Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Igiena Dentara - Ingrijire Personala: 135 companii
 • Cabinetul stomatologic ofera servicii de calitate pintre care: - igiena dentara (detartraj, periaj profesional, chiuretajul pungilor parodontale, tratament de albire a dintilor, fluorizare) - terapii generale (desensibilizare, tratamente de canal, fatetare, pansamente dentare, obturatii de amalgam 1-2 suprafete, obturatii de amalgam mai multe suprafete, obturatii fizionomice (compozit)1-2 suprafete, obturatii fizionomice (compozit) mai multe suprafete, coafaj direct si indirect, obturatii provizorii(tratament de urgenta), reconstituire amalgam, reconstituire compozit, reconstituire cu stift, sigilari profilactice de santuri si fosete) - pedodontie (extractii dinti temporari, pulpectomie, obturatii dinti temporari, coroane de protectie a dintilor temporari, fluorizari) - proteza mobila (proteza totala superioara si inferioara, proteza partiala acrilica, reparatii, rebazari) - proteza fixa (coroane de portelan pe aliaj nobil, punti de portelan pe aliaj nobil, coroane de portelan pe aliaj seminobil, punti de portelan pe aliaj seminobil, coroane de portelan fara suport metalic, reconstituiri turnate) - aplicarea de bijuterii dentare. Consultatiile stomatologice sunt gratuite !

Sibiu Servicii
 • Cabinet dentar modern, cu medici de exceptie ofera servicii de calitate, fara durere, la preturi avantajoase pentru toate buzunarele. De asemenea oferim reduceri substantiale pentru pensionari si copii.

Bucuresti Servicii
 • Echipa de medici din cadrul clinicii Lyrdent doreste sa va ofere cele mai bune servicii pentru ca dumneavoastra sa aveti o dantura frumoasa si sanatoasa, astfel incat sa reveniti de fiecare data cu placere, fara teama si mereu cu zambetul pe buze. Conceptul nostru este de a avea un specialist pentru fiecare domeniu stomatologic. In acest sens medicii clinicii participa regulat la conferinte stiintifice, cursuri de specializare si examene. Toate acestea se pot realiza cu ajutorul echipei de medici profesionisti pe care o avem in cadrul clinicii, a tehnologiei performante si nu in ultimul rand a materialelor folosite.

Bucuresti Servicii
 • Avem cabinete stomatologie din toata Romania. Aici puteti gasi cea mai vasta oferta de cabinete stomatologice, clinici stomatologice din judetul tau, programul acestora si alte detalii. Promovare online gratuita a cabinetului sau a clinici dumneavoastra stomatologice la un click distanta.

Romania Altul
 • Firma VeriFresh LTD este interesata de colaborari cu importatori / distribuitori in domeniul Dental / Igiena Personala. Producem produse de igiena orala de cea mai inalta calitate. Oferim produse inovative, brevetate, cele mai eficiente produse complementare periutei de dinti: - Instrumente de curatit limba ergonomice (Tongue Cleaner) - Instrumente cu fir dentar ergonomice (Ergonomic Flosser) cu capete rotabile interschimbabile. - Instrument de masat gingiile (Gum Massager) - Gel pentru curatatul limbii cu Ulei de Arbore de Tei (Tongue Cleaning Gel) - Kituri de improspatare a respiratiei (cuprinde Tongue Cleaner + Tongue Cleaning Gel). Website: www.verifresh.com

Jerusalem Producator
 • Cabinetul stomatologic Viadent, infiintat in 2003, ofera toata gama de servicii de medicina dentara la preturi avantajoase, utilizand materiale dentare de cea mai buna calitate fabricate in UE. Sterilizarea ultramoderna se face zilnic. Medicul titular are dubla specialitate atat in Medicina Dentara Generala, cat si in Chirurgie Dento-alveolara, fiind atestat si in Implantologie Orala.

Iasi Servicii
 • Ai Musca Diana Tehnica Dentara este un laborator de tehnica dentara dotat cu aparatura pentru confectionarea protezelor dentare cu sistemul "Eclipse" (fotopolimerizabila). Aceasta proteza este un produs inovativ, calitate superioara, este biocompatibila (nu contine MMA) si presupune semnificativ mai putine ajustari de catre medici dupa livrarea in cabinet. Super calitate la preturi extrem de avantajoase. Colaborare cu medicii si prin curierat.

Miercurea Ciuc Servicii
 • Posed o cladire de 80 mp, situata in municipiul Botosani, cu deschidere la o strada cu potential comercial. Cladirea contine 4 incaperi principale si 4 secundare. Doua camere sunt amenajate cabinete dentare, o incapere este radiologie dentara si alta este o sala de asteptare, primitoare si confortabila. Cabinetele sunt utilate cu cele mai moderne echipamente de terapie dentara. De asemenea, cladirea este supravegheata printr-un sistem electronic cu 4 camere, cu posibilitatea de urmarire a activitatii prin Internet. Cei trei medici executa lucrari de protetica, estetica si terapie dentara de inalta calitate.

Botosani Servicii
 • Dr. Stomatolog Specialist Laura Petrescu,o gama larga de tratamente in functie de situatia clinica si de cerintele pacientului. Oferim servicii de Oodontoterapie, protetica, chirurgie, pedodontie, ortodontie, profilaxie. Cabinet in Bucuresti, Alexandru Obregia, sect 4. Consultatii gratuite, calitate la preturi rezonabile. Oferim seriozitate, calitate, intelegerea nevoilor dumneavoastra ! Va asteptam cu drag !

Bucuresti Servicii
 • Swiss Dental Clinique este o clinica stomatologica romano-elvetiana din Buzau specializata pe toata gama de servicii stomatologice. Clinica Swiss Dental ofera servicii stomatologice complete la cel mai inalt nivel. Avem 17 ani de traditie si un standard solid in ceea ce priveste calitatea actului medical.

Buzau Servicii
 • Zirkoniu Lucrari pe implante Proteze dentare Lucrari Metalo-ceramice Proteze scheletate proteze mobile Zirkoniu pe implante, lucrari compozite total sau partial fizionomice Maeriale de top mondial, rapiditate, reduceri de preturi si promotii

Craiova Servicii
 • Clinica dentara State of the Art ofera servicii de stomatologie la microscop, implantologie, endodontie, parodontologie, protetica,estetica dentara, ortodontie. Zambetul dumneavoastra este in siguranta la noi, specialistii dumneavoastra in medicina dentara !

Constanta Servicii
 • Oferim servicii stomotologice la standarde occidentale intr-un cabinet complet utilat. Practic stomatologia din 2001, absolventa de universitate in 2003. Din 2001 pana in 2005 am lucrat ca angajata unor nume de referinta in stomatologie, in Bucuresti, zona Podul Constanta; din 2005 am cabinetul meu particular. DIN APRILIE 2008 SUNT DE GASIT CENTRUL MEDICAL LIPANESTI.

Lipanesti Servicii
 • Avem ca obiect de activitate terapia odontala si parodontala, protetica (lucrari de portelan, zirconiu, proteze scheletate), implantologie, cosmetica dentara (bijuterii dentare, tratamente de albire, detartraj cu ultrasunete, Prophi Jet), chirurgie

Bucuresti Altul
 • SAB Concept SRL Bucuresti este importatorul exlusiv in Romania al consumabilelor medicale de unica folosinta MEDEX Italia si VALMY Franta. Produsele importate sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE. Toate produsele satisfac prevederile HG nr. 115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.

Bucuresti Importator
 • Oferim servicii de stomatologie si radiologie dentara intr-un spatiu modern, relaxant in care zambetul natural revine in urma tratamentelor moderne si de calitate oferite. Detalii pe site-ul dentapro-mplant.uv.ro

Constanta Servicii
 • Firma Sc Turcin Dent Srl infiintata in anul 2009 are ca obiect de activitate serviciile stomatologice de cea mai buna calitate. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

Zimandul Nou Servicii
 • AxaDent-Materiale stomatologice importa si distribuie instrumentar stomatologic NOVA Parte a grupuilui Dentafix Marea Britanie. Rafinament si performanta la preturi accesibile. Pentru a satisface un număr cât mai mare de clienti "AxaDent - Materiale Stomatologice "este prezentă cu puncte de lucru în Constanta si Brasov si are parteneri în toate marile orase ale tarii.

Brasov Importator
 • Misiunea noastra este aceea de a oferi profesionalism, igiena si comfort maxim, atentie individualizata, respect, discretie, comunicare si responsabilitate. O echipa competenta, care imbina experienta cu abnegatia va sta mereu la dispozitie cu sevicii stomatologice de calitate.

Bucuresti Altul
 • Clinica functioneaza din ianuarie 2002. Este o clinica moderna, cu aparatura performanta, personalul este atent selectionat, rezultand un colectiv valoros format din 9 medicii cu inalta pregatire si experienta. Acestia au urmat cursuri de supercalificare, impuse de producatorii aparatelor si echipamentelor din dotare. Medicii sunt asistati de catre asistente calificate. Clinica se intinde pe o suprafata de peste 300 mp.

Bucuresti Servicii