Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Igiena Dentara - Ingrijire Personala: 135 companii
 • Infiintata in anul 1991, STOMATOLOGIE DR.VOINESCU MARIA DOINA SI DR.BLAJ VOINESCU BIANCA VALERIA S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca stomatologie. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania STOMATOLOGIE DR.VOINESCU MARIA DOINA SI DR.BLAJ VOINESCU BIANCA VALERIA S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brasov Servicii
 • Magazinul online Periutededinti.ro va propune o gama profesionala de produse pentru ingrijirea dentara. Printre acestea se numara periute de dinti si accesorii ce ajuta la combaterea sangerarilor gingivale gingivitei si parodontozei. Oferim doar produse ce respecta un inalt standard al calitatii.

Brasov Importator
 • Ambientul in care ne primim pacientii este unul linistitor, relaxant, special conceput pentru a-i intampina pe cei care sufera de asa numita “frica de dentist”, tratamentele actuale fiind netraumatice si lipsite de durere! In ceea ce priveste siguranta dvs, lucram la cele mai inalte standarde de igiena si sterilizare. Echipa Irastom este un colectiv de medici stomatologi cu experienta, pasionati si dedicati meseriei pe care au ales-o, aflati intr-o continua formare si perfectionare. Noi tinem mereu pasul cu noutatile in domeniu, cu noile tipuri de tratament si ultimele tehnologii utilizate in lume. De aceea medicii nostri participa frecvent la congrese, seminarii, simpozioane si cursuri de specializare in tara si peste hotare. Stim ca timpul este pretios, de aceea oferim flexibilitate in programarea orelor de tratament, in functie de programul pacientilor.

Bucuresti Servicii
 • Radent a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania RADENT va pune la dispozitie produse de calitate ca proteze dentare,ceramice. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma RADENT    este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator
 • Inca de la infiintare Surmur SRL si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie servicii stomatologice de calitate. Firma noastra are un personal de 9 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Surmur SRL sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Ladenta SRL a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca lucrari dentare, ceramica, compozite, schelete. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania LADENTA SRL se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Laborator Tehnica Dentara, avand 5 angajati cu experienta din anul 1995, ofera lucrari protetice: ceramica pe zirconiu, metalo ceramice, compozite, scheletate, proteze acrilice. Ideea de baza a laboratorului este:calitatea, seriozitatea si promptitudinea. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru oferta noastra nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Danident - implanturi dentare, stomatologie iasi, estetica dentara Serviciile oferite de clinica Danident includ consultatii pentru diagnosticare, plan de tratament, profilaxie, tratare afectiuni ale cavitatii bucale. O parte importanta a tratamentului este reprezentata de etapa finala a refacerii structurii si functionalitatii dintilor respectivi, toate acestea contribuind la obtinerea unui rezultat estetic satisfacator pentru pacient.

Iasi Servicii
 • Clinica stomatologic cu sediul in Fagras are puncte de lucru in Fagaras, Rupea, Agnita si Comana de Jos. Echipa de medici este formata din 6 medici stomatologi, un chirurg implantolog si un medic ortodont, care lucreaza cu aparatura moderna in conditii de maxima igiena. Clinica dispune in Fagaras de radiologie dentara cu circuit deschis - OPT si retoalveolar, iar in rupea si Agnita de radiologie retroalveolar. Urgente stomatologice: tel. 0723 27 44 83. Pentru ca timpul este important pentru fiecare, la noi, programarile se respecta! Pentru programari si urgente stomatologice sunati la nr. tel. 0723 274483 / 0268 210471.

Fagaras Servicii
 • Cabinetul nostru stomatologic si laboratorul dentar ofera o gama larga de servicii stomatologice si de estetica dentara: obturatii fizionomice, cleaning profesional, albire profesionala, marirea buzelor cu acid hialuronic, coroane din portelan, proteze dentare, etc.

Oradea Altul
 • Centrul de imagistica dentara Medicalxray Arad ve ofera radiografii dentare performante avand claritate maxima. Sunt efectuate de aparate digitale de ultima generatie. Timpul si doza de radiatii este minima.

Arad Servicii
 • Cabinetul situat in comuna Margineni (Bacau), nr. 258, este dotat cu aparatura medicala performanta, asigurand tratamente stomatologice de calitate. Fiind localizat la doar 2 km de orasul Bacau, langa noua cladire a Primariei localitatii, cabinetul stomatologic este foarte accesibil atat pentru bacauani, cat si pentru locuitorii comunei Margineni. Pentru asigurarea activitatii la cele mai inalte standarde, se participa periodic la cursuri de perfectionare. Ne axam pe profilaxia dentara ingloband materiale si tehnici noi, realizate cu aparatura cu ultrasunete si sisteme Air-Flow ce indeparteaza tartrul dentar, placa bacteriana si petele de pe suprafetele smaltului in mod eficient, nedureros. Pacientilor care doresc sa aiba un zambet luminos si atragator, le sugeram albirea dentara. Aceasta presupune un proces de decolorare a dentinei si a petelor smaltului cu ajutorul unor geluri speciale si a sistemului BT COOL (lampa cu led). Timpul dumneavoastra pretios ne determina sa respectam cu strictete orele de programare si sa ne adaptam la eventualele situatii aparute in programul dvs, asigurand reprogramarea in timp util.

Margineni Servicii
 • Oferim servicii stomatologice de cea mai inalta calitate, materiale de ultima generatie, aparatura noua ultra-moderna. Sterilizarea se face conform ultimelor norme europene, preturile sunt extrem de mici !

Ploiesti Servicii
 • Profil: import si distributie produse biotehnologice, consultanta pentru produse ecologice ( alimentare, ingrijire personala, cosmetice, ingrijirea locuintei ) Obiectiv: ocuparea pietei romanesti cu produse si servicii de calitate superioara.

Bucuresti Importator
 • Firma Eldo Invest este importatoare de Cristal de Bohemia. Este o firma cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2007. Livram produsele pe tot teritoriul tarii in maxim 72 de ore. Livrarea se face gratuit la valoare de minim 400 de lei.

Ploiesti Distribuitor
 • Clinica Green Dental ofera o amenajare moderna pentru aplicarea unui proiect recent de protectie si conservare a resurselor naturale.     Obiectivul clinicii este de a mentine cele mai inalte standard profesionale: onestitate, confidentialitate si etica, la aceste valori adaugandu-se si grija fata de spatial si mediul in care isi desfasoara activitatea echipa Green Dental. In cadrul clinicii Green Dental puteti gasi urmatoarele specializari: protetician, pedodontul, paradontolog, ortodont, dentistul generalist, igienist dentar. Serviciile oferite de clinica Green Dental includ : estetica dentara, chirurgie, ortodontie, protetica, odontoterapie, emdodontie, parodontologie, patologie orala, profilaxie dentara, radiologie.

Bucuresti Servicii
 • Just Smile este o clinica stomatologica moderna care vine pe piata de profil cu nou concept: Dental Glamour. Situata in Bucuresti pe str. Stirbei-Voda nr. 38, intr-o cladire ce aminteste de Micul Paris, clinica beneficiaza de dotari de ultima generatie in ceea ce priveste medicina dentara miniinvaziva, cat si cea de chirurgie, dar si imagistica.

Bucuresti Altul
 • White Works este un laborator de tehnica dentara ce impune un nou standard in acest domeniu, al medicinei dentare. WHITE WORKS inseamna lucrari de tehnica dentara impecabile, atat din punct de vedere functional cat si estetic. Pozitionarea ca cel mai important laborator de tehnica dentara din regiunea Moldovei, impune, de asemenea, un inalt grad de eficienta si pretiozitate. Laboratorul WHITE WORKS nu-si permite sa-i fie alterate atributele de excelent si promt specialist in tehnica dentara. De aceea, echipa WHITE WORKS este formata din 17 specialisti ce lucreaza cu o atentie deosebita aferenta fiecarui pacient in parte livrand lucrarile intr-un timp optim. Cum fiecare lucrare este unica, gasirea celor mai potrivite forme si nuante face ca aceasta meserie sa fie o expresie a artei. Cu rabdare si inspiratie WHITE WORKS face ca lucrarile sale sa se distinga cu adevarat. Mai multe despre laboratorul WHITE WORKS aici: www.whiteworks.ro.

Iasi Servicii
 • Intr-o atmosfera placuta si relaxanta, clinica Medimpex, ofera toata gama de servicii stomatologice de la tratamente si lucrari ceramice, la implanturi, aparate dentare, radiografii. Sunt folosite numai materiale din import, de calitate superioara. Pentru ca vrem sa te vedem zambind !

Bucuresti Servicii
 • Executam lucrari tehnica dentara : - Lucrari executate numai cu materiale de import Germania Vita VM13 - Lucrari de calitate executate numai cu bonturi mobile. Personal medical Aldea Georgiana Servici si Tarife - Coroana metalo-ceramica total fizionomica - 32 euro - Coroana metalo-ceramica semifizionomica - 95 ron - Coroana metalo-acrilica - 45 ron - Proteza acrilica - 200 ron Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati prima Coroana Ceramica - e gratuita daca nu sunteti pe deplin satisfacuti de calitatea produselor noastre.

Constanta Altul