniul militar. - Palete pt turbine(dom energetic si naval) - Repere si matrite pentru consumabile Dispunand de o echipa cu o vasta experienta internationala in domeniu, de asemenea, organizam cursuri si seminarii pentru programatori si operatori CNC. Ca si tehnologie dispunem de centre de prelucrare noi tip: -HAAS VM6 – 3 axe: -curse de lucru X 1600 mm / Y 700 mm / Z 700 mm -masa maxima a piesei: 1800 Kg -turatie maxima 1200 rpm -HAAS MiniMill2 – 3 axe:-curse de lucru X 400 mm / Y 300 mm / Z 400 mm -masa maxima a piesei: 500 Kg -turatie maxima 1200 rpm.

Iasi Producator
 • Compania noastra are o vasta experienta in turnarea pieselor din aluminiu si speram sa va putem ajuta in gasirea unei solutii pentru piesele dvs! De asemenea reconditionam si producem si matrite la comanda!

Bucuresti Producator
 • Suntem o firma cu o experienta foarte bogata in proiectare, design si productie confectii metalice: garduri, porti simple si duble din fier forjat copertine, grilaje de protectie , scari metalice, balustrade, mobilier pentru terase (balnsoare, scaune, mese etc), stalpi de iluminat ornamentali.

Barlad Producator
 • Oferim o gama larga de produse fier forjat si accesorii, consumabile pentru polizoare unghilare. Indeplinim orice fantezie a Dvs. imprimata in fier forjat. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.lina-fier.md.

Chisinau Producator
 • Realizam articole din fier forjat, de la mici piese de mobilier si accesorii (sfesnice, scaune, mese, oglinzi, cuiere, paturi etc.) pana la constructii complexe precum (grilaje, copertine, balustrade, porti, garduri, etc.).

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Compania se bazeaza pe fiabilitate, seriozitate si o pregatire in domeniu. Dorim sa crestem pe piata romaneasca in scurt timp datorita tenacitatii noastre . Tot in scurt timp vrem sa iesim pe piata europeana si chiar si mai departe .

Bicaz Chei Producator
 • Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul turnarii pieselor metalice, feroase si neferoase, firma Grivcom  ofera partenerilor interni si externi produse care satisfac exigentele calitative cu produse executate dupa proiecte proprii si la cererea acestora. In categoria de produse se regasesc si produse de arta, de ex; clopote, blazoane, obiecte de cult si crucifixuri, iar mobilierul stradal pentru parcurisi, gradini, pe care vi-l oferim va oferi o imagine absolut speciala amenajarii spatiilor pentru relaxare. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Producator
 • Infiintata in anul 1992, Multi Star Impex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Lupeni, judetul Hunedoara. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: constructii metalice (balustrade, garduri, balcoane). Compania are un efectiv de 4 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Multi Star Impex S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Lupeni Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in BURUIENESTI, judetul Neamt. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de confectii metalice, fier forjat,, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ironim S.R.L.. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

BURUIENESTI Servicii
 • Imbinand mestesugul fierului forjat cu arta decorativa, iti putem amenaja un spatiu intr-un stil unic, confortabil si modern. Eleganta portilor, a balustradelor, a grilajelor si a mobilierului din fier forjat realizat intr-o maniera unica, aduce un plus de rafinament si bun gust in viata ta !

Braila Producator
 • Infiintata in anul 2002, Drago & Den Srl. este situata in Brasov, judetul Brasov. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca confectii metalice fier forjat. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei DRAGO & DEN SRL desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Companie tanara care are ca principal scop vanzarea catre turnatoriile de feroase si neferoase din Romania a unei game foarte mari de produse de calitate foarte buna si la un pret care sa multumeasca beneficiarii nostri. Companiile cu care noi lucram in prezent sunt garantia calitatii produselor pe care noi le comercializam. La noi veti gasi solutii pentru toate problemele.

Ogrezeni Importator
 • Suntem specializati in productia si montajul de confectii metalice civile si industriale, balustrade din otel si fier forjat, mobilier metalic exterior si interior, imprejmuiri rezidentiale si industriale, copertine, scari, grilaje si diferite lucrari in otel si fier forjat. Pentru detalii puteti vizita: www.confectiimetaliceiasi.ro

Iasi Producator
 • Suntem o turnatorie piese din fonta si otel cu greutati cuprinse intre 0 si 400 kg. Productie de serie si unicate, piese turnate din diferite marci de fonte si oteluri. Tratament termic. Agregatul de elaborare este un cuptor cu inductie de 0,5 tone. Ciocane si blindaje concasoare. Bancute gradina Cutii gaze gn-uri Cutii hidranti DN100, DN80, DN60

Buzau Producator
 • We are producing whole fier forjat products. We can present you the best quality at affordable prices. We have online catalogues on our websites. Kaleli is for iron productos, sayka is for decoration ornamental leaf, spears and spoonsi flanges productos. You can visit us and take a look. www.kaleliferforje.com www.saykasac.com Best regards.

Denizli Producator
 • Metachim Grup este o societate de constructii cu sediul in Alba Iulia din judetul Alba. Activitati principale: Confectii metalice de greutate mica si medie: - Porti metalice din fier forjat; - Grilaje din fier forjat; - Mobilier din fier forjat combinat cu lemn (mese, scaune, etc.). Vopsitorie in camp electrostatic a confectiilor din metal: - Gama de culori din portofoliul RAL; - Alte culori speciale in functie de solicitarea clientului; - Dimensiuni maximale ale pieselor: 4500x2000x1500mm - Capacitate vopsire 500m2/zi Lucrari in constructii: - Finisaje interioare si exterioare; - Instalatii termice si sanitare; - Montaj Pardoseli din covor PVC tip TARKETT, GERFLOR, FORBO, etc.; - Constructii de la A-Z (la cheie).

Alba Iulia Altul
 • Turnatoria Blotor va sta la dispozitie cu clopote incepand de la 200 grame pana la 35 tone cu orice tip de ornamentatie si iconografie, juguri din stejar masiv fiert in ulei, limbi de bronz cu siguranta de cea mai inalta calitate, sisteme de automatizare (motoare trifazice, motoare monofazice, motoare liniare) si programare, de asemenea se poate programa si iluminatul interior si exterior al bisericii cat si incalzirea centrala; sute de variante de ceasuri de turn, carilioane, toate avand posibilitatea de a fi actionate inclusiv de pe telefonul mobil, legate prin satelit la un ceas atomic de langa Frankfurt, avand abatere de o secunda la 1 milion de ani, programul resetandu-se la fiecare 24 ore.

Baia Mare Producator
 • Compania isi desfasoara activitatea in domeniul executiei pieselor turnate din aliaje baza fier, in special fonte inalt aliate respectiv oteluri slab si mediu aliate. Piesele executate prezinta o complexitate medie cu greutati ce nu depasesc 400 kg pe bucata semifabricat brut turnat.

Zalau Producator
 • Livnica Kikinda e o firma cunoscuta printre cumparatori: Opel, Mercedes, Mann Din Germania, Fiat Si Sanne Din Italia si piese de tractor John Deere. Suntem cunoscuti in urmatoarele tari: Germania, Franta, Italia, Olanda, Belgiua. Garantie precisa si ieftina!!!

Kikinda Producator
 • Societatea Metarom Buzau este o companie cu capital integral privat care a luat fiinta in 1994. In cei 17 ani de la infiintare, societatea s-a dezvoltat an de an, asa incat, in prezent dispune de 4 hale mari de productie si un numar mare de utilaje de la cele de aschiere pana la cele pentru presari la rece intr-o gama foarte variata. Personalul societatii, atat corpul ingineresc cat si personalul de executie are o pregatire deosebita, multi dintre angajati avand zeci de ani de experienta pe platforma industriala buzoiana.

Maracineni Producator