Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Minereuri & Deseuri Metal - Produse Feroase & Neferoase: 140 companii
 • Suntem o companie cu ambitii mari, dorim sa oferim cele mai bune servicii la preturi avantajoase atat pentru clientii nostri cat si pentru noi. Cautam intotdeauna echilibrarea castigului personal cu o munca de calitate superioara.

Leordeni Distribuitor
 • Sc Remat System Srl, companie din Oradea avand puncte de lucru si in judetul Bihor are ca domeniu principal de activitate colectarea deseurilor reciclabile cum ar fi: fier, carton, hartie, aluminiu, cupru, alama, inox, acumulatoare, tabla, span, radiatornavete, sarme, peturi, etc.

Oradea Episcopia Servicii
 • Suntem o companie cu sediul in Camerun care producem produse cum ar fi minereul de cupru, catozi de cupru, cupru, concerntrates minereu de plumb, mercur metalic, de hatie de copiere și bitum. Preturile noastre sunt foarte corecte, datorită faptului că avem o mină de unde procuram toate materiile prime. Puteți beneficia de ofertele noastre. Ne puteti contacta prin telefon sau e-mail.

Maroua Producator
 • Suntem o companie mica care doreste sa se dezvolte in acest domeniu de activitate alaturi de parteneri seriosi si de incredere. De asemenea suntem interesati in colaborarea cu firme din Comunitatea Europeana.

Ploiesti Servicii
 • Suntem o companie care nu a fost afectata de criza financiara, in continua expansiune si in cautare de noi piete. Distribuim produse feroase si neferoase, cherestea de toate tipurile pentru variate domenii de utilizare.

Villaspeciosa(ca) Importator
 • Firma inffintata anul acesta este la inceputul acivitatii, facem primii pasi in cercetarea pieti si achizitionare marfuri pe piata nou verificata in Europa Centrala si Europa de Vest. Vindem si cumparam deseuri feroase neferoase.

Komarno Importator
 • Www.bursademetale.ro - singurul loc de intalnire on-line al cererilor si ofertelor de produse metalurgice. Aici gasiti tabla, teava, corniere, profile, deseuri metalice, etc. la cele mai bune preturi de pe piata.

Iasi Servicii
 • Firma se ocupa de comert, transport, drumuri, achizitii feroase si neferoase, exploatare forestiera si alte domenii conform statutului. Firma are angajati cu carti de munca. Firma este interesata sa achizitioneze tot felul de metale. a multumim ptr. Colaborare!

Drobeta Turnu Severin Servicii
 • Suntem o firma din spania, care se dedica la export si import produse de interes atat pe piata romana cat si cea spaniola. Contam cu o echipa de profesionales in export-import si prestam servicii de calitatea I-a.

Roquetas De Mar Import - Export
 • Compania Advantage cumpara regulat deseuri din aluminiu si cupru, in loturi saptamanale cu tiruri sau container, precum si deseuri de metale feroase cu transport naval, cantitati intre 1500-3000 Mtone lunar. Modalitatea de plata: cu irevocabil LC sau B/T.

Otopeni Import - Export
 • Sc. Deo Kraft Srl. achizitioneaza stocuri cu miscare lenta de la producatorii de tabla pentru industria automobilelor din Europa de Vest. Tabla comercializata este de cea mai buna calitate, ofertele de pret fiind cele mai mici de pe piata.

Galati Distribuitor
 • Infiintata in anul 2007, Priscom Srl. este situata in Barlad, judetul Vaslui. Firma Priscom Srl. are o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in efectuarea de valorificarea deseurilor, plastic, carton, hartie. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Priscom Srl. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Barlad Servicii
 • Compania noastra achizitioneaza deseuri:   metale feroase ,neferoase,hartie ,carton,mase plastice,folie ,masini pentru dezmembrare. Totodata firma este autorizata sa participe la programul rabla 2012.

Baia Mare Servicii
 • Chatarras y Metales Monastil, S.L. este o compania autorizata pentru colectarea deseuri feroase si neferoase, acumulatori, motoare electrice, cabluri electrice. Chatarras y Metales Monastil, S.L. cumpara la pretul pietei cantitati mari de fier vechi: fier vechi, motoare electrice uzate, cabluri electrice uzate, radiatoare, deseuri de cupru, deseuri de alama, deseuri de aluminiu. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Elda (alicante) Import - Export
 • Rossal S.R.L. din Roman, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 130 angajati, Rossal S.R.L. ROMAN efectueaza: colectare deseuri, feroase, metal, hartie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Rossal S.R.L. ROMAN se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Rossal S.R.L ROMAN., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Roman Servicii
 • Greentech S.A. este unul dintre cei mai importanti reciclatori de mase plastice din Sud-Estul Europei si totodata pionerul reciclarii deseurilor din plastic in Romania. Societatea a fost infiintata in anul 2002 cu capital integral privat. Viziunea noastra: Filozofia noastra se bazeaza pe necesitatea imperioasa a prezentului, dar si a viitorului copiilor nostri de a trai intr-un mediu curat si sanatos. Armonia dintre om si natura este un concept, care odata adoptat, ne poate dezvalui si calea unei activitati economice durabile - reciclarea maselor plastice / plastic. Activitatea societatii noastre ajuta natura se se insanatoseasca dupa o lunga boala cauzata de societatea umana - "boala deseurilor". Obiectivul firmei: In conditiile in care resursele naturale se diminueaza, reciclarea este solutia conservarii acestora. In conditiile in care poluare este un fenomen in crestere din cauza ambalajelor din plastic, solutia pentru incetinirea acestui fenomen este reciclarea. Plecand de la premiza ca puteam dezvolta o afacere rentabila prin reciclarea deseurilor din plastic si ca puteam contribui la crearea unui mediu curat prentru generatia noastra si in special prentru generatiile viitoare, obiectivul principal al societatii este acela de a deveni unul dintre polii europeni ai reciclarii maselor plastice. Atingerea obiectivului se va face bazandu-ne pe forta omenilor si a tehnologiilor pe care le detinem, urmarind o dezvoltare durabila prin investitii sustinute.

Buzau Servicii
 • Suntem o firma cu o afacere de familie sot, sotie. Ca obiect de activitate avem colectarea deseurilor feroase si neferoase. In acest domeniu de activitate am acumulat o experienta de sase ani. Tot profitul care s-a acumulat de-a lungul anilor, s-a investit in masini, utilaje si terenuri pentru colectarea deseurilor.

Jibou Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Vikay SRL isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca confectii metalice, reciclari deseuri feroase si plastic. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brasov Servicii
 • Achizitonam fier vechi, deseuri neferoase, deseuri electrice si electrocasnice, motoare si auto uzate, mijloace fixe, dezafectare, debitare, valorificare in tota tara auto uzate, utilaje uzate, deseuri de span, maculature, etc. Asiguram transport, plata cash. Tel.: 0768080189 sau 0729352010

Bucuresti Altul
 • Societatea noastra se ocupa cu debitarea si achizitionarea de deseuri feroase si neferoase, PET, deseuri PVC, hartie, precum si cu dezmembrarea de autovehicule si vanzarea de piese auto din dezmembrari. Inchiriem automacara 12,5 tone in Ploiesti si imprejurimi.

Ploiesti Servicii