Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Ingrijirea Pielii - Ingrijire Personala: 542 companii
 • Produsul este de calitate.

Constanta Importator
 • Produsele sunt excelente, crema cu efect rege

Constanta Servicii
 • Profesionisti, foarte promti

Bucuresti Sectorul 3 Distribuitor
 • produse de calitate la preti accesibil

Cluj-Napoca Distribuitor
 • foarte bun comanda onorata promt

Suceava Distribuitor
 • Livrare promta, produsele au fost de calitat!

Mun. Iasi Importator
 • Cremuta Aftercare ajuta pielea sa se refacă u

Mun.Constanta Producator
 • Profesionisti.  Recomand tuturor.

Turda Producator
 • Profesionalism

Brasov Distribuitor
 • foarte buna

Municipiul Galati Producator
 • ok

Bucuresti Servicii
 • k

Oradea Distribuitor
 • foarte buna

Bucuresti Importator
 • Perfect

Municipiul Bucuresti Importator
 • Ekomax International Srl reprezinta imbinarea perfecta a experientei dobandite in cei peste 16 ani de activitate, avand ca scop abordarea cu maxima eficienta a provocarilor datorate integrarii Romaniei in piata Europeana. Principala noastra activitate o reprezinta productia detergentilor si a produselor cosmetice de inalta calitate, dupa retete originale, create in laboratoarele proprii. Preocuparea noastra majora este de a investi in oameni, calitate, cercetare si dezvoltare. Am depus toate eforturile pentru a oferi partenerilor nostri, seriozitate, promtitudine, calitate si flexibilitate. Credem ca este responsabilitatea noastra sa stabilim un curs pentru un mod mai atent de a face afaceri, in care companiile sa actioneze in calitate de parteneri cu alte parti interesate pentru a crea un viitor mai luminos pentru intreaga planeta. Produsele noastre reprezinta alternative sanatoase pentru comunitate si mediul inconjurator. In calitate de pionier in responsabilitatea corporativa, dorim ca produsele noastre sa faca o diferenta; de la dezvoltarea lor pana la productia, cumpararea, utilizarea si eliminarea lor. Evaluam intotdeauna cum sa reducem impactul asupra mediului, sa crestem performanta si siguranta. Dorim sa oferim consumatorilor siguranta unei vieti mai curate si mai frumoase.

Bragadiru Producator
 • Best Distribution SRL Suceava este o societate ce participa activ pe piata intermediarilor de produse destinate curateniei si igienei, punand la dispozitia partenerilor sai o serie de indicatori ai eficientei: - gama completa de produse asigurand astfel satisfacerea fiecarei nevoi in parte: detergenti profesionali, saci menajeri, hartie igienica, role industriale, prosoape pliate, role medicale, mopuri, maturi si perii pardoseala, dispensere hartie si sapun, bureti vase, lavete, detergenti si degresanti din gama Cif si Domestos, precum si produse de cosmetica hoteliera; - timp optim de livrare a comenzilor; - asigurarea gratuita a transportului produselor in judetele: Suceava, Iasi, Neamt, Botosani, Vaslui; - respectarea avantajului gratuitatii livrarii si in restul teritoriului cu conditia insumarii unei comenzi in valoare de 500 RON. Societatea noastra ofera in schimbul respectarii unui astfel de plafon discount-uri, promotii, posibilitatea negocierii preturilor precum si a termenilor de plata; - oferirea de mostre, consiliere, integritate, incredere, parteneriate bazate in primul rand pe principiul castigului ambelor parti implicate, posibilitatea renegocierii in conditii de fluctuatie; Best Distribution va sta la dispozitie pentru informatii si contracte, prin urmatoarele mijloace: TEL. 0742/581477, persoana contact Ioachimciuc Mihai - Director Vanzari EMAIL: serveteledehartie@gmail.ro , ioachimciucmihai@yahoo.com WEB: www.serveteledehartie.ro , www.bestdistribution.bizoo.ro, http://www.clubafaceri.ro/43691/sc-best-distribution-srl.html

Suceava Importator
 • Compania Axa Roteal este o societate romaneasca producatoare de produse de curatenie profesionala pentru orice suprafata lavabila din orice domeniu de activitate. Misiunea noastra asumata este ca produsele sa preintampine, sa depaseasca nevoile clientului si sa asigure cresterea increderii in produsele de curatenie romanesti. Prin folosirea lor, utilizatorii sa fie mandrii ca au ales sa lucreze cu noi in conditii de profitabilitate maxima. Viziunea proprietarilor companiei este asigurarea unui standard de calitate a produselor si a unui climat organizational care sa asigure realizarea misiunii. Valoarea aspirationala organizatiei noastre este a sa facem lucrurile bine ca sa ne fie binea . Fondata in 1998, am trecut prin diverse etape de dezvoltare si certificare care au condus la un portofoliu vast de produse dupa cum urmeaza : Gama LITEAL- produse pentru curatenia de intretinere zilnica Gama MASTER- produse pentru curatenie profunda, radicala Gama SEPTOLIT - produse pentru curatarea si dezinfectarea mainilor si a suprafetelor Gama ECOLIT - produse eco-friendly, certificate ECOLABEL Gama HERBARIS- produse naturale pentru igiena personala si pentru curatarea casei Punctul de lucru este in localitatea Batrani din judetul Prahova. Aici pe o suprafata de aprox. 2000 mp ne desfasuram activitatea de productie, unitatea fiind dotata cu infrastructura necesara pentru a fabrica, testa si verifica produsele urmand ca apoi sa fie expediate la nivel national. La biroul din Bucuresti, avem prezentat un show - room cu toate produsele dar si un laborator dotat cu instrumentarul necesar testarii produselor, verificarii periodice a acestora si tinerii sub control a calitatii produselor cat si proiectele de R&D in curs, realizate de personalul de specialitate avizat, un inginer chimist si un chimist. Prin intreaga noastra activitate, dorim realizarea de parteneriate pe termen lung cu clientii nostri. Societatea AXA ROTEAL creaza si produce solutii de curatenie avand la baza concepte fundamentale inspirate din tehnologia viitorului:     S.O.C - solutii optime de curatare, proces de la zero pentru curatarea spatiilor de birouri optim I.O.P - interventii optime personalizate. Program unic personalizat pentru situatii complexe. I.S.O- Sistem de Management al Calitatii/de Mediu/ al Sanatatii si Securitatii in Munca conceptul CLEAN GREEN -inseamna utilizarea acelor produse si servicii care au un impact mai mic sau redus asupra sanatatii umane si asupra mediului Responsabilitatea sociala pe care ne-am propus-o in mod voluntar este sa ne desfasuram intreaga activitate, sa producem si sa livram produse si servicii care sa contribuie la rezolvarea problemelor sociale si ecologice din comunitatea noastra. Sa aveti o zi curata!

Bucuresti Sector 5 Producator
 • Herbalrom.ro este magazinul care ofera o varietate de produse 100% naturale, cum ar fi ingrediente pentru infuzii pentru tratamente naturiste, tincturi pe baza de plante si produse din ingrediente naturale. Clientii pot consulta telefonic punctul de lucru din Iasi pentru a se documenta cat mai bine despre cel mai eficient remediu pentur o anumita afectiune.

Iasi Producator
 • Interactionand in interiorul pielii, ureea atrage in mod specific fluidele nedorite, substante cu toxicitate ridicata. Dermul se inmoaie si devine robust si rezistent. BAEHR crema in Romania https://www.baehr.com.ro/ro/

Bucuresti Servicii