Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Produse Feroase & Neferoase: 2121 companii
 • Infiintata in anul 1994, Tirol Prod Com S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Satu Mare, judetul Satu Mare. Avand 66 angajati, firma noastra produce o gama larga de confectii metalice (garduri, balustrade, afumatoare pentru apicultura, mobilier pentru laboratoare, spitale), tabla, paine, cornuri, foietaje, cozonaci, chifle, impletituri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Tirol Prod Com S.R.L.. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Tirol Prod Com S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Producator
 • Firma S.C. Mefivar S.R.L. infiintata in 1991, in domeniul pieselor de schimb pentru benzi transportoare din cauciuc produce o gama larga de piese de schimb si subansamble dupa cum urmeaza: role, agrafe,dispozitiv de capsat benzi,suporti pentru role. Societatea functioneaza in prezent cu 23 de angajati in, avand totodata si o dotare tehnica adecvata pentru realizarea acestor produse: - strung automat CNC - strunguri clasice (320,400, 560) - freze - masini si utilaje speciale pentru realizarea agrafelor, dispozitivelor, suportilor. Produsele sus mentionate sunt executate pe baza de comenzi ferme emise de beneficiari la preturi, termene si modalitati de plata negociate. Produsele sunt livrate prin: - mijlooace proprii a beneficiarului - Cargus - mijloace proprii a furnizorului Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin: TEL/FAX : 0261731046 TEL: 0261768195 MOBIL:0723218231 (30 )

Satu Mare Producator
 • Infiintata in anul 1992, Trandiul S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Stefanesti, judetul Arges. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale feroase si neferoase, organe de masini, piese pentru industria electrotehnica, motoare electrice. Firma noastra are un personal de 38 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Trandiul S.R.L.. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Stefanesti Producator
 • Barady Service S.R.L a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Focsani, judetul Vrancea. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de uleiuri minerale, anvelope, electrozi, sarme, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Barady Service S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Barady Service S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Focsani Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Craiova, judetul Dolj, si infiintata in anul 2001. Compania Bucur Ges S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca tabla zincata, articole tehnice din cauciuc, piese si accesorii auto din cauciuc. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Bucur Ges S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Producator
 • Dubimar S.R.L din Craiova, judetul Dolj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de uz casnic si gospodaresc, intrerupatoare, aparataje de joasa tensiune, balamale, clante, broaste. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Dubimar S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Dubimar S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Societatea noastra comercializeaza o gama variata de produse, cum ar fi: - Motoare electrice, noi si s.h.: de la 0.37 - 150kw - Rulmenti : toate cotele - Burghie :diferite dimensiuni - Chei : 60-70-75-90 - Cutite strung : diferite dimensiuni - Electrice : relee, contactori, LFA-uri, etc - Electrozi sudura Supertit fin: 2.5-3.25-5 - Filiere : diferite dimensiuni Freze : diferite dimensiuni - Holsuruburi : toate tipurile si dimensiunile - Mandrine : diferite dimensiuni - Malaxor inox - Motoare + pompa - Reductoare - Suruburi si piulite : toate tipurile si dimensiunile - SDV-uri - Scule aschietoare - Teava : diferite categorii si calitati - Teava inox : 30-40-55-60-80mm - Tarozi : diferite dimensiuni - Vane de fonta,inox,otel : diferite dimensiuni - Utilaje agricole - Utilaje pentru constructii si drumuri si piese de schimb aferente Preturi reduse. Acceptam diferite metode de plata. Oferim livrare pentru cantitati mari. Asteptam comanda dumneavoastra de proba. Va multumim!

