Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Igiena Dentara - Ingrijire Personala: 135 companii
 • AGER DENT se ocupa cu vanzarea si distribuirea produselor stomatologice si de tehnica dentara. Fiind direct importatoare, preturile produselor sunt foarte mici, calitatea excelenta si o larga varietate. Pe langa vanzarea directa catre clienti in magazin, dorim sa ne ne dezvoltam o retea de distributie in Bucuresti. Aceasta presupune livrarea door-to-door la clienti, medici stomatologi sau tehnicieni dentari.

Bucuresti Distribuitor
 • Societatea RAV IMPEX SRL este fondata in 1992, avand ca obiect de activitate "Activitati medicale in medicina dentara". In anul 2006, societatea a deschis un centru medical de medicina dentara, la standarde occidentale, indeplinind toate normele europene in vigoare. Centrul este compus din trei cabinete, receptie, sala de sterilizare, sala de asteptare, birou, si centru de radiologie buco-maxilo-faciala (prin colaborare). In cabinetele medicale isi desfasoara activitatea medici primari si medici specialisti in medicina dentara. Societatea isi deruleaza contracte de prestari servicii de medicina dentara cu institutii care sunt interesate sa ofere salariatilor posibilitatea de a merge la stomatolog si de a-si ingriji dantura "gratis". Pachetele de servicii oferite de RAV IMPEX SRL, atat pacientilor, cat si celorlalte institutii interesate, vor fi prezentate atat in cadrul acestui site cat si de catre specialistii nostri in domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Compania ofera produse de larg consum, produsele sunt concentrate si sunt testate pe intreg mapamondul, produsele sunt fabricate in centre din SUA, sunt garantate. Satisfacerea clientului 100%. Incercati!

Rm  Valcea Distribuitor
 • Firma noastra distribuie produse pentru igiena personala, igiena casei si pentru sanatatea noastra. Numarul unu in sanatatea noastra si in ecologia mediului inconjurator. Totul pentru cei care doresc sa se simta bine. Va asteptan sa vizitati ofertele noastre.

Deva Altul
 • O companie noua. cu 5 angajati, ce incearca sa patrunda pe o piata in plina expansiune. Societatea noastra comercializeaza produse de curatenie ale firmei ENZIAN SEIFEN, din Germania, o fabrica cu o traditie de 150 ani si cu produse de o calitate deosebita.

Petrosani Servicii
 • Centrul stomatologic a fost inaugurat în această locaţie în anul 2005 şi corespunde complet standardelor Uniunii Europene. Centrul foarte spaţios şi primitor este compus dintr-un cabinet de stomatologie generală şi un cabinet de stomatologie generală-implantologie şi este dotat cu: - unit stomatologic de ultimă generaţie - cameră video intraorală (permite vizualizarea cavităţii bucale atat de către medic, cat şi de către pacienţi) - aparat cu ultrasunete pentru detartraj - profijet (îndepărtarea petelor dentare cu jet de bicarbonat) - lampă de fotopolimerizare cu ultraviolete (ajută la întărirea materialului de plombă) - aparat de sterilizare la cald - trusă de chirurgie orală - trusă de implantologie - trusă de albire a dinţilor - trusă de tatuaje dentare din aur sau pietre preţioase. In acest cabinet se lucrează doar cu materiale şi aparatură de calitate superioară, certificate ISO 9001, iar profesionalismul echipei medicale şi satisfacerea dorinţelor pacienţilor sunt pe primul plan.

Braila Servicii
 • Compania ofera produse de sanatate, naturale, fara conservanti, pentru refacerea sanatatii si mentinerea ei. Produse de uz intern si extern in caz de diverse afectiuni, precum si consultanta gratuita.

Chisinau Distribuitor
 • Companie olandeza in continua expansiune interesata de colaborari avantajoase cu Europa de Est. Ne intereseaza in special producatorii de produse cosmetice. Daca aveti un produs pe care doriti sa il promovati in Europa de Vest, va rugam nu ezitati in a ne contacta.

Amsterdam Import - Export
 • Compania face parte din Grupul de firme MATTES cu centrala in Cehia si filiale in Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania. Sediul firmei importatoare si depozitul sunt in Ploiesti. Cautam distribuitori zonali si parteneri de afaceri. Principalele branduri ale firmei sunt Mr.Mattes si Rebicek.

Ploiesti Import - Export
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2003. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii stomatologice - consultatii, tratamente, profilaxie, chirurgie, albire dinti, parodontologie, ortodontie. Compania are un efectiv de 4 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Stomatologie Dr. Stanescu S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Vital Dent S.R.L este situata in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse stomatologice, materiale, aparatura si consumabile pentru cabinete stomatologice. Compania are un efectiv de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Vital Dent S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Vital Dent S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bistrita Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Rosiori De Vede, judetul Teleorman. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii stomatologice si ingrijire dentara, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Dental - N S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Rosiori De Vede Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Med-estet Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Med-estet S.R.L va pune la dispozitie servicii medicale - stomatologie, implantologie si chirurgie estetica. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In compania Med-estet S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Med-estet S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Gident S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Gident S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii in laborator de tehnica dentara. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Gident S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca Gident S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Baia Mare Servicii
 • Dentomania S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Timisoara, str.Constanta nr.10 (la statia Cluj). Compania Dentomania S.R.L efectueaza servicii medicale de stomatologie - consultatii, tratamente, profilaxie, protetica dentara. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza atit pietei din Romania cit si din UE, lucrarile noastre fiind la standardele UE. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate in tara si in strainatate Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Pentru ca stim cit de importanta este colaborarea dintre cabinet si laborator pentru obtinerea unor rezultate optime, cabinetul stomatologic Dentomania si Laborator Dentar Borzan Florin  au fuzionat ele numindu-se de acum DENTOMANIA. Acum va puteti adresa direct tehnicianului dentar comunicindu-i doleantele dumneavoastra astfel incit lucrarea dumneavoastra sa arate exact asa cum va doriti. Dentomania  este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii