Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Medicamente - Produse Cosmetica &Medicala: 174 companii
 • Aldes Nord Srl a fost infiintata in anul 2008 si este situata in Sfantu Ilie, judetul Suceava. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca produse farmaceutice, parafarmaceutice, cosmetice, medicamente, tratamente. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.         Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sfantu Ilie Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994 Rathaniae Farm Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania RATHANIAE FARM S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca produse farmaceutice, cosmetice, medicamente, alifii, tratamente, produse naturiste. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. RATHANIAE FARM S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Suceava Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 8 angajati, MAGICFARM S.R.L. comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei MAGICFARM S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta MAGICFARM S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Altul
 • Inca de la infiintare GALENUS S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma GALENUS S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca produse farmaceutice. Compania noastra are un personal de 7 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania GALENUS S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brasov Distribuitor
 • Inca de la infiintare Farmacia Vlad si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca produse farmaceutice si parafarmaceutice, produse cosmetice. Firma noastra are un personal de 94 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Farmacia Vlad se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Livfarm din Timisoara, judetul Timis pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma LIVFARM are o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de medicamente, cosmetice. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor LIVFARM. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. LIVFARM si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Inca de la infiintare Farmacia Particulara Ghitun Srl. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma Farmacia Particulara Ghitun Srl. are o echipa de 8 angajati cu experienta in asistenta cu medicamente, cosmetice, produse pentru copii, plante medicinale etc.. Farmaciile Ghitun sunt printre putinele farmacii din Iasi care prepara retete magistrale si oficinale. Pentru noi este important ca fiecare pacient sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Vom fi cu siguranta un sprijin real in pastrarea sanatatii dumneavoastra! Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre!

Iasi Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Miroslovesti, judetul Iasi. Compania Carlina Farm Srl comercializeaza o gama larga de farmacie, medicamente, vitamine, cosmetice, produse copii. Firma noastra are o echipa de 2 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Miroslovesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Davilla Farm S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Iasi, judetul Iasi. Cu un efectiv de 5 angajati, Davilla Farm S.R.L. comercializeaza o gama larga de: farmacie, cosmetice, produse naturiste, produse pentru copii, tratamente, medicamente. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei DAVILLA FARM S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Firma noastra, infiintata in anul 2001, se ocupa cu comercializarea de produse naturiste, cosmetice, tincturi, etc. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Pascani, judetul Iasi. Compania Pharmamed Help Ro. Srl va pune la dispozitie servicii de calitate ca -produse farmaceutice, parafarmaceutice, ceaiuri, suplimentenutritive, vitamine. Firma noastra are un personal de 1 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei PHARMAMED HELP RO. S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta PHARMAMED HELP RO. S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Pascani Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Viofarm Impex Srl este situata in Iasi, judetul Iasi. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice, cosmetice, vitamine, multiminerale. Compania are un efectiv de 2 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. VIOFARM IMPEX S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Distribuitor
 • Compania Myrtus Farm Srl infiintata in 2011 este situata in Biharia, judetul Bihor la 6 Km de Oradea. Raspundem la nevoile clientilor nostri cu maxim profesionalism, rapiditate si corectitudine intr-o farmacie moderna, cu personal format din 2 angajati foarte bine pregatiti. Farmacia Myrtus comercializeaza o gama larga de medicamente, produse din plante medicinale, suplimente nutritive, produse homeopate, ceaiuri, produse de ingrijire personala si cosmetice, parafarmaceutice, aparatura medicala si consumabile medicale de uz casnic. De la data deschiderii farmaciei ne bucuram de aprecierea clientilor nostrii si partenerilor de afaceri cu care avem relatii foarte bune acest fapt reflectandu-se si in vanzari mereu in crestere. Calitatea produselor comercializate si promptitudinea cu care raspundem necesitatilor partenerilor nostri, suntem siguri ca va avea ca rezultat o colaborare fructuoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Biharia Distribuitor
 • Avem ca obiect de activitate comertul cu meicamente, cosmetice, parafarmaceutice, substante medicamentoase, articole copii, lapte praf, eliberare de retete compensate si gratuite, preparate farmaceutice de laborator, colaborare foarte buna cu medicii de familie si spital.

Bals Servicii
 • Complexul GE 132 are multi alti nutrienti cu actiune punctuala, elementii fotochimici si alte componente active (GE 132) formand componenta de aparare, o echipa formata din extractul de Ganoderma lucidum, laptisorul de matca, extractul de seminte de struguri rosii, extractul de ceai verde, complex de proteine din cartilagiul de rechin. Creat printr-o formula japoneza unica, complexul GE 132 apara cu multa eficacitate organismul de multe boli, cum sunt: afectiuni cardiovasculare, diabet, hipertensiune arteriala, osteoporoza, boli ale plamanului, cancer si tumori.

Bucuresti Importator
 • Farmacia Esenta Santefarm, situata in Valea Doftanei, Satul Tesila, isi propune sa contribuie la mentinerea unui nivel optim de sanatate a locuitorilor prin furnizarea constanta de medicamente si produse parafarmaceutice la preturi cat mai accesibile.

Valea Doftanei Distribuitor
 • Naturamix ofera produse naturiste. www.NaturaMix.ro -  este un magazin online de produse si remedii naturiste. Produsele sunt cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra. Produsele naturiste au rolul de a prevenii si nu de a vindeca anumite afectiuni.

Limassol Altul
 • Firme de cosmetice si non cosmetice ce discounturi de la 15-30% in functie de suma comenzii plasate cu termen de plata de la 14-90 zile: Infinity 15-30% discount, 30-90 zile plata Distribuim cosmetice, imbracaminte, detergenti, electrocasnice, suplimente nutritive, marochinarie, parfumuri franta, bijuterii si ceasuri, ingrijirea automobilului, carti, produse pentru intretinere auto. Esti o persoana cu EXPERIENTA in domeniul vanzarilor directe? Prietenii tai au incredere in produsele recomandate de tine, dar acum isi doresc si altceva? Atunci, a venit momentul sa devii si tu membru al echipei Infinity! De ce Infinity? Pentru ca: in afacerea Infinity poti intra cu INVESTITII = 0! la Infinity te inscrii GRATUIT! la Infinity beneficiezi de cel mai mare termen de plata – 30 ZILE - oferit de o companie de vanzari directe in Romania! la Infinity ai la dispozitie cel mai variat PORTOFOLIU de PRODUSE de pe piata vanzarilor directe din Romania! la Infinity poti beneficia de OFERTE zilnice / saptamanale / lunare, constand in produse – bonus sau reduceri de pret de pana la 50%! Si pentru ca la Infinity poti castiga 1.900 lei DOAR pentru ca esti o persoana cu EXPERIENTA in domeniul vanzarilor directe! Alatura-te echipei Infinity si fidelitatea iti va fi rasplatita! In cadrul Programului de Recompensare, orice Nou Reprezentant cu EXPERIENTA in domeniul vanzarilor directe care va plasa comenzi lunare respectand valoarea minima specificata, timp de 9 luni consecutiv, castiga 1.900 lei in produse – bonus si reduceri de pret!

Caracal Altul
 • Farmacia Primulla Farm Husi ofera servicii privind comercializarea produselor medicamentoase de uz uman, a celor parafarmaceutice si aparatura medicala. Adresa este oras Husi, Strada Florilor, Nr.22, parter.

Husi Servicii
 • Oferim medicamente, suplimente alimentare, produse tehnico-medicale, produse naturiste, homeopatie, cosmetice, activitati conexe actului medical (masurarea tensiunii arteriale, glicemie). Program luni-duminica : 8.00-21.00

Mangalia Servicii