Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Medicamente - Produse Cosmetica &Medicala: 176 companii
 • Seriozitate!!!!!

Iasi Distribuitor
 • Super site-ul

Mitreni Distribuitor
 • Comanda usoara,coletul a sosit repede si prod

Municipiul Bucuresti Distribuitor
 • Produse premium, de cea mai buna calitate!Co

Ciorogarla Producator
 • Materiale ( teste Covid Biosynex ) de calitate, livrare rapida.

Bucuresti Importator
 • serviciu bun

Bucuresti Servicii
 • Spray-ul este foarte bun, eu am facut si o conizatie la inceputul anului si ma ajuta foarte mult.

Bucuresti Importator
 • Excelent!

Braila Distribuitor
 • Echipa Trendpharm Consulting Srl cu experienta de peste 15 ani, ofera solutii complete si cu adevarat eficiente pentru dezvoltarea activitatilor de distributie produsele farmaceutice, OTC, dispozitive medicale, suplimente alimentare, dermatocosmetice, ambalaje farmaceutice si cosmetice, substante farmaceutice si cosmetice, cum ar fi: -Autorizare activitate depozit distributie angro de produse farmaceutice, dispozitive medicale si suplimente nutritive -Autorizare / inregistrare/ notificare de produse la autoritatile de specialitate -Logistica: Depozitare, receptie, manipulare si pregatire comenzi in spatii specifice autorizate -Livrare/ distributie cu mijloace de transport autorizate -Promovare produse -Prospectare piata -Import/ Export -Intermedieri vanzari la nivel national, European si Africa -Contactare clienti si furnizori -Achizitii si vanzari specializate -Facturare si raportare activitate prin softuri specializate -Incasarea facturilor emise -Raportari zilnice si lunare de trasabilitate la ANMDM -Alte activitati specifice

Jilava Servicii
 • Firma noastra    distribuie    produse medicale, produse dermatocosmetice, produse pentru sanatatea pielii, produse pentru piele deteriorata, produse pentru infrumusetare, antiprespirante pentru maini si picioare, produse pentru diabetici, escare, intertrigo.

Brasov Importator
 • File de poveste... Actuala farmacie Faltis a fost înfiinţată de farmacistul Ion Faltis, de origine cehă, în anul 1894, fiind a 6-a farmacie comunitară deschisă in Brăila. Denumirea ei iniţială a fost farmacia "Doctor Davilla", dupa naţionalizare numindu-se Farmacia 12 Din 1992, farmacistul Ion Bobaru numeşte farmacia în memoria celui care a înfiinţat-o - "Farmacia Faltis". Cladirea farmaciei este monument istoric. In 2013 in cadrul galei premiilor culturale brailene farmacistul Ion Bobaru a primit Diploma pentru initiativa de restaurare si punere in valoare a Monumentului Istoric „Farmacia Faltis”... ...si cum este actualitatea... Avand peste 100 ani de existenta, punctul forte al farmaciei este prepararea produselor in laboratorul propriu si cu materia prima in mare parte cultivata si procesata din gradina proprie In 2012 farmacia Faltis a primit din partea Colegiului Farmacistilor din Romania Premiul de Onoare pentru farmacie - diploma si cupa facandu-ne sa spunem cu mandrie justificata ca Farmacia Faltis este numarul 1 in prepararea de medicamente in farmacie. Cum reflecta presa contemporană activitatea noastra puteti gasi pe internet – (Revista Formula AS, Adevarul, Antena 1, Kanal D, ProTV, etc) cateva adrese aici: http://www.formula-as.ro/2011/994/acasa-1/ion-bobaru-alchimistul-de-pe-strada-galati-14425 http://www.formula-as.ro/2012/1008/forma-maxima-19/frumusete-de-pe-vremea-bunicii-14785 mai multe trimiteri gasiti pe situl farmaciei: www.farmaciafaltis.ro Experienţa mea de aproape 40 de ani de activitate farmaceutică, în special de preparator de medicamente, poate fi un argument în susţinerea unuia din logo-urile site-ului si anume: "Farmacistul Bobaru - farmacistul tău şi al familiei tale" Cu prietenie si consideraţiune, Farmacist Ion Bobaru Farmacia Faltis Brăila Pentru cei interesati farmacistul Ion Bobaru poate acorda consiliere (sfatuire) pe teme de farmacie si medicament, in mod gratuit, asa cum prevad normele Codului deontologic al farmacistului. Aceasta sfatuire poate avea loc la CLUBUL PACIENTILOR din incinta farmaciei, la tel. 0239-615931. Toate produsele farmaceutice elaborate de Farmacia Faltis se prepară după proceduri si standarde specifice, fiecare având câte o fişă de preparare. La preparare se repecta REGULILE DE BUNA PRACTICA FARMACEUTICA (RBPF) Farmacia Faltis are CERTIFICAT RBPF eliberat de Colegiul farmacistilor din Romania (CFR).