Tecuci Distribuitor
 • Pot Com S.R.L, a fost fondata in 1994 in Targoviste, judetul Dambovita si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Pot Com S.R.L va pune la dispozitie servicii de colectarea deseurilor metalice, valorificarea deseurilor. Firma noastra are un personal de 60 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Pot Com S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Pot Com S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Targoviste Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Delta Rom Technologies Srl. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind unic producator european pentru anumite piese (conexiuni pentru diode). Firma Delta Rom Technologies Srl. are o echipa de 45 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de piese de mecanica fina pentru industria electrica si electronica. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania si din strainatate astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Sistemul de management al calitatii al firmei noastre a fost certificat conform ISO 9001:2000 de catre SRAC (membru IQNet) inca din anul 2002, certificarea fiind reinoita in 2005. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Maracineni-Pitesti Producator
 • Infiintata in anul 1998, Silmar Srl este situata in Cugir, judetul Alba. Compania Silmar S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca prelucrari metalice prin aschiere. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Silmar S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cugir Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Astro Tsc Depart S.R.L. este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Firma Astro Tsc Depart S.R.L. are o echipa de 19 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de scari si schele din aluminiu. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Astro Tsc Depart S.R.L.. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Sprie Producator
 • Infiintata in anul 1995, Romdor S.A. este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de metale neferoase - metalurgie. Compania are un efectiv de 17 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Sibiu Producator
 • Infiintata in anul 2004, Tehnotop System S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Tehnotop System S.R.L este sa ofere produse de calitate ca: confectii metalice din fier forjat. Compania noastra are un personal de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Tehnotop System S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Producator
 • Modern Comartis 97 din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: prelucrari mecanice, produse feroase si neferaose, confectii metalice, piese sudate. Compania are un efectiv de 12 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Tehnomecanica S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: confectii metalice (gratare, garduri, porti industriale, structuri metalice pentru hale industriale, confectii inox pentru abatoare si fabrici de procesare a carnii, utilaje agricole). Compania are un efectiv de 40 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei externe. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Tehnomecanica S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Satu Mare Producator
 • Infiintata in anul 1993, Sacris Impex S.R.L. avand sediul si punctul de lucru in Satu Mare, localitate situata la aproximativ 7 Km de vama Romano-Maghiara Petea, se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta atat pe plan national cat si in strainatate. Avand o experienta de peste 28 ani in productia de cadre metalice usoare in special pentru mobilier de gradina, terasa si balcon compania noastra poate oferi clientilor sai atat mobilier semifabricat (cadre metalice) cat si produse finite datorita parteneriatelor cu firme romanesti cu traditie in productia elementelor din lemn pentru sezut, spatar, cotiere si blaturi de masa. Din paleta de produse amintim mai multe modele de scaune, fotolii (scaune cu cotiere), mese, set de berarie (set bere) cu si fara spatar atat pentru adulti cat si pentru copii (1 set = 1 masa si 2 banci) majoritatea avand cadrele rabatabile fiind astfel usor de depozitat. De-a lungul timpului am reusit sa castigam increderea clientilor nostri si beneficiem astfel de o mare recunoastere pe piata din Romania. Implementarea si respectarea sistemului de Managment al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2001 este o dovada in acest sens dar totodata o dovada ca SACRIS Impex S.R.L. pune un accent foarte mare pe calitatea produselor sale. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientilor nostri. Toti angajatii SACRIS Impex S.R.L. sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Colectivul de muncitori este condus de ingineri cu experienta care garanteaza un inalt grad de productivitate si calitate. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei SACRIS Impex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Satu Mare Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de debitarea laser si indoire de inalta precizie pentru piese din tabla de inox, otel-carbon si aluminiu aliat. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt si constant al calitatii produselor si servicilor noastre. Urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Sc. Phoenix Laser Srl. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Producator
 • Infiintata in anul 1994, Mecano-electric Service S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Mecano-electric Service S.R.L. este sa ofere produse de calitate precum: confectii metalice - cutii pentru electrice, confectii grele pentru hale industriale. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. In scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mecano-electric Service S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati la nr de telefon: 0745557557 sau 0752243532

Darmanesti Producator
 • Inca de la infiintare Vaspet S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 30 angajati, Vaspet S.R.L produce o gama larga de inele din teflon, bare, bucse, placi, folii, poliamide. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Vaspet S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Vanatori Producator
 • Germa Impex S.R.L. din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Germa Impex S.R.L. produce o gama larga de obiecte din inox pentru industria alimentara si constructii - balustrade din inox, carlige din inox, obiecte de carmagerie. Firma noastra are o echipa de 15 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt        controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Producator