Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Ingrijirea Pielii - Ingrijire Personala: 530 companii
 • Produsul este de calitate.

Constanta Importator
 • produse de calitate la preti accesibil

Cluj-Napoca Distribuitor
 • foarte bun comanda onorata promt

Suceava Distribuitor
 • Produse de calitate

Mun.Constanta Producator
 • Este ok.

Turda Producator
 • Profesionalism

Brasov Distribuitor
 • ok

Bucuresti Servicii
 • k

Oradea Distribuitor
 • foarte buna

Bucuresti Importator
 • Magazin online care comercializeaza exclusiv produse marca Vipera. Un sortiment bogat de produse de make-up si de ingrijire de calitate buna, la preturi accesibile, ideale pentru trusa de machiaj de acasa. Fiecare produs este testat dermatologic, aprobat si garantat ca fiind sigur. O parte din produse sunt hipoalergenice.

Bragadiru Importator
 • Produsele cosmetice facute de noi sunt naturale si handmade, realizate cu pasiune si seriozitate, de o foarte buna calitate. Ingredientele sunt naturale si au fost alese dupa cercetari si analize de laborator. Toate produsele sunt testate in laborator si acreditate pe portalul european si aduc numeroase beneficii pielii cat si organismului, in genereal, datorita ingredientelor naturale utilizate.

Bucuresti Producator
 • Ekomax International Srl reprezinta imbinarea perfecta a experientei dobandite in cei peste 16 ani de activitate, avand ca scop abordarea cu maxima eficienta a provocarilor datorate integrarii Romaniei in piata Europeana. Principala noastra activitate o reprezinta productia detergentilor si a produselor cosmetice de inalta calitate, dupa retete originale, create in laboratoarele proprii. Preocuparea noastra majora este de a investi in oameni, calitate, cercetare si dezvoltare. Am depus toate eforturile pentru a oferi partenerilor nostri, seriozitate, promtitudine, calitate si flexibilitate. Credem ca este responsabilitatea noastra sa stabilim un curs pentru un mod mai atent de a face afaceri, in care companiile sa actioneze in calitate de parteneri cu alte parti interesate pentru a crea un viitor mai luminos pentru intreaga planeta. Produsele noastre reprezinta alternative sanatoase pentru comunitate si mediul inconjurator. In calitate de pionier in responsabilitatea corporativa, dorim ca produsele noastre sa faca o diferenta; de la dezvoltarea lor pana la productia, cumpararea, utilizarea si eliminarea lor. Evaluam intotdeauna cum sa reducem impactul asupra mediului, sa crestem performanta si siguranta. Dorim sa oferim consumatorilor siguranta unei vieti mai curate si mai frumoase.

Bragadiru Producator
 • Best Distribution SRL Suceava este o societate ce participa activ pe piata intermediarilor de produse destinate curateniei si igienei, punand la dispozitia partenerilor sai o serie de indicatori ai eficientei: - gama completa de produse asigurand astfel satisfacerea fiecarei nevoi in parte: detergenti profesionali, saci menajeri, hartie igienica, role industriale, prosoape pliate, role medicale, mopuri, maturi si perii pardoseala, dispensere hartie si sapun, bureti vase, lavete, detergenti si degresanti din gama Cif si Domestos, precum si produse de cosmetica hoteliera; - timp optim de livrare a comenzilor; - asigurarea gratuita a transportului produselor in judetele: Suceava, Iasi, Neamt, Botosani, Vaslui; - respectarea avantajului gratuitatii livrarii si in restul teritoriului cu conditia insumarii unei comenzi in valoare de 500 RON. Societatea noastra ofera in schimbul respectarii unui astfel de plafon discount-uri, promotii, posibilitatea negocierii preturilor precum si a termenilor de plata; - oferirea de mostre, consiliere, integritate, incredere, parteneriate bazate in primul rand pe principiul castigului ambelor parti implicate, posibilitatea renegocierii in conditii de fluctuatie; Best Distribution va sta la dispozitie pentru informatii si contracte, prin urmatoarele mijloace: TEL. 0742/581477, persoana contact Ioachimciuc Mihai - Director Vanzari EMAIL: serveteledehartie@gmail.ro , ioachimciucmihai@yahoo.com WEB: www.serveteledehartie.ro , www.bestdistribution.bizoo.ro, http://www.clubafaceri.ro/43691/sc-best-distribution-srl.html

Suceava Importator
 • Redescopera-ti frumusetea. Cosmetice cu ulei de trandafiri marca biofresh. Toate produsele se bazeaza pe ingrediente naturale, fara coloranti, conservanti si ingrediente derivate din petrol. Testat clinic. Fara parabeni. Regina roses, Nat aura, Royal Rose, Yoghurt of Bulgaria, Lavander, Olive of Greece, Rose of Bulgaria, Bio rose oil.