Braila Producator
 • Farmacie umana ce isi doreste sa se transforme intr-un business flexibil in peisajul Farma romanesc. Brandul actual este Farmacia Vio. Vanzare cu amanuntul a produselor : Medicamente, Parafarmaceutice, OTC-uri, Puericultura, Plafar, Sanatate sexuala. Laborator pentru retete magistrale. Centru de consultanta pentru pacienti necronici.

Ors. Budesti Altul
 • Sc Coroana Srl comercializeaza produse farmaceutice si medicale, preparate farmaceutice, OTS, parafarmaceutice, energizante, vitamine. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele oferite, nu ezitati sa contactati.

Satu Mare Altul
 • Farmacie independenta cu laborator prepara medicamente si produse dermo-cosmetice dupa retete tradionale si retete proprii. Elibereaza medicamente cu si fara retete pentru toate Casele de Asigurari. Asigura consiliere in legatura cu medicamentele si suplimentele eliberate si cumparate din farmacie.

Oradea Altul
 • TopSuplimente vitamine, minerale, suplimente premium sanatate, detoxifiere, digestie, imunitate, memorie, inima, nutritie, cosmetice, ceaiuri, antioxidanti. - Suplimente alimentare premium - Cele mai bune sfaturi pentru viata sanatoasa si cele mai bune produse pentru sanatate - Produse 100% naturale, cu ingrediente de calitate, in doze optime - Testate si imbunatatite permanent pentru o abordare integrativa a sanatatii - Am cautat numai producatori de suplimente premium, lideri pe piata din Romania si internationala - Oferim un plus de sanatate tuturor celor care ne acorda incredere - Produse cu ingrediente valoroase si un continut inalt de substante active - Certificate si fabricate in conditii de calitate si siguranta - Produse cosmetice si de ingrijire cu formule unice si delicate, produsele cosmetice si de ingrijire au proprietati de hidratare, continand ingrediente active din uleiuri naturale de o gama diversa https://www.topsuplimente.ro/suplimente-vitamine-minerale

Reghin Importator
 • Sc Nigella Farm Srl este o farmacie cu produse medicale, tehnicomedicale, otc, parafarmaceutice, suplimente alimentare, preparate farmaceutice traditionale, creme cosmetice preparate in farmacie, suplimente alimentare, drogherie, siropuri, ceaiuri.

Craiova Distribuitor
 • Venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de hrana, recompense, accesorii si produse medicinale de cea mai buna calitate pentru aniimalutul dumneavoastra. In plus, va oferim si servicii de toaletaj complet, doar cu produse profesionale.

Timisora Servicii
 • Opera Cro este pe deplin dedicata serviciilor de dezvoltare a produselor medicale avand expertiza terapeutica, infrastructura globala si solutii inovative in cercetarea clinica. Datorita abordarii noastre de afaceri, oferim servicii personalizate de dezvoltare a produselor medicale atat pentru companii farmaceutice mici sau mari, precum si institutii independente, cum ar fi organizatii non-profit sau universitati.

Timisoara Altul
 • Compania World Media Productiom asigura intermedierea unor produse cosmetice, farmaceutice si de sanatate ale unei firme germane in Romania. Firma Germana a obtinut la Bruxelles premiul ASTRA cu distinctia compania anului din partea Asociatia Europeana a Companiilor de Vanzari Directe SELDIA.

Floresti Importator
 • Imunitas este cel mai bun prieten al tau atunci cand vine vorba de sanatatea ta si de sanatatea intregii familii. Transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 250 lei. Cost transport 15 lei Medicamente achizitionate de la distribuitori autorizati.

Comanesti Importator