Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Servetele Umede - Produse Igienico-Sanitare: 5 companii
  • Importam si vindem on-line produse import Turcia si Bulgaria, urmatoarele branduri: - Zilan (Turcia) - electrocasnice, articole uz casnic, incalzit (electric si gaz), baie si bucatarie; - Push-Clean (Turcia) - servetele umede pentru maini, anti-insecte, demachiante, anti-septice, animale companie si LCD; - Coffee Tickets (Bulgaria) - biletelle norocoase pentru cafea; - Regina Bul (Bulgaria) - tapet pentru baie, bucatarie, camere de zi si birouri - pe suport de hartie sau vliess si strat final din acril sau vinil.

Bucuresti Importator
  • We are an industrial company from the end of 2010 year,that means we have our own factories and trade company now,this way can let us control the quality and cost best. We main handle the hotel/cosmetic products,textiles,cosmetic package tube and wipes.Such as soap,liquid soap,hand sanitizer,slippers,dry wipes and wet wipes...Until now,we have supplied our products to many international famouse hotel and supermarket....We have the GMPC workshop,we have strick QC department and our products have passed the ISO,SGS,FDA certification.You can trust our quality. These years,we have been developing many biodegrdable products,such as biodegradable hotel amenities,slippers...They can be resolved,good for the enviroment. We sincere hope we can make long and friendly business relationship with more and more customers all over the world.

Lianyungangi Import - Export
  • Orice degaja un miros contine o compozitie de parfumare. Aceasta poate fi o compozitie Florarome! Domeniile carora ne adresam sunt productia de detergenti, sapun, cosmetice, odorizante de incaperi, hartie igienica parfumata, servetele umede, chimico-casnice, intr-un cuvant tot ce necesita parfumarea. Strategia noastra: lucrul in echipa cu clientii nostri, pentru a obtine rezultatele scontate. Deviza noastra: noi incercam sa facem lumea mai frumoasa si lumea ne recunoaste valoarea!

Bucuresti Producator
  • Infiintata in anul 1993, Sam S.R.L este situata in Alba Iulia, judetul Alba. Firma Sam S.R.L are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de hartie igienica si servetele. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Sam S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Sam S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Alba Iulia Distribuitor
  • Din 1992, Sc Erbay Impex Srl a intrat pe piata produselor din hartie prin fabricarea servetelelor de masa, role de bucatarie si hartie igienica. Incepand cu anul 2001 firma si-a mutat activitatea in noul sediu pe care la construit in comuna Dobroiesti, activitatea de productie cat si birourile fiind in acceasi cladire. Firma mai dispune si de un parc auto cu ajutorul caruia efectueaza transportul pe intreg teritoriul tarii.                  Societatea comerciala ER BAY IMPEX SRL este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J23/762/15.10.2001. Forma de organizare juridica este de societate cu raspundere limitata. Obiectul principal de activitate il reprezinta productia de servetele, hartie igienica, batiste nazale, role de bucatarie si hartie igienica. Distributia se realizeaza prin mijloace proprii atat in Bucuresti cat si in tara. Cresterea cererii produselor ER BAY a impus investitii in noi utilaje de productie, marirea numarului de salariati in sectorul productiv si in departamentul vanzarii, pana la cifra de 63 angajati. Urmarind trendul pietei, preferintele consumatorilor, firma ER BAY pregateste introducerea unor game noi de produse, in completarea liniei actuale, prin investitii de retehnologizare si imbunatatirea imaginii de marca a produselor proprii.

Dobroesti Producator