Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Turnate / Forjate - Produse Feroase & Neferoase: 195 companii
 • Firma noastra se afla in Campina, este infiintata in 2001, are un numar de 6 angajati si are ca domeniu de activitate turnatorie. Producem bucsi motoare turnate centrifugal pentru Dacia, Aro, Raba Savien, tractor si alte tipuri de motoare in stare ebosata sau neebosata. De asemeni producem, la turnare statica in amestec de formare, cilindri hidraulici.

Campina Producator
 • Producator Porti Si Garduri Din Fier Forjat, Balustrade, Scari Interioare, Balcoane. Grilaje, Automatizari Porti Batante Si Culisante, Usi De Garaj Sectionale Rezidentiale Si Industriale, Bariere Auto. Site: www.zaunimpex.ro

Bucuresti Producator
 • Societatea noastra produce obiecte din fier forjat la comanda, cu modelul adus de client sau propus de noi, tinand cont de caracteristicile spatiului care trebuie amenajat(interior sau exterior). Vindem si din stoc subansamble din fier forjat .

Constanta Producator
 • SC SENAR PROD produce piese turnate din fonta, otel, materiale neferoase, realizeaza diverse tipuri de confectii metalice, mibilier pentru gradini, s.a.. Are ca principal partener MITTAL STEEL ROMAN si alti parteneri interni.

Rm.sarat Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 in targu neamt, judetul neamt. Producem o gama larga de confectii din fier forjat de lux si simple: porti, garduri, balustrade, balcoane, arcade de grilaje, copertine, mobilier, elemente ornamentale, porti industriale, sisteme de imprejmuiri, hale si alte structuri metalice, profile amprentate. efectuam automatizari pentru porti si usi de garaj. Nou: confectionam balustrade de lux cu insertii de alama! Producem si DISTRIBUIM o gama larga de ELEMENTE pentru confectii din FIER FORJAT. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate conform standardelor ISO. In firma Arco Trust Andy's S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica, avand ca valoare Fundamentala orientarea catre client. Am reusit sa ne impunem pe piata produselor din fier forjat din zona MOLDOVEI datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati. Prioritatea noastra este satisfactia clientilor! Executam modele deosebite pentru clienti cu pretentii!

Targu Neamt Producator
 • Infiintata in anul 2004, Tehnotop System S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Tehnotop System S.R.L este sa ofere produse de calitate ca: confectii metalice din fier forjat. Compania noastra are un personal de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Tehnotop System S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Producator
 • Inca de la infiintare, firma Axis - Sibiu si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania va pune la dispozitie produse de calitate ca, confectii metalice din fier forjat. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Axis Grup Srl. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. www.axis-sibiu.ro, office@axis-sibiu.ro

Sibiu Producator
 • Suntem o companie localizata in Ramnicu Sarat, judetul Buzau, si infiintata in anul 1994. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese de canalizari, hidranti, garduri, stalpi, confectii metalice. Firma noastra are un personal de 100 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Fontcom S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Ramnicu Sarat Producator
 • Infiintata in anul 1882, Nicovala S.A isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Nicovala S.A produce o gama larga de piese turnate din fonta si utilaje industriale. Firma noastra are o echipa de 110 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Europa de Vest. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sighisoara Producator
 • Start M.g. S.R.L. din Barcanesti, judetul Prahova pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Start M.g. S.R.L. produce o gama larga de organe de asamblare, flanse plate, flanse oarbe, flanse cu gat, cuplaje electroizolante, coturi forjate, reductii concentrice, confectii metalice, tamplarie de aluminiu si PVC cu geam termopan. Firma noastra are o echipa de 20 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Barcanesti Producator
 • Coref S.A din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii de case, amenajari interioare, fatade, confectii metalice, garduri din fier forjat, constructii cazane, izolatii termice. Firma noastra are un personal de 50 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Coref S.A sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Docirex Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Valenii De Munte, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Docirex Prod S.R.L. produce o gama larga de: scaune, mese, mobilier din fier forjat. Produsele si serviciile noastre sunt destinate pentru piete straine. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan international. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Valenii De Munte Producator
 • Lower Design S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Chetani, judetul Mures. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: porti din fier forjat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Chetani Producator
 • Levi Lux - importator elemente fier forjat, profile modelate si amprentate, varfuri forjate din metal. Toate piesele comercializate sunt din metal, cutii postale din aluminiu, mobilier din aluminiu pentru gradina.

Constanta Importator
 • Infiintata in anul 1997, Levi Lux S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Levi Lux S.R.L. importa o gama larga de fier forjat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Producator