Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Minereuri & Deseuri Metal - Produse Feroase & Neferoase: 140 companii
 • Suntem o firma in curs de dezvoltare si dornica de a infiinta noi locuri de munca. Dorim sa ne dezvoltam atat judetul nostru cat si in alte judete. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Caracal Distribuitor
 • Societatea are sediul în municipiul Miercurea-Ciuc, str. Harghita, nr. 98, jud. Harghita, România. Unitatea a fost înfiinţată în 1952 şi de la această dată funcţionează sub diverse denumiri (în cea mai mare perioada ca Întreprinderea Minieră Harghita). In prezent functioneaza ca societate pe actiuni cu caplital exclusiv privat. Exploatarea Miniera Harghita are ca obiectiv exploatarea şi prepararea zăcămintelor de dolomita Voslobeni, Delnita si zacamintelor de andezit la Sancraieni, fiind unicul producător de filer calcar dolomitic din România, fiind principalul producator de dolomita macinata folosita la fabricarea ingrasamintelor chimice (nitrocalcar). Produce agregate de cariera (piatra sparta), cribluri de diferite sorturi din carierele societatii.

Miercurea Ciuc Producator
 • Eco Metal Colect Srl este o societate care are ca obiect de activitatea colectarea deseurilor feroase si neferoare:(fier, tabla, fonta, span fier, cupru, aluminiu, inox, plumb, bronz (alama), hartie , carton, plastic, pvc, folie, navete de plastic, dee, acumulatori auto uzati, ulei ars etc.

Bragadiru Servicii
 • Sc Ayt Global Development Services Srl este autorizata de catre A.N.P.M., R.A.R. si POLITIE pentru desfasurarea activitatii de: Colectarea, pretratarea, tratarea si dezmembrarea vehiculelor scoase din uz (VSU), de la persoane fizice si persoane juridice. Eliberarea de certificate de distrugere/radiere auto pentru toate categoriile. MISIUNEA NOASTRA Profesionalismul si competenta reprezinta valorile dupa care se ghideaza politica firmei pe piata existent iar misiunea noastra este atingerea unor noi obiective in domeniul valorificarii si reciclarii deseurilor. Societatea este in permanenta dezvoltare,acest lucru datorandu-se adaptarii la cerintele pietei,fiind intr-un proces continuu si rapid de expansiune. Societatea noastra respecta legislatia in vigoare privind protectia mediului inconjurator. Sloganul dupa care ne ghidam este: “Gandeste Verde- Reciclam Impreuna” TINTA NOASTRA Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului. Tinta noastra privind reciclarea deseurilor in prezent si viitor reprezinta stabilirea de noi parteneriate cat si mentinerea celor existente intr-un mediu cat mai transparent si eficient pentru ambele parti prin oferirea de servicii de calitate.

Buftea Servicii
 • Sc Al & Co Recycling Srl a fost infiintata in anul 2008 si de atunci asigura constant, pentru generatorii si colectorii de deseuri serviciul de valorificare respectiv reciclare al acestora. Obiectivul nostru in orice colaborare il reprezinta identificarea de solutii pentru valorificarea si reciclarea unei game cat mai extinse de deseuri. Preluam urmatoarele sortimente de deseuri: - Deseuri nepericuloase: ( hartie / carton, mase plastice, metal (feros / neferos), lemn, sticla, etc. In functie de conditiile de la fata locului putem amplasa prese pentru balotare, sau containere, in functie de stocul disponibil la momentul respectiv. Asiguram dezafectarea constructiilor si a instalatiilor metalice. Bine ati venit!SC AL & CO RECYCLING S.R.L. a fost infiintata in anul 2008 si de atunci asigura constant, pentru generator si colectori de deseuri serviciul de valorificare al acestora. Obiectivul nostru in orice colaborare il reprezinta identificarea de solutii pentru valorificarea si reciclarea unei game cat mai extinse de deseuri. Preluam urmatoarele sortimente de deseuri: - Deseuri nepericuloase: ( hartie / carton, mase plastice, metal (feros / neferos), lemn, etc. In functie de conditiile de la fata locului putem amplasa prese pentru balotare, sau containere, in functie de stocul disponibil la momentul respectiv. Asiguram dezafectarea constructiilor si a instalatiilor metalice. DISTRUGERE MATERIAL SC AL & CO RECYCLING SRL asigura distrugerea de arhive si documente confidentiale, sau cu regim special, eliminand riscurile recuperarii informatiilor cuprinse in acestea. Totul se desfasoara sub incidenta unui contract. Partenerii interesati de distrugere au posibilitatea delegarii unui reprezentant care sa asiste (sau sa filmeze) la operatiune, sau pot solicita ca distrugerea sa fie efectuata la sediul lor. Distrugerea deseurilor se poate realiza prin tocare, taiere, presare, dezmembrare, balotare. MANAGEMENTUL INTEGRAT AL DESEURILOR In colaborare cu parteneri ai societatii noastre, asiguram si transferul de responsabilitate al deseurilor. Acest lucru inseamna ca, tot ce inseamna cadru legislativ si intocmirea de documente necesare, vor cadea in sarcina noastra si a partenerilor nostrii. Obiectivul acestei colaborari este acela de a oferii clientilor nostrii, solutii de reciclare pentru cat mai multe deseuri generate. Astfel firmele partenere vor putea sa isi indeplineasca targhetele de reciclare, care in ultimii ani au fost ridicate chiar si la 90%.

Bucuresti Altul
 • Va oferim consultanta privind Protectia Mediului-Serviciu de externalizare a managementului deseurilor. Serviciile noastre sunt apreciate de clienti pentru calitate si promptitudine si sunt destinate imbunatatirii performantei de mediu si financiare a organizatiilor, prin reducerea impacturilor si riscurilor de mediu, prin optimizarea proceselor si eficientizarea investitiilor. Firma noastra va ofera o multitudine de servicii din care cele mai importante sunt: - Consultanta privind protectia mediului - Obtinere Autorizatii / avize/ raportari Agentia pt Protectia Mediului/Raportari Administratia Fondului pentru Mediu - Managementul integrat al deseurilor - Achizitie-transport-valorificare deseuri. www.ecorecycling-cne.ro

Dudestii Noi Producator
 • Suntem o societate mixtă româno-germană care combină spiritul inovativ roman cu pragmatismul german, având o lungă tradiție în zincarea termică, producția de Oxid de Zinc, proiectarea și fabricarea deechipamente pentru producția de ZnO, extracția de Zinc din cenuși și drojdie de Zinc, din anul 1992. Valorile nostre: Calitate umană Suntem o echipă de ingineri și de absolvenți de valoare – ai Universității „Politehnica” din Timișoara și Universitatii de Vest din Timișoara, specializați atât în țară cât și în străinătate – Germania și SUA. Tehnologie Folosim know-how german aplicat la realitățile și cerințele pieței românesti. Optimizăm și inovăm continuu pentru a îmbunătăți producția de echipamente și a îndeplini cerințele clienților. Integritate Noi promovăm relațiilor de afaceri echitabile, atât cu furnizorii și cu clienții noștri. Noi credem că integritatea este baza unei colaborări pe termen lung și de succes.

Timisoara Producator
 • Societatea noastra este infiintata in anul 2004. Activitatea principala a fost, pana acum un an reciclarea deseurilor feroase si neferoase. De anul acesta, insa, ne-am aventurat si in domeniul reciclarii deseurilor de hartie, plastic - folie. Impreuna putem salva mediul inconjurator.

Sector 3 Servicii
 • Remat Aleșd a fost inființată în anul 1995 prin privatizarea MEBO, ca societate pe acțiuni, cu un capital privat. Profilul conmpaniei este "Reciclarea materialeleor refolosibile fieroase și nefioeroase".

Alesd Altul
 • Activitatea principala a societatii este comert cu ridicata al deseurilor si resturilor atat pentru deseuri feroase, neferoase si plastice de la persoane juridice cat si de la persoane fizice. Societatea isi desfasoara activitatea in doua puncte de lucru Dana Port Basarabi si in Constanta. Suntem o companie tanara, care punem accent pe profesionalism si asigurarea unor servicii de calitate. Mediul bussiness a evoluat si nevoia unor parteneri seriosi si constanti, ne incredinteaza ca vom putea sa colaboram si sa putem sa ne atingem scopul comun - DEZVOLTAREA UNEI AFACERI SOLIDE SI DURABILE. Avem dotarea necesara pentru a putea sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate.

Constanta Import - Export
 • Firma Remat G. Bucuresti colecteaza fier vechi, cupru, alama, plumb, baterii, aluminiu, hartie, deee, carton, neferoase, masini si utilaje casate, dezafecteaza hale fier, centrale termic. Transport gratuit plata cash, cel mai bun pret!

Bucuresti Servicii
 • Sc Dialin Nemad Srl J29/878/2012 CUI: 30294757, firma autorizata de protectia mediului specializată in colectare si vânzare a deșeurilor feroase si neferoase, asiguram transport, plata pe loc sau prin banca!

Barcanesti Import - Export
 • Societate infiintata in anul 1998, cu doua puncte de lucru situate in Str. Zabrautului, nr. 15, sect. 5 si Soseaua Garii Progresu nr 269, autorizata in colectarea si valorificarea de deseuri metalice feroase si neferoase, casari auto, avand in dotare mijloace proprii de transport si cantarire.

Bucuresti Servicii
 • In aprilie 2010 s-a finalizat o noua capacitate de productie – Sectia Laminorul nr.3. Lucrarile la sectia noua au fost de mare anvergura, proiectul noii sectii debutand in septembrie 2007. Sectia produce otel inoxidabil de inalta precizie – benzi late din oteluri inoxidabile, cu grosimi cuprinse intre 0.1 si 1.5 mm si latimi intre 30 si 1250 mm. Laminorul la rece este al treilea laminor Sendzimir al OTELINOX, performant şi ultramodern cu o capacitatea de productie de 50.000 tone. Produsele realizate in noua sectie sunt destinate in proportie de 95% pietei externe, la fel ca toate produsele din otel inoxidabil ale OTELINOX. Cei 843 de angajati au fost educati in spiritul imbunatatirii continue a calitatii, al dezvoltarii si inovarii, multi dintre ei implicandu-se in proiecte Sase Sigma, sistem de calitate implementat in OTELINOX din 2004. Pentru viitor, OTELINOX isi propune in continuare extinderea gamei de fabricatie, crearea de produse cu valoare adaugata mare, dezvoltarea pietei interne si internationale, preocupat fiind de indeplinirea viziunii sale de a fi lider mondial in productia de otel inoxidabil de inalta precizie.

Targoviste Producator
 • Sc Metaliat Srl. cumpara deseuri feroase si neferoase la pret negociabil, dezafectam hale, utilaje casate etc, taierea, incarcarea, transportul cade in sarcina cumparatorului oriunde in tara si plata se face cum vrea vanzatorul (Cash sau facturare).

Bucuresti Altul
 • Sc. Asing Trading Compani Srl se ocupa cu achizitionarea de fier vechi, tabla, carosari, motoare si cabluri electrice uzate, deseuri de aluminiu, span din fier, span de bronz, span din aluminiu, deseuri cupru, deseuri, aluminiu, bronz, transformatoare uzate, generatoare de curent, aparate de sudura, bobine electrice. etc. Asigutam transport ori unde in tara plata se va face odata cu livrarea marfii.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 2003 avand ca activitate de baza comertul, din anul 2009 si-a schimbat domeniul de activitate in productie si producem furtune de gradinarit, lambriuri si accesorii teva din pvc. Avem propia retea de distributie.

Tecuci Producator
 • Sc. Ricky & M Activ Srl., infiintata in anul 2011, se ocupa cu achizitionarea de deseuri fier vechi si deseuri neferoase, utilaje casate sau defecte, electrocasnice uzate, acumulatori uzati, motoare electrice uzate, cabluri electrice uzate, deseuri de cupru, deseuri de alama, deseuri de aluminiu, deseuri de bronz, deseuri de inox, deseuri de nikel, tabla silicioasa, transformatoare uzate. Oferim cel mai bun pret si asiguram plata pe loc!

Bragadiru Altul
 • Desi suntem o firma tanara pe piata romaneasca, echipa noastra de conducere este formata din personal cu o vasta experienta in administrarea si managementul integrat al deseurilor, iar pentru a face fata exigentelor si capriciilor pietei am investit cel mai mult in programe pentru securitatea muncii.

Bucuresti Transportator
 • Waste Management Group este o companie a carei principala activitate o reprezinta managementul deseurilor. Waste Management Group va fi mereu aici pentru a va sprijini in activitatile dumneavoastra de reciclare si de protejare a mediului inconjurator. Pentru ca impreuna putem schimba multe!!

Botosani Servicii