Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Altele - Produse Igienico-Sanitare: 12 companii
 • Companie specializata in comertul online si distributia eficienta national si international a produselor de curatenie, produselor de protectie si igienico - sanitare, produse medicale, produse de agricultura, casa si grada si alte produse de interes la o calitate foarte buna. Vindem en detaille si en-gross (B2C, B2B), acceptat sisteme de colaborare dropshipping si afiliere, suntem deschisi la colaborari.

Bucuresti Importator
 • Septal este o companie cu capital integral romanesc, membră a grupului Coseli, companie ieşeană cu peste 20 de ani de activitate in producţia şi comercializarea produselor din domeniul alimentar, industrial şi farmaceutic. Compania Septal asigură dezinfecţia, curăţarea şi intreţinerea zilnică a instrumentarului, a echipamentelor şi suprafeţelor medicale, dar in acelasi timp asigura şi igienizarea in domeniile alimentar şi turistic, printr-o gamă diversificată de dezinfectante şi accesorii, atat pentru această activitate, cat şi pentru o bună igienizare a miinilor şi a pielii. Toate produsele sunt testate şi certificate conform stardardelor europene şi in conformitate cu legislaţia in vigoare răspunzand astfel cerinţelor impuse de cabinete medicale, spitale şi clinici private, cămine de bătrani, dar şi unităţi din domeniile turistic/alimentar, precum restaurante, cafenele, hoteluri şi pensiuni. Compania Septal vine in intampinarea antreprenorilor şi instituţiilor publice cu cele mai noi soluţii privind curăţenia şi siguranţa igienico-sanitară, la cele mai competitive preţuri. Intreaga gamă de produse poate fi vizualizată accesand www.septal.ro.

Iasi Distribuitor
 • Produse premium de calitate, unice in Romania, respectiv: scutece pentru copii fantastice si colorate, scutece din bambus si servetele umede pentru copii din bambus. Firma este unic importator si distribuitor al acestor produse.

Otopeni Importator
 • Sunte o companie care incercam sa oferim oricarui client, atat solutia cea mai buna cat si pretul cel mai mic. Comercializam produse de curatenie, produse ingrijire personala si produse menaj, hartie igienica, prosoape de bucatarie.

Ocna-mures Importator
 • Pro Integrator este o companie romaneasca, infiintata de catre oameni pasionati de curatenie la cele mai inalte standarde. Ideea de la care a pornit este ca, oriunde te-ai aflat, acasa sau intr-un cabinet medical, totul trebuie sa straluceasca de curatenie. Asa a luat nastere Klintensiv, primul brand, format din dezinfectanti profesionali, potriviti in orice cabinet medical, spital, salon de infrumusetare si chiar colectivitati. Portofoliul companiei s-a marit intre timp cu alte doua brand-uri: Davera - gama de produse de curatenie si Klintensiv Beauty - gama de ingrijire corporala. Produsele au actiune si ingrediente certificate, testari clinice de siguranta si dermatologice in conformitate cu normele UE. Dezinfectantii profesionali au toate avizele necesare si se diferentiaza prin raportul excelent performanta-pret.

Bragadiru Producator
 • Suntem o companie tanara ce doreste sa devina partener de bussiness pe domeniul de vanzari produse cosmetice destinate atat magazinelor de retail cat si cabinetelor de cosmetica; produse chimico casnice atat profesionale cat si pentru comert cu amanuntul.

Ploiesti Distribuitor
 • Suntem dedicati 100% celor care au grija de materia prima pentru hrana omenirii, oferindu-le cu profesionalism cele mai eficace metode de combatere a daunatorilor de depozit. Dorim sa impartasim din experienta noastra profesionala si sa punem la dispozitia publicului larg, produsele cele mai bune pe cae le utilizam    in combaterea daunatorilor de depozit.

Buotosani Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2016 in Romania. Ea face parte dintr-un grup francez care importa si distribuie diverse echipamente medicale, de laborator si alte echipamente industriale. Pe langa aceasta importam si distribuim mobilier de gradina si alte articole de gradina.

Zalau Importator
 • In cadrul societatii functioneaza doua farmacii si o oficina locala de distributie intr-o statiune montana. Farmaciile ofera si produse de ingrijire personala, in special dermatocosmetice, insotind serviciile oferite cu sfaturi personalizate pentru fiecare pacient.

Bistrita Altul
 • Suntem o companie tanara si oferim servicii catre Horeca de colectare de deseuri de uleiuri si grasimi uzate, distributie ulei de palmier si productie sapun de rufe si menaj pentru casa si industrial sapun de potasiu.

Brasov Producator
 • Safemed este magazinul tau european pentru substante dezinfectante, produse pentru dezinsectie si deratizare si produse pentru tratarea apei din piscine! Practicam preturi de importator pentru companii de renume de pe piata europeana de profil: Innocid - Prisman (Germania) Kleen Purgatis (Germania) Nilco (Germania) Medimark Ltd (Marea Britanie) Lanxess (Marea Britanie) IPC Ready System (Italia) Produsele dezinfectante pe care le comercializam prezinta aviz biocid sau sunt inregistrare ca dispozitiv medical, in functie de incadrare.

Bucuresti Importator
 • Compania noastra are ca domeniu de activitate importul, distributia si comertul en gros si en detail de produse cosmetice si detergenti (marca Procter&Gamble, Colgate-Palmolive, Lever, Henkel). Suntem importatori al produselor marca Perfex, reprezentand hartie igienica si prosoape de bucatarie de cea mai buna calitate,fabricate numai din celuloza. Avem propria distributie, partenerii principali de afaceri fiind Metro si Supeco, dar si alti colaboratori, care sunt la fel de importanti. Noi punem clientul inaintea profitului nostru.

Craiova Importator