Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Medicamente - Produse Cosmetica &Medicala: 177 companii
 • Farmacia CONFIDENT FARM Produse parafarmaceutice. Produse naturiste. Medicamente. Ceaiuri, dietetice, afrodisiace, aromoterapie.Informare si consiliere. Distributie, servicii medicale, consultanta, eliberare medicamente in regim compensat si cu plata integral Centuri electrice pentru slabit. Perne, paturi si saltele electrice. Suport electric pentru incalzirea picioarelor si zonei cervicale. Suport electric pentru incalzirea scaunului auto (spate/sezut). Suport electric pentru incalzirea scaunului de camion Import Austria. Produsele se livreaza la farmacie sau direct cu plata ramburs. Centuri electrice pentru slabit Perne electrice ORION II F1 Paturi electrice PRIMA BASIC Saltele electrice JEANNE 335 AC Suport incalzire picioare 420hfd Suport electric incalzire zona cervicala 270 II FL Suport electric pentru incalzirea scaunului auto (spate/sezut) Suport electric pentru incalzirea scaunului de camion B-dul Bucurestii Noi nr 60 www.confidentfarm.ro

Bucuresti Altul
 • Suntem o companie localizata in Suceava, judetul Suceava, si infiintata in anul 2002. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: medicamente, vitamine, siropuri, parafarmaceutice, produse tehnico-medicale (bazinete, teste de glicemie, aparate de glicemie, carje reglabile), ceaiuri, homeopatie. Compania are un efectiv de 7 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Biomedica S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Suceava Distribuitor
 • Prodcom Dumsil S.R.L, a fost fondata in 1991 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 7 angajati, Prodcom Dumsil S.R.L comercializeaza o gama larga de medicamente, plante medicinale, servicii fitness si masaj corporal. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Dimex-ela Impex S.R.L., a fost fondata in 1995 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Dimex-ela Impex S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca medicamente, suplimente nutritive, vitamine, sampoane, geluri dus, servetele, creme, parafarmaceutice (comprese sterile, seringi). Compania noastra are un personal de 50 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Dimex-ela Impex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Dimex-ela Impex S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Dorafarm Srl a fost fondata in 1992 in Oradea, judetul Bihor si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 5 angajati, Dorafarm S.R.L comercializeaza o gama larga de: medicamente, homeopatie, plante medicinale, ceaiuri, produse cosmetice, uleiuri de corp, creme, sampon. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Dorafarm S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Oradea Servicii
 • O companie de succes pe piata vanzarilor de medicamente din Romania. O companie care vrea sa dezvolte un bussines de succes in Romania si care i-si propune o expansiune sustinuta in acest domeniu vast.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis, si infiintata in anul 1995. Compania noastra va pune la dispozitie servicii medicale de medicina veterinara, distributie medicamente de uz veterinar, pet food, accesorii pentru animale de companie - vitamine, minerale. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Firma importatoare si de distributie de medicamente de uz veterinar, cu sediul central in Bucuresti, cu puncte de lucru in localitatile Timisoara, Cluj-Napoca, Galati, cu distributie la nivel national.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra S.C. Meduman Viseu S.A. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Viseu De Sus, judetul Maramures. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate, medicamente uz uman: SOLUTII (Aftolizol, Clavusin, Rinofug, Solutii contra aftelor bucale) PULBERI (Sapromed, Septovag, Sare fara sodiu) COMPRIMATE (N-Cinarizina, N-Piracetam) si uz veterinar (Ascatrix, Fascioxanid, Comaciclin, Manis). Firma noastra are un personal de 140 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. S.C. Meduman Viseu S.A. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Viseu De Sus Producator
 • Farmavis S.R.L din Viseu De Sus, judetul Maramures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 6 angajati, Farmavis S.R.L comercializeaza o gama larga de: medicamente, produse tehnico-medicale (vata, fesi, comprese sterile, seringi), suplimente nutritive, vitamine, ceaiuri, tincturi, siropuri, cereale, geluri dus, sampoane, sapunuri, creme. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Farmavis S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Farmavis S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Viseu De Sus Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, S.C. Lema Farm S.R.L. este situata in Gugesti, judetul Vrancea. In 2006 am mai deschis un punct de lucru in comuna Dumbraveni, la care s-a adaugat, in 2007, si o farmacie veterinara. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: medicamente, ceaiuri, medicamente pe baza de plante, parafarmaceutice, cosmetice. Compania are un efectiv de 6 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei S.C. Lema Farm S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Gugesti Distribuitor
 • Acyb S.R.L a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Satu Mare, judetul Satu Mare. Cu un efectiv de 5 angajati, Acyb S.R.L comercializeaza o gama larga de: medicamente, produse chimice farmaceutice, plante medicinale. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Acyb S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Altul
 • Infiintata in anul 1996, Bioveti Farm-impex S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania Bioveti Farm-impex S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca medicamente pentru uz veterinar, furaje si nutreturi pentru animale, cabinet de medicina veterinara. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Cynara S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Cynara S.R.L. comercializeaza o gama larga de medicamente, cosmetice, produse parafarmaceutice. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cynara S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Farmacia elibereaza medicamente gratuite&compensate cat si pentru boli cronice avand contract cu CAS DJ si CAST. Farmacia are o gama larga de medicamente,suplimente nutritive si cosmetice pentru ingrijire corporala.

Craiova Altul
 • Infiintata in anul 1992, Paracelsus S.R.L. este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de 5 angajati, Paracelsus S.R.L. comercializeaza o gama larga de: produse medicale, medicamente, cosmetice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 5 angajati, Farmimpex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: medicamente si produse cosmetice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor