Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Produse Feroase & Neferoase: 2121 companii
 • Infiintata in anul 2004, GIMANI & MUFLE S.R.L este situata in Campulung, judetul Arges. Compania Gimani&mufle S.R.L comercializeaza o gama larga de produse pentru drenajul apelor de suprafata: capace de canal, rigole, gratare, sisteme de epurare ale apelor uzate, fose biologice, camine ape reziduale etc. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma GIMANI & MUFLE S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Campulung Import - Export
 • Companie cu capital integral privat. Producator de PRODUSE DIN SARMA - PLASA IMPLETITA pentru gard , CONFECTII METALICE  . In domeniul AUTO -vanzare-montare de PARBRIZE, pentru toate tipurile de autovehicule.

Buzau Producator
 • Ritus Romania S.R.L. comercializeaza scule pentru prelucrarea lemnului de cea mai buna calitate germana "RITUS" Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Codlea Import - Export
 • Suntem o companie localizata in Buzau, judetul Buzau, si infiintata in anul 1993. Firma Arcons 2000 S.R.L. are o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj parbrize si productie fire metalice, sarma. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Arcons 2000 S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Arcons 2000 S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Buzau Servicii
 • Inca de la infiintare, firma Axis - Sibiu si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania va pune la dispozitie produse de calitate ca, confectii metalice din fier forjat. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Axis Grup Srl. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. www.axis-sibiu.ro, office@axis-sibiu.ro

Sibiu Producator
 • Compania produce balustrade din inox, mobilier din inox pentru industria alimentara (carucioare, rafturi, mese, etc.),confectii din inox la comanda, garduri, porti, balustrade, copertine din fier forjat, scari metalice, confectii metalice diverse, tamplarie aluminiu si PVC

Iasi Producator
 • Suntem o companie localizata in Ramnicu Sarat, judetul Buzau, si infiintata in anul 1994. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese de canalizari, hidranti, garduri, stalpi, confectii metalice. Firma noastra are un personal de 100 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Fontcom S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Ramnicu Sarat Producator
 • Band Metal S.R.L. din Timisoara, judetul Timis pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca, cuie si impletituri de sarma. Firma noastra are un personal de 8 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Producator
 • Firma noastra presteaza o gama larga de servicii cum ar fi: decupari laser in inox, fotografie publicitare, balustrada din inox, litere volumetrice din inox, amenajari cu inox, panouri publicitare si stative de prezentare din inox sau alte materiale,amvoane,pupitre prezentare,pupitre conferinte, firme luminoase, personalizari birouri, obiecte personalizate

Campina Servicii
 • Avaco S.A. a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Avaco S.A va pune la dispozitie produse de calitate ca: confectii metalice, garduri, turnuri, tevi, parapeti. Firma noastra are un personal de 100 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Avaco S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Avaco S.A. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Producator
 • Inca de la infiintare Aluc Prod Com S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Aluc Prod Com S.R.L produce o gama larga de cuie, plasa de gard, sarma. Firma noastra are o echipa de 50 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Aluc Prod Com S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bailesti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1908 si este situata in Stefan cel Mare, judetul Constanta. Avand 105 angajati, firma noastra produce o gama larga de suruburi, balamale, foraibare, coltare, semicoliere, garnituri coliere. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. In firma Sursal S.A.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Saligny Producator
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, infiintata in anul 1999. Compania Lemetal Com Srl. va pune la dispozitie produse metalurgice de inalta calitate: - Tabla: Groasa; Banda si tabla laminate la cald/rece; Banda si tabla zincata; -Tevi: Sudate: rectangulare, rotunde; Tevi fara sudura/laminata la cald; Teava de precizie fara sudura trase la rece; -Oteluri carbon si aliate: Otel rotund; Otel lat; Otel patrat; Otel hexagonal; -Sarma, Electrozi, Sormait. Obiectivul nostru este satisfacerea clientilor nostri la un nivel cA �t mai inalt, de aceea produsele A� �i serviciile noastre ofera cele mai bune combinatii de pret si calitate. Si pentru ca Lemetal Com S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 2000, Adarco Invest S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 46 angajati, firma noastra produce o gama larga de containere, benzi metalice, benzi transportoare. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Adarco Invest S.R.L.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Adarco Invest S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Petrosani Producator
 • Inca de la infiintare Redmet S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 21 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de profile laminate, tevi din fier, rotunduri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Redmet S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Redmet S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Hunedoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, cu capital integral privat, Sc. Netinvest Srl. Iasi are ca principal obiect de activitate comertul cu ridicata al produselor si minereurilor metalurgice iar ca obiect de activitate secundar sunt prestari servicii de confectionat armaturi din otel beton: - Confectionat etrieri; - Fasonat otel beton; - Intins otel beton din colaci la dimensiuni; - Debitat otel beton. Prin activitatea desfasurata de-a lungul timpului firma a dobandit renumele de partener de afaceri sincer, corect si sigur pe segmentul firmelor ce comercializeaza produse metalurgice.

Iasi Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Compania Arcsib S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca arcuri de compresiune, tractiune si torsiune din sarma de 0,3 mm pama la 7 mm. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Arcsib S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Producator
 • S.C. Group Crisan S.R.L. din Arad, judetul Arad pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania S.C. Group Crisan S.R.L. comercializeaza o gama larga de accesorii si consumabile pentru sudare, echipamente de protectia muncii. Firma noastra are o echipa de 15 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Group Crisan S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei S.C. Group Crisan S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Turprod Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Turprod Srl produce o gama larga de clopote de biserici, instalatii muzicale cu clopote de biserici-clarioane, produse turnate din neferoase si candelabre. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Turprod S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Infiintata in anul 1882, Nicovala S.A isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Nicovala S.A produce o gama larga de piese turnate din fonta si utilaje industriale. Firma noastra are o echipa de 110 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Europa de Vest. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sighisoara Producator