Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Medicamente - Produse Cosmetica &Medicala: 173 companii
 • Infiintata in 2001, Laropharm este o companie farmaceutica solida, cu o dezvoltare armonioasa in domeniile pe care le abordeaza: cercetare, productie si distributie. Laropharm detine una dintre cele mai moderne fabrici de produse farmaceutice, respectand regulile privind buna practica de fabricatie (GMP) pentru productia si distributia medicamentelor.

Bragadiru Altul
 • Firma noastra se ocupa cu comertul cu amanuntul al produselor farmaceutice si parafarmaceutice. Avem o farmacie in zona Lizeanu-Tei. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Altul
 • Va oferim urmatoarele servicii medicale: asistenta medicala spitaliceasca pentru boli pulmonare tuberculoase si netuberculoase, ingrijiri paliative, recuperare dupa boli pulmonare. Avem 320 paturi din care 51 paturi MDR, laborator de analize medicale acreditare RENAR, laborator de radiologie si imagistica medicala, bronhologie si spirometrie.

Bisericani Servicii
 • Suntem o farmacie cu circuit deschis cu patru angajati. Domeniul de activitate este vanzarea cu amanuntul a produselor farmaceutice, a produselor cosmetic. Farmacia este situata in orasul Constanta, avand o vechime de cinci ani si autorizatie de functionare.

Constanta Servicii
 • Farmacia Diana va ofera medicamente si suplimente nutritive, detergenti si produse de curatenie bio Sodasan, cosmetice bio pentru copii Earth Friendly Baby, cosmetice bio pentru adulti Jason, Sapunuri de Alep, nuci de sapun, cereale si produse bio Solaris, batoane bio delicioase si sanatoase, ingrediente cosmetice Mayam.

Baia Mare Altul
 • Oferim servicii medicale veterinare pentru animale de companie (interventii medico-chirurgicale, vaccinari, ecografii, examene de laborator), activitati de igiena si cosmetica pentru animalele de companie. De asemenea prin cele 3 farmacii comercializam produse medicinale veterinare, aditivi furajeri si articole de pet-shop.

Buzau Servicii
 • Societate comerciala ce produce si comercializeaza o gama larga de suplimente naturale si uleiuri naturale, produse din materie prima din cea mai buna calitate. Gamele diverse sunt create pentru a coprinde mai toate grupele de varsta.

Bucuresti Producator
 • Magazin online de produse naturiste. Livrare rapida oriunde in Romania prin curierat rapid. In magazinul nostru gasiti peste 3000 de produse pt orice afectiun dar si produse cosmetice naturale si cosmetice bio.

Sibiu Distribuitor
 • Suntem o companie ambitioasa, avand drept valori esentiale corectitudinea si seriozitatea, integritatea fata de toti partenerii cu care mentinem relatii de colaborare si, nu in ultimul rand, eficienta.

Galati Importator
 • Prin aceasta Farmacie OnLine dorim sa extindem serviciile de calitate ale farmaciei si sa facilitam accesul clientilor nostrii la medicamente, prin livrarea acestora la domiciliu. Avem peste 4000 de produse in stoc.

Slatina Distribuitor
 • Maramures Zeolite Industry Srl. este cea mai importanta societate din Romania de cercetare, exploatare si prelucrare pana in stadiul de produs finit al zeolitului natural. Primul loc in aceasta nisa nu este dat de cifre de afaceri, etc. ci de calitatea zacamantului si investitiile in utilajele de transport, prelucrare si pachetizare pentru a asigura un produs finit 100% natural, fara impuritati. Exploatam mineralul in cariera, il incarcam si tranportam in fabrica de prelucrare si ulterior se pachetizeaza, in functie de cerintele clientului si domeniul de utilizare, in pachete de la 500gr la 1000kg! As dori sa marchez faptul ca fabrica de prelucrare este construita in 2012 si este astfel gandita incat nu doar produsul finit ci si materia prima sa fie ferita de intemperii si impuritati. Calitatea a fost pe primul loc in momentul in care am inceput acest proiect. Oferim esantioane de proba pentru a va convinge calitatea produsului nostru. Cu stima, Manager General Cristea Cristea

Campulung La Tisa Producator
 • Vanzarea cu amanuntul a produselor farmaceutice, tehnico-medicale, cosmetice, retete gratuite, compensate, pt diabetici, pt. boli psihice, consultanta para-medicala psihologica, evaluarea tensiunii arteriale.

Zalau Servicii
 • Fabrica de bere Lapusna produce si comercializeaza bere nefiltrata naturala 100% si drojdie vie de bere, remediu forte pentru organism, livrare oriunde in tara in mai putin de 24 de ore, prin curierat rapid.

Ibanesti Producator
 • Farmacia Sura Mare are o experienta de peste 16 de ani pe piata din Romania si detine in prezent o farmacie in sectorul 4 Bucuresti In 2010, Farmacia Sura Mare a trecut printr-un proces total de rebranding, transformandu-si farmacia in adevarat centru de consultanta pentru sanatatea si confortul pacientilor. Bineinteles, succesul acestui proces a fost posibil numai prin efortul conjugat al tuturor profesionistilor din farmacie, cele mai importante resurse ale companiei. Credem in profesionalism si integritate si vedem in fiecare client care ne intra in farmacie un partener de drum lung, alaturi de care suntem mereu cu cele mai performante servicii si produse de pe piata.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania Prisum International Trading SRL a fost infiintata in anul 1994 si detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company India. Obiectivul principal de activitate il constituie comertul cu ridicata a medicamentelor, produselor farmaceutice si produselor de ingrijire si intretinere (cosmetice).

Bucuresti Altul
 • Compania infiintata in 1992 functioneaza cu trei puncte de lucru in Galati. Considerata de catre concurenta lider de piata in Galati. Comercializam o foarte mare gama de produse naturale (suplimente nutritive, cosmetice, produse apicole), produse parafarmaceutice si farmaceutice.

Galati Altul
 • Compania distribuie produsele sale in peste 140 de tari avand peste 10 milioane de distribuitori, cu o cifra de afaceri de circa 2,5 miliarde de dolari anual. Este cel mai mare cultivator, procesator si distribuitor de produse naturale.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, si infiintata in anul 2003. Avand 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: medicamente, siropuri, creme, lotiuni, ceaiuri, plante medicinale. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Teosan S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Teosan S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Ramnicu Valcea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Farm Mixt Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca medicamente, creme, lotiuni, ceaiuri, vitamine. Firma noastra are un personal de 11 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Farm Mixt S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Ramnicu Valcea Distribuitor
 • Ephedra Srl a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Cu o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse farmaceutice, vitamine, suplimente, produse cosmetice, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ephedra S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Drobeta Turnu Severin Distribuitor