Sibiu Importator
 • Firma se ocupa cu fabricarea sapunului natural, aranjamente din sapun precum si diverse creme pentru intretinerea pielii, dermatita sau dureri reumatice. Sapunurile sunt naturale, in componenta sa fiind uleiuri naturale ce nu usuca pielea.

Harau Producator
 • Toate experiențele din viață ne-au arătat că Natura este aliatul omului. Am invățat că de cate ori privim către ea, la nevoie, brațe larg deschise ne primesc, fără ezitare, in inima ei caldă, cu belșug de sănătate. Am invățat că oricat de bolnavi ajung să fie oamenii, uitand de ei inșiși, reintoarcerea lor la darurile Naturii, le poate reclădi sănătatea și salva viețile. Misiunea pe care ne-o asumăm responsabil Misiunea in sprijinul sanatatii: Susținem sănătatea integrativă a organismului uman. Acționăm pentru contracararea bolilor incă din fazele incipiente, pentru a face posibilă vindecarea organismului și reechilibrarea lui. Produse naturale, studiate științific Dorim să facem disponibile și cunoscute acele produse naturale, cu rezultate dovedite științific, care sunt destinate susținerii organismului in lupta cu bolile lumii moderne. Studii, cazuistică și cercetare: Ne informăm continuu și valorificăm rezultatele studiilor despre remediile naturale utilizate in țările cu un nivel al cercetărilor științifice mult mai avansat. Schimbarea in Bine: Ne dorim ca experiența Hypernatura să schimbe cat mai multe vieți in Bine! Și să contribuim la regăsirea drumului de intoarcere a omului modern către natural, firesc, simplitate.

Iasi Altul
 • The Italian Job Srl face mereu tot posibilul pentru a va gasi cel mai bun pret pentru produsele dvs si va incerca mereu sa mentina acest pret avand cel mai mic adaos posibil si incercand in acelasi timp sa va ofere servicii de maxima calitate. Tratam in general produse de larg consum si de renume gen Milka Ferrero Corona Almdudler Nivea Rexona Gillette Dove Pampers etc. Dar putem avea si produse specifice la comanda deoarece avem conexiuni cu furnizori si producatori de peste tot.

Cluj-napoca Import - Export
 • Magazinul online de produse suplimente alimentare Naturvit.ro este administrat de SC. Best Line Protetic SRL. Scopul nostru este de a asigura clienţilor noştri suplimente alimentare de inaltă calitate (făcand parte din categoria GMP), produse din ingrediente naturale. Produsele, care se pot achiziţiona de la noi, sunt produse FĂRĂ excipienţi artificiali, FĂRĂ aditivi sau conservanţi. Compania producătoare Pharmekal Health LLC (www.pharmekal.com) este o firmă tanără, cu o dezvoltare dinamică, care işi fabrică produsele in propria industrie avand categoria GMP, vizand in special comenzile unice şi en gros. GMP-ul: Descrierea Good Manufacturing Practice, adică certificarea bunelor practici de producţie s-a răspandit cel mai mult in industria farmaceutică şi alimentară. Este colecţia generală de metode aplicabile pentru siguranţa produselor şi asigurarea calităţii uniforme a produselor. Două elemente principale ale acestor metode sunt: operaţiunile efective de producţie şi controlul efectiv, care se completează şi se influenţează reciproc. Esenţa GMP constă in luarea in consideraţie şi realizarea următoarelor elemente, pentru a atinge calitatea dorită, aşadar satisfacţia celor implicaţi: - reglementarea exactă a proceselor - activităţi executate conform prevederilor normative - cantăririle şi controalele necesare, adică verificarea calităţii - toţi factorii, care influenţează calitatea: personal, incăperi, instalaţii şi echipamente. Controlul calităţii este asigurat in timpul procesului intreg de fabricaţie.

Miercurea Ciuc Distribuitor
 • Multibrands Marketing Service comercializeaza scutece si accesorii pentru copii si adult, cosmetica fina, detergenti. Brandurile proprii sunt: scutecele Pelluka scutece pentru copii, Golden Sunset scutece pentru adulti, detergent lichid Diana pentru rufe albe, pentru rufe colorate.

Odorheiu Secuiesc Import - Export