Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Igiena Dentara - Ingrijire Personala: 135 companii
 • Oferim spre vanzare dusuri sau irigatoare bucale marca Waterpik / Oral-B. Waterpik este cunoscut ca liderul in productia de dusuri bucale, cu o calitate atestata de timpul prezent pe piata globala. Oferim garantie extinsa pentru fiecare dus bucal comandat.

Bucuresti Distribuitor
 • Travelstuff.ro este un magazin online de accesorii pentru calatorie. Aici gasesti seturi de voiaj, ghiduri turistice, accesorii de calatorie si produse de ingrijire mini, ideale pentru vacanta. Cu o singura comanda iti vei face bagajul mai usor si vei fi sigur ca nu uiti nimic acasa.

Bucuresti Distribuitor
 • Va oferim toata gama de suplimente nutritive, de produse apicole si produse cosmetice, absolut naturale. Produsele sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii si de Institutul de Bioresurse Alimentare din Romania. Relatii pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/pages/Aloe-Vera-Iasi/170252019783966 Magazin online : http://aloeveraiasi.shopmania.biz

Iasi Distribuitor
 • Klasse Medical este unul dintre cele mai importante magazine medicale online din Romania, ce ofera, sub garantia calitatii serviciilor, atat produse medicale destinate cabinetelor cu practica privata, precum consumabile, aparatura, instrumentar sau mobilier, cat si consumabile pentru saloane cosmetice sau produse destinate ingrijirii si protectiei corpului. Toate produsele comercializate prin intermediul magazinului online Klasse Medical, sunt caracterizate de o calitate foarte buna si sunt extrem de apreciate si implicit recomandate de catre clientii nostrii.

Bucuresti Importator
 • Lucram cu rabdare si viteza mica in dorinta de a face lucrare de calitate maxima la situatia concreta data. In afara de tratament chirurgical oncologic putem sa facem orice tratament din sfera stomatologiei.

Ramnicu Valcea Servicii
 • Clinica stomatologică Swiss Ecodent cuprinde și oferă întreagă gamă de servicii stomatologice, susținute de o echipă profesionistă, cu experiență de lucru internațională, dotări de ultimă generație și un ambient confortabil. Întreaga desfășurare a activităților din cadrul clinicii respectă principiul elvețian, accentul fiind pus pe calitatea serviciilor, siguranță și discreție, atenția principală fiind îndreptată către asigurarea unui nivel ridicat de calitate a igienei. 021.9394 www.swiss-ecodent.ro http://facebook.com/SwissEcodent

Bucuresti Servicii
 • Business Partner ofera servicii de consultanta in vanzari si marketing, de asemenea este activa in importul si distributia de produse cosmetice si medicale. Oferta de produse cosmetice este foarte larga cuprinzind produse de igiena orala, a fetei, miinilor si picioarelor cit si produse de ingrijire a parului. Dispozitivele medicale cuprind toata gama de plasturi pentru ingrijirea tegumentelor si a pielii cat si organizatoare de medicamente. Ne gasiti pe www.snunfflebabe.ro

Bucuresti Importator
 • Firma a fost infiintata in anul 2006, avand deja 7 ani de activitate, activitate apreciata drept foarte buna de pacientii care au fost tratati in acest cabinet si care in timp s-au dovedit durabile si estetice. Fara durere, curat si foarte rapid. Preturi rezonabile adaptate la piata. Va multumim.

Bucuresti Servicii
 • Zahnarzt Hermannstadt S.R.L., a fost fondata in 2005 in Sibiu, judetul Sibiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Zahnarzt Hermannstadt S.R.L. efectueaza asistenta stomatologica. Firma noastra are o echipa de 2 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sibiu Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca servicii medicale stomatologice, implantologie, pedodontie, cosmetica dentara. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Raludent S.R.L.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ramnicu Valcea Servicii
 • Cabinet de medicina dentara amenajat intr-o vila,cu doua fotolii in doua sali separate, cu sala de asteptare pe mijloc,avem si aparat de radiologie dentara,avem angajat medic specialist in chirurgie dento-alveolara. Oferim toate tipurile de servicii in domeniul stomatologic;chirurgie,pedodontie,parodontologie,protetica,implantologie,profilaxie.

Bucuresti Servicii
 • DentalARIA este o clinica stomatologica permanent preocupata de noua tehnologie in ceea ce priveste tratamentul stomatologic. Situata intr-o zona ultra centrala a Bucurestiului clinica noastra va ofera intimitatea necesara tratamentelor medicale la cele mai inalte standarde. Intr-o atmosfera placuta veti intalni o echipa de medici specializati la cele mai prestigioase cursuri ale momentului, pregatiti in elaborarea celor mai minutioase tratamente dentare si obtinirea unor rezultate de varf. Echipa noastra este formata din medici specialisti permanent pregatiti la cursuri nationale si internationale cu cei mai buni profesori ai momentului. Imbinind abilitatile artistice cu cele tehnice si folosind tehnologie de ultima generatie, medicii nostri ofera o gama larga de posibilitati pentru obtinerea unui zambet mai frumos. Viziunea noastra: Meticulozitatea, atentia la nevoile pacientilor nostrii, personalizarea tratamentelor fara compromis. Misiunea noastra: Fiecare pacient este un membru al echipei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Hevadent S.R.L. a fost infiintata in anul 2008 si este situata in Targu Jiu, judetul Gorj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: servicii medicale stomatologice. Compania are un efectiv de 12 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.         Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Hevadent S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Jiu Servicii
 • Dental Sav S.R.L., a fost fondata in 2001 in Onesti, judetul Bacau si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 14 angajati, firma noastra efectueaza: servicii stomatologice, extractii, implanturi, albire, detartraj. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Dental Sav S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Onesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Cu o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea serviciilor de stomatologice, extractii, implanturi, profilaxie, albire, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata Europeana. In compania Viora Dental S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Viora Dental S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Servicii
 • Clinica Implant Eladent va ofera servicii de implantologie dentara, stomatologie, coronite si aparate dentare, parodontologie, chirurgie dentara, fatetari dinti, cosmetica dentara, toata gama de servicii stomatologice. Turism medical. Distributie produse stomatologice Trebuie sa-ti faci curaj sa-ti ingrijesti dintii. Este fascinant cum poti scapa de griji si sa arati minunat!

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2004, Pan Dent S.R.L. este situata in Targu Mures, judetul Mures. Compania Pan Dent S.R.L. efectueaza servicii de asistenta stomatologica. Firma noastra are o echipa de 2 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Pan Dent S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Precident Srl a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Buzau, judetul Buzau. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca tehnica dentara, consultanta, planuri de tratament - laborator. Firma noastra are un personal de 13 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Precident S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Servicii
 • Infiintata in anul 1992, DENTAUR S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Tulcea, judetul Tulcea. Firma DENTAUR S.R.L. are o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in efectuarea de cabinet medical, stomalogie, consultanti, tehnica dentara, radiologie dentara si craniana. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca DENTAUR S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Tulcea Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 8 angajati, MEDICAL REHMA S.R.L. efectueaza: asistenta stomatologica. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii