Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servetele & Prosoape de Hartie - Produse Igienico-Sanitare: 26 companii
  • Firma din Republica Moldova cu sediul in Chisinau, producator de servetele 240x240 mm; 330x330 mm, hirtie igienica, hartie igienica Jambo, Prosoape ZZ  din celuloza cu unul si doua straturi si Prosoape ZZ reciclate de culoare verde.

Chisinau Producator
  • Sc Jetta Srl ofera o gama larga de produse, respectiv servetele de masa diferite culori, marimi precum si personalizarea acestora (la cerere), totodata hartie igienica de toate tipurile si prosoape de bucatarie. Toate produsele sunt oferite la pret de fabrica in functie de cantitatea comandata asiguram si transportul.

Galati Producator
  • Din anul 2003 firma produce si distribuie hartie igienica din material reciclat, simplu sau dublu strat, gofrata sau negofrata, cu tub sau fara tub. Prelucram la comanda hartie igienica cu diferite gramaje, ambalata in pungi de minim 10 bucati. In functie de cantitate si modalitatea de plata oferim discount intre 10-15%. De asemenea, firma colaboreaza cu mari companii producatoare, astfel distribuim la pret de producator: prosoape de bucatarie, servetele umede, servetele de masa, produse de unica folosinta, sacose, pungi, saci menajeri. Cautam colaboratori in judetele: Tulcea, Ialomita, Calarasi, Braila si Galati.

Valu Lui Traian Producator
  • PDG detine in prezent 8 puncte propri de lucru in Romania (Cluj, Timisoara, Galati, Bucuresti, Constanta , Brasov , Craiova si Iasi), unul in Rep Moldova (Chisinau) , unul in Ungaria ( Budapesta) intentionand sa deschidem unul si in Ucraina la Odessa pana la sfarsitul lunii octombrie. Pe viitor dorim sa extindem exporturile si in Europa de Vest dar si Africa.

Bucuresti Producator
  • Sc Paper Plus Srl a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 30 de angajati, S.C. Paper Plus S.R.L comercializeaza o gama larga de produse de igiena, prosoape pliate, hartie igienica, servetele de masa, produse Horeca. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. S.C. Paper Plus S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Importator
  • Infiintata in anul 2002, Anodin Exim este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Anodin Exim este sa ofere produse de calitate adresandu-se unei game largi de utilizatori : - utilaje , accesorii si consumabile (BOSCH , SKILL, TIVOLY) - vinuri Cramele Recas - lumanari ornamentale, aromate, geluri, etc - hartie igienica, detergenti, prosoape igienice, servetele - stofe, bumbac -Compania noastra are un personal de 7 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Anodin Exim este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor