Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Produse & Aliaje din Metale Neferoase - Produse Feroase & Neferoase: 144 companii
  • Suntem o companie localizata in Ramnicu Sarat, judetul Buzau, si infiintata in anul 1994. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese de canalizari, hidranti, garduri, stalpi, confectii metalice. Firma noastra are un personal de 100 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Fontcom S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Ramnicu Sarat Producator
  • Firma noastra presteaza o gama larga de servicii cum ar fi: decupari laser in inox, fotografie publicitare, balustrada din inox, litere volumetrice din inox, amenajari cu inox, panouri publicitare si stative de prezentare din inox sau alte materiale,amvoane,pupitre prezentare,pupitre conferinte, firme luminoase, personalizari birouri, obiecte personalizate

Campina Servicii
  • Infiintata in anul 1991, Turprod Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Turprod Srl produce o gama larga de clopote de biserici, instalatii muzicale cu clopote de biserici-clarioane, produse turnate din neferoase si candelabre. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Turprod S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
  • Beofon S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Beofon S.R.L este sa ofere produse de calitate ca hartie, carton, produse neferoase, tabla, tevi. Compania noastra are un personal de 50 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Beofon S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor