Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Igiena Feminina - Produse Igienico-Sanitare: 7 companii
  • Noi, cei din Grupul de Experti in Sanatate Eden Lyfe suntem aici pentru a-ti furniza informatii, produse si servicii pentru mentinerea starii de sanatate. Vom face tot ce putem pentru a te ajuta sa te bucuri de orice moment petrecut cu familia si prietenii tai! Eden Lyfe Group functioneaza pe baza a trei piloni pentru indeplinirea obiectivelor in materie de Sanatate: Servicii Medicale Alternative Cu ajutorul specialistilor nostri, oferim servicii Medicale Alternative precum: programe de Nutritie, sedinte de biorezonanta electromagnetica, terapie Bowen, reflexoterapie si masaj terapeutic. Produse naturale Odata cu avantul tehnologic, putem avea produse de inalta calitate ce pot contribui la imbunatatirea starii de sanatate. Produsele Eden Lyfe Group fac parte din gama Gold Standard ce atesta calitatea superioara a produselor pe care ti le punem la dispozitie. Educatia Consideram ca educatia este mai importanta decat orice produs sau serviciu. Dorim ca prin activitatile noastre sa promovam educatia ca fiind primul pas spre insanatosirea organismului. Speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor tale si sa iti oferim informatii, produse si servicii care sa iti rezolve problemele de sanatate. Urmariti activitatile noastre pe: http://www.edenlyfegroup.ro

Pascani Distribuitor
  • MXM Brothers Partners SRL este unic importator si reprezentant al produselor Celltex si Sanete in Romania. Compania Celltex, cu sediul central si de productie in Slovacia, este prezenta in piata din cateva tari europene avand in portofoliul de clienti importante retele de hypermarket si unitati cu profil medical. In piata din Romania suntem prezenti incepand cu anul 2013, actionand ca distribuitori in partea de Nord-Vest a Romaniei. Oferta noastra include produse cu caracter comercial, avand un packing atractiv, adaptat cerintelor din piata de expunere la raft. Aceasta categorie cuprinde urmatoarele produse: - Produse pentru igiena intima feminina Pamela (tampoane si absorbante) - Produse pentru incontinenta usoara femei Pamela Light Incontinance - Scutece pentru copii Baby Soft Standard (marimile 2, 3, 4, 5) - Scutece pentru copii Baby Soft Premium (marimile 2, 3, 4, 5) - Scutece pentru adulti Cellsan - Produse din hartie Big Soft ( hartie igienica, prosoape de bucatarie, servetele, etc) - Produse din bumbac A Vata ( discuri demachiante, betisoare de urechi, vata, discuri de protectie pentru san) De asemenea, compania Celltex, respectiv MXM Brothers Partners SRL, au prezente in oferta si produse profesionale pentru incontinenta usoara si severa adulti (barbati si femei), marca Sanete. Aceste produse au caracter medical, avand un ambalaj de culoare alb mat, adresandu-se in special institutiilor medicale si farmaciilor. Va invitam sa urmariti de asemenea, informatii despre producator, despre produsele noastre si despre compania noastra vizitand: - site-ul oficial al companiei Celltex: www.celltex.sk - site-ul companiei noastre MXM Brothers Partners SRL: www.mxmbrothers.ro

Baia Mare Importator
  • Firma noastra produce o gama larga de produse: - Batiste din hartie parfumate (5 arome) sau simple; - Servetele de masa 19/19, 25/25, 33/33 in 1, 2, 3 straturi imprimate in 3 culori sau la cerere personalizate; - Servetele pt. HoReCa 1, 2 sau 3 straturi, la cel mai bun raport calitate-pret; - Hartie igienica parfumata, imprimata in 2, 3 straturi; - Prosoape de bucatarie imprimate. - Role profesionale din hartie; - Prosoape ZZ.

Budesti Producator
  • eFast.ro livreaza rapid si discret produse de incontinenta pentru adulti. Echipa isi ia angajamentul de a mentine cele mai inalte standarde de etica profesionala si de a oferi un raport bun calitate-pret.

Galati Distribuitor
  • Firma Lagermann este importator si distribuitor de produse de cosmetica profesionala sub marcile Roial Italia si Physio Natura Italia. Va oferim produse cosmetice Roial Italia: ceara de epilat, role de pat cosmetic, prosoape coafor, diverse consumabile specific domeniului cosmetic.

Cluj-Napoca Distribuitor
  • Suntem o companie care activeaza pe piata din Romania din 2007 in distributia produselor de igiena si curatenie, livrari promte, termene de plata accesibile. Principalele produse comercializate: pasta de dinti, periute de dinti, sapun, hartie igienica, detergenti praf, detergenti solizi, dezinfectanti.

Ploiesti Distribuitor
  • Cumpara din farmacie online medicamente, produse pentru frumusete, slabire, suplimente, naturiste, igiena, sanitare, aparate medicale, produse si instrumente farmaceutice direct la domiciliu prin comenzi online.

Piatra Neamt Distribuitor