Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Medicamente - Produse Cosmetica &Medicala: 174 companii
 • Ephedra Srl a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Cu o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse farmaceutice, vitamine, suplimente, produse cosmetice, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ephedra S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Drobeta Turnu Severin Distribuitor
 • Infiintata in anul 2004, Ursa Farm S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Vanju Mare, judetul Mehedinti. Cu un efectiv de 2 angajati, Ursa Farm S.R.L. comercializeaza o gama larga de: medicamente, vitamine, produse cosmetice, ceaiuri, plante medicinale. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. In firma Ursa Farm S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Vanju Mare Distribuitor
 • Infiintata in anul 2005, Absinthifarm Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 3 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice, produse parafaramaceutice, produse de ingrijire personala. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In cadrul companiei Absinthifarm S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Absinthifarm S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Rovinari Distribuitor
 • Farmacia Hygeea Srl a fost fondata in 1992 in Targu Mures, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Farmacia Hygeea S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca produse farmaceutice, cosmetice, medicamente, ceaiuri, plante medicinale. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Farmacia Hygeea S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Farmacia Hygeea S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Targu Mures Distribuitor
 • Inca de la infiintare Farmacia Dalimar S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Farmacia Dalimar S.R.L. comercializeaza o gama larga de produse farmaceutice, ceaiuri, plante medicinale, cosmetice. Firma noastra are o echipa de 8 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Lupeni Distribuitor
 • Infiintata in anul 2004, R & T Farm Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania R & T Farm S.R.L. comercializeaza o gama larga de produse farmaceutice, medicamente, analgezice, tratamente, antibiotice. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma R & T Farm S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei R & T Farm S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Margineni Distribuitor
 • Infiintata in anul 2004, Laris Farm S.R.L. este situata in Orastie, judetul Hunedoara. Cu un efectiv de 5 angajati, Laris Farm S.R.L. comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice, cosmetice, produse parafarmaceutice. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Orastie Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Rom Digi Farm Srl. este situata in Orastie, judetul Hunedoara. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse farmaceutice, cosmetice, produse parafarmaceutice, prepararea retetelor magistrale. Punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Orastie Distribuitor
 • Bios Farm Srl. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Piatra Neamt, judetul Neamt. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca produse farmaceutice, medicamente, alifii, terapii, produse igienice, vitamine. Firma noastra are un personal de 27 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. In cadrul companiei Bios Farm S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Bios Farm Srl. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Piatra Neamt Distribuitor
 • Pharmedica 2004 Srl a fost infiintata in anul 2004 si este situata in PIATRA NEAMT, judetul Neamt. Cu un efectiv de 8 angajati, Pharmedica 2004 S.R.L. comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice, vitamine, multiminerale, calmante, produse ingrijire corporale, ingrijire intima, produse de slabit. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Pharmedica 2004 S.R.L.. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Pharmedica 2004 S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Piatra Neamt Altul
 • Infiintata in anul 2002, Laurfarm S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Laurfarm S.R.L. comercializeaza o gama larga de medicamente, alifii, vitamine, calmante, produse ingrijire corporala, ingrijire intima. Firma noastra are o echipa de 2 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca Laurfarm S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Savinesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Sarotamnus Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Otelu Rosu, judetul Caras Severin. Avand 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice, produse parafarmaceutice, cosmetice. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Otelu Rosu Altul
 • Floredana Farm S.R.L., a fost fondata in 2008 in Targu Neamt, judetul Neamt si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca medicamente, medicamente homeopatice, suplimente nutritive, vitamine, multiminerale, antibiotice. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Floredana Farm S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Floredana Farm S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Targu Neamt Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2010 si este situata in Baile, judetul Buzau. Firma Pell Amar Cosmetics S.R.L. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de creme de fata, hidratante, lapte demachiant, gel contur de ochii, lapte de corp, creme de corp. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Pell Amar Cosmetics S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Baile Producator
 • Cosmopolitan Impex Srl. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice. Compania are un efectiv de 8 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania COSMOPOLITAN IMPEX S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei COSMOPOLITAN IMPEX S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Bogdarina Farm Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Braila, judetul Braila. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice, medicamente, cosmetice, produse naturiste. Compania are un efectiv de 8 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Braila Distribuitor
 • Infiintata in anul 2002, DARIFARM S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 3 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: medicamente, tratamente, alifii, vitamine, minerale, tratamente naturiste. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. DARIFARM S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. DARIFARM S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Moldovita Distribuitor
 • Suntem un magazin de produse naturiste on-line care va ofera o solutie comoda si rapida de a intra in posesia produselor dorite. Cand doriti sa tratati o afectiune sau sa preveniti aparitia unei boli, ideal e sa folositi remedii naturiste de cea mai buna calitate si sa urmati sfaturile unor specialisti in tratamente naturale.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Farmacia Diana se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis. Firma FARMACIA DIANA are o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse farmaceutice si parafarmaceutice. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Farmacia Diana, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Braila, judetul Braila, si infiintata in anul 1995. Compania PLANTMED S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca plante medicinale, ceaiuri, musetel, tei, coada soricelului. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor PLANTMED S.R.L.. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania PLANTMED S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Braila Producator